gano 2 nin altinda olursa ne olur ?

Gizem

Bilgili
GANO 2 nin altında olursa ne olur?
c)Entegre eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 2,00'nin altında olan öğrenciler sınamalı öğrenci kabul edilirler.

c)Entegre eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 2,00'nin altında olan öğrenciler

Selam sevgili ekip

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Gizem

Ek bilgi olarak

- Bir öğrencinin alttan en fazla 3 dersi olmalıdır. 3 dersten fazla alttan ders alan öğrencilerimiz aştığı her ders için 1 dönem dersini alamaz . Sayı fark etmeksizin öğrenci alttan aldığı derslerden devamsızlıktan kalmışsa ve programda dönem dersiyle çakışma varsa, dönem dersini alamaz
- Akademisyen Nedir, Nasıl Olunur? Öncelikle akademisyen olabilmenin ilk şartı, alt limit olarak 2.50 ortalama ile mezun olmaktır
- Ancak genel ağırlıklı ortalaması 1,80 ve üzeri olup sekiz yarıyıllık planda başarılı derslerin AKTS toplamı en az 120 olan öğrenciler bulunduğu döneme kadarki derslerini alabilir

İşine yaraması beni memnun eder

c)Entegre eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 2,00'nin altında olan öğrenciler

Merhaba, iyi çalışmalar

@Gizem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- (8) (Değişik: RG-28/08/2013-28749) Birinci sınıf öğrencileri ile genel not ortalaması 2.00'ın altında olan öğrenciler üst dönemlerden ders alamazlar
- b)Yıllık düzende eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 1,80'in altında olan öğrenciler, c)Entegre eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 2,00'nin altında olan öğrenciler sınamalı öğrenci kabul edilirler

İşine yararsa memnun olurum

Merhaba herkese

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Gizem

Kısaca eklemek gerekirse

- (8) (Değişik: RG-28/08/2013-28749) Birinci sınıf öğrencileri ile genel not ortalaması 2.00'ın altında olan öğrenciler üst dönemlerden ders alamazlar
- b)Yıllık düzende eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 1,80'in altında olan öğrenciler, c)Entegre eğitim yapılan birimlerde yıl başı genel ağırlıklı not ortalaması (GANO) 2,00'nin altında olan öğrenciler sınamalı öğrenci kabul edilirler

İşine yaraması umuduyla

Selam ekip, kolay gelsin

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Gizem

Bir başka husus olarak

- Kurumlar arası genel not ortalaması (GNO) ile yatay geçiş başvurusu için öğrencilerin GNO'sunun en az 2.29/4.00, Tıp Fakültesi için ise en az 2.75/4.00 olması gerekmektedir. Lisans programlarında en az 2 akademik dönem, ön lisans programlarında en az 1 akademik dönem tamamlanmış olmalıdır

İşine yararsa ne güzel olur

Selam, nasılsınız?

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Gizem

Buna ilaveten

- Ancak genel ağırlıklı ortalaması 1,80 ve üzeri olup sekiz yarıyıllık planda başarılı derslerin AKTS toplamı en az 120 olan öğrenciler bulunduğu döneme kadarki derslerini alabilir

İşine yararsa sevinirim

Selam sevgili ekip

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Gizem

Bir başka detay olarak

- 2.7 GPA, B harf notu kategorisine girdiğiniz anlamına gelir. Ayrıca, ortalamanın altında olan %82'lik bir yüzdelik puanınız olduğunu da gösterir
- Kurumlar arası genel not ortalaması (GNO) ile yatay geçiş başvurusu için öğrencilerin GNO'sunun en az 2.29/4.00, Tıp Fakültesi için ise en az 2.75/4.00 olması gerekmektedir. Lisans programlarında en az 2 akademik dönem, ön lisans programlarında en az 1 akademik dönem tamamlanmış olmalıdır

İşine yaramasını dilerim

Herkese merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Gizem

Konuya ek olarak

- (2) Genel not ortalaması 2,00'ın altında olan lisans ve ön lisans öğrencileri başarısız sayılırlar
- Ülkemizdeki tüm üniversitelerin lisans programlarında, öğrencinin mezun olabilmesi için Ağırlıklı Genel Not Ortalaması'nın (AGNO) en az 2.00 olması gerekmektedir
- Akademisyen Nedir, Nasıl Olunur? Öncelikle akademisyen olabilmenin ilk şartı, alt limit olarak 2.50 ortalama ile mezun olmaktır

Belki işine yarar diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Zerrin Gündem 0 147
RenkliTablo Gündem 0 254
Aysegul Gündem 0 235
RenkliTablo Gündem 0 248
Hacer Gündem 0 346
Yasemin Gündem 1 451
PusulaKahve Gündem 0 166
RengarenkSes Gündem 0 96

benzerkonular_benzer_konular