gecici kuran kursu ogreticisi kac saat calisir ?

Geçici Kuran Kursu Öğreticisi kaç saat çalışır?
(2) Yönetici ve öğreticiler, haftada 40 saat olmak üzere Kur'an kurslarında ve/veya diğer görevlendirildiği

Selam sevgili ekip

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Pinar

Ek bir detay olarak

- Sayıları yaklaşık 25 bin olan Fahri Kuran Kursu Öğreticileri, çalışma süresi boyunca asgari ücretin çok altında ortalama 10 Bin TL ücret almaktadır. Aylık olarak 8- 9 günlük sigorta primleri yatırılmaktadır
- Her ayın 6.7 si gibi yatar

Faydalı olması dileğiyle paylaştım

(2) Yönetici ve öğreticiler, haftada 40 saat olmak üzere Kur'an kurslarında ve/veya diğer görevlendirildiği

Hey

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Pinar

Bir başka not olarak

- a)- KPSS (DHBT)' sınav şartı aranmayacaktır . Kur'an Kursu Öğreticiliği yapmaya mani bir engeli bulunmamak, Başvurular eğitim durumuna göre Ek-1 listede belirlenen kontenjana göre yapılacaktır

Belki kullanırsın diye düşündüm

Selam dostlarım

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Pinar

Ek bir perspektiften bakarsak

- Sayıları yaklaşık 25 bin olan Fahri Kuran Kursu Öğreticileri, çalışma süresi boyunca asgari ücretin çok altında ortalama 10 Bin TL ücret almaktadır. Aylık olarak 8- 9 günlük sigorta primleri yatırılmaktadır
- MADDE 16– (1) Kısmi zamanlı geçici Kur'an kursu öğreticilerinin sözleşme süresi, 10 ayı geçmemek üzere bir öğretim yılı (yaz Kur'an kursu öğretimi dahil) ile sınırlıdır . Bu şekilde çalıştırılacakların tip sözleşme örneklerinin Maliye Bakanlığına vize ettirilmesi zorunludur
- Her ayın 6.7 si gibi yatar

İşine yarar umarım, faydalı olur

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Elvan Gündem 0 135
Sare Gündem 0 148
Sevgi Gündem 0 151
O Gündem 0 134
Elmas Gündem 0 139
Hacer Gündem 10 182
Ayfer Gündem 3 157
Aysel Gündem 9 176

benzerkonular_benzer_konular