Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Ela

Bilgili
Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Tavsiye Eder Misiniz?
Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Güncel Fiyatı 598.56 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Hakkında yaklaşık 214 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Ürün Bilgisi

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Ürününün Satıcısı, İmerShoes Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 ürününü 598.56 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Yorumlar Ve Değerlendirmeler
598.56 Tl ye satışta olan Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
214 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: teşekkür ederim çok beğendim eşime almistim
İsim: **** ****
Tarih: 27 Haziran 2024
Beden: Beden:43
Satıcı: NSTİL

Yorum: eşim için aldım fiyatının çok ucuz olması beni biraz korkuttu ama kalitesi bayağı iyiymiş. eşim giyip denedi ayağımda yok gibi dedi çok rahat çok beğendim dedi duruşu da çok hoş almanızı tavsiye ederim kalıbı da tam kendi numaranızı alabilirsiniz. bu arada görselde topuk kısmındaki yazı bize gelen ayakkabıda yoktu olmaması bizim için daha iyi olduDevamını Oku
İsim: K** Y**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Beden:42

Yorum: kardeşime aldım çok güzel kullanışlı
İsim: r** c**
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Beden:37

Yorum: tam numara aldım eşime çok rahat tam kalıp
İsim: F** A**
Tarih: 26 Mayıs 2024

Yorum: annem için aldım çok beğendim teşekkür ederim emeğinize sağlık😇
Tarih: 16 Mayıs 2024
Satıcı: İmerShoes

Yorum: tavsiye ederim çok rahat bı model kardeşlerime aldım çok beğendiler
Tarih: 24 Mayıs 2024
Beden: Beden:40

Yorum: nişanlıma aldim çok beğendi
Tarih: 25 Kasım 2023
Beden: Beden:39

Yorum: eşime supriz yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum kalite tam kalıp kargo hızlı iki günde elimize geçti
İsim: A** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Haziran 2024

Yorum: Çok rahat bir ayakkabı iki renk aldım ucu geniş olduğu için ayakta sıkma yapmiyor yaz için gayet güzel ve kullanışlı
Tarih: 04 Haziran 2024
Beden: Beden:38

Yorum: Kalıbı çok geniş kendi numaranızı alın. Ben bir beden büyük aldım palet gibi oldu. Onun dışında ayakkabı çok hafif ve rahat
İsim: Z** U**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: tam kalıp geldi teşekkür ederim
İsim: M** T**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Beden:44

Yorum: Ürün harika çok hafif ve rahat model olarak ben bayıldım kargoda çok hızlı geldi teşekkürler ☺️
İsim: A** Y**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: rahat bir ayakkabı
İsim: F** A**
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Sevdiğim bir arkadaşa hediye aldım. Çok beğendim çok güzel görünüyor.
İsim: Çilem Y.
Beden: 24 Mayıs 2024

Yorum: rahat ve kullanışlı
İsim: E** K**
Tarih: 16 Aralık 2023

Yorum: yumuşacık çok güzel rahat
İsim: Derya D.
Tarih: 18 Kasım 2023
Beden: Boy:163cm

Yorum: çok beğendim teşekkürler
İsim: G** N** O**
Beden: 04 Eylül 2024

Yorum: Çok rahat bir ürün tavsiye edilir
İsim: M** B**
Tarih: 17 Kasım 2023
Beden: Boy:162cm

Yorum: kardeşim kendine aldı gayet guzel
İsim: c** z**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Beden: Beden:41

Yorum: Ürün gayet guzel cok rahat tercih edebilirsiniz
İsim: F** B**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Beden: Beden:39

Yorum: çok teşekkür ederim
İsim: n** M**
Tarih: 27 Mayıs 2024

Yorum: babama aldım tam ayak numarasını aldım oldu beğendide
Beden: 20 Haziran 2024

Yorum: güzel ama bir beden büyük almanızı öneririm
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: çok güzel çok şık
Tarih: 25 Mayıs 2024

Yorum: çok beğendi kaynima aldim hedye
İsim: N** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:42

Yorum: çok teşekkür ederim
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Beden:36

Yorum: Rahat ayakkabı
İsim: S** O**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: çok rahat tam kalip
İsim: seda ş.
Beden: 28 Haziran 2024

Yorum: gayet güzel ve kullanışlı kısa sürede elime ulaştı
İsim: Naciye E.
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Beden:41

Yorum: oğlum için aldım gayet güzel ve rahat
İsim: C** P**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Merak Edilenler

Soru: 44 gelir mi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüzün stokları düzenli olarak güncellenmektedir. Ürünümüzü takip ederek güncellemelerden haberdar olabilirsiniz 😇🌺

Soru: ürün kaygan mı
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, Ürünümüzün tabanı desenlidir. Fakat üretici firma tarafından kaymaz taban garantisi bulunmamaktadır. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: Salam bu ayakkabiyla bundan sonra sorudugum ayakabida ne fark var?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünlerimiz arasında fark bulunmamaktadır. İki ürünümüz de aynıdır. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle.💕😊💐

Soru: altı kayar mi
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünümüz görseldeki gibidir. Normal şartlarda kaymaz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle keyifli alışverişler dileriz ☺️💗

Soru: İyi günler bu siyah beyaz olanın 42 numarası yok mu hem eşime hem kendime almak istiyorum
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüzün stokları tükenmiştir. Stoklarımız haftaya tekrar güncellenecektir. Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek stoklarımız güncellendiğinde tarafınıza bildirim gönderebiliriz. Ürünümüzü ve mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: su geçiriyor mu
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünümüz normal şartlarda su geçirmez. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz

Soru: Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim haftaya hangi gün olduğu belli acaba
Cevap: Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek stoklarımız güncellendiğinde tarafınıza bildirim gönderebiliriz. Ürünümüzü ve mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: Bu ayakkabı erkek ayakkabısımı acaba?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüz unisextir. Hem erkek hem de kadın müşterilerimiz kullanabilmektedir. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: 39 ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüzün stokları tükenmiştir. Stoklarımız bu hafta tekrar güncellenecektir. Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek stoklarımız güncellendiğinde tarafınıza bildirim gönderebiliriz. Ürünümüzü ve mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: 38 numarasi ne zmn gelir
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüz stoklarımıza girdiğinde tekrar güncellenecektir. Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek haberdar olabilirsiniz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: Topuk boyu kaç cm ?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünümüzün topuk boyu 3 cm 'dir . Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle☺️💗

Soru: ayakkabının kenarındaki yazı neden kullanıcı fotoğraflarında yok farklı bir ayakkabı mı gönderiyorsunuz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüzün yeni üretim modeli farklı yazı olarak üretilmektedir. Ürünümüzün rahatlığından memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle.💕😊💐

Soru: haber verimisin yada bilidrim teşekkür ederim
Cevap: ürünümüzün stokları tükenmiştir. Stoklarımız bu hafta tekrar güncellenecektir. Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek stoklarımız güncellendiğinde tarafınıza bildirim gönderebiliriz. Ürünümüzü ve mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: kadın ayakkabısi mi yoksa erkek ayakkabısımk
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz , ürünümüz hem erkek hem kadın için kullanıma uygundur. Mağazamızı ve ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle

Soru: ayakkabının üzerindeki yazılar aynı mı yoksa sport mu yazıyor gönderirken
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünümüz görseldeki gibidir. Görseldeki gibi gönderim sağlanmaktadır.

Soru: siyah rengin 39 numarası ne zmn gelir acaba çok beğendim de hoş duruyor lütfen çabuk gelsin🥹🥹
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüzün stokları tükenmiştir. Stoklarımız haftaya tekrar güncellenecektir. Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek stoklarımız güncellendiğinde tarafınıza bildirim gönderebiliriz. Ürünümüzü ve mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: Koku yapar mı ona göre alıcam bütün gün ayaktayım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, Ürünümüz hava alabilen kumaştan imal edilmiştir. Ürünümüzü havalandırdığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: merhaba ürün ıslak yerde kayma yapıuor mu garsonum otelde çalışmak için alacağım
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüzün kaymaz taban özelliği bulunmamaktadır. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle. 💕😊💐

Soru: Merhaba kaymaz taban özelliği mevcut mu
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüz desenli tabandan imal edilmiştir. Üretici firma tarafından kaymaz taban garantisi verilmemektedir. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle.💖🌟💐

Soru: Merhaba ürünüm hakkında bilgi almak istiyorum
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, linkini iletmiş olduğunuz ürünümüz oldukça rahat ve esnek bir yapıya sahiptir fileli tasarımıyla yaz ve bahar aylarında kullanım için uygundur. ÜRünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle.💕😊💐

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Günlük Unisex Siyah Şeritli Sneaker Nefes Alabilen Hafif Yürüyüş Esnek Spor Ayakkabı 249 En Uygun Satış Linki