hand in ne demek ?

Hand in ne demek?
"hand in" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 10 sonuçKategoriTürkçeGenel1GenelsunmakTom has handed in his resignation. Tom

Selam herkese

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hatice

İlaveten

- "hand in" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 10 sonuç Kategori Türkçe 1 Genel teslim etmek You should hand in your report to me Monday. Pazartesi günü raporunu bana teslim etmelisin. More Sentences 2 Genel sunmak Tom has handed in his resignation. Tom istifasını sundu. More Sentences 24 satır daha
- Bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin

İşine yaraması dileğiyle hazırladım

Hand in ne demek?
"hand in" teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 10 sonuçKategoriTürkçeGenel1GenelsunmakTom has handed in his resignation. Tom

Merhaba herkese

@Hatice okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- "el öpmek" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç kiss one's hand f. el öpmek - Türkçe İngilizce Sözlük - Tureng
- "el öpmek" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç kiss one's hand f

Umarım işine yarar

Hand in ne demek?

Selam, nasılsınız?

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Hatice

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- "el öpmek" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç kiss one's hand f
- finger sadece el parmakları için kullanılır . toe sadece ayak parmakları için kullanılır
- "el öpmek" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç kiss one's hand f. el öpmek - Türkçe İngilizce Sözlük - Tureng

İşe yararsa yeter bana

benzerkonular_benzer_konular