Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9- Tablet Tavsiye Edilen Yer Neresi

Asuman

Bilgili
Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Şu Andaki Değeri 12499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Memnuniyet Oranı Nedir?

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Hakkında yaklaşık 324 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Teknik Bilgiler

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet ürününü 12499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Hakkında Yapılan Yorumlar
12499.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
324 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Kızıma aldım gayet memnun kaldı paketlemede güzel
İsim: Hilmi y.
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: hesapkitap

Yorum: güzel geldi paketleme gayet güzeldi
İsim: **** ****
Tarih: 09 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: ürünü alırken tereddüt ettim sağlamlığı açısından ama çok güzel geldipaketi sağlamdı alınır içinde kalemi de var begendim açıkçasıderslerimde rahatlıkla kullanirim
Tarih: 31 Ağustos 2024
Satıcı: Trendyol

Yorum: Siparişim sorunsuz olarak teslim edildi. Oğlum için almıştım çok memnunolduğunu söylüyor. Rengi de foto da göründüğü gibi geldi.
İsim: S** Y**
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: Gayet güzel bı alet.Ben aldıktan sonra fiyatın düşmesi çok kötü
İsim: Z** B**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: başarılı kullanisli
İsim: M** F** D**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: ürün sorunsuz elime ulaştı kargolaması yeterli ve sağlamdı satıcıya vetrendyola teşekkür ederim
İsim: B** K**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: guzel tablet
İsim: S** Y**
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: muhteşem bir tablet s pen ozelliklerine ayri ayri hayran kaldim sarji1.5 gün gidiyor aktif kullanimda başarılı beklentimi karşıladı tavsiye ederim.
İsim: B** Ö**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Satıcı: MIKNATIS TEKNOLOJİ

Yorum: Ben kullanıyorum iki tane de yeğenlerim aldı memnunuz bir sıkıntı yok.
İsim: ş** y**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: öneririm. kaliteli ürün, hızlı teslimat.
İsim: H** i** K**
Tarih: 21 Temmuz 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: Harika ötesi bir ürün yazı yazabilmek benim için çok önemliydi yazıyazarken avcunuzu algılamayıp direkt kalemi algılaması harika. Ses vegörüntü kalitesi de gayet güzel indirimden 10.160TL ye aldım kargo dakısa sürede sağlam bir şekilde elime ulaştı.
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok güzel geldi paketleme çok ıyıdı tesekkur ederim
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Sağlam elime ulaştı teşekkürler
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: efs avm

Yorum: Oglum icin aldik cok memnun kaldik, kargo cok hizliydi tesekkurler
İsim: Aysel H.
Tarih: 08 Temmuz 2024
Satıcı: idealshoping

Yorum: urun cok guzel cocuklarima aldim. yuksek mb oyunlarda bilekasmiyor.saglam kapali bandrollu geldi
İsim: A** K**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Oğlum için aldım gerçekten çok iyi bir tablet özellikle oyun oynamakiçin istemişti oğlum çok memnun kaldı tavsiye ederim
İsim: S** C**
Tarih: 23 Haziran 2024
Satıcı: idealshoping

Yorum: indirim deyken almıştım. Alınabilecek en iyi tabletlerden bence
İsim: A** Ş** K**
Tarih: 22 Haziran 2024
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR

Yorum: gayet kullanışlı güzelll
İsim: Helin S.
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: gayet iyi paketleme
İsim: E** Ü**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: ürün sağlam geldi paketleme güzel yapılmıştı tablete gelecek olursak benuzun araştırmalardan sonra aldım daha ilk günden çok memnunumtereddütsüz alın derim
İsim: A** E** A**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Sorunsuz elimize ulaştı,şuan hiç bı sknti yaşamadık . taksit seçeneğiolması tercih sebeplerimizden oldu. ilkokul ortaokul lise yadaüniversite herbirinde eğitim gören kişiler için yeterli bence büyüklük olarakta
İsim: T** Y**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Aşırı güzel bir ürün. Bu fiyata daha iyisi şamda kayısı afedersiniz.Eksiksiz ve sorunsuz geldi. Peşin fiyatına 6ya varan taksit imkanıvardı. Öncelikle aileme sonra satıcıya ve trendyol teşekkürler
İsim: O** G**
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: gayet başarılı
İsim: F** ç**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: Çok sağlam, hızlı ve paketlemesi güzel bir şekilde eline ulaştı.Mükemmel bir tablet
Tarih: 18 Nisan 2024

Yorum: Hiç düşünmeden alınabilecek bir tablet görüntü ve ses kalitesi mükemmel
İsim: Z** E**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Üniversite okuyan kardeşime aldım fazlasıyla işimi gördü
İsim: Ö** f** D**
Tarih: 23 Mart 2024
Satıcı: ElektronikFırsatı

Yorum: ürünün hem fiyatı uygun hemde kaliteli
İsim: O** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Mart 2024

Yorum: çok güzel bi tablet. bir aydır kullanıyorum. çok araştırmıştım alırkenmaddi imkanım olsa büyük boyunu alacaktım ama küçük boyu da küçük değilasla. uluslararası ilişkiler okuduğum için not tutmak için almıştım. çokfonksiyonel ve işimi fazlasıyla görüyor. heryere yanımda taşıyorumkağıda yazı yazmayı unuttum. ısınma sorunu falan da yok oyun oynamayıdeDevamını Oku
İsim: B** S** A**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: çok teşekkür paketleme güzeldi cihaz sağlam bir şekilde elime ulaştı
İsim: O** Ş**
Tarih: 15 Mart 2024

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Merak Edilenler

Soru: içinde sarj adaptörü var mı yoksa hangisi uygun olur acaba
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: adaptör geliyor mu yanında
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Herhangi bir sıkıntı olduğunda nereye götüreceğiz garanti kapsamında
Cevap: Merhaba, ürün Samsung Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Samsung yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kulaklık girişi vardır mı?
Cevap: Merhaba, üründe kulaklık girişi mevcut değildir. Dilerseniz dönüştürücü yardımı ile kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Salam Kutudan kalem çıkıyormu?

Soru: Merhaba kolay gelsin. Herhangi bir sıkıntı oldugunda vatan veya teknosa gibi kurumsal yerlere garantiye gönderebiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: ürünün içeriğinde kalemi ve şarj aleti dahil mi?

Soru: kac w sarj adaptörü lazim
Cevap: Merhaba, ürün 45 Watt adaptör ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün garantilimi
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl garantilidir. Garanti belgesi ürün ile birlikte gönderilecektir. Gerektiği durumlarda ürünle birlikte gönderilen garanti belgesi üzerinde belirtilen teknik servisten destek alabilirsiniz.

Soru: Merhaba,ürüne hat takılıyor mu?
Cevap: Merhaba, cihazda sim desteği bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba tablette şarj kablosu ve şarj kablosunun başı var mı

Soru: kılıfı da var mi

Soru: merhaba kutu içerisinde kalem mevcut mu

Soru: Powerpoint destekliyor mu yani kullanılıyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ram kapisitesi nedir ve sim kart takabilir miyiz
Cevap: Merhaba, ürünümüzde 6 GB RAM bulunuyor. 1 TB kadar Micro SD desteklidir. SIM kartı desteği bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: S pen kutu içerisinde var mı

Soru: Kırılmaz cam takmak ekran dokunmatik özelliğine yada kaleme zarar verir mi
Cevap: merhaba hayır

Soru: Kalemi ve klavyesi var mı?
Cevap: Merhaba, kalem bulunmaktadır. Klavye mevcut değildir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ürünü ilk kez açmadan önce kaç saat şarjda kalması gerekiyor
Cevap: Merhaba, şarjı dolana kadar kalması yeterlidir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ürün trendyol satıcı üzerinden gelicek dimi
Cevap: Merhaba, ürün trendyol deposundan gönderilmektedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet En Uygun Satış Linki