Sevil
Bilgili
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Bu Ürünü Almalı Mı?
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Mevcut Fiyatı 999.9 Tl'den Satılmaktadır.
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Detaylı Açıklama
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Ürününün Satıcısı, Everest Grup Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse ürününü 999.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Yorumlar Ve Değerlendirmeler
999.9 Tl ye satışta olan Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: biz beğendik içiniz rahat alabilirsiniz
İsim: m** ş**
Tarih: 22 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Everest Grup
Yorum: hiç bir oyunda çalışmıyor. hepsinde Çalışıyor demiştiniz. Geri iade edecem.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Mayıs 2024
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Merak Edilenler Neler?
Soru: Kulaklık USB girişlimi
Cevap: Merhaba evet uyumlu efendim
Soru: klavye türkçe midir? (ç,ğ gibi harfler bulunmakta mıdır?)
Cevap: Merhaba efendim klavye Türkçe . Söylediğiniz harfler var
Soru: Hocam klavye mekanik mi ? 4 tuşa aynı anda basılıyor mu ?
Cevap: Değil efendim
Soru: ps 4 her oyunla uyumlu mu direkt çalışıyormu?
Cevap: Merhaba evet uyumlu
Soru: PS4 için uygun mu ? Direk çalışıyormu yoksa aparat mı gerekli ?
Cevap: Merhaba evet uyumlu direk çalışıyor efendim
Soru: Kulaklik gurultu engelliyormu?
Cevap: Merhaba evet engelliyor efendim
Soru: bütün ekipmanlar resimdeki gibimi
Cevap: Merhaba evet görünümdeki şekilde yolluyoruz efendim
Soru: Xbox series s uyumlumu
Cevap: Merhaba çift girişli ise uyumlu efendim
Soru: Xbox seris X ile uyumlu mudur?
Cevap: Merhaba girişler jak gir USB giriş ise uyar
Soru: her türlü oyunu oynatırmı hikayeli online fark etmeden
Cevap: olur efendim.
Soru: kulaklıgın giriş şekli nasıl USB girişlimi
Cevap: Merhaba USB girişli efendim
Soru: Laptop ta kullaniliyormu
Soru: merhabalar ps4 için alıcam her oyunla uyumlu olduğunu söylemişsiniz tepki de gecikme yada mause görmeme gibi sorunlarla karşılaşma durumu olur mu
Soru: kulaklık rengi beyazmı
Cevap: Merhaba efendim görseldeki ile aynıdır
Soru: klavye mouse bluetoothlu mu?
Cevap: Merhaba kablolu efendim
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Ürünün Detaylı Resimleri
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Mevcut Fiyatı 999.9 Tl'den Satılmaktadır.
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Detaylı Açıklama
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Ürününün Satıcısı, Everest Grup Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse ürününü 999.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Yorumlar Ve Değerlendirmeler
999.9 Tl ye satışta olan Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: biz beğendik içiniz rahat alabilirsiniz
İsim: m** ş**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: hiç bir oyunda çalışmıyor. hepsinde Çalışıyor demiştiniz. Geri iade edecem.
İsim: **** ****
Tarih: 02 Mayıs 2024
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Merak Edilenler Neler?
Soru: Kulaklık USB girişlimi
Soru: klavye türkçe midir? (ç,ğ gibi harfler bulunmakta mıdır?)
Cevap: Merhaba efendim klavye Türkçe . Söylediğiniz harfler var
Soru: Hocam klavye mekanik mi ? 4 tuşa aynı anda basılıyor mu ?
Cevap: Değil efendim
Soru: ps 4 her oyunla uyumlu mu direkt çalışıyormu?
Cevap: Merhaba evet uyumlu
Soru: PS4 için uygun mu ? Direk çalışıyormu yoksa aparat mı gerekli ?
Cevap: Merhaba evet uyumlu direk çalışıyor efendim
Soru: Kulaklik gurultu engelliyormu?
Cevap: Merhaba evet engelliyor efendim
Soru: bütün ekipmanlar resimdeki gibimi
Cevap: Merhaba evet görünümdeki şekilde yolluyoruz efendim
Soru: Xbox series s uyumlumu
Cevap: Merhaba çift girişli ise uyumlu efendim
Soru: Xbox seris X ile uyumlu mudur?
Cevap: Merhaba girişler jak gir USB giriş ise uyar
Soru: her türlü oyunu oynatırmı hikayeli online fark etmeden
Cevap: olur efendim.
Soru: kulaklıgın giriş şekli nasıl USB girişlimi
Cevap: Merhaba USB girişli efendim
Soru: Laptop ta kullaniliyormu
Soru: merhabalar ps4 için alıcam her oyunla uyumlu olduğunu söylemişsiniz tepki de gecikme yada mause görmeme gibi sorunlarla karşılaşma durumu olur mu
Soru: kulaklık rengi beyazmı
Cevap: Merhaba efendim görseldeki ile aynıdır
Soru: klavye mouse bluetoothlu mu?
Cevap: Merhaba kablolu efendim
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Ürünün Detaylı Resimleri
Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse En Uygun Satış Linki
Everest Grup Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Grup Gamer Işıklı Ps4-xbox One-pc Gamer Oyuncu Kulaklığı + Gamer Klavye + Gamer Mouse Seti Klavye Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.