GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON

GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON Hakkında Tüm Bilgiler
ÖZEL EĞİTİM, REHABİLİTASYON VE FİZİK TEDAVİ MERKEZLERİ
fiziko terapi hizmetleri, fizyoterapi klinikleri, motor eğitimi, ev hizmetleri, evde fizyoterapi

Kurumumuz 2006 yılında Atatürk'ün'eğitimde feda edilecek birey yoktur'sözünden yola çıkarak engel tanımayan nesil yetiştirmek için kurulmuştur.

Her öğrencinin performansına uygun bireysel eğitim programları hazırlayarak belirlenen amaçlar doğrultusunda uzman kadromuz eşliğinde uygun eğitimler verilmektedir.

Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nce özel eğitim alması gerektiği belirtilen öğrencilerimizden SKK, Bağkur şartı aranmaksızın, verilen tüm eğitimler karşısında ailelerden ücret alınmamaktadır. Eğitim ücretleri devlet tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca kurumumuz servis hizmetini de ücretsiz yapmaktadır.
FREKANS'TA EĞİTİM
- Dikkat eksikliği
- Hiperaktivite
- Özel öğrenme güçlüğü
- Konuşma bozuklukları
- Davranış bozuklukları
- Mental retardasyon
- Down sendromu
- Otizm
- Cerebral palsy
- Spina bifida
- Psikososyal gelişim geriliği
- Asperger sendromu
- Hidro sefali
- Kromozom anomalileri
- Spastik gelişim bozukluklar
- Okuma, yazma öğretimi
- Okula uyum problemi

+902164882158

Etiketler

eğitim
rehabilitasyon

fizik tedavi
fizyoterapi

hidroterapi
bireysel eğitim

GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON adresi nerede?
GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON adresi: ÜSKÜDAR CAD. BESİMPAŞA SOK. NO:4 ATALAR BELEDİYE BİNASI ARKASI K:4, D:4 PETROLİŞ MAH., ATALAR İSTANBUL / KARTAL
GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON İletişim Bilgileri:
+902164882158

Adres: ÜSKÜDAR CAD. BESİMPAŞA SOK. NO:4 ATALAR BELEDİYE BİNASI ARKASI K:4, D:4 PETROLİŞ MAH., ATALAR İSTANBUL / KARTAL
GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON Telefon: +902164882158

Konum Bilgisi

GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON online alışveriş imkanı sunuyor mu?
GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON online alışveriş imkanı sunmuyor.

Hizmet Kategorileri:
GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON, ÜSKÜDAR CAD. BESİMPAŞA SOK. NO:4 ATALAR BELEDİYE BİNASI ARKASI K:4 bölgesinde eğitim | rehabilitasyon | fizik tedavi | fizyoterapi | hidroterapi | bireysel eğitim hizmetleri vermektedir.

GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
GENÇ FREKANS ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Ayca Sağlık 0 37

benzerkonular_benzer_konular