Hande
Bilgili
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Alanlar Memnun Mu?
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Anlık Fiyatı 1999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Hakkında yaklaşık 37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Ürün Bilgisi
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma _x000D_
_x000D_
Backlit Mekanik Klavye _x000D_
_x000D_
11 Katmanlı Gasket Yapı _x000D_
_x000D_
Yuvarlanmış Tasarım Tuş Takımı _x000D_
_x000D_
Ayrılabilir Type-C Kablo _x000D_
_x000D_
Tuş Ömrü: 50 Milyon _x000D_
_x000D_
Tuş Sayısı: 95 _x000D_
_x000D_
2 Yıl Distribütör Garantili _x000D_
_x000D_
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket ürününü 1999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Yorumlar Hakkında Bilgi
1999.0 Tl ye satışta olan Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Fiyatına göre çok kaliteli ve mükemmel hissiyatı olan bi klavye kargo 1gün içinde geldi
İsim: **** ****
Tarih: 06 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Lucky Trend
Yorum: şuan kullanıyorum gayet memnunum
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: kaliteli ürün
İsim: M** K**
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: Bu klavyeyi yorumlamak haddim değil o derece iyi inanılmaz tuşların sesi, hissiyatı , renklerrr. Renklerin dinlediğiniz şarkıya göre hareketetme özelliği bile var cidden inanamıyorum müthişşşş
İsim: S** Ç**
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok çok iyi, İngilizce klavye olması hiç sorun değil tuşlarınyerini ezbere bilen birisi için çok kullanışlı, mekanik his ve duablhissi aynı anda vermesi çok güzel, görsel olarak da çok şık duruyor,benim gibi seçici biri beğeniyorsa siz hayli hayli bayılacaksınız..
İsim: Emre Ö.
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: O kadar güzel ki bayıldımmmm. Hissiyatı, görünüşü mükemmel.
İsim: M** B**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Satıcı: HAVIT
Yorum:
Kalitedi dolu dolu bir ürün
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: 10 numara 5 yıldız herkese öneriyorum
İsim: S** E** D**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: RED SWİTCJH SESİNİ VE HİSSİNİ SONUNA KADAR ALIYORSUNUZ
İsim: Okan K.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Harika tek kelimeyle bayıldığım bir ürün
İsim: İ** Ç**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: çok güzellll (≧◡≦) ♡
İsim: c** h** y**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün çok beğendik.
İsim: Y** K**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli ve çok şık tek eksi yönü driverına ulaşmak biraz korkutucuve güven vermiyor. Malzeme kalitesi 10/10
İsim: A** E** Ü**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: ışık seviyesi olsun sesi olsun hissiyatı olsun rgb modları olsun 10/10klavye bu fiyata daha iyi bir beyaz klavye bulamazsınız
İsim: H** E**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: merhaba ürünü bugün teslim aldimda m tuşu calismiyor basmıyor kroniksorunmu var anlamadim.
İsim: e** k**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Yorum: paketlenmesi gayet özenli ve güzeldi gerçekten tebrik ederim klavye deBi sorun yok bütün tuşları çalışıyor aydınlatması iyi tek bi eksik nokta3 5 tane yedek tuş koysaydınız tadından yenmezdi
İsim: c** ı**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: paketlemesi güzel kutu içinde tekme atmadığınız sürece zarar görmez benen çok kargoda bi hasar alır iadesiyle uğraşırım diye korkmuştum gerekkalmadı monitör yani 200 hz 1 ms falan alın yani
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: ALDIGIMA ÇOK PİŞMAN OLDUM 1 AY İÇERİSİNDE 2 DEFA FARKLI TUŞ BOZULDU 2KERE SERVİSE GİTTİ GELDİ İLGİNÇ BİRŞEY
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Ben gayet beğendim rgb si çok iyi driveri falanda var ama sesini coksevmedim olsun parasını hakediyor
İsim: Tuna E. K.
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok iyi fakat noktalama işaretlerini nasıl yapılacağını anlamadımtamamen İngilizce klavye gibi onun dışı sesleri çok iyi
İsim: N** M**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: klavyenin sesi ve hissiyatı çok guzel. görünüş ve RGB isiklarida çokhoş. 1 günde elime ulasti
İsim: K** Ç** A**
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: ÜRÜNÜN SPACE TUŞU ÇOK YUMUŞAK AYRICA DRIVER YAZILIMINI BULAMADIM
İsim: Nurullah C.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Klavye boyutu ve tuş hissiyatı çok güzeldi. Fakat henüz kullanmayabaşlayalı 1 ay (alalı birkaç ay oldu ama kullanmamıştım) olmadanbozuldu. Dün akşam bilgisayarı açtığımda ışıkları yanmadı ve hiçbir tuşubasmadı . Üstüne bir şey dökülmedi ya da düşmedi, kablosunda hiçbirsorun yok, bilgisayarın usb potlarında da bir sorun yok. Sorunun neolduğu konusunDevamını Oku
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: rgb ışıkları güzel ama havit logosunun ışığı bozuldu ve süreklideğiştiren birisi değilim bile a tuşu şuan çalışmıyor daha alalı 2 ayoldu yani nerde 50 milyon tuş ömrü?
İsim: H** y** D**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Ürün gayet iyi kapsamlı onarım paketiyle beraber aldım herhangi birsorunda tamir işlemleri için, Onun dışında red switch olmakla berabersessiz ve hassas bir tuşa sahip, Özetlersek ürünü tavsiye ederim.
İsim: H** Ş**
Yorum: kargolama iyi gibiydi üründe bi sıkıntı çıkmadı ama gerçekten ürün çokhoşuma gitti
İsim: M** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Akıllarda Kalan Sorular
Soru: ürün kaç pinli ?
Cevap: Merhaba 3 pinlidir. Anlayışınız teşekkür ederiz.
Soru: ürün hangi malzemeden yapılmakta ve gıcırdama yapıyor mu?
Cevap: Merhaba plastik malzemedir. Gıcırdama yapmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: ürün ingilizce klavyemidir örnegin ğ harfini nasıl olucak
Cevap: Merhaba. İngilizce klavyedir
Soru: şğ gibi harfleri nasıl yapıcaz?
Cevap: merhaba şu an satılmakta olan üründe Türkçe dil desteği mevcuttur . iyi günler dileriz
Soru: kablosuz şekilde bilgisayara bağlama gibi bir imkanımız varmıdır
Cevap: Merhaba. Maalesef kablo ile bağlanması gerekmektedir.
Soru: stok gelecek mi ona göre başka klavye bakacağım sistemim hazır bu ürünü bekliyorum
Cevap: Merhaba. Yaklaşık 8-9 gün içinde satışa açacağiz.
Soru: Ürün şarjlı mı ve Bluetooth varmı
Cevap: Merhaba şarjlı değildir kablolu klavyedir anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: antighosting varmı
Cevap: Merhaba evet bulunmaktadır.
Soru: bunda i harfi nerde
Cevap: Merhaba İngilizce klavyedir, Turkce özel karakterler yoktur
Soru: kablosuz dimi
Cevap: merhaba , kabloludur
Soru: 1.klavye hotswapp mı ? 2.klavyenin driver ı var mı istediğim gibi özgürce makro ataması yapabilir miyim ? 3.kutuda switch ve keycap çıkarıcı bulunuyor mu ? bunları cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Cevap: merhaba. tamamı için evet diyebiliriz.
Soru: Driverının linkini bulamadım nerede acaba
Cevap: Merhaba. https://www.havit.hk/downloads/ linkinden model adını yazarak indirebilirsiniz.
Soru: merhabalar yeniden ne zaman stoğa girer acaba?
Cevap: Merhaba yakın zamanda stoklara eklenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünün özelliklerinde Türkçe Q yazıyor.Acaba doğrumudur, ürün üzerinde Türkçe karekterler yani Ğ-Ö-Ş-Ç vs varmıdır.
Cevap: Merhaba. Klavye üzerinde bahsettiğiniz Türkçe karakterler mevcut değildir fakat ayarlardan Türkçe Q klavye seçerek bazı noktalama tuşlarına basarak Türkçe karakter elde edebilirsiniz.
Soru: merhaba ğ ö gibi harfler varmi
Soru: merhaba klavye hotswap mı acaba
Cevap: Merhaba evet hotswapdir
Soru: bluetooth desteği var mı?
Cevap: Merhaba maalesef yoktur.
Soru: klavyeye bağlanan kablo type-c bilgisayara bağlanan kablo usb girişli mi?
Cevap: Merhaba evet bahsetmiş olduğunuz gibidir.
Soru: kolay gelsin iyi ğünler klavyeyi almayı düşünüyorum da yorumlarda yazılan bi kaç şey beni düşündürdü yardımcı olabilir misiniz driver yazılımı varmı hocam tuşlarında sorun yaşayanlar olmuş bu konuda ne söylersiniz
Cevap: Merhaba. Daha önce hiç bir sorun yaşamadık. Driverin ve sitesinde mevcuttur. Bir sorunla karşılaşırsanız teknik servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Soru: Switch rengi nedir?
Cevap: Merhaba. Red switch klavyedir anlayışınız için teşekkür ederiz.
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Ürün Görselleri
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Anlık Fiyatı 1999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Hakkında yaklaşık 37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Ürün Bilgisi
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma _x000D_
_x000D_
Backlit Mekanik Klavye _x000D_
_x000D_
11 Katmanlı Gasket Yapı _x000D_
_x000D_
Yuvarlanmış Tasarım Tuş Takımı _x000D_
_x000D_
Ayrılabilir Type-C Kablo _x000D_
_x000D_
Tuş Ömrü: 50 Milyon _x000D_
_x000D_
Tuş Sayısı: 95 _x000D_
_x000D_
2 Yıl Distribütör Garantili _x000D_
_x000D_
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket ürününü 1999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Yorumlar Hakkında Bilgi
1999.0 Tl ye satışta olan Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Fiyatına göre çok kaliteli ve mükemmel hissiyatı olan bi klavye kargo 1gün içinde geldi
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: şuan kullanıyorum gayet memnunum
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: kaliteli ürün
Tarih: 30 Ocak 2024
Yorum: Bu klavyeyi yorumlamak haddim değil o derece iyi inanılmaz tuşların sesi, hissiyatı , renklerrr. Renklerin dinlediğiniz şarkıya göre hareketetme özelliği bile var cidden inanamıyorum müthişşşş
İsim: S** Ç**
Tarih: 04 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok çok iyi, İngilizce klavye olması hiç sorun değil tuşlarınyerini ezbere bilen birisi için çok kullanışlı, mekanik his ve duablhissi aynı anda vermesi çok güzel, görsel olarak da çok şık duruyor,benim gibi seçici biri beğeniyorsa siz hayli hayli bayılacaksınız..
İsim: Emre Ö.
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: O kadar güzel ki bayıldımmmm. Hissiyatı, görünüşü mükemmel.
İsim: M** B**
Tarih: 10 Ağustos 2023
Yorum:
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: 10 numara 5 yıldız herkese öneriyorum
İsim: S** E** D**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: RED SWİTCJH SESİNİ VE HİSSİNİ SONUNA KADAR ALIYORSUNUZ
İsim: Okan K.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: Harika tek kelimeyle bayıldığım bir ürün
İsim: İ** Ç**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: çok güzellll (≧◡≦) ♡
İsim: c** h** y**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Güzel ürün çok beğendik.
İsim: Y** K**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Çok kaliteli ve çok şık tek eksi yönü driverına ulaşmak biraz korkutucuve güven vermiyor. Malzeme kalitesi 10/10
İsim: A** E** Ü**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: ışık seviyesi olsun sesi olsun hissiyatı olsun rgb modları olsun 10/10klavye bu fiyata daha iyi bir beyaz klavye bulamazsınız
İsim: H** E**
Tarih: 21 Ekim 2023
Yorum: merhaba ürünü bugün teslim aldimda m tuşu calismiyor basmıyor kroniksorunmu var anlamadim.
İsim: e** k**
Tarih: 03 Ağustos 2023
Yorum: paketlenmesi gayet özenli ve güzeldi gerçekten tebrik ederim klavye deBi sorun yok bütün tuşları çalışıyor aydınlatması iyi tek bi eksik nokta3 5 tane yedek tuş koysaydınız tadından yenmezdi
İsim: c** ı**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: paketlemesi güzel kutu içinde tekme atmadığınız sürece zarar görmez benen çok kargoda bi hasar alır iadesiyle uğraşırım diye korkmuştum gerekkalmadı monitör yani 200 hz 1 ms falan alın yani
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: ALDIGIMA ÇOK PİŞMAN OLDUM 1 AY İÇERİSİNDE 2 DEFA FARKLI TUŞ BOZULDU 2KERE SERVİSE GİTTİ GELDİ İLGİNÇ BİRŞEY
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Ben gayet beğendim rgb si çok iyi driveri falanda var ama sesini coksevmedim olsun parasını hakediyor
İsim: Tuna E. K.
Tarih: 09 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok iyi fakat noktalama işaretlerini nasıl yapılacağını anlamadımtamamen İngilizce klavye gibi onun dışı sesleri çok iyi
İsim: N** M**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: klavyenin sesi ve hissiyatı çok guzel. görünüş ve RGB isiklarida çokhoş. 1 günde elime ulasti
İsim: K** Ç** A**
Yorum: ÜRÜNÜN SPACE TUŞU ÇOK YUMUŞAK AYRICA DRIVER YAZILIMINI BULAMADIM
İsim: Nurullah C.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Klavye boyutu ve tuş hissiyatı çok güzeldi. Fakat henüz kullanmayabaşlayalı 1 ay (alalı birkaç ay oldu ama kullanmamıştım) olmadanbozuldu. Dün akşam bilgisayarı açtığımda ışıkları yanmadı ve hiçbir tuşubasmadı . Üstüne bir şey dökülmedi ya da düşmedi, kablosunda hiçbirsorun yok, bilgisayarın usb potlarında da bir sorun yok. Sorunun neolduğu konusunDevamını Oku
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: rgb ışıkları güzel ama havit logosunun ışığı bozuldu ve süreklideğiştiren birisi değilim bile a tuşu şuan çalışmıyor daha alalı 2 ayoldu yani nerde 50 milyon tuş ömrü?
İsim: H** y** D**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Ürün gayet iyi kapsamlı onarım paketiyle beraber aldım herhangi birsorunda tamir işlemleri için, Onun dışında red switch olmakla berabersessiz ve hassas bir tuşa sahip, Özetlersek ürünü tavsiye ederim.
İsim: H** Ş**
Yorum: kargolama iyi gibiydi üründe bi sıkıntı çıkmadı ama gerçekten ürün çokhoşuma gitti
İsim: M** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Akıllarda Kalan Sorular
Soru: ürün kaç pinli ?
Cevap: Merhaba 3 pinlidir. Anlayışınız teşekkür ederiz.
Soru: ürün hangi malzemeden yapılmakta ve gıcırdama yapıyor mu?
Cevap: Merhaba plastik malzemedir. Gıcırdama yapmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: ürün ingilizce klavyemidir örnegin ğ harfini nasıl olucak
Cevap: Merhaba. İngilizce klavyedir
Soru: şğ gibi harfleri nasıl yapıcaz?
Cevap: merhaba şu an satılmakta olan üründe Türkçe dil desteği mevcuttur . iyi günler dileriz
Soru: kablosuz şekilde bilgisayara bağlama gibi bir imkanımız varmıdır
Cevap: Merhaba. Maalesef kablo ile bağlanması gerekmektedir.
Soru: stok gelecek mi ona göre başka klavye bakacağım sistemim hazır bu ürünü bekliyorum
Cevap: Merhaba. Yaklaşık 8-9 gün içinde satışa açacağiz.
Soru: Ürün şarjlı mı ve Bluetooth varmı
Cevap: Merhaba şarjlı değildir kablolu klavyedir anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: antighosting varmı
Cevap: Merhaba evet bulunmaktadır.
Soru: bunda i harfi nerde
Soru: kablosuz dimi
Cevap: merhaba , kabloludur
Soru: 1.klavye hotswapp mı ? 2.klavyenin driver ı var mı istediğim gibi özgürce makro ataması yapabilir miyim ? 3.kutuda switch ve keycap çıkarıcı bulunuyor mu ? bunları cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Cevap: merhaba. tamamı için evet diyebiliriz.
Soru: Driverının linkini bulamadım nerede acaba
Cevap: Merhaba. https://www.havit.hk/downloads/ linkinden model adını yazarak indirebilirsiniz.
Soru: merhabalar yeniden ne zaman stoğa girer acaba?
Cevap: Merhaba yakın zamanda stoklara eklenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürünün özelliklerinde Türkçe Q yazıyor.Acaba doğrumudur, ürün üzerinde Türkçe karekterler yani Ğ-Ö-Ş-Ç vs varmıdır.
Cevap: Merhaba. Klavye üzerinde bahsettiğiniz Türkçe karakterler mevcut değildir fakat ayarlardan Türkçe Q klavye seçerek bazı noktalama tuşlarına basarak Türkçe karakter elde edebilirsiniz.
Soru: merhaba ğ ö gibi harfler varmi
Soru: merhaba klavye hotswap mı acaba
Cevap: Merhaba evet hotswapdir
Soru: bluetooth desteği var mı?
Cevap: Merhaba maalesef yoktur.
Soru: klavyeye bağlanan kablo type-c bilgisayara bağlanan kablo usb girişli mi?
Cevap: Merhaba evet bahsetmiş olduğunuz gibidir.
Soru: kolay gelsin iyi ğünler klavyeyi almayı düşünüyorum da yorumlarda yazılan bi kaç şey beni düşündürdü yardımcı olabilir misiniz driver yazılımı varmı hocam tuşlarında sorun yaşayanlar olmuş bu konuda ne söylersiniz
Cevap: Merhaba. Daha önce hiç bir sorun yaşamadık. Driverin ve sitesinde mevcuttur. Bir sorunla karşılaşırsanız teknik servis hizmetinden yararlanabilirsiniz.
Soru: Switch rengi nedir?
Cevap: Merhaba. Red switch klavyedir anlayışınız için teşekkür ederiz.
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Ürün Görselleri
Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket En Uygun Satış Linki
Havit Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.