hangi gazete hangi partiyi destekliyor ?

Aysel

Bilgili
Hangi gazete hangi partiyi destekliyor?
Demokrasiyi ve çok partili hayatı savunan Son Posta, Serbest Cumhuriyet Fırkasının kurulacağının öğrenilmesinden sonra işçileri ve köylüleri temsil eden üçüncü bir partinin kurulması için de yayın yapmıştır.

Demokrasiyi ve çok partili hayatı savunan Son Posta, Serbest Cumhuriyet Fırkasının kurulacağının öğrenilmesinden

Selamlar herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Aysel

İlaveten

- Halkın moralini yükseltmek ve mücadeleye destek vermesine katkı sağlayan yazılı basın türlerinden birisi de mizah basını olmuştur. Sedat Simavi‟ nin çıkardığı Güleryüz dergisi bu dönemde Milli Mücadele‟yi doğrudan savunarak halka moral vermiş ve Milli Mücadele‟nin güçlü bir destekçisi olmuştur

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Demokrasiyi ve çok partili hayatı savunan Son Posta, Serbest Cumhuriyet Fırkasının kurulacağının öğrenilmesinden

Gününüz güzel geçsin

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Aysel

Ek bir not olarak

- Ziya Bey, Ali Suavi, Nuri, Reşat, Rıfat Beyler, Namık Kemal ve Agâh Efendi'nin katıldığı toplantıda Suavi Efendi'nin Muhbir, Ziya Bey ile Namık Kemal 'in Hürriyet gazetesini çıkarmaları kararlaştırıldı. İlk olarak Londra'da 31 Ağustos 1867'de Muhbir gazetesi çıkarıldı
- Sabah (gazete) Tür Günlük gazete Format Berliner Sahibi Turkuvaz Medya Grubu Kuruluş tarihi 22 Nisan 1985 Siyasi görüşü Sağ popülizm Muhafazakâr demokrasi Erdoğanizm İslamcılık Sosyal muhafazakârlık Avrupa şüpheciliği Antikomünizm 8 satır daha Sabah (gazete) - Vikipedi Vikipedi › wiki › Sabah_(gazete) Vikipedi › wiki › Sabah_(gazete)

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Selam güzel insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu doğrultuda

- atv, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir
- Yeni Şafak , muhafazakar , İslamcı bir Türk günlük gazetesidir . Gazete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye olan sert desteğiyle ve Türk hükümetiyle çok yakın ilişkisiyle bilinir
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Karar gazetesi, genellikle muhafazakar-demokrat çizgide duran ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 'nun görüşlerine yakınlığıyla bilinen bir yayın organıdır. AK Parti'den ayrılan isimlerin kurduğu gazete, iktidara eleştirel yaklaşan muhafazakar bir muhalefet çizgisi izlemektedir

Faydalı olması dileğiyle

Gününüz güzel geçsin

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Aysel

Bu bağlamda

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Karar gazetesi, genellikle muhafazakar-demokrat çizgide duran ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 'nun görüşlerine yakınlığıyla bilinen bir yayın organıdır. AK Parti'den ayrılan isimlerin kurduğu gazete, iktidara eleştirel yaklaşan muhafazakar bir muhalefet çizgisi izlemektedir
- Bu çalışmada Milli Mücadele karşıtı olan Aydede mizah dergisinin Milli Mücadele'yi nasıl tanımladığı, Milli Mücadeleyi destekleyen Güleryüz dergisinin de Aydede'nin yürüttüğü Milli Mücadele karşıtlığına yaklaşım tarzının belirlenmesi amaçlanmıştır
- atv, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir

İşe yararsa ne güzel

Selam

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Aysel

Bir başka not olarak

- Türkiye (gazete) Genel yayın yönetmeni İsmail Kapan Kuruluş tarihi 22 Nisan 1970 Siyasi görüşü Türk milliyetçiliği Sağ Muhafazakârlık Dil Türkçe Genel merkez Yenibosna, İstanbul 7 satır daha Türkiye (gazete) - Vikipedi Vikipedi › wiki › Türkiye_(gazete) Vikipedi › wiki › Türkiye_(gazete)

Belki kullanırsın diye düşündüm

Selam sevgili dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Aysel

Bunu takiben

- Sabah (gazete) Tür Günlük gazete Format Berliner Sahibi Turkuvaz Medya Grubu Kuruluş tarihi 22 Nisan 1985 Siyasi görüşü Sağ popülizm Muhafazakâr demokrasi Erdoğanizm İslamcılık Sosyal muhafazakârlık Avrupa şüpheciliği Antikomünizm 8 satır daha Sabah (gazete) - Vikipedi Vikipedi › wiki › Sabah_(gazete) Vikipedi › wiki › Sabah_(gazete)
- Ziya Bey, Ali Suavi, Nuri, Reşat, Rıfat Beyler, Namık Kemal ve Agâh Efendi'nin katıldığı toplantıda Suavi Efendi'nin Muhbir, Ziya Bey ile Namık Kemal 'in Hürriyet gazetesini çıkarmaları kararlaştırıldı. İlk olarak Londra'da 31 Ağustos 1867'de Muhbir gazetesi çıkarıldı

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Selamlar, keyifli günler dilerim

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir örnek olarak

- Yeni Şafak , muhafazakar , İslamcı bir Türk günlük gazetesidir . Gazete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye olan sert desteğiyle ve Türk hükümetiyle çok yakın ilişkisiyle bilinir

İşine yaraması beni sevindirir

benzerkonular_benzer_konular