Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Alınır Mı-

Esra

Bilgili
Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?
Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Şimdiki Fiyatı Ile 36599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Teknik Detaylar

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı ürününü 36599.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
36599.0 Tl ye satışta olan Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok fonksiyonel ve verimli bir buzdolabı, gerçek bir fiyat performansürünü, ayrıca çok şık
İsim: O** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Şubat 2023
Satıcı: AYD2MPLUS

Yorum: Servis hızlı ve sorunsuz heldi kalite zaten çok iyi teşekkürler
İsim: M** G**
Tarih: 10 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SetEv

Yorum: Çok şık ve kullanışlı bir buzdolabı. Herkese tavsiye ederim
İsim: O** O**
Tarih: 23 Ağustos 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: Mükenmel ürün teşşekürler.
İsim: S** Ö**
Tarih: 22 Haziran 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: ürünün kapağında yapışkan izi gibi bir leke vardı ve sildiğim haldegeçmedi o kadar para veriyoruz ürünün kusursuz gelmesini isterdimüstelik çizilmez denilen yüzey çizilmeye çok müsait burdan puankırıyorum mat bir yüzey beklerdim üstelik teslimat firması horozlojistik çok sorun çıkardı ürünün teslim aşamasında yanında kimse yoktuzorla indirdi dolabı
İsim: P** K**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: Blacc

Yorum: Ürün paletleme güzeldi servis geldi sorunsuz bir şekilde çalışıyor
İsim: S** T**
Tarih: 04 Temmuz 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok iyiiiii
İsim: **** ****
Tarih: 11 Nisan 2024

Yorum: gayet güzel beğendim
İsim: F** k**
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: Harika bir buzdolabı tavsiye ederim.
İsim: S** B**
Tarih: 30 Mayıs 2023

Yorum: Harika bir ürün ben 14.499 aldım
İsim: U** K**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: Ürün super mükemmel
İsim: F** K**
Tarih: 21 Ocak 2023
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: Mükemmel çalışıyor soğutması gayet iyi. Eğer boyutlarında küçük gelirdiye bir düşünceniz yoksa performans olarak rahatlıkla sipariş edilebilir.
İsim: Güven D.
Tarih: 27 Eylül 2022
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: MUHTEŞEM TEŞEKKÜRLER 🙏
İsim: ONUR K.
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: Çok güzel ve kaliteli
İsim: a** E**
Tarih: 29 Kasım 2021

Yorum: Hızlı kargo beklediğim gibi geniş ve güzel bir ürün tavsiye ediyorum
İsim: a** a**
Tarih: 13 Kasım 2021

Yorum: çok iyi teşekkür ederim
İsim: L** A**
Tarih: 25 Ekim 2021

Yorum: Uzun bir süre araştırdım, bir mühendis olarak gerçekten çok beğendim,türk milletinin koç ailesi tarafından manipüle ile sürekli arçelik gibiürünlere yönelmesi ve fiyatları şişirmesinin ana nedeni başka ürünlerişans tanımamamız. Ben ürünü çok beğendim ön tarafı çok şık yanlarıda öntaraftan bağımsız farklı bir metal ile yapılmış darbelere karşıdayanıDevamını Oku
İsim: ö** ç**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: Ürün soylenildigi gibiydi Çok ama çok beğendik 10yildir kullandığımızçamaşır makinesi vardı, buzdolabını da LG seçtik, çok memnunum 1-2 güneteslim ettiler, ve aynı gün geldiği gün Garanti işlemleri yapıldı,hiçbir sorun çıkmadı,indirimlerden aldım, iyiki almışım, Bir tek sorunvar almayı düşünenler için, öncelikle genişlik ölçülerine bakın, bizimkiEDevamını Oku
İsim: G** D**
Tarih: 07 Haziran 2024
Satıcı: TORAMAN LG SHOP

Yorum: Ürün cok iyi son derece memnunuz ancak horoz lojistigin allah bildigiyapsın, teslimatta bu firmayla calısan yerlerden ürün alırken birkaç kezdüşünüp iyice araştırmanızı öneririm.
İsim: B** U**
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: nakliyat çok kötü
İsim: M** s** N**
Tarih: 04 Kasım 2023
Satıcı: TrendShop

Yorum: Teşekkürler dolabı aldık kim dolduracak bilmiyorum
Tarih: 23 Aralık 2022
Satıcı: EGENİN EFESİ

Yorum: çok beğendim ve çabuk bana ulaştı.
İsim: A** B**
Beden: 06 Ekim 2022

Yorum: ürün çok şık ve kaliteli sadece neden buzluk kısmı dijştal ayarlanamıyoranlamış değilim.Ayrıca telefonda daha çok işlev olmasını beklerdimörneğin kapsının açık kaldığında telefonuma uyarı vermesini beklerdimveya diğer bir çok ayarın yapılmasını umuyordum
İsim: H** Ş**
Tarih: 06 Mart 2022

Yorum: merhaba biz buzdolabini mart ayı 2020 de aldık çok beğendim vegeldiğinde henüz evli değildik eşimin abisi teslimatı alıp kudurmuşdolaptan çok memnunum çok iyi yanliz kapakta geldiğinde kusur vardıyani kocaman bir göçük önceleri çok takmadım iyi olduğu içinsonraları gözüme batmaya başladı kapak değişim olabilir mi
Tarih: 04 Ocak 2022
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: Güzel bir ürün tşk
İsim: Ö** Ç**
Beden: 09 Ekim 2021
Satıcı: KırmızıElma

Yorum: ürünün bazı yerlerinde minik göçükler vardı. acil ihtiyaç olduğu içinmecbur iade edemedik. onun dışında iyi gibi ama hemen çiziliyor. magnetasla yapıştırılamaz
İsim: V** K**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: Ürün kaliteli.Hasarsız geldi.Sadece fatura konusunda sıkıntı yaşadık.Oda trendyoldan kaynaklandı.Tesekkurler.
İsim: N** z**
Tarih: 04 Haziran 2023

Yorum: Öncelikle satıcı çok ilgiliydi- HaydiAl- teşekkür ediyorum. Sorularımahızlıca yanıt verdi. Ürün şahane. Daha önceden bir Avm de ürünebakmıştım, fiyatı daha uygun olduğu için buradan sipariş verdim. Servisaynı gün gelip kurdu.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 14 Mart 2023
Satıcı: haydiAL

Yorum: ürün gösterildiği gibi sağlam paketlenmiş teşir paketlenmesi gibidurmuyor tek sorun kargonun gelmesi 1 haftayı buldu satıcı ile sorunumolmadığı için puan kırmak istemedim hala kullanıyoruz ve telefondan dakontrol özelliği ayrıca güzel
Tarih: 27 Şubat 2023
Satıcı: ALIŞVERİŞTE

Yorum: ürüne söyleyecek söz yok ama kargo firması felaket kötü
İsim: E** T**
Tarih: 13 Şubat 2023

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Merak Edilenler

Soru: Alacağım fakat herkes E sınıfı diyor ben A++ olduğu icin almak istiyordum
Cevap: Değerli Müşterimiz; Enerji Verimliliği Sınıfı; E olarak belirtilmiştir. Saygılarımızla; MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: merhaba ürün 546 litre doğrumu
Cevap: Değerli Müşterimiz,incelemiş olduğunuz ürün dondurucu kısmı : 130 LT Buzdolabı kısmı 376 LT olarak toplamda 506 LT dir. Saygılarımızla

Soru: disrubuor garandisi ar mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün LG Türkiye garanti kapsamındadır. Saygılarımızla.

Soru: enerji sınıfı A mi E mi
Cevap: Merhaba Enerji sınıfı eskiye göre A++ dır yeni enerji sınıfa E dir efendim. Yaktığı enerji değil sınıf ı Avrupa yasasına göre değişmiltir

Soru: kaç litre acaba dolap
Cevap: Merhaba, ürünün soğutucu net hacmi 376 lt, dondurucu hacmi ise 130 lt'dir. İyi günler dileriz.

Soru: servis mi gelip açacak
Cevap: Değerli Müşterimiz, kutu açılımını yetkili servis yapması gerekiyor , siz açtığınızdan zaman garanti dışı kalmaktadır. Saygılarımızla

Soru: Merhaba ürün resmi LG garantili mi
Cevap: Evet efendim

Soru: alttaki siyah ayaklardan arkadada varmı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Denge sistemini korumak için ayaklar 4 tane bulunmaktadır. Saygılarımızla

Soru: boyu ve litresini net söylermisiniz birde ürün gelince siz kurulumunu yapiyormusunuz
Cevap: Merhaba, Sormuş olduğunuz tüm bilgilere ürün açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

Soru: 160 boyunda olan buzdolabı varmı
Cevap: Merhaba, güncel stoklarımız yayında satışta bulunan model ve renkte ürünlerimizdir. Güncel stoklar için mağazamızı takip edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: A enerjili mi bu buzdolabı???
Cevap: Lg resmi sitesinden ürünü incrleyebilirsiniz

Soru: ürünün rengi mat mı, parlak mı
Cevap: Ne mat ne parlak ikisinin arasında bir renk

Soru: merhaba kurulumu nasıl yapıyoruz?
Cevap: Merhaba, ürünün kurulumunu hemen yaptıracak mısınız?

Soru: Ürün bilgilerinde A ++yazıyor ama ürün açıklamasında ESi sınıfı enerji diyor doğrusu nedir?
Cevap: Değerli müşterimiz, İlgili ürün E Enerji Sınıfıdır Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla.

Soru: merhaba mavi ışık özelliği var mı
Cevap: MAVİ IŞIK MEVCUTTUR

Soru: Efendim ürününüzü almak istiyorum ama kutuyu açmadan depoda bekletirsem garanti başlamış olur mu .bu konuda beni bilgilendirir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünlerimiz kurulum şartı ile sevk edilmektedir. Saygılarımızla

Soru: Ürünü satın alıp depoda bir süre bekletebiliyor muyuz?
Cevap: Malesef ürün siparişinden sonra göndermek zorundayız depomuzda bekletme imkanımız yoktur

Soru: Merhabalar lg Türkiye garantilimi teşekkürler
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz Lg Türkiye garantilidir.

Soru: net hacim ve enerji seçeneği nedir seri cevap lütfen
Cevap: Merhaba Yen, Enerji Tüketimi ile E'dir 280Kwh . Net hacimi 506 L .

Soru: dolabın eni tam olarak kaç cm
Cevap: Net 78 cm efendim

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gn-h702hlhu Çift Kapılı No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki