Meltem
Bilgili
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Bu Ürünü Almalı Mı?
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Şu Anki Değeri 529.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürün Açıklaması
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, DORA Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı ürününü 529.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürün Hakkındaki Yorumlar
529.0 Tl ye satışta olan Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Güzel ve rahat kendi numaranızı tavsiye ederim
İsim: '** O**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:38
Satıcı: NEW OLD SHOES
Yorum: Ayakkabı yüksek olmasına rağmen platformu sayesinde çok rahat yeğenimin kınasında giydim tüm gece boyunca ayaktaydım yinde çok yormadı tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Temmuz 2024
Yorum: Güzel çok kibar ama 1 beden küçük alınız
İsim: B** P**
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Beden:37
Yorum: Aniye olarak şık bir ayakkabı. Modelide güzel ancak topuk bölümü rahat değildi. O nedenle iade ediyorum
İsim: Z** M** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Göründüğü gibi. Çok beğendim. Teşekkürler.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Nişanım için almıştım fakat kullanamadım çekimde koptu nazar mı diyelim ürünün kötü olması mı bilemedim
İsim: K** Ç**
Tarih: 08 Eylül 2024
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba, Düğünümüz var. Acaba 11 Eylül Çarşamba günü elimizde olabilir mi?
Cevap: Tabıkıde efendım
Soru: merhaba topuk boyu kaç cm
Cevap: Merbabalar efendım 9cm dir
Soru: Merhaba, Gümüş rengi olanı beğendim. Almayı düşünüyorum. Topuk boyu kaç cm dir?
Cevap: Merhabalar efendım 10cmdr
Soru: Ayak numaram 37,5 spor ayakkabılarda. Bunda kaç numara almamı önerirsiniz?
Cevap: Merhabalar efenndım eger rahat etmek isterseniz 38 num uygundur
Soru: topuk boyu kaç cm?
Cevap: Merhabalar efendim 10cm
Soru: aynı modelin 7 cm topuklu olanı varmı
Cevap: Merhabalar evet efendım gümüş rengi sayfada mevcuttur
Soru: Teşekkürler ürün bu Perşembe ya da cuma elimde olursa çok mutlu olurum
Cevap: Tamamdir efendim
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürünün Fotoğrafları
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Şu Anki Değeri 529.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürün Açıklaması
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, DORA Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı ürününü 529.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürün Hakkındaki Yorumlar
529.0 Tl ye satışta olan Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Güzel ve rahat kendi numaranızı tavsiye ederim
İsim: '** O**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Ayakkabı yüksek olmasına rağmen platformu sayesinde çok rahat yeğenimin kınasında giydim tüm gece boyunca ayaktaydım yinde çok yormadı tavsiye ederim
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Temmuz 2024
Yorum: Güzel çok kibar ama 1 beden küçük alınız
İsim: B** P**
Tarih: 06 Haziran 2024
Beden: Beden:37
Yorum: Aniye olarak şık bir ayakkabı. Modelide güzel ancak topuk bölümü rahat değildi. O nedenle iade ediyorum
İsim: Z** M** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Yorum: Göründüğü gibi. Çok beğendim. Teşekkürler.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: Nişanım için almıştım fakat kullanamadım çekimde koptu nazar mı diyelim ürünün kötü olması mı bilemedim
İsim: K** Ç**
Tarih: 08 Eylül 2024
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba, Düğünümüz var. Acaba 11 Eylül Çarşamba günü elimizde olabilir mi?
Cevap: Tabıkıde efendım
Soru: merhaba topuk boyu kaç cm
Cevap: Merbabalar efendım 9cm dir
Soru: Merhaba, Gümüş rengi olanı beğendim. Almayı düşünüyorum. Topuk boyu kaç cm dir?
Cevap: Merhabalar efendım 10cmdr
Soru: Ayak numaram 37,5 spor ayakkabılarda. Bunda kaç numara almamı önerirsiniz?
Cevap: Merhabalar efenndım eger rahat etmek isterseniz 38 num uygundur
Soru: topuk boyu kaç cm?
Cevap: Merhabalar efendim 10cm
Soru: aynı modelin 7 cm topuklu olanı varmı
Cevap: Merhabalar evet efendım gümüş rengi sayfada mevcuttur
Soru: Teşekkürler ürün bu Perşembe ya da cuma elimde olursa çok mutlu olurum
Cevap: Tamamdir efendim
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Ürünün Fotoğrafları
Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
DORA Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DORA Gümüş Simli Taş Bantlı Bilek Kemerli Platform Topuklu Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.