gezin rakim kac ?

Pinar

Bilgili
Gezin Rakım kaç?
GezinRakım1532 mNüfus (2021)• Toplam1.075Zaman dilimiUTC+03.

Gezin Rakım kaç?
GezinRakım1532 mNüfus (2021)• Toplam1.075Zaman dilimiUTC+03

Selam değerli arkadaşlar

@Pinar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu doğrultuda

- Maden İlçesinin Adres Kayıt Sistemine göre köyler dahil toplam nüfusu 14.903'dir. Bu nüfusun 5.314'si İlçe merkezinde, 9.589 'sı Gezin Beldesi ve köylerde oturmaktadır. Nüfusu Ve Kültürel Yapısı - Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - MEB › www › icerik Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - MEB › www › icerik

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Gezin Rakım kaç?

Merhaba dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Pinar

Bu bağlamda ek olarak

- Maden İlçesinin Adres Kayıt Sistemine göre köyler dahil toplam nüfusu 14.903'dir. Bu nüfusun 5.314'si İlçe merkezinde, 9.589 'sı Gezin Beldesi ve köylerde oturmaktadır. Nüfusu Ve Kültürel Yapısı - Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - MEB › www › icerik Maden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü - MEB › www › icerik

İşine yaraması dileğiyle paylaşıyorum

Gezin Rakım kaç?

Selamlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ek olarak

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Elazığ halkı, tarihsel süreçte Hurri, Hitit, Urartu gibi yerli Anadolu medeniyetlerinin üzerine; Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yoğunlaşan Türkmen boylarının (Alpagut, Bayındır, Çepni, Avşar, Kayı) yerleşimiyle şekillenmiştir
- Türkler %34.5 . Kürtler %27.5 . Zazalar %38.0 . #türkiye #harita #elazığ #etnik #dini #islam #sünni #alevi #türk #kürt #zaza
- Maden İlçesinin Adres Kayıt Sistemine göre köyler dahil toplam nüfusu 14.903'dir. Bu nüfusun 5.314'si İlçe merkezinde, 9.589 'sı Gezin Beldesi ve köylerde oturmaktadır

İşine yararsa keyifli olur

Gezin Rakım kaç?

Merhaba, iyi çalışmalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Pinar

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Zazaların nüfusu anadil temelinde yaklaşık 1 milyon olarak tahmin edilmektedir. Zazaların yarıya yakını Alevi, diğer kısmı Sünni'dir . Bazı kaynaklar yanlış olarak Zaza'ların Kürt ve Zazaca'nın Kürtçe bir lehçesi olduğunu belirtir
- Sultan Abdulaziz'in tahta çıkışının 5.yılında Hacı Ahmed İzzet Paşa devrinde buraya tayin edilen, Vali İsmail Paşanın teklifi ile 1867 yılında " Mamurat al-aziz " adı verilmiştir. Fakat telaffuzu güç olduğundan halk arasında kısaca "Elaziz" olarak söylene gelmiştir

Faydalı olması dileğiyle paylaştım

Gezin Rakım kaç?

Günaydın

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir diğer bakış açısından

- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı Gezin, Elazığ ilinin Maden ilçesine bağlı bir köydür . Hazar Gölü'nün doğu kıyısında yer alan bu yerleşim yeri, Elazığ-Diyarbakır karayolu üzerinde, Maden ilçe merkezine 26 km, Elazığ il merkezine ise yaklaşık 55 km mesafede bulunan turistik bir bölgedir. Wikipedia +3 Bağlı Olduğu İl: Elazığ Bağlı Olduğu İlçe: Maden Özelliği: Hazar Gölü kıyısında, yazlık yerleşim yeri

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Gezin Rakım kaç?

Merhaba arkadaşlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Pinar

Konuya ek olarak

- Maden İlçesinin Adres Kayıt Sistemine göre köyler dahil toplam nüfusu 14.903'dir. Bu nüfusun 5.314'si İlçe merkezinde, 9.589 'sı Gezin Beldesi ve köylerde oturmaktadır
- Türkler %34.5 . Kürtler %27.5 . Zazalar %38.0 . #türkiye #harita #elazığ #etnik #dini #islam #sünni #alevi #türk #kürt #zaza
- Sultan Abdulaziz'in tahta çıkışının 5.yılında Hacı Ahmed İzzet Paşa devrinde buraya tayin edilen, Vali İsmail Paşanın teklifi ile 1867 yılında " Mamurat al-aziz " adı verilmiştir. Fakat telaffuzu güç olduğundan halk arasında kısaca "Elaziz" olarak söylene gelmiştir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Gezin Rakım kaç?

Selam değerli arkadaşlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Pinar

Bu doğrultuda

- Yapılan araştırmalar özellikle deprem sonrası yeni yapılan konutların zeminleridir ancak mevcut Elazığın şehir yapılanmasında en sağlam zemin kesinlikle Ulukent ve Hüseyniktir

Faydalı olur umuduyla

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Hulya Gündem 0 88
Handan Gündem 0 136

benzerkonular_benzer_konular