gemide bir uzun duduk ne demek ?

Pinar

Bilgili
Gemide bir uzun düdük ne demek?
Bu düdüklerin anlamları şöyledir: -Altı Kısa, Bir Uzun Düdük: Gemide yangın çıktığını ya da teknenin su almaya başladığını haber verir. -Bir Uzun, Bir Kısa Düdük: Gemiden denize birinin düştüğünü bildirir.Nov 10, 2022

Bu düdüklerin anlamları şöyledir: -Altı Kısa, Bir Uzun Düdük: Gemide yangın çıktığını ya da teknenin su almaya başladığını

Selam, herkese iyi haftalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Pinar

Ek bir açıklama olarak

- SORU: Denizde Çatışmayı Önleme Sözleşmesi'ne göre geri giden gemi kaç düdük çalar? CEVAP: 3 kısa düdük
- Bu, genel acil durum sinyali ve mürettebatın toplanma yerlerine gitmesi ve her şeye hazırlıklı olması gerektiği anlamına geliyor . Normalde bunu duymazsınız

İşine yararsa mutlu olurum

Bu düdüklerin anlamları şöyledir: -Altı Kısa, Bir Uzun Düdük: Gemide yangın çıktığını ya da teknenin su almaya başladığını

Selam dostlarım

@Pinar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu konuyla bağlantılı olarak

- SORU: Denizde Çatışmayı Önleme Sözleşmesi'ne göre geri giden gemi kaç düdük çalar? CEVAP: 3 kısa düdük

Paylaşmak istedim

Selam takım

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Pinar

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Bu, genel acil durum sinyali ve mürettebatın toplanma yerlerine gitmesi ve her şeye hazırlıklı olması gerektiği anlamına geliyor . Normalde bunu duymazsınız
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı 7 kısa 1 uzun düdük sesi, denizcilikte gemiyi terk etme, yangın, çarpışma veya karaya oturma gibi ciddi bir acil durumu ifade eden Genel Acil Durum Alarmı 'dır. Mürettebat ve yolcuların derhal toplanma istasyonlarına gitmeleri ve talimatları beklemeleri gerektiğini gösteren kritik bir uyarıdır. Marine Insight +3 Anlamı: Gemiyi terk et / Genel Alarm

Dilerim yardımcı olur

Selam

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Pinar

Bu hususta ek olarak

- Bu düdüklerin anlamları şöyledir: -Kısa İki Düdük: Geminin iskeleye (sola) doğru geleceğini bildirir. -Kısa Üç Düdük: Tornistan (geri) yapacağını haber verir

İşine yarayabilir diye düşündüm

İyi günler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Pinar

Küçük bir not daha

- TÜRK GEMİCİ DİLİNİN KAYNAKLARI Bu bildiri kapsamında gemici dili (GD) olarak adlandırdığım altdil, işte o keyifli ve farklı dünyada dolaşan, yaşayan insan topluluklarının konuştuğu, yazdığı ve okuduğu iletişim ortamıdır

İşine yarayabilir diye düşündüm

Merhaba değerli dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İlaveten

- ve sloganları: "pruvanız neta olsun" dur. denizcilikte yolunuz açık olsun anlamına gelen bir terimdir

İşine yararsa yeter bana

Selam, umarım keyifler yerindedir

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Pinar

Bir not daha

- * Askeri gemilerin yakınımızdan geçmesi durumunda (milliyeti ne olursa olsun) selam verilir. Selamlama bayrağın mezestresi şeklinde olur . Tipi boyu ne olursa olsun sivil gemi askeri gemiyi selamlar
- Bir gemi yelken açtığında artık seyahate başlamış demektir . İngilizce'de “That ship has sailed” deyimi, bir şeyi yapma şansınızın kaçtığı anlamına gelir. Eğer tekne seyahatini sevmiyorsanız ya da sizi deniz tutuyorsa bu deyimi “That train has left the station” yani “O tren çoktan kalktı” şeklinde de kullanabilirsiniz

İşine yararsa ben de mutlu olurum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Hulya Gündem 0 162
Guzin Gündem 0 157
Nevin Gündem 0 147
Aybike Gündem 0 156
Nevin Gündem 0 152
MelekKehanet Gündem 5 196
Asya Gündem 8 206
Hacer Gündem 8 189

benzerkonular_benzer_konular