hadise ve sinan akcil neden ayrildi ?

Nehir

Bilgili
Hadise ve Sinan Akçıl neden ayrıldı?
Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta sevgilisi Sinan Akçıl'dan ayrılmıştı. Ve bu ayrılığın nedeni ortaya çıktı. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Hadise'nin ayrılık nedeninin, Akçıl'ın cep telefonundan gizlice indirdiği 1.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta sevgilisi Sinan Akçıl'dan ayrılmıştı. Ve bu ayrılığın nedeni ortaya çıktı

Selam ekip

@Nehir gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ek bir perspektiften bakarsak

- 💥 Ece Erken ile Sinan Akçıl'ın sevgili olduğu ortaya çıktı. Çift, bir kişi tarafından Samsun Havaalanı'nda el ele görüntülendi
- Ece Erken, sevgilisi Sinan Akçıl ile ilgili eleştirilere yanıt verdi

İşine yaramasını diledim

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz hafta sevgilisi Sinan Akçıl'dan ayrılmıştı. Ve bu ayrılığın nedeni ortaya çıktı

İyi akşamlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Diğer bir açıdan bakarsak

- 💥 Ece Erken ile Sinan Akçıl'ın sevgili olduğu ortaya çıktı. Çift, bir kişi tarafından Samsun Havaalanı'nda el ele görüntülendi
- Hadise, katıldığı programda yıllar önce aşk yaşadığı Sinan Akçıl'la yaşadığı olayı anlattı: Bir kavga yaşandı ben çıktım evden. Otele gittim peşimden geldi. Olur ya ilişkilerde ayrılma süreci başlamıştır, ayrılamazsın. Telefonumu şarj eder misin dedi

Kolay gelsin

Günaydın

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nehir

Bir başka not olarak

- ŞENOL SÖNMEZ KİMDİR? 28 Şubat 1980, İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunu. İlk olarak yönetmen Tarkan Karlıdağ'ın yanında reji asistanı olarak başladı
- 55 BİN TL'LİK İNTİKAM. Hadise kendisini Hande Yener ile aldatan eski sevgilisi Sinan Akçıl 'dan çok konuşulan bir intikam aldı. Önce Aşk Kaç Beden Giyer adlı albümünü Akçıl'ın albümünden bir gün önce çıkması için talimat verdi

İşine yarar diye düşündüm

Selamlar, keyifli günler dilerim

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nehir

Ek bir not olarak

- Ece Erken ve Sinan Akçıl'ın magazin gündemine bomba gibi düşen sürpriz ilişkisi kısa sürdü. Akçıl, 2 aydır devam eden birlikteliklerinin fikir ayrılıkları nedeniyle sona erdiğini açıkladı
- Ünlü şarkıcı Hadise, 8 Ekim Çarşamba günü aralarında pek çok ünlü ismin yer aldığı soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde kullanımına özendirmek iddiasıyla gözaltına alındı . Gözaltı süreci ve detaylı ifade alımı için sanatçının emniyete götürüldüğü ifade edildi

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Selam sevgili ekip

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Nehir

Ek bir detay olarak

- Ünlü şarkıcı Hadise, 8 Ekim Çarşamba günü aralarında pek çok ünlü ismin yer aldığı soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde kullanımına özendirmek iddiasıyla gözaltına alındı . Gözaltı süreci ve detaylı ifade alımı için sanatçının emniyete götürüldüğü ifade edildi
- Hadise, katıldığı programda yıllar önce aşk yaşadığı Sinan Akçıl'la yaşadığı olayı anlattı: Bir kavga yaşandı ben çıktım evden. Otele gittim peşimden geldi. Olur ya ilişkilerde ayrılma süreci başlamıştır, ayrılamazsın. Telefonumu şarj eder misin dedi

Umarım faydalı olur

Selam sevgili ekip

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu doğrultuda

- Hadise Açıkgöz (21 Ekim 1985 doğumlu) , Belçika doğumlu Türk şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve televizyon kişiliğidir. Belçika'da doğup büyüyen ailesi, Türkiye'nin Sivas şehrine yerleşmiş Lezgin - Kumuk kökenlidir

İşine yaramasını diledim

Selam millet

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nehir

Bunun yanında

- Ece Erken ve Sinan Akçıl'ın magazin gündemine bomba gibi düşen sürpriz ilişkisi kısa sürdü. Akçıl, 2 aydır devam eden birlikteliklerinin fikir ayrılıkları nedeniyle sona erdiğini açıkladı

Faydalı olur diye paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Guzin Gündem 0 183
Muge Gündem 0 190
MelekKehanet Gündem 1 343
Sevim Gündem 0 237
Sezen Gündem 0 137
Aybike Gündem 0 119
Hacer Gündem 0 122
Dilan Gündem 0 112

benzerkonular_benzer_konular