Ayten
Bilgili
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Anlık Fiyatı 499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Hakkında yaklaşık 66 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Ürün Detayları
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse ürününü 499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Yorumlar Hakkında Bilgi
499.0 Tl ye satışta olan Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
66 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: bir kez değişime gönderdim ve geldi para iade yapmadıkları söyleyip aynıürünün değişimini yaparız dediler bende onayladım oyunlarda takılmalaryaşıyordum yenisinde de aynı sorunu yaşıyorum yani çok kötü bir durumuniçinde kaldım oysaki alırkene çok severek umutlanarak almıştım böyleolacağı bilseydim almazdım
İsim: e** p**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Socratech
Yorum: paketleme şahaneydi ellerinize sağlık güzel bir ürün
İsim: EREN U.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: sevgilim icin aldim cok guzel tatli oda cok begendi kaliteli fiyatpreformans urunu kesinlikle hediyeniz icinde cok tesekkurler
)
İsim: b** n** b**
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: ürün fiyatına göre gayet başarılı premium bir hissiyat veriyor ayriyetengelen hediye için teşekkürler ama kargoda baya sıkıntı çektim en songittim kendim aldım onun dışında ürün parasının hakkını fazlasıyla veriyor
İsim: R** R**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Paketleme güzeldi
hediye anahtarlık için teşekkür ederim
kullanmafırsatım olmadı eldeki hissiyatı güzel malzeme kalitesi hissediliyor. 
İsim: M** K**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: hem kaliteli hem hesaplı... tepkimeleri harika bilindik markalarabinlerce lira odemeyin.. fiyat performans ürünü... hızlı ve sağlamkargo... ayrıca hediye içinde teşekkürler
İsim: M** ç**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Fiyat performans, güzel ürün.
İsim: YAŞAR T.
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: guzellllll
İsim: **** ****
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Mükemmel bir ürün çok teşekkür ederim
İsim: Burçin B.
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: çok beğendikk harika ayrıca hediye için teşekkürlerr
İsim: s** n** y**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum:

İsim: Z** K**
Yorum: Klavye mause set olarak aldım. Ürünler yarım günde elime ulaştı. Hediyeiçin çok teşekkür ederim çok güzel düşünmüşşünüz. Ürünleri kalitesimuazzam geçen seferki kedim yüzünden bozulunca düşünmeden yine aynımarkayı seçtim.
İsim: C** E**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Ürün elime sapa sağlam geçti kargolaması mükemmel ayarı makrosu falanherşeyi çok iyi
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü problemsiz teslim aldım ve beklediğimden daha iyi. Hediye içindeayrıca teşekkürler..
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel, eğer elinize uygun ise kullanımı çok rahat. tüm ayarlarıyapıldığında efsane
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel ürün
İsim: G** Ç**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: harika, çok beğendim
İsim: B** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Mouse tam istedigim gibi, hem uygun hem kaliteli tam f/ps urunu ve kucukhediye icin tessekur ederim
İsim: M** Ş**
Yorum: iyi
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: ürünü çok beğendim paketlemesi güzeldi ve hediye için teşekkür ederim
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. sorunsuz çalışıyor. hediye içindeçok teşekkürleerr
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: gayet yeterli fiyat performans eli küçük olanlar baya rahat eder
İsim: i** ü**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: cok hos bir mouse ben cok begendim renk gecislsri de harika
İsim: T** F**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: ürün güzel bi ürün buna değinmeye gerek bile yok aşırı iyi bi ürün. bidebenim sipariş vereceğim gün doğumgünüme 3 gün vardı bende yanında hediyeedilen anahtarlıklardan hello baby yodayı çok beğendim gönderirmisinizdedim ve bana notls berabaer 2 anahtar göndermişler biri hello babyyodaydı çok memnun oldum teşekkürler
İsim: İ** G**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Yeğenime aldım çok beğendi
İsim: H** S**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Cook güzel teşekkürler
İsim: m** u**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel ayrıca hediye için teşekkür ederim
İsim: Fatma B.
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: kaliteli bir ürün ve kullanımı çok rahat, Hediye için teşekkür ederim
İsim: A** D**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: tam kıvamında bir mause ne aşırı renk patlaması yaşatıyor nede çok düşükbir renk patlaması yaşatıyor tam ikisinin ortası ve çokda iyi olmuşelinize sağlık
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Çok rahat ve kullanışlı ayrıca renkler mükemmel, beyaz setup isteyenleriçin harika bir ürün.
İsim: S** G**
Tarih: 02 Şubat 2024
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Merak Edilen Konular
Soru: stok gelirmi acaba
Cevap: Merhaba, şuan mevcut değildir. takip de kalmanızı rica eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba ağırlık ekleme çıkarma olayı var mi? Birde hediye mouse pad gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, Evet mouse üzerinde ayarlanabilir ağırlık mevcuttur. Hediye olarak anahtarlık göndermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: makro ataması yapabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Ürünün driverını yükleyip gerekli makro atamasını sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Hediye Gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, Hediye olarak anahtarlık göndermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ben satın alacagimda bu gün hediye olarak Mause pad vs hediye ediliyomu
Cevap: Merhabalar, anahtarlık hediye edilmektedir.
Soru: maustaki tüm yan tuşlara oyunda tuş atıyabiliyozmu
Cevap: Merhaba, Evet atayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: hala hediye varmı
Cevap: Merhaba, Evet ürünlerimizin yanında hediye gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kablosu kaç m
Cevap: Merhaba, Kablo uzunluğu 1.6 metredir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mause çok ses çırmaz dimi
Cevap: Merhaba, Mouse sesi yüksek seviyede değildir. İdeal mouse sesidir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Durum için gerçekten özür dilerim bunun yerine kulaklık alacağım ilginize teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mouse pad hediye olarak gonderiyor musunuz?
Cevap: Merhaba, Şu an hediye stoğumuzda anahtarlık mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 10 metreden fazla çekermi
Soru: Merhaba ps4 uyumlumudr
Cevap: Merhaba, Evet uyumludur ancak ürünümüz kabloludur, kablosuz değildir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Satın alacağım fakat hediye gönderiyormusunuz Mouse pad
Cevap: Merhaba, Hediye olarak mouse pad göndermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Açıklamada ms bilgisi verilmemiş. Ürün kaç ms acaba
Cevap: Merhaba, ürünün isminde yazmaktadır. 8000 dpş
Soru: uygulamasını telefonuma yükleye bilir miyim?
Cevap: Merhaba, Uygulama bilgisayara yüklenmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba düşük DPI ile oynuyorum oyunlarda hızlı bir şekilde sağ sol veya arkaya döndüğüm zaman farede takılmalar olurmu?
Cevap: Merhaba, Düşük sens için minimum 800 DPI ayarında takılma olmadan rahatlıkla oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: hediye mousepad gonderirmisiniz?
Cevap: Merhaba, Hediye olarak anahtarlık gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünün yanında mousepad geliyor mu hediye olarak
Cevap: Merhabalar, ürünün yanında anahtarlık göndermekteyiz.
Soru: Mouse, Playstation 5e uyumlumudur
Cevap: Merhaba, Uyumludur. Keyifli alışverişler dileriz.
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Ürüne Ait Resimler
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Anlık Fiyatı 499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Hakkında yaklaşık 66 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Ürün Detayları
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse ürününü 499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Yorumlar Hakkında Bilgi
499.0 Tl ye satışta olan Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
66 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: bir kez değişime gönderdim ve geldi para iade yapmadıkları söyleyip aynıürünün değişimini yaparız dediler bende onayladım oyunlarda takılmalaryaşıyordum yenisinde de aynı sorunu yaşıyorum yani çok kötü bir durumuniçinde kaldım oysaki alırkene çok severek umutlanarak almıştım böyleolacağı bilseydim almazdım
İsim: e** p**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: paketleme şahaneydi ellerinize sağlık güzel bir ürün
İsim: EREN U.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: sevgilim icin aldim cok guzel tatli oda cok begendi kaliteli fiyatpreformans urunu kesinlikle hediyeniz icinde cok tesekkurler
İsim: b** n** b**
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: ürün fiyatına göre gayet başarılı premium bir hissiyat veriyor ayriyetengelen hediye için teşekkürler ama kargoda baya sıkıntı çektim en songittim kendim aldım onun dışında ürün parasının hakkını fazlasıyla veriyor
İsim: R** R**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Paketleme güzeldi
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: hem kaliteli hem hesaplı... tepkimeleri harika bilindik markalarabinlerce lira odemeyin.. fiyat performans ürünü... hızlı ve sağlamkargo... ayrıca hediye içinde teşekkürler
İsim: M** ç**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: Fiyat performans, güzel ürün.
İsim: YAŞAR T.
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: guzellllll
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Mükemmel bir ürün çok teşekkür ederim
İsim: Burçin B.
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: çok beğendikk harika ayrıca hediye için teşekkürlerr
İsim: s** n** y**
Yorum:
İsim: Z** K**
Yorum: Klavye mause set olarak aldım. Ürünler yarım günde elime ulaştı. Hediyeiçin çok teşekkür ederim çok güzel düşünmüşşünüz. Ürünleri kalitesimuazzam geçen seferki kedim yüzünden bozulunca düşünmeden yine aynımarkayı seçtim.
İsim: C** E**
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Ürün elime sapa sağlam geçti kargolaması mükemmel ayarı makrosu falanherşeyi çok iyi
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü problemsiz teslim aldım ve beklediğimden daha iyi. Hediye içindeayrıca teşekkürler..
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel, eğer elinize uygun ise kullanımı çok rahat. tüm ayarlarıyapıldığında efsane
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel ürün
İsim: G** Ç**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: harika, çok beğendim
İsim: B** K**
Yorum: Mouse tam istedigim gibi, hem uygun hem kaliteli tam f/ps urunu ve kucukhediye icin tessekur ederim
İsim: M** Ş**
Yorum: iyi
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: ürünü çok beğendim paketlemesi güzeldi ve hediye için teşekkür ederim
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. sorunsuz çalışıyor. hediye içindeçok teşekkürleerr
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: gayet yeterli fiyat performans eli küçük olanlar baya rahat eder
İsim: i** ü**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: cok hos bir mouse ben cok begendim renk gecislsri de harika
İsim: T** F**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: ürün güzel bi ürün buna değinmeye gerek bile yok aşırı iyi bi ürün. bidebenim sipariş vereceğim gün doğumgünüme 3 gün vardı bende yanında hediyeedilen anahtarlıklardan hello baby yodayı çok beğendim gönderirmisinizdedim ve bana notls berabaer 2 anahtar göndermişler biri hello babyyodaydı çok memnun oldum teşekkürler
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Yeğenime aldım çok beğendi
İsim: H** S**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Cook güzel teşekkürler
İsim: m** u**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel ayrıca hediye için teşekkür ederim
İsim: Fatma B.
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: kaliteli bir ürün ve kullanımı çok rahat, Hediye için teşekkür ederim
İsim: A** D**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: tam kıvamında bir mause ne aşırı renk patlaması yaşatıyor nede çok düşükbir renk patlaması yaşatıyor tam ikisinin ortası ve çokda iyi olmuşelinize sağlık
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: Çok rahat ve kullanışlı ayrıca renkler mükemmel, beyaz setup isteyenleriçin harika bir ürün.
İsim: S** G**
Tarih: 02 Şubat 2024
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Merak Edilen Konular
Soru: stok gelirmi acaba
Cevap: Merhaba, şuan mevcut değildir. takip de kalmanızı rica eder, iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba ağırlık ekleme çıkarma olayı var mi? Birde hediye mouse pad gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, Evet mouse üzerinde ayarlanabilir ağırlık mevcuttur. Hediye olarak anahtarlık göndermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: makro ataması yapabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, Ürünün driverını yükleyip gerekli makro atamasını sağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Hediye Gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, Hediye olarak anahtarlık göndermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ben satın alacagimda bu gün hediye olarak Mause pad vs hediye ediliyomu
Cevap: Merhabalar, anahtarlık hediye edilmektedir.
Soru: maustaki tüm yan tuşlara oyunda tuş atıyabiliyozmu
Cevap: Merhaba, Evet atayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: hala hediye varmı
Cevap: Merhaba, Evet ürünlerimizin yanında hediye gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kablosu kaç m
Soru: mause çok ses çırmaz dimi
Cevap: Merhaba, Mouse sesi yüksek seviyede değildir. İdeal mouse sesidir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Durum için gerçekten özür dilerim bunun yerine kulaklık alacağım ilginize teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mouse pad hediye olarak gonderiyor musunuz?
Cevap: Merhaba, Şu an hediye stoğumuzda anahtarlık mevcuttur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 10 metreden fazla çekermi
Soru: Merhaba ps4 uyumlumudr
Cevap: Merhaba, Evet uyumludur ancak ürünümüz kabloludur, kablosuz değildir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Satın alacağım fakat hediye gönderiyormusunuz Mouse pad
Cevap: Merhaba, Hediye olarak mouse pad göndermekteyiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Açıklamada ms bilgisi verilmemiş. Ürün kaç ms acaba
Cevap: Merhaba, ürünün isminde yazmaktadır. 8000 dpş
Soru: uygulamasını telefonuma yükleye bilir miyim?
Cevap: Merhaba, Uygulama bilgisayara yüklenmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba düşük DPI ile oynuyorum oyunlarda hızlı bir şekilde sağ sol veya arkaya döndüğüm zaman farede takılmalar olurmu?
Cevap: Merhaba, Düşük sens için minimum 800 DPI ayarında takılma olmadan rahatlıkla oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: hediye mousepad gonderirmisiniz?
Cevap: Merhaba, Hediye olarak anahtarlık gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba ürünün yanında mousepad geliyor mu hediye olarak
Cevap: Merhabalar, ürünün yanında anahtarlık göndermekteyiz.
Soru: Mouse, Playstation 5e uyumlumudur
Cevap: Merhaba, Uyumludur. Keyifli alışverişler dileriz.
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Ürüne Ait Resimler
Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse En Uygun Satış Linki
Havit Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote Ms1033 Rgb Uyumlu 8000 Dpı Ayarlanabilir Ağırlıklı Beyaz Gaming Makrolu Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.