Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Bu Ürünü Almalı Mı?
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Değeri 36600.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürün Bilgisi
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı ürününü 36600.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
36600.0 Tl ye satışta olan Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: kalite belli oluyor.
İsim: N** S**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SetEv
Yorum: Mükemmel lg kalitesi, özellikle amerikan mutfaksa eviniz tavsiye ederim;çok sessiz çalışıyor
İsim: İ** D**
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: Ürün mükemmel çin de üretilmiş dikkat edin bazılarını vestel üretiyor 1yıldızı kargodan kırdım horoz lojistik kötü bi kargo firması geç ulaştı elime
İsim: d** b**
Tarih: 01 Nisan 2024
Satıcı: haydiAL
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: iletişim bilgisi alabilir miyim
Cevap: Değerli müşterimiz Satıcı olarak, trendyol iletişim kuralları gereği direkt iletişim kuramıyoruz. Dilerseniz trendyol müşteri hizmetleri ile irtibat kurabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba beyaz rengi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz stoklarımız ve ürünlerimiz günlük olarak değişkenlik göstermektedir,Konu ile ilgili sistem üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.
Soru: Merhabalar.Benim buzdolabım çok eski ve enerji tüketimi çok fazla.Yeni enerji sınıfları neden var,kafa karıştırıcı nasıl güveneceğiz.Ne almalıyız.
Cevap: Merhaba ,enerji sınıfları enerji tasarrufu amaçlandığı içindir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba enerji sınıfı nedir eskiden A+ şekşindeydi şuanda E yazıyor tam olarak hangisine tekabül ediyor
Cevap: Merhaba , artık A++ enerji sınıfları E sınıfında görülmektedir
Soru: Üretim yeri neresi?
Cevap: Merhabalar, yetkili müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler
Soru: bu modelin üretim yeri neresi??
Cevap: Değerli Müşterimiz; . Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Markanın Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla. İndiriminMerkezi Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhabalar ürünün garantisi lg türkiyemi yoksa ithalatçı firma garantilimidir ?
Cevap: Merhaba , Türkiye garantilidir
Soru: hangi kargo ile gönderim yapiyorsunuz
Cevap: HOROZ LOJİSTİKLE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ BAYRAM DÖNÜŞÜ PERŞEMBE GÜNÜ ÇIKIŞI SAĞLANACAKTIR
Soru: Eski buzdolabını da alabilir mısınız?
Cevap: Servis ile görüşmelisiniz
Soru: Bu ürüne uygun koruyucu var mı dış yüzeyini koruyacak var ise almak istiyorum ufak kızımız var dolaplara zarar veriyor var ise yazarsanız seviniriz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Buzdolabı ürünlerinde koruyucu hizmeti bulunmamaktadır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Iyi gunler birde renk olarak birdo yazilmis inox degil mi
Cevap: Merhaba evet İNOX rengindedir.
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Detay Resimler
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Şu Anki Değeri 36600.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürün Bilgisi
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, LG Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı ürününü 36600.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
36600.0 Tl ye satışta olan Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: kalite belli oluyor.
İsim: N** S**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Yorum: Mükemmel lg kalitesi, özellikle amerikan mutfaksa eviniz tavsiye ederim;çok sessiz çalışıyor
İsim: İ** D**
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: Ürün mükemmel çin de üretilmiş dikkat edin bazılarını vestel üretiyor 1yıldızı kargodan kırdım horoz lojistik kötü bi kargo firması geç ulaştı elime
İsim: d** b**
Tarih: 01 Nisan 2024
Satıcı: haydiAL
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: iletişim bilgisi alabilir miyim
Cevap: Değerli müşterimiz Satıcı olarak, trendyol iletişim kuralları gereği direkt iletişim kuramıyoruz. Dilerseniz trendyol müşteri hizmetleri ile irtibat kurabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: Merhaba beyaz rengi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz stoklarımız ve ürünlerimiz günlük olarak değişkenlik göstermektedir,Konu ile ilgili sistem üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.
Soru: Merhabalar.Benim buzdolabım çok eski ve enerji tüketimi çok fazla.Yeni enerji sınıfları neden var,kafa karıştırıcı nasıl güveneceğiz.Ne almalıyız.
Cevap: Merhaba ,enerji sınıfları enerji tasarrufu amaçlandığı içindir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba enerji sınıfı nedir eskiden A+ şekşindeydi şuanda E yazıyor tam olarak hangisine tekabül ediyor
Cevap: Merhaba , artık A++ enerji sınıfları E sınıfında görülmektedir
Soru: Üretim yeri neresi?
Cevap: Merhabalar, yetkili müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler
Soru: bu modelin üretim yeri neresi??
Cevap: Değerli Müşterimiz; . Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Markanın Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla. İndiriminMerkezi Müşteri Hizmetleri
Soru: Merhabalar ürünün garantisi lg türkiyemi yoksa ithalatçı firma garantilimidir ?
Cevap: Merhaba , Türkiye garantilidir
Soru: hangi kargo ile gönderim yapiyorsunuz
Cevap: HOROZ LOJİSTİKLE GÖNDERİM SAĞLIYORUZ BAYRAM DÖNÜŞÜ PERŞEMBE GÜNÜ ÇIKIŞI SAĞLANACAKTIR
Soru: Eski buzdolabını da alabilir mısınız?
Cevap: Servis ile görüşmelisiniz
Soru: Bu ürüne uygun koruyucu var mı dış yüzeyini koruyacak var ise almak istiyorum ufak kızımız var dolaplara zarar veriyor var ise yazarsanız seviniriz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Buzdolabı ürünlerinde koruyucu hizmeti bulunmamaktadır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri
Soru: Iyi gunler birde renk olarak birdo yazilmis inox degil mi
Cevap: Merhaba evet İNOX rengindedir.
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Detay Resimler
Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki
LG Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG Gc-b569nllm Kombi No Frost Inox Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.