Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Alınmaya Değer Mi-

Ela

Bilgili
Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Fiyatına Göre Alınır Mı?
Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Satış Fiyatı 40699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Açıklama Ve Özellikler

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı ürününü 40699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Kullanıcı Geri Bildirimleri
40699.0 Tl ye satışta olan Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
36 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: Ürün büyük ve geniş ihtiyacınız karşılayabilir. Lakin ürün geldiktensonra LG servisi arayıp kurulumu yapıldıktan sonra buzdolabı6 saat sonrafişi takıp çalıştırabilirsiniz dendi. 6 saat fişi taktık, buzdolabınmotor sesinden mutfağın kapısını kapattık. Çıkan sesten dolayı evdeduramıyoruz. Çamaşır makinası, kurutma makinası gibi ses çıkartıyor.Daha öDevamını Oku
İsim: R** S**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum gayet memnunum
İsim: M** Ö**
Tarih: 26 Mayıs 2024
Satıcı: LG Brandshoping

Yorum: harika 10 numara 5 yıldız. tasarımı, büyüklüğü, soğutması ve dizaynıharika 4 kişilik bir aileyiz bize gayet yeterli geldi, eski buzdolabımküçük geliyordu artık yetmiyordu bu LG marka buzdolabı bizim içinkurtarıcı oldu. tam bir fiyat performans ürünü. kuruluma gelen yetkiliservis personeline sordum bu ürün vestel mi dedim "Hayır alakasıyok parçalDevamını Oku
İsim: H** Ç**
Tarih: 04 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: gayet güzel
İsim: İ** K**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: İçi çok geniş ve derin yukarıda 3 tencere var 1 büyük bir orta bir deküçük. Bir orta daha alır. Kahvaltılık bölümü geniş ve derin onlar içinayrı bir göz işhal etmeye gerek yok. Et balık yazıyor ama benkahvaltılık koyuyorum. Meyve sebze gözleri de oldulça büyük her şeyialıyor. Buzluk kısmı da 3 çekmece ve çok kullanışlı derin. Önce gidipgördüm sonraDevamını Oku
İsim: D** Ö**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: güvenilir sağlam ürün
İsim: A** D**
Tarih: 22 Nisan 2023

Yorum: Güzel ve çok geniş
İsim: E** K**
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: Kargo firması tarafıma tesllim etmedi keyfi
İsim: H** K**
Tarih: 10 Ocak 2024

Yorum: ürün hızlı ve sorunsuz geldi serviste hızlı şimdilik memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: Çok güzel renk
İsim: T** E** E** T**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: ici genis kombi tipi kullandikca gorecegiz iyi gorunuyor
İsim: Ö** B**
Tarih: 23 Şubat 2023

Yorum: dolap genişliği, çalışma sessizliği mükemmel. İyiki almışım dediğimürün. kısa sürede geldi. kurulumu 1 gün içinde yapıldı. teşekkürler Teknosa.
İsim: merve a.
Tarih: 13 Aralık 2022

Yorum: kaliteli bir ürün.sessiz ve çok geniş iç hacmi var.tek eksiğibuzmatiğinin olmaması.fiyat olarak uygun.satıcının faturayı geçgöndermesi neticesinde teknik servisle yaşadığımız huzursuzluktan başkabir olumsuzluk olmadı.faturaya ulaşmak için benim şahsi telefonumdankendi ifadesi ile teknik servis personeli ile trendyol müşterihizmetleri personeli araDevamını Oku
İsim: s** e**
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: Artıları 1. Ürün elime iki günde ulaştı. 2. Servis 10 numara. Aynı günkurulum oldu 3. kutu neredeyse çiziksiz teslim edildi. Eksileri 1.Buzdolabının sesi kulak tırmalıyor. 2. Üst kısım geç soğuyor belkidesoğutmuyor 3 saat oldu ılık. 3. Derece ayarı var ama dolap sıcaklığınıgöstermiyor. 4. Yumurtalık ve kapak rafları ince elde kalacak hissivar.Devamını Oku
İsim: S** G**
Tarih: 02 Temmuz 2024

Yorum: ürün hatasız ve güzel
İsim: T** Ç**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: İlk ve son alisverisimdi sizden kkmse kimseyle ilgilenmiyor teslimtarihinden 1 hafta sonra teslim esildi bidaha asla almam
İsim: H** G**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürünün dolap kapağı içinde ve raflarında çok sayıda kırık var, ürününiade alınacağı söylendi ama haftalardır iade alacak horoz lojistikfirması gelmiyor, Trendyol konuyla ilgili yardımcı olmuyor, Teknosasatıcısından aldığım ürünün kargo tarafından iade alınmamasına bir çözümüretemiyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, paranızla rezil olmayın
İsim: Elif B. C.
Tarih: 26 Şubat 2024

Yorum: aldığım bu dolap 5 gündür evinde bozuk bir şekilde bekliyor yetkiliservis kurulumunu yaptı ve hiç bir şekilde kendini soğutmuyor kırmızıuyarı veriyor dolapta sorun olduğunu belirtiyor yetkili servis geldideğişim talebinde bulundu ben böyle bir saçmalık görmedim sıfır dolapnasıl olurda hatalı olur şuan çok mağdur durumdayım dolapssız birşekilde beklDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 17 Haziran 2023

Yorum: Trendyoldan 16 ağustosda buzdolabı sipariş verdim elime ulaşmadı seneyebu zamanlar ancak ulaşır
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2023

Yorum: Ürünle alakalı bir sorunum yok ama horoz lojistik yüzünden paramla nasılrezil olurum bunuda yaşattılar.Bundan sonra lojistik firması horozlojistik mi bedava verseler almam.
İsim: M** G**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: satıcı ürünü aynı gün kargoladı,3 günde geldi,ürünü kolisinden servisçıkardı üst kapak iç kısımda kırıklar olduğunu görüp tutanak tuttu,kapağı değişim talep etti, 2 haftadır dolapsız olmasam ve iade ileuğraşacak zamanım olsa kesinlikle iade ederdim, , fakat horoz nakliyatile ilgili bedava verseler birdaha asla alışveriş yapmam, nakliyesihoroz nakliDevamını Oku
İsim: A** Y**
Tarih: 17 Kasım 2023

Yorum: Ürün kusurlu geldi kartonunda ezikler bardı servis geldi açtı 2 yerindegöçük 2 yerinde derin çizikler vardı iadeye karar verdi servis 5 gündürhoroz lojistiği bekliyorum ve tam 10 gündür buzdolabısızım oyalayıpduruyorlar yok 3 iş günü yok en kısa sürede Ankara içinde kaç gündegelinirdi tane anlayacağınız paramla rezil oluyorum şuanda yenisindealamıyDevamını Oku
İsim: A** P**
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: GALA Teknoloji

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: ürün inoxmu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün gri renktir. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba teşhir ürünü mü?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Satışını yaptığımız tüm ürünler kapalı kutu ve sıfırdır. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba. Dondurucunun özellikleri arasında LOW FROST vardır, ancak çoğu modelde NO FROST varmi!!! Hangi. Daha iyi ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: rengi mat mi ?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün rengi Metalik Gridir. Saygılarımızla.

Soru: Beyaz rengi varmi
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Renk nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün gri rentir. Saygılarımızla.

Soru: daire içinde dolap yeti ilgili yer problemi yok. 3+1 büyüklüğünde 2 şer dairenin olduğu bina merdivenlerinden çıkacak. merdivenler çok dar değil ama neye göre geniş bilemiyorum
Cevap: Merdivenden çıkarsa sorun yok kaçıncı kat

Soru: ürün kapalı kutumudur
Cevap: Evet tabi ki

Soru: Ürün açıklamada LG GTL569 psam Kombi no frost inox buzdolabı yazıyor. Ben INOX arıyorum. Ürün INOX mudur.
Cevap: Inox efendim

Soru: Merhaba, ürünü nereden ve hangi firma ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün İstanbul'dan Horoz Lojistik ile gönderilmektedir. Saygılarımızla

Soru: bu dolabın 84 cm olanı varmı
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: wifi varmı?
Cevap: Merhaba WIFI mevcut değildir.

Soru: Ürünün beyazı varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili modelde beyaz renk mevcut değildir. Saygılarımızla

Soru: Brüt ne kadar hacmi
Cevap: Merhaba, ürünün toplam net hacmi 588 lt'dir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhabalar beyaz rengi var mı

Soru: Ürünün eni tam 84 cm mi geliyor buzdolabı yerimiz 83 cm
Cevap: Merhabalar efendim ürün boyutları 840 X 750 X 1860 olmak ile birlikte . LG Müşteri Hizmetlerinden Detaylı Bilgi Alabilirsiniz Ürün hakkında. Saygılarımız ile

Soru: beyaz renk var mı ve fiyat farklı mı
Cevap: Merhaba , mevcut stoklarımız sadece bunlar

Soru: Enerji sınıfı nedir ürünün
Cevap: Merhaba, ürün enerji sınıfı E'dir. İyi günler dileriz.

Soru: enerji tüketimi nedir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün enerji sınıfı E'dir. Yasalaşan yeni enerji sınıflandırmasına göre (+) ibaresi artık kaldırılmıştır. Bunun yerine A’dan G’ye kadar yeni sınıflandırmaya geçilmiştir. Konu hakkında detaylı bilgiye LG çağrı merkezlerinden veya LG internet sitelerinden erişebilirsiniz Saygılarımızla.

Soru: merhabalar, kapı açık uyarısı var mı?
Cevap: Var efendim

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gtl569psam Kombi No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki