Zeliha
Bilgili
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Fiyatına Göre Alınır Mı?
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Güncel Fiyatı 1896.57 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Hakkında yaklaşık 981 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Detaylı Açıklama
Adidas Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı GW9262 CBLACK/FTWWHT/CBLACK_x000D_
Yaş Grubu: 4293>_x000D_
Materyal: Elastan>_x000D_
Renk: CBLACK/FTWWHT/CBLACK>_x000D_
Topuk Boyu: 4024>_x000D_
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Ürününün Satıcısı, adidas Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack ürününü 1896.57 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Kullanıcı Geri Dönüşleri
1896.57 Tl ye satışta olan Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
981 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 37 giyiyorum 37.5 Aldim tam oldu çok begendim
İsim: B** A**
Tarih: 11 Aralık 2023
Beden: Beden:37,5
Satıcı: Trendyol
Yorum: Yarım numara büyük alın
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ocak 2024
Beden: Beden:38,5
Yorum: Rahat ayakkabı tam ayak numaranızı alın
İsim: N** K**
Tarih: 28 Şubat 2024
Beden: Beden:38
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı. Adidas’ın en güzel ayakkabısı gerçekten. Tam beden alabilirsiniz. Çok beğendim.
İsim: E** T**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: çok güzel çok rahat kendi numaranızdan yarım numara büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: H** T** Y**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: Bir beden büyük alın kalıp dar ürün çok güzel kullanışlı
İsim: M** K**
Tarih: 18 Kasım 2023
Beden: Beden:44
Satıcı: Korayspor
Yorum: Bayıldım bayıldım ama bir numara büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: Sıla N. S.
Tarih: 31 Ekim 2023
Beden: Beden:39,5
Yorum: harika tam numara
İsim: N** Ş**
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Çok beğendim normalde de 38 giyiyorum yorumlarda bir numara büyük alın yazmışlar fakat 38 tam oldu. Ürün tam kalıp kendi numaranızı numaranızı alabilirsiniz .
İsim: d** k**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürün fotoda göründüğü gibi geldi , ayak numarama göre aldım tam oldu
Beğenerek giyiyorum, teşekkür ederim 
İsim: B** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Beden: Beden:40
Satıcı: Sportive
Yorum: ürün çok güzel rahat normalde 37 giyiniyorum 38 numara aldım tam oldu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: 38.5 aldım ancak büyük geldiği için tekrar 38 numarasını sipariş ettim. çok rahat ve güzel bi ayakkabı
İsim: E** D**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: Sağlam ve model olarak güzel yarım numara büyük tercih ettim, çok beğendim ayağımı güzel kavradı, rahat oldu Trendyol'a teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: bir numara büyük alın.
İsim: N** A**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Gayet rahat Bir ayakkabı ancak bir numara büyük alın
İsim: r** k**
Tarih: 01 Eylül 2023
Beden: Beden:36
Yorum: mükemmel kalite ayak numaranız neyse onu almalısınız
İsim: O** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Aralık 2023
Yorum: paketleme çok güzeldi ayakkabı orijinal giyince tekrar yorum yapacağım tam numarasını alabilirsiniz
İsim: E** İ**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: Ürün çok güzel tam kalıp kendi numaranızı alabilirsiniz sadece biraz sert okadar
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: tam numara alabilirsiniz kargo ozenliydi
İsim: S** P**
Tarih: 06 Ekim 2023
Beden: Boy:161cm
Yorum: Ayakkabı çok güzel ama bir numara küçük almanızı tavsiye ederim
İsim: S** E**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Orjinal ürün çok rahat tam numaranızı alın
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: tam oldu ürün güzel
İsim: i** d**
Tarih: 10 Ekim 2023
Beden: Beden:42,5
Yorum: Eşime aldım çok beğendi kendi numaranızı alın
İsim: S** A**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Çok beğenerek kullanıyorum Tam beden alabilirsiniz.Orjinal ürün.
İsim: S** E** I**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Güzel kaliteli tam Numara ala bilirsiniz
İsim: N** I**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: çok güzel kızıma aldım tam numarasını aldım oldu henüz dışarıda giymedi rahatlığı konusunda bilgiye sahip değiliz ama adidas daha önce beyazını almıştık çok memnun olarak hala giyiyor
İsim: Ç** K**
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel tam ayak numaranızı alabilirsiniz
İsim: Pınar D.
Tarih: 25 Eylül 2023
Yorum: çok başarılı Adidas kalitesi numaranızı almanızı tavsiye ederim iyi günler
İsim: A** ç**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: tam numarasını aldım güzel oldu
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: adidas kalitesi, güzel ürün, daha önce de bu modeli ben kullandım şimdi kardeşime aldım beğendi tam numara alabilirsiniz isterseniz yarim numara büyük alin daha rahat olur
İsim: A** M**
Tarih: 07 Ekim 2023
Beden: Boy:158cm
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba pamukmu?
Cevap: Merhaba, ürün sentetik deri sayadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Bayanmı erkekmi
Cevap: Merhaba; Ürün unisex modeldir.
Soru: 41,5 numarası gelcek mi?
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Altı kayar mı?
Cevap: Merhaba, ürün kauçuk tabandır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Garantili mi
Cevap: Merhaba, ürün 1 yıl garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: bedenimi goremedim 39.5 olucak
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün orjinalmidir?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz %100 orijinal olup, resmi tedarikçilerinden temin edilerek, faturalı olarak size ulaştırılır. Siparişlerinizde, sipariş tarihinden itibaren 30 gün içerisinde, ürün kullanılmamış ve orijinal etiketlerine zarar verilmemiş olarak koşulsuz ücretsiz iade hakkınız bulunmaktadır. Bilgilerinize sunarız.
Soru: Hangi şehirden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: Ayakkabı kadınmı yoksa erkek ayakkabısımı?
Cevap: Merhaba, ürün kadın kalıplarına göre üretilmiştir ancak beden ölçülerine göre dilerseniz tercih edebilirsiniz. İligniz için teşekkür ederiz.
Soru: kadın ayakkabısı mi bu ürün
Cevap: Merhaba, ürün kadın kalıplarına göre üretilmiştir ancak beden ölçülerine göre dilerseniz tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: bayan ayakkabısımı
Cevap: Merhaba, ürün kadın kalıplarına göre üretilmiştir ancak beden ölçülerine göre dilerseniz tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ayakkabi kadınlara uygun mu.
Cevap: Merhaba, ürün kadın kalıplarına göre üretilmiştir ancak beden ölçülerine göre dilerseniz tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: beyazı yok mu 39
Cevap: Merhaba. Trendyol ürün soruları kuralları uyarınca sadece belirtien ürün hakkında bilgi verebiliyoruz. Farklı platformlara yönlendirmemiz bu nedenle mümkün olmamaktadır.
Soru: Merhaba orijinal olup olmadığını nasıl anlarız
Cevap: Merhabalar, evet efendim, resmi adidas bayisiyiz. Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebirdeki adidas mağazaları bize aittir.
Soru: Dalgamı geçiyorsunuz 40.5. 42 yokmu
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. Üründe şuan için 40,5 numara stokta mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün erkek için mi
Soru: unisex mi ürun
Soru: merhabalar ayakkabının topuğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, ürün Kısa Topuklu 1- 4 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Grand court 2.0 modeli mi
Cevap: Merhaba; Grand Court Base 2.0 olarak geçiyor.
Soru: kadın mı erkekmi
Cevap: Merhaba, ürün kadın koleksiyonuna aittir. Keyifli alışverişler dileriz.
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Görseller
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Güncel Fiyatı 1896.57 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Hakkında yaklaşık 981 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Detaylı Açıklama
Adidas Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı GW9262 CBLACK/FTWWHT/CBLACK_x000D_
Yaş Grubu: 4293>_x000D_
Materyal: Elastan>_x000D_
Renk: CBLACK/FTWWHT/CBLACK>_x000D_
Topuk Boyu: 4024>_x000D_
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Ürününün Satıcısı, adidas Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack ürününü 1896.57 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Kullanıcı Geri Dönüşleri
1896.57 Tl ye satışta olan Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
981 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: 37 giyiyorum 37.5 Aldim tam oldu çok begendim
İsim: B** A**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Yarım numara büyük alın
Tarih: 13 Ocak 2024
Yorum: Rahat ayakkabı tam ayak numaranızı alın
İsim: N** K**
Tarih: 28 Şubat 2024
Yorum: Çok rahat bir ayakkabı. Adidas’ın en güzel ayakkabısı gerçekten. Tam beden alabilirsiniz. Çok beğendim.
İsim: E** T**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: çok güzel çok rahat kendi numaranızdan yarım numara büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: H** T** Y**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: Bir beden büyük alın kalıp dar ürün çok güzel kullanışlı
İsim: M** K**
Tarih: 18 Kasım 2023
Beden: Beden:44
Yorum: Bayıldım bayıldım ama bir numara büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: Sıla N. S.
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: harika tam numara
Tarih: 03 Kasım 2023
Yorum: Çok beğendim normalde de 38 giyiyorum yorumlarda bir numara büyük alın yazmışlar fakat 38 tam oldu. Ürün tam kalıp kendi numaranızı numaranızı alabilirsiniz .
İsim: d** k**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ürün fotoda göründüğü gibi geldi , ayak numarama göre aldım tam oldu
İsim: B** K**
Tarih: 30 Ağustos 2023
Satıcı: Sportive
Yorum: ürün çok güzel rahat normalde 37 giyiniyorum 38 numara aldım tam oldu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 13 Aralık 2023
Yorum: 38.5 aldım ancak büyük geldiği için tekrar 38 numarasını sipariş ettim. çok rahat ve güzel bi ayakkabı
İsim: E** D**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: Sağlam ve model olarak güzel yarım numara büyük tercih ettim, çok beğendim ayağımı güzel kavradı, rahat oldu Trendyol'a teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: bir numara büyük alın.
İsim: N** A**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: Gayet rahat Bir ayakkabı ancak bir numara büyük alın
İsim: r** k**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: mükemmel kalite ayak numaranız neyse onu almalısınız
İsim: O** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Aralık 2023
Yorum: paketleme çok güzeldi ayakkabı orijinal giyince tekrar yorum yapacağım tam numarasını alabilirsiniz
İsim: E** İ**
Tarih: 31 Ağustos 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: Ürün çok güzel tam kalıp kendi numaranızı alabilirsiniz sadece biraz sert okadar
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: tam numara alabilirsiniz kargo ozenliydi
İsim: S** P**
Tarih: 06 Ekim 2023
Beden: Boy:161cm
Yorum: Ayakkabı çok güzel ama bir numara küçük almanızı tavsiye ederim
İsim: S** E**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Orjinal ürün çok rahat tam numaranızı alın
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: tam oldu ürün güzel
İsim: i** d**
Tarih: 10 Ekim 2023
Beden: Beden:42,5
Yorum: Eşime aldım çok beğendi kendi numaranızı alın
İsim: S** A**
Tarih: 16 Şubat 2024
Yorum: Çok beğenerek kullanıyorum Tam beden alabilirsiniz.Orjinal ürün.
İsim: S** E** I**
Tarih: 13 Nisan 2024
Yorum: Güzel kaliteli tam Numara ala bilirsiniz
İsim: N** I**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: çok güzel kızıma aldım tam numarasını aldım oldu henüz dışarıda giymedi rahatlığı konusunda bilgiye sahip değiliz ama adidas daha önce beyazını almıştık çok memnun olarak hala giyiyor
İsim: Ç** K**
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: Ürün çok güzel tam ayak numaranızı alabilirsiniz
İsim: Pınar D.
Tarih: 25 Eylül 2023
Yorum: çok başarılı Adidas kalitesi numaranızı almanızı tavsiye ederim iyi günler
İsim: A** ç**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: tam numarasını aldım güzel oldu
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: adidas kalitesi, güzel ürün, daha önce de bu modeli ben kullandım şimdi kardeşime aldım beğendi tam numara alabilirsiniz isterseniz yarim numara büyük alin daha rahat olur
İsim: A** M**
Tarih: 07 Ekim 2023
Beden: Boy:158cm
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba pamukmu?
Cevap: Merhaba, ürün sentetik deri sayadır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Bayanmı erkekmi
Cevap: Merhaba; Ürün unisex modeldir.
Soru: 41,5 numarası gelcek mi?
Soru: Altı kayar mı?
Cevap: Merhaba, ürün kauçuk tabandır. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Garantili mi
Cevap: Merhaba, ürün 1 yıl garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: bedenimi goremedim 39.5 olucak
Soru: ürün orjinalmidir?
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz %100 orijinal olup, resmi tedarikçilerinden temin edilerek, faturalı olarak size ulaştırılır. Siparişlerinizde, sipariş tarihinden itibaren 30 gün içerisinde, ürün kullanılmamış ve orijinal etiketlerine zarar verilmemiş olarak koşulsuz ücretsiz iade hakkınız bulunmaktadır. Bilgilerinize sunarız.
Soru: Hangi şehirden gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.
Soru: Ayakkabı kadınmı yoksa erkek ayakkabısımı?
Cevap: Merhaba, ürün kadın kalıplarına göre üretilmiştir ancak beden ölçülerine göre dilerseniz tercih edebilirsiniz. İligniz için teşekkür ederiz.
Soru: kadın ayakkabısı mi bu ürün
Soru: bayan ayakkabısımı
Cevap: Merhaba, ürün kadın kalıplarına göre üretilmiştir ancak beden ölçülerine göre dilerseniz tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ayakkabi kadınlara uygun mu.
Soru: beyazı yok mu 39
Cevap: Merhaba. Trendyol ürün soruları kuralları uyarınca sadece belirtien ürün hakkında bilgi verebiliyoruz. Farklı platformlara yönlendirmemiz bu nedenle mümkün olmamaktadır.
Soru: Merhaba orijinal olup olmadığını nasıl anlarız
Cevap: Merhabalar, evet efendim, resmi adidas bayisiyiz. Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebirdeki adidas mağazaları bize aittir.
Soru: Dalgamı geçiyorsunuz 40.5. 42 yokmu
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. Üründe şuan için 40,5 numara stokta mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün erkek için mi
Soru: unisex mi ürun
Soru: merhabalar ayakkabının topuğu kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, ürün Kısa Topuklu 1- 4 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Grand court 2.0 modeli mi
Cevap: Merhaba; Grand Court Base 2.0 olarak geçiyor.
Soru: kadın mı erkekmi
Cevap: Merhaba, ürün kadın koleksiyonuna aittir. Keyifli alışverişler dileriz.
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Görseller
Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack En Uygun Satış Linki
adidas Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack Fiyatı, Yorumları - Trendyol
adidas Grand Court Base 2.0 C Kadın Spor Ayakkabı Gw9262 Cblack/ftwwht/cblack yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.