Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz En Düşük Fiyat Nerede

Zuleyha

Bilgili
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz En Düşük Fiyat Nerede?
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Şu Anki Fiyat Aralığı 1028.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Ürün Tanıtımı

_x000D_

Havit Gamenote H2002d her seviyeden oyuncu için sürükleyici ve yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_
_x000D_

Havit Gamenote H2002d oyuncu kulaklığı, derin, güçlü bas ile kristal netliğinde ses sağlayan 50mm yüksek manyetik sürücülerle donatılmıştır. Ayrıca, sesinizi net bir şekilde alan ve arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırarak takım arkadaşlarınızla net iletişim sağlayan gürültü önleyici bir mikrofona sahiptir. >_x000D_
_x000D_

Oyun kulaklığımız konfor düşünülerek tasarlanmıştır. Uzun oyun seanslarında bile başınıza rahatça oturan hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kulaklık yastıkları, ısıyı ve teri azaltmaya yardımcı olarak uzun süreli kullanımlarda maksimum rahatlık sağlayan yumuşak, nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır. >_x000D_
_x000D_

Havit Gamenote H2002d Oyun Kulaklığı ayrıca PC, Mac, PlayStation, Xbox, Laptop dahil bir çok çeşitli cihazlarla USB ile hızlıca bağlantı kurmanızı sağlar. >_x000D_
_x000D_

Havit Gamenote H2002d gaming kulaklık hem stil hem de oyun performansı düşünülerek tasarlanmıştır. >_x000D_
_x000D_

Havit Gamenote H2002d gaming kulaklık bir kulaklıkta yüksek kaliteli ses, konfor ve stil arayan oyuncular için mükemmel bir çözüm olarak üretilmiştir. >_x000D_
_x000D_
Marka: Havit Gamenote >_x000D_
Model: H2002d >_x000D_
Hoparlör:53mm (Yüksek Manyetik) >_x000D_
Hassasiyet:110 dB ±3dB >_x000D_
Frekans:20 Hz - 20 kHz >_x000D_
Mikrofon:φ6.0*2.7mm >_x000D_
Kablo Uzunluğu:2.0m ±%10 >_x000D_
Bağlantı:3.5mm Jack >_x000D_

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz ürününü 1028.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?
1028.0 Tl ye satışta olan Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: harika kesin olarak alınn
İsim: B** Y**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HAVIT

Yorum: kulak agrısı yapmıyor ve kablo uzunlugu padleri çok iyi bu fiyatamükemmel almak isteyen gözü kapalı alsın seside basslarıda çok iyi vehediye içinde tessekürler
İsim: **** ****
Tarih: 06 Nisan 2024
Satıcı: Socratech

Yorum: Mükemmel 🤩
İsim: Merve B.
Tarih: 04 Ocak 2024

Yorum: Valorant oynuyorum genelde seslerin nerden geldigini 7.1 olmasa da gayetiyi anliyorum ses kalitesi fp gayet iyi mikrofon olarak daha kotu bielestiri almadim oyundakilerden falan o daguzel tasarimi da zaten asiriguzel kurdelesini de ben eklemis oldum:D kutunun icinden jag girisiolarak cikiyor rahatlikla baglarsiniz tereddute galmankza gerek yok bencDevamını Oku
İsim: Melisa G.
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: Farkı bir marka ve Havit arasında kalmıştım. Bu markayı daha önce hiçduymadığımdan biraz tereddüt etmiştim fakat tereddütte kalmama hiç gerekyokmuş. Ses kalitesi olsun, mikrofon kalitesi olsun çok kaliteli.Görünüşünden bahsetmiyorum bile zaten. Dün yaklaşık 10 saat kadar takılıkaldı asla ağırlık yapmadı kafamda. Eski kullandığım kulaklığa göre çokhDevamını Oku
İsim: Zeynep S.
Tarih: 28 Eylül 2023
Satıcı: Lucky Trend

Yorum: cidden aşırı güzel ses çok güzel gidiyor çokta güzel geliyo fısıldasambile mikrafon algılıyo kulaktaki hissi aşırı güzel çok yumuşakkesinlikle alın💗.
İsim: Naile B.
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: GüEl ürün memnun kaldım
İsim: A** K**
Tarih: 15 Haziran 2024

Yorum: Ses kalitesi, Mikrofon kalitesi vs hepsi bu fiyatta bir ürün için zirvenoktada ben çok memnun kaldım.
İsim: E** Ç**
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: 1 hafta sonra bi anda bozuldu bu kadar çabuk beklemiyordum..
İsim: M** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Nisan 2024

Yorum: beğendim mikrofonu iyi tek jack girişli ama dönüştürücü var 2 girişli deolabiliyor rahat kulağımı tamamen aldı ses verme kalitesi güzel
İsim: i** s** k**
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: Tam olarak beklediğim gibi geldi ses kalitesi mikrofon kalitesi cok iyirengi ve tasarımı da cok güzel ve rahat bu fiyata gönül rahatlığıyla alınır
İsim: C** K**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: Rangi aynı göründüğü gibi geldi. Güzel ürün.
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: BU FİYATA DAHA İYİSİNİ BULAMADIĞINIZ HARİKA KULAKLIK bir aydırkullanıyorum sorun yok
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: istedigim renk gelmedi
İsim: m** g**
Tarih: 14 Ekim 2023

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Tek jack girişini nereye takacağım
Cevap: Merhaba Jack çevirici var kutu içerisinde, mikrofon ve kulaklığı birleştirip tek çıkış yapmaktadir.

Soru: Merhaba, Kulaklığın üstünde ses kısmak veya mikrafonu kapamak için düğmeler var mı?
Cevap: Merhaba, ses ayarlayabildiğiniz aparat mevcuttur. iyi günler

Soru: neyin çoğaltıcısı çıkıyor
Cevap: Merhabalar jack çoğaltıcısı çıkıyor mikrofon ve kulaklık girişi için

Soru: 7.1 var mı.
Cevap: Merhabalar yoktur.

Soru: mor beyaz rengi mevcut mu?
Cevap: Merhaba evet stoklarimizda mevcuttur

Soru: Ürünün Kablosu Tek Girişlimi Yoksa Çift Girişlimidir ?
Cevap: Merhaba tek giriştir fakat kutu içerisinde dönüştürücü de vardir 2 li de kullanabilirsiniz

Soru: merhaba kablosuz da çalışıyor
Cevap: merhabalar, ürün kablosuz çalışmaz

Soru: usb ile kullanılıyor mu
Cevap: Merhabalar USB çevirici ile kullanabilirsiniz kulaklıkta 3.5 mm jack girişi mevcuttur

Soru: üründe 7.1 ses desteği bulunuyor mu
Cevap: Merhaba 7.1 özelliği bulunmamaktadır. Stereo kulaklıktır anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: mikrofon çıkarılabiliyor mu? Ve bağlantı USB mi 3.5mm jak mı?
Cevap: Merhaba mikrofon çıkabilmektedir. Bağlantı olarak Jack girişlidir. Saygılarımızla.

Soru: Sa kardeşim. Ürünü hangi şehirden gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba, istanbuldan gelmektedir.

Soru: bütün kulaklık tek bir kablo ve tek bir jacka mı bağlıdır
Cevap: Merhabalar teck jack girişi mevcuttur kutu içerğinden çoğaltıcı çıkmaktadır

Soru: Kaç gram acaba?
Cevap: 340 Gram ağırılığı vardır

Soru: kulak pedleri süngermi yoksa suni deri mi ?
Cevap: Merhabalar, deriden yapılmıştır.

Soru: Merhaba Xbox ile uyumlu mu ? Uyumlu değilse önerinizi rica ederim, teşekkürler.
Cevap: Merhabalar uyumludur

Soru: Merhaba, oyunlar için H2002p mi önerirsiniz H2002d mi önerirsiniz?
Cevap: Merhaba birbirine yakın ürünlerdir. H200d önerebiliriz. Saygılarımızla

Soru: telefon ile uyumlu mu? mor beyaz olan stokta varmı?
Cevap: Merhabalar, telefonunuz da jack giriş mevcut ise uyumludur stoklar da mevcuttur

Soru: herhangi bir ışıklandırması varmı
Cevap: Merhaba, maalesef ışıklandırm yoktur. iyi günler dileriz

Soru: 7.1 destekliyor mu
Cevap: Merhaba Gamenote H2002D model kulaklığın 7.1 özelliği bulunmamaktadır. Φ53mm sürücü bulunan kulaklık stereo bir kulaklıktır. Saygılarımızla

Soru: IPhone 11 de Jack kulaklık dönüstürücü ile kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba, kullanılabilr.

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz En Uygun Satış Linki