Gulsum
Bilgili
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Şu Andaki Fiyatı 569.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Memnuniyet Durumu Nedir?
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Hakkında yaklaşık .
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Ürün Özellikleri
Dışı ve içi hakiki deri -Mostra pedli hakiki deri-Eko ürün-Poliüretan taban-Taban yüksekliği 3.5 cm . Türkiye'de üretilmiştir. _x000D_
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Ürününün Satıcısı, Deripabuc Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 ürününü 569.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Kullanıcı Geri Bildirimleri
569.99 Tl ye satışta olan Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
Yorum: çok iyi yumuşacık kendi numaranızı alın.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Haziran 2022
Beden: Beden:40
Satıcı: Deripabuc
Yorum: Kendi numaramı aldım küçük geldi bir numara büyük alın onun dışında çok rahat bir kalıp yumuşacık, iade ettim bir numara büyüğünü kahve ve siyah aldım.yolda geliyor
İsim: S** B**
Tarih: 23 Haziran 2022
Yorum: cok ama cok rahat hakiki deriyi bu fiyata aldigima inanamiyirum tam jumaranizi alin ve cok guzel duruyor ayakta sorunsuz elime ulasti
İsim: E** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ekim 2021
Yorum: Rahat bir ayakkabi anneanneme aldım ayak numarasını tam almıştık gayet hoş oldu.
İsim: N** ö**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Beden: Beden:38
Yorum: Anneme aldım. Bütün yaz her yere giydi çok rahat bir ayakkabı.
Tarih: 11 Ekim 2021
Beden: Beden:37
Yorum: bir numara büyük alinmali annem icin aldim yumuşacık rahat oldu
İsim: a** s**
Yorum: Çok güzel Bi ayakkabı rahat kendi numaranızı alın
Tarih: 10 Mayıs 2022
Beden: Beden:39
Yorum: Tam beden alınmalı yumuşak tabanlı annem için aldm çok bedendi
İsim: E** Y**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Anneme aldık tam numaranızı tercih edebilirsiniz yumuşacık çok rahat sandalet
İsim: N** Ç**
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: annem için aldım tabanı çok yumuşak ve rahat. Annem de çok beğendi.. Duruşu da çok hoş... yorumlara bakarak 1 numara büyük sipariş verdim iyiki de öyle yapmışım. alacak olanlar 1 numara büyük alsınlar..
İsim: H** G**
Tarih: 10 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Ürünü anneme aldım çok rahat çok beğendi herkese tavsiye ederim. Kendi numaranızı alabilirsiniz.
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2022
Beden: Beden:36
Yorum: çok rahat güzel bir ürün kendi numaranizi alabilirsiniz
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Önümüzdeki yaz için indirimdeyken aldım giymedigim ama ilk izlenimlere göre deripabuca göre çok güzel bi sandalet tam numaranızı alabilirsiniz.ben çok beğendim
İsim: M** T**
Tarih: 28 Eylül 2021
Yorum: numarasi kucuk geldi tekrar almak icin indirime girmesini bekliyorum gercekten cok rahat ti
Yorum: Anneme aldık beğendi gerçekten yumuşacık rahatsız etmiyor teşekkür ederiz
İsim: n** d**
Tarih: 16 Eylül 2021
Yorum: çok rahat bir ayakkabı anneme almıştım hala dua ediyor
İsim: s** t**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Sandalet arkadaş için sipariş verdim.Tabanı çok yumuşak hafif bir ayakkabı.Arkadaşım bayıldı. Tam numara .
İsim: E** D**
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: Çok şık ve rahat ayakta yokmuş gibi hafif kalıbı geniş kendi ayak numaramı aldım tam geldi tereddüt etmeden alın
İsim: N** U**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Bir numara büyük almıştık. Tam oldu. Çok rahat bir sandalet
İsim: R** Y**
Tarih: 01 Aralık 2021
Yorum: cok rahat bir ayakkabı anneme aldık
İsim: nazan p.
Yorum: anneme aldım o kadar yumuşak ki tabanı sanki yok gibi
Tarih: 11 Mayıs 2022
Yorum: Çok rahat ve kullanışlı tam ayak numarama uygun. İyi ki almışım.
İsim: I** B** T**
Tarih: 07 Ekim 2022
Yorum: Çok rahat güzel bir ürün. Tam numaranızı alamınızı tavsiye ederim
İsim: Z** G**
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: Anneme hediye almıştım. Çok rahatmış, çok beğendi. Kalitelisi güzel. 38 giyiyor, 38 numara tam oldu.
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: çok rahat ve şık bir sandalet tam numara mı aldim
İsim: m** y**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: çok kaliteli yumuşacık tabsiye ediyorum
İsim: G** G**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Anneme aldım çok guzel ve rahat bir ayakkabı
İsim: Ş** B**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Tam numaranızı alabilirsiniz. Annem için aldım bayıldık, tam bir f/p ürünü
İsim: Ş** U**
Tarih: 08 Ekim 2021
Yorum: anneme aldım. cok rahat. tavsiye ederim
İsim: s** A**
Tarih: 11 Nisan 2022
Yorum: aşırı rahat tavsiye ederim ayak numaranıza göre alabilirsiniz
Tarih: 20 Kasım 2021
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz ?
Cevap: Merhaba, Sürat Kargo ile gönderim sağlamaktayız.
Soru: Daha önce almıştım, çok oldu eskidi diye almak istiyorum.. Ancak mavisi yok mu
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Ayaklarım biraz taraklı normalde 38 giyiyorum 39 mu almalıyım
Cevap: Merhaba ürünlerimiz giydirimlidir kendi numaranızı tercih edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz?
Soru: ayaklari boyarmi derisi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. %100 Hakiki Deri olan ayakkabılarda bazı durumlarda iç astarın rengi bir miktar ayağınızı boyayabilir. Ayakkabılarda derinin doğallığını bozacak kimyasal kullanılmadığı için derinin doğal rengi boyama yapabilir. (Ayak terindeki asit oranına bağlı olarak) Bir kaç giyimden sonra düzelecektir. İyi alışverişler dileriz.
Soru: Ortopedik mi tabanı?
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz anatomiktir efendim. Yeri gelmişken belirtelim; ortopedik ayakkabı demek kişinin ayağına özel olarak üretilmiş, tabanının kalıbı kullanıcısına özel olarak dökülmüş ayakkabıdır ve ekseriyetle sağlık problemi nedeniyle tercih edilir. Bu sebepten ötürü internet üzerinde/ hali hazırda üretilmiş ortopedik ibaresi ile satılan ayakkabılara itibar etmeyiniz. Genel olarak yanlış kullanımıyla ortopedik ayakkabıdan anlaşılan ürün aslında anatomik ayakkabılardır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: ayakabiyi aldikta koptu nasil yapacaz
Cevap: Merhaba Trendyol müşteri hizmetlerini arayarak analiz için tarafımıza göndermek istediğinizi belirtip analiz kodu alıp not ile birlikte tarafımıza gönderebilirsiniz efendim iyi günler dileriz.
Soru: 40 numara stoklariniza gelecek mi
Cevap: Merhaba stoklarımız en kısa süre içerisinde güncellenecektir, iyi günler dileriz.
Soru: 39 yokmu acaba
Cevap: Merhaba 39 numara stoklarımızda mevcuttur efendim sipariş oluşturabilirsiniz efendim iyi günler dileriz.
Soru: merhaba bu ürünün topugu kaç santım topuklusu var öneriniz varmı
Cevap: Merhaba ürünümüzün topuğu 3,5 cm dir efendim bu ürünümüzün daha yüksek yada daha alçak modeli bulunmamaktadır. iyi günler dileriz.
Soru: kolay gelsin ayak tabanının bastığı yer de derimi
Cevap: Merhaba, Değerli müşterimiz öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüzün İçi ve dışı hakiki deridir efendim. İyi bayramlar dileriz.
Soru: Anneler günü için aldım ama tahmini kargoya teslim 10 mayıs yazıyor daha önce kargoya vermeniz mümkün mü
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünlerin kontrolleri yapılarak çıkışları sağlanmaktadır siparişiniz size belirtilen süre içinde kargoya verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: ürünü aldım ancak genelde alanlar tabandan yürürken ses geldiğini söylemiş..böyle birşey neden oluyor yada bana gelende olmaz inşallah
Cevap: Merhaba, ürün tabanı deri olduğu için ayak nemlendiği ve ıslak olduğu zaman ancak böyle bir şey yaşayabilirsiniz efendim. iyi günler dileriz.
Soru: merhabalar bu sandaletin beyazı varmi acaba
Cevap: Merhaba bu ürünümüzün beyazı bulunmamaktadır efendim iyi günler dileriz.
Soru: siyah renk 40 numara gelirmi almak istiyorum
Cevap: Merhaba stoklarımız en kısa süre içerisinde güncellenecektir, iyi günler dileriz.
Soru: 42 numara varmi
Cevap: Merhaba, 40 numaraya kadar üretilmektedir efendim. İyi günler dileriz.
Soru: DC0110 la farkı nedir acaba
Cevap: Merhaba dc-0110 model kodu dolgu topuktur efendim.
Soru: Merhaba, tabanı ortopedik yada anatomik midir?
Cevap: Merhaba. Ürünümüz anatomiktir efendim. Yeri gelmişken belirtelim; ortopedik ayakkabı demek kişinin ayağına özel olarak üretilmiş, tabanının kalıbı kullanıcısına özel olarak dökülmüş ayakkabıdır ve ekseriyetle sağlık problemi nedeniyle tercih edilir. Bu sebepten ötürü internet üzerinde/ hali hazırda üretilmiş ortopedik ibaresi ile satılan ayakkabılara itibar etmeyiniz. Genel olarak yanlış kullanımıyla ortopedik ayakkabıdan anlaşılan ürün aslında anatomik ayakkabılardır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: 35 numara varmı
Cevap: Merhaba 36 numaradan başlamaktadır efendim.
Soru: Kemik çıkıntısı olan ayaklar için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba uygundur efendim rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Detay Resimler
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Şu Andaki Fiyatı 569.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Memnuniyet Durumu Nedir?
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Hakkında yaklaşık .
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Ürün Özellikleri
Dışı ve içi hakiki deri -Mostra pedli hakiki deri-Eko ürün-Poliüretan taban-Taban yüksekliği 3.5 cm . Türkiye'de üretilmiştir. _x000D_
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Ürününün Satıcısı, Deripabuc Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 ürününü 569.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Kullanıcı Geri Bildirimleri
569.99 Tl ye satışta olan Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
Yorum: çok iyi yumuşacık kendi numaranızı alın.
Tarih: 10 Haziran 2022
Yorum: Kendi numaramı aldım küçük geldi bir numara büyük alın onun dışında çok rahat bir kalıp yumuşacık, iade ettim bir numara büyüğünü kahve ve siyah aldım.yolda geliyor
İsim: S** B**
Yorum: cok ama cok rahat hakiki deriyi bu fiyata aldigima inanamiyirum tam jumaranizi alin ve cok guzel duruyor ayakta sorunsuz elime ulasti
İsim: E** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Ekim 2021
Yorum: Rahat bir ayakkabi anneanneme aldım ayak numarasını tam almıştık gayet hoş oldu.
İsim: N** ö**
Tarih: 01 Ağustos 2022
Yorum: Anneme aldım. Bütün yaz her yere giydi çok rahat bir ayakkabı.
Tarih: 11 Ekim 2021
Yorum: bir numara büyük alinmali annem icin aldim yumuşacık rahat oldu
İsim: a** s**
Yorum: Çok güzel Bi ayakkabı rahat kendi numaranızı alın
Yorum: Tam beden alınmalı yumuşak tabanlı annem için aldm çok bedendi
İsim: E** Y**
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: Anneme aldık tam numaranızı tercih edebilirsiniz yumuşacık çok rahat sandalet
İsim: N** Ç**
Tarih: 12 Ocak 2022
Yorum: annem için aldım tabanı çok yumuşak ve rahat. Annem de çok beğendi.. Duruşu da çok hoş... yorumlara bakarak 1 numara büyük sipariş verdim iyiki de öyle yapmışım. alacak olanlar 1 numara büyük alsınlar..
İsim: H** G**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Ürünü anneme aldım çok rahat çok beğendi herkese tavsiye ederim. Kendi numaranızı alabilirsiniz.
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2022
Yorum: çok rahat güzel bir ürün kendi numaranizi alabilirsiniz
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Önümüzdeki yaz için indirimdeyken aldım giymedigim ama ilk izlenimlere göre deripabuca göre çok güzel bi sandalet tam numaranızı alabilirsiniz.ben çok beğendim
İsim: M** T**
Tarih: 28 Eylül 2021
Yorum: numarasi kucuk geldi tekrar almak icin indirime girmesini bekliyorum gercekten cok rahat ti
Yorum: Anneme aldık beğendi gerçekten yumuşacık rahatsız etmiyor teşekkür ederiz
İsim: n** d**
Tarih: 16 Eylül 2021
Yorum: çok rahat bir ayakkabı anneme almıştım hala dua ediyor
İsim: s** t**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: Sandalet arkadaş için sipariş verdim.Tabanı çok yumuşak hafif bir ayakkabı.Arkadaşım bayıldı. Tam numara .
İsim: E** D**
Tarih: 09 Temmuz 2022
Yorum: Çok şık ve rahat ayakta yokmuş gibi hafif kalıbı geniş kendi ayak numaramı aldım tam geldi tereddüt etmeden alın
İsim: N** U**
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: Bir numara büyük almıştık. Tam oldu. Çok rahat bir sandalet
İsim: R** Y**
Tarih: 01 Aralık 2021
Yorum: cok rahat bir ayakkabı anneme aldık
İsim: nazan p.
Yorum: anneme aldım o kadar yumuşak ki tabanı sanki yok gibi
Tarih: 11 Mayıs 2022
Yorum: Çok rahat ve kullanışlı tam ayak numarama uygun. İyi ki almışım.
İsim: I** B** T**
Tarih: 07 Ekim 2022
Yorum: Çok rahat güzel bir ürün. Tam numaranızı alamınızı tavsiye ederim
İsim: Z** G**
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: Anneme hediye almıştım. Çok rahatmış, çok beğendi. Kalitelisi güzel. 38 giyiyor, 38 numara tam oldu.
Tarih: 12 Eylül 2022
Yorum: çok rahat ve şık bir sandalet tam numara mı aldim
İsim: m** y**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: çok kaliteli yumuşacık tabsiye ediyorum
İsim: G** G**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Anneme aldım çok guzel ve rahat bir ayakkabı
İsim: Ş** B**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: Tam numaranızı alabilirsiniz. Annem için aldım bayıldık, tam bir f/p ürünü
İsim: Ş** U**
Tarih: 08 Ekim 2021
Yorum: anneme aldım. cok rahat. tavsiye ederim
İsim: s** A**
Tarih: 11 Nisan 2022
Yorum: aşırı rahat tavsiye ederim ayak numaranıza göre alabilirsiniz
Tarih: 20 Kasım 2021
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz ?
Soru: Daha önce almıştım, çok oldu eskidi diye almak istiyorum.. Ancak mavisi yok mu
Cevap: Maalesef efendim
Soru: Ayaklarım biraz taraklı normalde 38 giyiyorum 39 mu almalıyım
Cevap: Merhaba ürünlerimiz giydirimlidir kendi numaranızı tercih edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz?
Soru: ayaklari boyarmi derisi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. %100 Hakiki Deri olan ayakkabılarda bazı durumlarda iç astarın rengi bir miktar ayağınızı boyayabilir. Ayakkabılarda derinin doğallığını bozacak kimyasal kullanılmadığı için derinin doğal rengi boyama yapabilir. (Ayak terindeki asit oranına bağlı olarak) Bir kaç giyimden sonra düzelecektir. İyi alışverişler dileriz.
Soru: Ortopedik mi tabanı?
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz anatomiktir efendim. Yeri gelmişken belirtelim; ortopedik ayakkabı demek kişinin ayağına özel olarak üretilmiş, tabanının kalıbı kullanıcısına özel olarak dökülmüş ayakkabıdır ve ekseriyetle sağlık problemi nedeniyle tercih edilir. Bu sebepten ötürü internet üzerinde/ hali hazırda üretilmiş ortopedik ibaresi ile satılan ayakkabılara itibar etmeyiniz. Genel olarak yanlış kullanımıyla ortopedik ayakkabıdan anlaşılan ürün aslında anatomik ayakkabılardır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: ayakabiyi aldikta koptu nasil yapacaz
Cevap: Merhaba Trendyol müşteri hizmetlerini arayarak analiz için tarafımıza göndermek istediğinizi belirtip analiz kodu alıp not ile birlikte tarafımıza gönderebilirsiniz efendim iyi günler dileriz.
Soru: 40 numara stoklariniza gelecek mi
Soru: 39 yokmu acaba
Cevap: Merhaba 39 numara stoklarımızda mevcuttur efendim sipariş oluşturabilirsiniz efendim iyi günler dileriz.
Soru: merhaba bu ürünün topugu kaç santım topuklusu var öneriniz varmı
Cevap: Merhaba ürünümüzün topuğu 3,5 cm dir efendim bu ürünümüzün daha yüksek yada daha alçak modeli bulunmamaktadır. iyi günler dileriz.
Soru: kolay gelsin ayak tabanının bastığı yer de derimi
Cevap: Merhaba, Değerli müşterimiz öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüzün İçi ve dışı hakiki deridir efendim. İyi bayramlar dileriz.
Soru: Anneler günü için aldım ama tahmini kargoya teslim 10 mayıs yazıyor daha önce kargoya vermeniz mümkün mü
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünlerin kontrolleri yapılarak çıkışları sağlanmaktadır siparişiniz size belirtilen süre içinde kargoya verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: ürünü aldım ancak genelde alanlar tabandan yürürken ses geldiğini söylemiş..böyle birşey neden oluyor yada bana gelende olmaz inşallah
Cevap: Merhaba, ürün tabanı deri olduğu için ayak nemlendiği ve ıslak olduğu zaman ancak böyle bir şey yaşayabilirsiniz efendim. iyi günler dileriz.
Soru: merhabalar bu sandaletin beyazı varmi acaba
Cevap: Merhaba bu ürünümüzün beyazı bulunmamaktadır efendim iyi günler dileriz.
Soru: siyah renk 40 numara gelirmi almak istiyorum
Soru: 42 numara varmi
Cevap: Merhaba, 40 numaraya kadar üretilmektedir efendim. İyi günler dileriz.
Soru: DC0110 la farkı nedir acaba
Cevap: Merhaba dc-0110 model kodu dolgu topuktur efendim.
Soru: Merhaba, tabanı ortopedik yada anatomik midir?
Cevap: Merhaba. Ürünümüz anatomiktir efendim. Yeri gelmişken belirtelim; ortopedik ayakkabı demek kişinin ayağına özel olarak üretilmiş, tabanının kalıbı kullanıcısına özel olarak dökülmüş ayakkabıdır ve ekseriyetle sağlık problemi nedeniyle tercih edilir. Bu sebepten ötürü internet üzerinde/ hali hazırda üretilmiş ortopedik ibaresi ile satılan ayakkabılara itibar etmeyiniz. Genel olarak yanlış kullanımıyla ortopedik ayakkabıdan anlaşılan ürün aslında anatomik ayakkabılardır. İyi alışverişler dileriz.
Soru: 35 numara varmı
Cevap: Merhaba 36 numaradan başlamaktadır efendim.
Soru: Kemik çıkıntısı olan ayaklar için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba uygundur efendim rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İyi günler dileriz.
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Detay Resimler
Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 En Uygun Satış Linki
Deripabuc Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deripabuc Hakiki Deri Siyah Kadın Deri Sandalet Dc-0111 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.