Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Alanlar Memnun Mu

Selin

Bilgili
Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Tavsiye Eder Misiniz?
Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Şu Anki Değeri 1199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Alanlar Memnun Mu?

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında yaklaşık 729 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürün Bilgisi

Havit H2002P her seviyeden oyuncu için sürükleyici ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_
_x000D_

Havit H2002P oyuncu kulaklığı, derin, güçlü bas ile kristal netliğinde ses sağlayan 53mm yüksek manyetik sürücülerle donatılmıştır. Ayrıca, sesinizi net bir şekilde alan ve arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırarak takım arkadaşlarınızla net iletişim sağlayan gürültü önleyici bir mikrofona sahiptir. >_x000D_
_x000D_

Oyun kulaklığımız konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Uzun oyun seanslarında bile başınıza rahatça oturan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulaklık yastıkları, ısıyı ve teri azaltmaya yardımcı olarak uzun süreli kullanımlarda maksimum rahatlık sağlayan yumuşak, nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır. >_x000D_
_x000D_

Havit H2002P Oyun Kulaklığı ayrıca PC, Mac, PlayStation, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla USB ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar. >_x000D_
_x000D_

Havit H2002P gaming kulaklık hem stil hem de oyun performansı düşünülerek tasarlanmıştır. Kulaklık kapaklarında, özelleştirilebilen RGB LED ışıklar bulunur. İstenirse ışıklar kapatılabiliyor veya istediğiniz rgb ışık modunu ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca 2.1 metre kablo uzunluğuyla hareket rahat bir hareket alanı sunarken kablo üzerindeki kontrol tuşlarından ışık, ses ve mikronunuzu kontrol edebilirsiniz. >_x000D_
_x000D_

Havit H2002P gaming kulaklık bir kulaklıkta yüksek kaliteli ses, konfor ve stil arayan oyuncular için mükemmel bir çözüm olarak üretilmiştir. >_x000D_
_x000D_
Marka: Havit Gamenote >_x000D_
Model: H2002P >_x000D_
Hoparlör:53mm (Yüksek Manyetik) >_x000D_
Hassasiyet:98 dB ±3dB >_x000D_
Frekans:20 Hz - 20 kHz >_x000D_
Mikrofon:φ6.0*2.7mm >_x000D_
Mikrofon Hassasiyeti:-42 dB ±3dB >_x000D_
Kablo Uzunluğu:2.1m ±%10 >_x000D_
Bağlantı:USB >_x000D_
Garanti:2 Yıl Distribütör >_x000D_
_x000D_
_x000D_

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı ürününü 1199.0 Tl'den Satılmaktadır.

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Ürün Hakkındaki Yorumlar
1199.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
729 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Oğluma aldım ses kalitesi mükemmel çok beğendi hızlı teslimat
İsim: F** k**
Tarih: 14 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Çok beğendim
İsim: İsmail T.
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: oğlum için aldim çok begendi
İsim: B** A**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: oglum icin aldik ses kalitesi harika paketleme cok iyi tesekkur ederiz
İsim: s** s** t**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: ürün çok güzel çok beğendim eşime almıştım kendime de sipariş verdimpaketleme çok iyiydi sorunsuz geldi teşekkür ederim
İsim: H** K**
Tarih: 25 Mart 2024

Yorum: oğlum için aldım çok sevdi tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Efsane bir ürün sevgilime hediye olarak aldım direkt bu ürünü seçti seskalitesi çok iyi mikrofonda efsane hediye alacaksınız kesinliklekesinlikle almanızı tavsiye ederim
İsim: Buse H.
Tarih: 22 Şubat 2024

Yorum: Kardeşime aldım gayet memnun
İsim: E** n** D**
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: ürün elime sorunsuz ulaştı ürün mükemmel maşAllah denedim yalnız kablouzun olduğundan dolanabiliyor benim için dert değil ama çok hoş vekullanışlı hoşuma gitti
İsim: M** Y**
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: çok güzel ses kalitesi iyi
İsim: E** Y**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Kulaklık kutu vs. Birlikte geldi ve sağlam bir şekilde elime ulaştımikrofon ucundaki oval yapımsı bez ağzımızdan çıkan P gibi harfleri sespatlaması yapmadan konuşmamızı sağlıyor Buda ayrıca bir güzel 😍😍😍
İsim: Muhammet B.
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: ses kalitesi mükemmel programınıda kurdum çok iyi çalışıyor mikrafondabaya iyi iyiki almışım uzun kullanımdan sonra guncellerim
İsim: **** ****
Tarih: 21 Eylül 2023

Yorum: erkek arkadaşım için aldım çok beğendi
İsim: Betül S.
Tarih: 15 Eylül 2023
Satıcı: HAVIT

Yorum: tam bir fp
İsim: c** t**
Tarih: 17 Ağustos 2023

Yorum: Erkek arkadasıma aldık gayet memnun kargoda cok hızlıydı teşekkürler
İsim: N** g** U**
Tarih: 06 Ağustos 2023

Yorum: ürün çok güzel bir paketlemeyle geldi geldiği gibi kutusunu açıpbağladım ses kontrollerini yaptım 7.1 i açtım çok kusursuz bir aletmikrafon deseniz karşıya çok iyi bir şekilde gitmekte 3 bin TL'likkulaklıklarla kapışsa bu kesinlikle galip gelir çok iyi rahat birkulaklık rahatlık konusunda içinizi ferah tutun kesinlikle sizi üzmeyecek.
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: Oğluma aldım memnun kaldı ama şöyle bir yorum yaptı;”kafası büyükolanlar için küçük kalabilir”😁
İsim: H** K**
Tarih: 26 Temmuz 2023

Yorum: az önce elime ulaştı güzel kulaklık önererim tasarım olsuun mikrafonkalitesi ses kalitesi falan olsun güzel usb girişli ve uygulamasıolmasıda güzel genel olarak oldukça beğendim ama kulaklık bol değil sıkıbi kulaklık bilginiz olsun niraz rahatsız ede bilir ama alışıla bilirdiye düşünüyorum yorum onunda dışında yüksek ses severler için seaseviyedidDevamını Oku
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: Ürün çok kaliteli çok ciddiyim mikrofon kalitesi anlatılmaz zatenözellikle PC sesini full yapıp YouTube de full yapın gelen ses o kadaryüksek ki kaliteyi anlayacaksınız teşekkürler
İsim: T** A**
Tarih: 13 Haziran 2023

Yorum: yok böyle bir performans
İsim: A** u**
Tarih: 12 Haziran 2023

Yorum: Fiyat performans bir kulaklık bu indirimde kulaklık ihtiyacınız varsakaçırmayın ayrıca alanlar yazılımını indirip hoparlör ve mikrofon sesiniyükseltmeyi unutmasın
İsim: B** A**
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: Ürün elime çok hızlı ulaştı denedik hicbi problem yok tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü almayı düşünen arkadaşlar tereddütsüz alabilirler
İsim: E** K**
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: 1 haftalık kullanıma göre mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi sesi çoktemiz iletiyor. oyun oynarken Ses kasma , müzik dinlerken ve filmizlerken sesleri çok temiz alıyorsunuz . performansı gayet iyi ben beğendim.
İsim: V** ö**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: kargo cok hızlıydi 1 günde elime ulaştı ürün gerçekten harika sesseviyesi kalitesi mikrofonu cok temiz ses veriyor
İsim: İ** K**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: ürün güzel sorunsuz geldi

Yorum: Gözüktüğü gibi ses olarak henüz denemedim o zaman da bir yorum katkım olur
İsim: K** B** Y**

Yorum: ses güzel pürüzsüz geliyor
İsim: E** D** Ç**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: kafayı sıkma gibi yorumlar beni korkuttu ama kötü değildi aksine çokiyiydi ürün 2 günde bana ulaştı geldiğinde çok heyecanlıydım ve iyikideheyecanlanmışım çok güzel bir ürün
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: oğlum için aldım. çok beğendi.
İsim: haluk g.
Tarih: 22 Eylül 2024

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Merak Edilenler Neler?

Soru: PlayStation 5 uyumlumu
Cevap: Merhaba, ürün PC, Mac, PlayStation, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla USB ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: mərhabalar telifon üçün uyumludurmu
Cevap: Merhaba, bağlantı kısmı altın uçlu USB şeklindedir. Telefon bağlantısı için USB çevirici kullanmanız gerekmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mikrofon u cıkarıla biliyormu
Cevap: Merhabalar mikrofonu çıkmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba gürültü azaltızı var mı yani benim klavye sesime kadar mı iletir konuşanda ben öyle istemiyorum düzeltilirmi
Cevap: Merhaba, üründe pasif gürültü önleme özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ps5 ile uyumlu mu
Cevap: Merhaba, ürün PC, Mac, PlayStation, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla USB ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün jack girişlimi
Cevap: Merhaba, bağlantı USB'dir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: merhaba telefona uyumlumu

Soru: redmi note 12 pro' nun neresine takabilirmiyim

Soru: tablete uygunmudur

Soru: 3,5mm jack yok değilmi
Cevap: Merhaba, uygun dönüştürücü ile telefona uyum sağlamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: merhaba kulaklık cızırtı yaparmı?
Cevap: Merhaba, üründe pasif gürültü önleme özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: dışarıya ses kaçırıyor mu?

Soru: Bluetooth var mı
Cevap: Merhaba, ürünümüz USB bağlantılıdır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Abi merhaba telefon kulaklık girişine uygunmudur
Cevap: Merhaba, bağlantı kısmı altın uçlu USB şeklindedir. Telefon bağlantısı için USB çevirici kullanmanız gerekmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: iPad mini 5 tablete uygunmu girişi ??

Soru: laptop için uygunmu

Soru: Telefon için uygunmu dönüştürücüyle çalışırmı

Soru: müşteri hizmetleri işinde çalışıyorum bu ürün bana Uygun müdür acaba
Cevap: Merhaba, ürünün size uygun olduğunu düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün kafamı sıkarsa yapılacak bi ayar varmı
Cevap: Merhaba, üründe ayarlanabilir kafa bandı, hafızalı kulak yastığı ve kafa bandı yastığı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Selam telefona uyumlumu?ve ya uyumlu hale getirmek olurmu?

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı En Uygun Satış Linki