GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Satın Alır Mısınız-

Pervin

Bilgili
GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi?
GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Anlık Fiyatı 37509.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Ürün Açıklaması

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı ürününü 37509.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Kullananlar
37509.0 Tl ye satışta olan GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: evime aldım çok güzel ve geniş tavsiye ederim büyük isteyenler için ideal
İsim: H** P**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Dolap çok kullanışlı ve geniş kullanıma son derece uygun tasarlanmış.Dijital ayarlama modları kusursuz düzeyde çok memnun kaldım. Ayrıcasatıcıya da çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları adına çok hızlı ulaştı.
İsim: M** U**
Tarih: 07 Haziran 2024
Satıcı: TrendShop

Yorum: Gayet güzel kullanışlı
İsim: Ş** A**
Tarih: 15 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Yıllardır bir alt modelini kendi kendi evimde kullanıyorum. Kızımaaldım. Ben zaten memnundum, oda memnun. Sonuçta LG. Çamaşır makinasınıda aldım bekliyorum 🙏🏻
İsim: Z** A**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: Simport

Yorum: Sessiz bir makina
İsim: E** O**
Tarih: 05 Mayıs 2022

Yorum: Soğutması ve sessizliği ideal . İç hacim sebze bölümü hariç gayet geniş.Dijital ekran iç sıcaklıkları göstermiyor alt bölme için sadece 6 yakadar ayar var. Dondurucu kara düzen içerden düğmeli ayarı var. Wifiözelliğinde çalışma ile ilgili görüntülenebilecek fazla detaybulunmuyor. İç aydınlatma yetersiz. Dış kaplama plastik benzeri birmalzemedenDevamını Oku
İsim: T** T**
Tarih: 09 Şubat 2022

Yorum: beklediğimden iyi. 4 kişilik aile için ideal büyüklükte. 10 günde geldiservis ertesi günü kurulum için geldi. beğendim👍🏻
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mayıs 2023
Satıcı: SetEv

Yorum: Ürün kurulumu için yetkili servis geldiğinde tam kapakta göçük oldugunufarkettik. Kapağın değişimini talep ettim Teknosa hatanın lojistikkaynaklı olduğunu söyleyip kabul etmedi, Horoz lojistik de hatayı kabuletmiyor. Bu kadar para verip önünde göçük olan bir buzdolabıistiyorsanız alın. Ne Teknosa ne de Horoz elini taşın altına koymadantüm hatalarınDevamını Oku
İsim: Ö** D**
Tarih: 15 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Urun net olçüler nedir
Cevap: Merhaba, Detaylı tüm teknik bilgilere LG resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Soru: enerji sınıfı att mı e mi öğrenebilirmiyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, ilgili ürün E enerji sınıfındadır. Saygılarımızla.

Soru: Ürünün paketli şekilde eni kaç cm
Cevap: LG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Merhaba kaç yıl garantili
Cevap: Merhabalar, ürün 3 yıl garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba 4 yıl önce lg buzdolabınızı almıştım. Memnunum fakat cam rafı kırdım ve servis stokta bulamadı. Nerden temin edebilirim. Teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, raf satışımız mevcut değildir. İyi günler dileriz.

Soru: Eni tam olarak ne kadar
Cevap: 780 x 1800 x 730 ölçülerindedir.

Soru: sogutucu kısmı hacmi kaç acaba ?
Cevap: Merhaba Soğutucu Net Hacmi:376 lt dir. iyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürünü almak istiyorum ancak asansör yok. Buzdolabını 4. kata çıkarırlar mi
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Kat geçişleri dar ise firma çıkarmayabilir. Bu durumda asansör kiralayıp çıkarmanız gerekebilir

Soru: merhabalar , ürünümüz de 0 dan 6 ya dereceler var. eksi derece yok. kışın kaç derece olmalı?
Cevap: Teknik bir konu efendim lg müşteri hizmetleri size daha doğru bilgi verecektir

Soru: bu ürün a++ enerji sınıfı mı başka firmalarda e olarak geçiyor bu ürün a++ mı e olarakmı geçiyor emin olamadım
Cevap: Merhaba, artık yeni yasaya göre A++ yerine E sınıfı yazacak, yani ürün eski enerji sınıfına göre A++, yeni düzenlemeye göre E sınıfıdır.

Soru: A++mi yoksa E sınıfımı ikiside yaziyor hangisi acaba
Cevap: Merhaba yeni nesil enerji sınıfı olarak(a-g) E sınıfıdır. eski kullanım tabiri ile A++ dır. iyi günler dileriz.

Soru: vakıfbank ile taksit seçeneği ne olur öğrenebilir miyim.? sipariş vermek istiyorum
Cevap: ödeme şekillerini trendyolla görüşmeniz gerekmektedir

Soru: Tekrar aynı fiyat olacakmı tükenmiş durumda satışta olacakmı ona göre bekleyeceğim
Cevap: Merhaba, maalesef şuan stoklarda bulunmuyor.

Soru: kapak yönü değişiyor mu?
Cevap: Merhaba, bu modelde kapak yönü ayarlama yoktur, sağdan menteşelidir.

Soru: bu buzdolabı a++ yazıyor özellikler bölümünde F enerji diye geçiyo
Cevap: YENİ ÇIKAN ENERJİ KANUNUNA GÖRE A SINIFI F SINIFI OLDU LG İNTERNET SİTESİNDEN DE GÖREBİLİRSİNİZ

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

GN-H702HQHU A++ 546 Lt NoFrost Buzdolabı En Uygun Satış Linki