Ece
Bilgili
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Alınmaya Değer Mi?
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Şu Anki Değeri 1099.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Kaç Kişi Memnun?
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Teknik Bilgiler
Havit Gamenote H2002E her seviyeden oyuncu için sürükleyici ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlamak üzere tasarlanmıştır._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E oyuncu kulaklığı, derin, güçlü bas ile kristal netliğinde ses sağlayan 50mm yüksek manyetik sürücülerle donatılmıştır. Ayrıca, sesinizi net bir şekilde alan ve arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırarak takım arkadaşlarınızla net iletişim sağlayan gürültü önleyici bir mikrofona sahiptir._x000D_
_x000D_
Oyun kulaklığımız konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Uzun oyun seanslarında bile başınıza rahatça oturan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulaklık yastıkları, ısıyı ve teri azaltmaya yardımcı olarak uzun süreli kullanımlarda maksimum rahatlık sağlayan yumuşak, nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E Oyun Kulaklığı ayrıca PC, Mac, Mobil Cihaz, Tablet, PS, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla 3.5mm jack ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E gaming kulaklık hem stil hem de oyun performansı düşünülerek tasarlanmıştır. Ayrıca 2 metre kablo uzunluğuyla hareket rahat bir hareket alanı sunarken kablo üzerindeki kontrol tuşlarından ışık, ses ve mikronunuzu kontrol edebilirsiniz._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E gaming kulaklık bir kulaklıkta yüksek kaliteli ses, konfor ve stil arayan oyuncular için mükemmel bir çözüm olarak üretilmiştir._x000D_
_x000D_
Marka: Havit Gamenote_x000D_
Model: H2002E_x000D_
Hoparlör:50mm (Yüksek Manyetik)_x000D_
Hassasiyet: 114 dB ±3dB_x000D_
Frekans:20 Hz - 20 kHz_x000D_
Mikrofon:φ6.0*2.7mm_x000D_
Mikrofon Hassasiyeti:-42 dB ±3dB_x000D_
Kablo Uzunluğu:2m ±%10_x000D_
Bağlantı: 3.5mm Jack_x000D_
Garanti:2 Yıl Distribütör_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm ürününü 1099.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Hakkında Yapılan Yorumlar
1099.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kulaklık çok kaliteli beklentimin üstünde mikrofonuna diyecek söz yokalmayı düşünenler tam bir f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim düşünmedenalabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir satıcı. Ayrıca mouse pad hediyeniziçin de teşekkür ederim.
İsim: T** E**
Tarih: 05 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAZAN BİLİŞİM
Yorum: gerçektrn harika bir ürün düşünmeden alabilirsiniz ayrıca hediye içinçok teşekkürler
İsim: D** Ç**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Kargo elime gayet hızlı şekilde ulaştı. Herhangi bir deforme,hasarolmayacak şekilde paketlenmiş.Kulaklık sorunsuz şekilde çalışıyor.Oyuniçi ses kalitesi mükemmel.İnce düşünceniz içinde teşekkür ederim
İsim: M** A**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Ürün hoşuma gitti. Malzeme kalitesi güzel, pedler gerçekten yumuşak,kablo örgülü . Ses ve mikrofon kalitesini beğendim. Satıcıda hızlı veiyi paketlenmiş olarak ürünü bana ulaştırdı. Ufak bir hediyeyi sürprizolarak eklemiş.
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Daha önce H2002D kullanmış olarak, H2002E modeli daha iyi. Malizekalitesi olarak iyi fakat, H2002D daha iyiydi bu konuda. + olaraksadelik seviyorsanız bu fiyata alabileceğiniz en iyi f/p ürün budur. Hersesi ayrı ayrı alabiliyorsunuz, abartı bir bass beklemeyin diğermarkalar gibi. Her şey olması gerektiği gibi, bass ve tizler eşitşekilde yapılmış. TDevamını Oku
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: çok guzel bir ürün teşekkür ederim
İsim: A** N**
Tarih: 05 Aralık 2023
Satıcı: HAVIT
Yorum: mukemmel tek kelimeyle
İsim: G** Ç**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: ses ve mikrofon kalitesi bu fiyata göre baya iyi jack girişli olduğuiçin de çoğu cihazda kullanılabiliyor bence düşünmeden alın ben çok beğendim
İsim: resül k.
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: gayet guzel acayip rahat ve hareketli mikrofon ses kalitesi iyi fakatdipses var o da cok duyulmuyor mikrofonu suya girdi 1 ay kadar calismadiama sonra duzeldi
İsim: b** k**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşıma hediye almıştım çok beğendi
İsim: n** ç**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Mükkkemmel
İsim: T** k**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: kulaklık malzemesi ve ses kalitesi çok iyi tam bir fiyat performans kulaklığı
İsim: Y** K**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: teşekkürler kaliteli bi duruşu var
İsim: N** E**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: çok beğendim ses kalitesi gayet hoş kafaya güzel oturdu ayrıca rahatsızetmeyen bir yapısı var ben beğendim
İsim: o** Ç**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: zamanında geldi kaliteli güzel paketleme
İsim: A** B**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet başarılı çok memnun kaldim satıcı çok ilgili ürün performansigüzel satıcıya tekrardan teşekkürler içinden cikan hediyeler içinde teşekkürler
İsim: K** g**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Ürün, Gayet başarılı satıcı çok ilgili fiyat perfomansı bir ürünsatıcıya tekrardan teşekkür ederim üründen memnunum Tam f/p ürünühediyeler için teşekkürler
İsim: S** İ**
Yorum: giriş yeri hariç gyet güzel
İsim: G** K**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: sesi daha güzel daha kalitesi olsaydı beş yıldızı yüzdü yüz hak ederdi
İsim: E** M**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi
İsim: İ** Ç**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: kanka 1 hafta idare etti de 2.haftaya gecince mikrofon bozuldu cizirtietmeye basladi arada sesim gitmiyo ses kalitesi desen orta tavsiyeetmiyorum bir kulakligin bence en az 5-6 ay omru olmali 2 hafta degil
İsim: e** o**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: bu kadar kalitesiz bir kulaklık daha görmedim belli bir zamandan sonrakablolar kulaklığı bozuyor, çünkü kablolar kalın iplikten yapılmışdirekt birbirlerine giriyorlar almayın aldırtmayın mikrofon kalitesibile çok kötü yankı yapıp duruyor 1 bile haketmiyor.
İsim: S** G**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: aldiktan 1 1.5 ay yayın izlerken bir anda ses gitti daha gelmedi önermiyorum
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: çok kötü sakın almayın
İsim: A** A**
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: telefona uygunmudur
Cevap: Merhabalar Jack girislidir telefonuzda mevcut ise kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: merhaba, 7.1 mi?
Cevap: Merhabalar 7.1 değildir teşekkürler
Soru: Bluetooth u varmı
Cevap: Merhabalar yoktur teşekkürler
Soru: kablo sabitmi
Cevap: Merhaba, evet sabittir.
Soru: telefona bağlaniliyor mu
Cevap: Merhaba, kablolu şekilde 3,5mm jack girişi varsa bağlayabilirsiniz.
Soru: Combatry den geldim
Cevap: Merhabalar buyrun
Soru: merhaba Xbox series x e uyarmı
Cevap: merhabalar kullanabilirsiniz
Soru: Bu ütün tek jak girişli mi?
Cevap: merhabalar çift jack da var birleştirici kablosuda mevcut sadece jack girişlidir teşekkürler
Soru: merhaba sesi disari veriyor mu
Cevap: merhabalar vermez
Soru: mikrofon çıkartıp takmalımı?
Cevap: Merhaba evet cikarip takilabilmektedir
Soru: Merhaba iyi günler kulaklık almayı düşünüyorum da bu ürün ile fujin pro arasında kaldım sizin bi tavsiyeniz var mı acaba hangisini almalıyım oyun için alıcam
Cevap: Merhabalar ikiside güzel kulaklik bu Jack girislidir Fujin USB dir
Soru: merhaba ipad pro 4. nesil uyumlu mudur cihazda Jack girişi yok dönüştürücü ile kullanacağım mikrofonu da çalışır mı
Cevap: merhabalar ürünün garanti firmasından destek almanız daha sağlıklı olacaktır sayg.
Soru: Mikrofunun ses kalitesi iyimdir bide yanında hediye yolluyormusunuz
Cevap: Merhabalar iyidir yanında herhangibir hediye yoktur teşekkürler
Soru: merhabalar kulaklıkta 7.1 mevcutmudur acaba
Cevap: Merhabalar maalesef değildir teşekkürler
Soru: merhabalar telefondan pubg oynarken kullanılamaz sorun olurmu
Cevap: Merhabalar dönüştürücü ile kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: suni deri olunca ne oluyor soyulmuyormu
Cevap: merhabalar yapay deri kolay kolay soyulmaz çok uzun süre kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: kulaklık ve mikrofon girişi ayrı mı ayrıysa ikisida jack girişlimidir teşekkürler
Cevap: Merhaba ikiside ayrı girişleri jack ama soketli isterseniz çıkarabiliyorsunuz oda jacx
Soru: Bluetooth ozelligi varmi acaba?
Cevap: merhabalar maalesef yoktur kabloludur teşekkürler
Soru: Havit Gamenote H2002E kulaklığın renk seçeneklerinde mor beyaz var özellikler kısmının en altında onlar türkiye stoklarına ne zaman gelir?
Cevap: Merhabalar şuan için bizde iki renk mevcut diğer renkler in geleceği tarih maalesef kesin değildir teşekkürler
Soru: Ürün tek jack mı 2 jack mı
Cevap: Merhabalar iki Jack ama birleştirici kablo mevcuttur teşekkürler
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Ürüne Ait Resimler
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Şu Anki Değeri 1099.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Kaç Kişi Memnun?
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Teknik Bilgiler
Havit Gamenote H2002E her seviyeden oyuncu için sürükleyici ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlamak üzere tasarlanmıştır._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E oyuncu kulaklığı, derin, güçlü bas ile kristal netliğinde ses sağlayan 50mm yüksek manyetik sürücülerle donatılmıştır. Ayrıca, sesinizi net bir şekilde alan ve arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırarak takım arkadaşlarınızla net iletişim sağlayan gürültü önleyici bir mikrofona sahiptir._x000D_
_x000D_
Oyun kulaklığımız konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Uzun oyun seanslarında bile başınıza rahatça oturan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulaklık yastıkları, ısıyı ve teri azaltmaya yardımcı olarak uzun süreli kullanımlarda maksimum rahatlık sağlayan yumuşak, nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E Oyun Kulaklığı ayrıca PC, Mac, Mobil Cihaz, Tablet, PS, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla 3.5mm jack ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E gaming kulaklık hem stil hem de oyun performansı düşünülerek tasarlanmıştır. Ayrıca 2 metre kablo uzunluğuyla hareket rahat bir hareket alanı sunarken kablo üzerindeki kontrol tuşlarından ışık, ses ve mikronunuzu kontrol edebilirsiniz._x000D_
_x000D_
Havit Gamenote H2002E gaming kulaklık bir kulaklıkta yüksek kaliteli ses, konfor ve stil arayan oyuncular için mükemmel bir çözüm olarak üretilmiştir._x000D_
_x000D_
Marka: Havit Gamenote_x000D_
Model: H2002E_x000D_
Hoparlör:50mm (Yüksek Manyetik)_x000D_
Hassasiyet: 114 dB ±3dB_x000D_
Frekans:20 Hz - 20 kHz_x000D_
Mikrofon:φ6.0*2.7mm_x000D_
Mikrofon Hassasiyeti:-42 dB ±3dB_x000D_
Kablo Uzunluğu:2m ±%10_x000D_
Bağlantı: 3.5mm Jack_x000D_
Garanti:2 Yıl Distribütör_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm ürününü 1099.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Hakkında Yapılan Yorumlar
1099.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kulaklık çok kaliteli beklentimin üstünde mikrofonuna diyecek söz yokalmayı düşünenler tam bir f/p ürünü olduğunu söyleyebilirim düşünmedenalabilirsiniz. Hızlı ve güvenilir satıcı. Ayrıca mouse pad hediyeniziçin de teşekkür ederim.
İsim: T** E**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: gerçektrn harika bir ürün düşünmeden alabilirsiniz ayrıca hediye içinçok teşekkürler
İsim: D** Ç**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: Kargo elime gayet hızlı şekilde ulaştı. Herhangi bir deforme,hasarolmayacak şekilde paketlenmiş.Kulaklık sorunsuz şekilde çalışıyor.Oyuniçi ses kalitesi mükemmel.İnce düşünceniz içinde teşekkür ederim
İsim: M** A**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Ürün hoşuma gitti. Malzeme kalitesi güzel, pedler gerçekten yumuşak,kablo örgülü . Ses ve mikrofon kalitesini beğendim. Satıcıda hızlı veiyi paketlenmiş olarak ürünü bana ulaştırdı. Ufak bir hediyeyi sürprizolarak eklemiş.
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Daha önce H2002D kullanmış olarak, H2002E modeli daha iyi. Malizekalitesi olarak iyi fakat, H2002D daha iyiydi bu konuda. + olaraksadelik seviyorsanız bu fiyata alabileceğiniz en iyi f/p ürün budur. Hersesi ayrı ayrı alabiliyorsunuz, abartı bir bass beklemeyin diğermarkalar gibi. Her şey olması gerektiği gibi, bass ve tizler eşitşekilde yapılmış. TDevamını Oku
Tarih: 07 Aralık 2023
Yorum: çok guzel bir ürün teşekkür ederim
İsim: A** N**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: mukemmel tek kelimeyle
İsim: G** Ç**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Yorum: ses ve mikrofon kalitesi bu fiyata göre baya iyi jack girişli olduğuiçin de çoğu cihazda kullanılabiliyor bence düşünmeden alın ben çok beğendim
İsim: resül k.
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: gayet guzel acayip rahat ve hareketli mikrofon ses kalitesi iyi fakatdipses var o da cok duyulmuyor mikrofonu suya girdi 1 ay kadar calismadiama sonra duzeldi
İsim: b** k**
Tarih: 04 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşıma hediye almıştım çok beğendi
İsim: n** ç**
Tarih: 27 Mart 2024
Yorum: Mükkkemmel
İsim: T** k**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: kulaklık malzemesi ve ses kalitesi çok iyi tam bir fiyat performans kulaklığı
İsim: Y** K**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: teşekkürler kaliteli bi duruşu var
İsim: N** E**
Yorum: çok beğendim ses kalitesi gayet hoş kafaya güzel oturdu ayrıca rahatsızetmeyen bir yapısı var ben beğendim
İsim: o** Ç**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: zamanında geldi kaliteli güzel paketleme
İsim: A** B**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet başarılı çok memnun kaldim satıcı çok ilgili ürün performansigüzel satıcıya tekrardan teşekkürler içinden cikan hediyeler içinde teşekkürler
İsim: K** g**
Yorum: Ürün, Gayet başarılı satıcı çok ilgili fiyat perfomansı bir ürünsatıcıya tekrardan teşekkür ederim üründen memnunum Tam f/p ürünühediyeler için teşekkürler
İsim: S** İ**
Yorum: giriş yeri hariç gyet güzel
İsim: G** K**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Yorum: sesi daha güzel daha kalitesi olsaydı beş yıldızı yüzdü yüz hak ederdi
İsim: E** M**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: ses kalitesi ve mikrofonu çok iyi
İsim: İ** Ç**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: kanka 1 hafta idare etti de 2.haftaya gecince mikrofon bozuldu cizirtietmeye basladi arada sesim gitmiyo ses kalitesi desen orta tavsiyeetmiyorum bir kulakligin bence en az 5-6 ay omru olmali 2 hafta degil
İsim: e** o**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: bu kadar kalitesiz bir kulaklık daha görmedim belli bir zamandan sonrakablolar kulaklığı bozuyor, çünkü kablolar kalın iplikten yapılmışdirekt birbirlerine giriyorlar almayın aldırtmayın mikrofon kalitesibile çok kötü yankı yapıp duruyor 1 bile haketmiyor.
İsim: S** G**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: aldiktan 1 1.5 ay yayın izlerken bir anda ses gitti daha gelmedi önermiyorum
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: çok kötü sakın almayın
İsim: A** A**
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: telefona uygunmudur
Cevap: Merhabalar Jack girislidir telefonuzda mevcut ise kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: merhaba, 7.1 mi?
Cevap: Merhabalar 7.1 değildir teşekkürler
Soru: Bluetooth u varmı
Cevap: Merhabalar yoktur teşekkürler
Soru: kablo sabitmi
Cevap: Merhaba, evet sabittir.
Soru: telefona bağlaniliyor mu
Cevap: Merhaba, kablolu şekilde 3,5mm jack girişi varsa bağlayabilirsiniz.
Soru: Combatry den geldim
Cevap: Merhabalar buyrun
Soru: merhaba Xbox series x e uyarmı
Cevap: merhabalar kullanabilirsiniz
Soru: Bu ütün tek jak girişli mi?
Cevap: merhabalar çift jack da var birleştirici kablosuda mevcut sadece jack girişlidir teşekkürler
Soru: merhaba sesi disari veriyor mu
Cevap: merhabalar vermez
Soru: mikrofon çıkartıp takmalımı?
Cevap: Merhaba evet cikarip takilabilmektedir
Soru: Merhaba iyi günler kulaklık almayı düşünüyorum da bu ürün ile fujin pro arasında kaldım sizin bi tavsiyeniz var mı acaba hangisini almalıyım oyun için alıcam
Cevap: Merhabalar ikiside güzel kulaklik bu Jack girislidir Fujin USB dir
Soru: merhaba ipad pro 4. nesil uyumlu mudur cihazda Jack girişi yok dönüştürücü ile kullanacağım mikrofonu da çalışır mı
Cevap: merhabalar ürünün garanti firmasından destek almanız daha sağlıklı olacaktır sayg.
Soru: Mikrofunun ses kalitesi iyimdir bide yanında hediye yolluyormusunuz
Cevap: Merhabalar iyidir yanında herhangibir hediye yoktur teşekkürler
Soru: merhabalar kulaklıkta 7.1 mevcutmudur acaba
Cevap: Merhabalar maalesef değildir teşekkürler
Soru: merhabalar telefondan pubg oynarken kullanılamaz sorun olurmu
Cevap: Merhabalar dönüştürücü ile kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: suni deri olunca ne oluyor soyulmuyormu
Cevap: merhabalar yapay deri kolay kolay soyulmaz çok uzun süre kullanabilirsiniz teşekkürler
Soru: kulaklık ve mikrofon girişi ayrı mı ayrıysa ikisida jack girişlimidir teşekkürler
Cevap: Merhaba ikiside ayrı girişleri jack ama soketli isterseniz çıkarabiliyorsunuz oda jacx
Soru: Bluetooth ozelligi varmi acaba?
Cevap: merhabalar maalesef yoktur kabloludur teşekkürler
Soru: Havit Gamenote H2002E kulaklığın renk seçeneklerinde mor beyaz var özellikler kısmının en altında onlar türkiye stoklarına ne zaman gelir?
Cevap: Merhabalar şuan için bizde iki renk mevcut diğer renkler in geleceği tarih maalesef kesin değildir teşekkürler
Soru: Ürün tek jack mı 2 jack mı
Cevap: Merhabalar iki Jack ama birleştirici kablo mevcuttur teşekkürler
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Ürüne Ait Resimler
Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm En Uygun Satış Linki
Havit Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002E Çıkarılabilir Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.