Aysu
Bilgili
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Satın Alır Mısınız?
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Güncel Satış Fiyatı 16799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yaklaşık 98 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Ürün Bilgisi
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet ürününü 16799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Kullanıcı Değerlendirmeleri
16799.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
98 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: gayet güzel yks için aldım ünide de kullanirim
İsim: e** ç**
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: Teșekkür ederim
İsim: F** D**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: inceleyerek aldım çok güzel kullandıkça yorumumu yenilerim
İsim: S** Ö**
Yorum: ~~Almayı düşünenler ~~ürün gayet güzel s pen yeterli not tutmak kolay .ekran ve diğer herşey yeterli gözüküyor profesyonel kullanımıbilemiyorum . ürün ilk kullandığımda uyg. yüklemeleri yaparken birazyavaş dı fan edition *fe model olmasından dolayı sandım fakat kurulumbittikten sonra ertesi gün bu sorun hiç kalmadı . aynı şekilde şarjgeldiğindenDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 24 Temmuz 2024
Yorum: 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü 6 ay taksitli peşin fiyatina aldım.ürün çok çok kaliteli.
İsim: murat y.
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Kalite Gemisi
Yorum: çok beğendim hasarsız geldi sadece biraz daha iyi kargolanabilirdi ikikameralı bu arada güzel ya beğendim ben ders çalışmak isteyenler içinhem uygun hemde kullanışlı
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Teşekkürler sorunsuz geldi
İsim: Z** H**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: üniversite okuyorum bilgisayar ağır olduğu için tabletin daha kullanışlıolacağını düşündüm ekran boyutu pc boyutunda paketlemesi çok iyiditereddüt etmeden alabilirsiniz mağaza fiyatları ile burdaki fiyatarasında 3 binlik fark vardı burdan alın derim
İsim: A** B**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: Sabeza
Yorum: bayildiiimm
İsim: E** P**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: çok teşekkür ederim.
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel oldukça büyük
İsim: A** G**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Tablet güzel ama kalemi kötü
İsim: H** R** Y**
Tarih: 29 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Ürünü ilk aldığımda sorun yoktu kargolama biraz kötüydü kutu ezilmiştibiraz tableti 2 hafta kullandım ardından not tutarken kendi kendinekapanmaya başladı çok sık olmuyor ama rahatsız edici
Yorum: paketleme çok iyiydi
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: hizli kargo ozenli paketleme
İsim: v** B**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Sorunzsuz teslim edildi fotoğraftaki gibid
İsim: E** k**
Yorum: Gayet başarılı kalitesi fiyatı uygun
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Samsung galaxy tab s9 fe plus siparişi verdim. Satıcısı da trendyololduğu için güvenmiştim. Kendi kutusu açılmıştı. İçerisinden samsungtanalakasız vorcom marka saçma bi tablet geldi. Faturası da gelmedi.Parasını verdiğim ürünümü istiyorum.
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: şu anlık sevdim sorun yaşarsam güncellerim ilk izlenimim kamerası çokiyi değil zannediyorum tabletlerin genel bi özelliği ancak bu kadarparaya da beklenti içerisine girebiliyoruz tabi benim için önemli 2özellik vardı s pen ve ekranın yeterince büyük olması s pen çıkmasıavantaj bence piyasadakilere bakınca ekran da oldukça büyük ölçüsünügorselle deDevamını Oku
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Tab A8’den bu tablete geçtim her şeyi ile çok iyi geldi. Alacaklaratavsiye ederim.
İsim: G** H**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: harika bir cihaz
İsim: MEHMET G. T.
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: Kaleminin kutuda bulunması çok güzel bir şey. Ayrıca Samsung Dex moduylabildiğiniz bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz.
İsim: M** Ü**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel. ekranı gayet geniş not alması kolay. Bir kaç gün olduelime geçeli ve şu ana kadar kötü yorumum yok
İsim: S** T**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Satıcı: Akgünler | Yetkili Bayi
Yorum: gayet güzel sağlam geldi
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel göründüğü gibi geldi
İsim: M** Ç**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: tablet guzel fakat sim karti yok bu cok can sikici
İsim: M** A** E**
Yorum: Gayet güzel
İsim: M** Ş**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: beğendim güzel
İsim: C** B**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: hem tabletten hemde satıcıdan çok memnun kaldım hızlı kargo için tşk ederim
İsim: B** B**
Tarih: 03 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba. Bu üründe kalem var mı
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kalemi icinde mi
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; S PEN / Data Kablosu (Type-C) / Sim Çıkartma İğnesi / Hızlı Başlangıç Kılavuzu bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba resimdeki ürün fe plus değil fe modeli hangisini gönderiyorsunuz acaba ?
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablettir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar ben alıcam inşallah ama ürün s9 fe modelimi yoksa s9 fe plus Modelimi?
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablettir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba tabletin kalemide varmi
Soru: mrb üründe tek kamera görünüyor görselde ama s9 fe plus da iki kamera olması gerekiyor hangisi geliyor
Cevap: Merhaba, ürün modelinde arka kamerası dahil olmak üzere 2 kamerası mevcut. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ürün kodu nedir
Cevap: Merhaba, ürünün kodu SM-X610NZAATUR'dir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Tab S9 FE+ modelinin çift kamerası var fotoğraflarda ise tek kameralı neden böyle?
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu ürün de kalem dahil mı
Soru: Fotoğraflarda neden tek kamera var?
Cevap: Merhaba, üründe ön ve arka olmak üzere 2 adet kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kamera iki tane olması lazım ama sizde tek kamera diye göstermiş?
Cevap: Merhaba, ürün modelinde arka kamerası dahil olmak üzere 2 kamerası mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba tableti 33w şarj aletiyle şarj edebilir miyim
Cevap: Merhaba, ürün EP-T4510 / EP-TA845 modelleri uygundur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Fotoğraflarda arka kamera tekli gözüküyor ama Plus modelinde arkada 2 kamera olması gerekiyor
Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kutu icerigini soyler misiniz
Soru: s9 FE+ demişsiniz fakat görsele s9 FE nin fotoğraflarını koymuşsunuz. Tam olarak hangi ürün gönderiliyor?
Cevap: Merhaba, geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Kalem kullandıkça aşınmaya ya da bir süre sonra kötü olmaya başlıyor mu? Sorun olursa garantiye yollayabilir miyiz? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, konu adına marka ile görüşme sağlayarak ürünün kullanımı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz.
Soru: Sim kart alır mı? Ve yanında ne gelir
Cevap: Merhaba, ürüne sim kart takılmamaktadır. Yanında sim kart gelmemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Üzerinde ekran koruyucusu varmı
Cevap: Merhaba kutularda ekran koruyucu çıkmaz efendim
Soru: kutu içeriğinde şarj cihazı yokmu?
Soru: Merhaba, java programı indirmeye uygun mudur?
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Resim Galerisi
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Güncel Satış Fiyatı 16799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yaklaşık 98 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Ürün Bilgisi
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet ürününü 16799.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Kullanıcı Değerlendirmeleri
16799.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
98 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: gayet güzel yks için aldım ünide de kullanirim
İsim: e** ç**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Teșekkür ederim
İsim: F** D**
Yorum: inceleyerek aldım çok güzel kullandıkça yorumumu yenilerim
İsim: S** Ö**
Yorum: ~~Almayı düşünenler ~~ürün gayet güzel s pen yeterli not tutmak kolay .ekran ve diğer herşey yeterli gözüküyor profesyonel kullanımıbilemiyorum . ürün ilk kullandığımda uyg. yüklemeleri yaparken birazyavaş dı fan edition *fe model olmasından dolayı sandım fakat kurulumbittikten sonra ertesi gün bu sorun hiç kalmadı . aynı şekilde şarjgeldiğindenDevamını Oku
Yorum: 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
Tarih: 22 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü 6 ay taksitli peşin fiyatina aldım.ürün çok çok kaliteli.
İsim: murat y.
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Kalite Gemisi
Yorum: çok beğendim hasarsız geldi sadece biraz daha iyi kargolanabilirdi ikikameralı bu arada güzel ya beğendim ben ders çalışmak isteyenler içinhem uygun hemde kullanışlı
Tarih: 29 Nisan 2024
Yorum: Teşekkürler sorunsuz geldi
İsim: Z** H**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Nisan 2024
Yorum: üniversite okuyorum bilgisayar ağır olduğu için tabletin daha kullanışlıolacağını düşündüm ekran boyutu pc boyutunda paketlemesi çok iyiditereddüt etmeden alabilirsiniz mağaza fiyatları ile burdaki fiyatarasında 3 binlik fark vardı burdan alın derim
İsim: A** B**
Tarih: 20 Mart 2024
Satıcı: Sabeza
Yorum: bayildiiimm
İsim: E** P**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: çok teşekkür ederim.
Tarih: 02 Ocak 2024
Yorum: Çok güzel oldukça büyük
İsim: A** G**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Tablet güzel ama kalemi kötü
İsim: H** R** Y**
Yorum: Ürünü ilk aldığımda sorun yoktu kargolama biraz kötüydü kutu ezilmiştibiraz tableti 2 hafta kullandım ardından not tutarken kendi kendinekapanmaya başladı çok sık olmuyor ama rahatsız edici
Yorum: paketleme çok iyiydi
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: hizli kargo ozenli paketleme
İsim: v** B**
Yorum: Sorunzsuz teslim edildi fotoğraftaki gibid
İsim: E** k**
Yorum: Gayet başarılı kalitesi fiyatı uygun
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Samsung galaxy tab s9 fe plus siparişi verdim. Satıcısı da trendyololduğu için güvenmiştim. Kendi kutusu açılmıştı. İçerisinden samsungtanalakasız vorcom marka saçma bi tablet geldi. Faturası da gelmedi.Parasını verdiğim ürünümü istiyorum.
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: şu anlık sevdim sorun yaşarsam güncellerim ilk izlenimim kamerası çokiyi değil zannediyorum tabletlerin genel bi özelliği ancak bu kadarparaya da beklenti içerisine girebiliyoruz tabi benim için önemli 2özellik vardı s pen ve ekranın yeterince büyük olması s pen çıkmasıavantaj bence piyasadakilere bakınca ekran da oldukça büyük ölçüsünügorselle deDevamını Oku
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Tab A8’den bu tablete geçtim her şeyi ile çok iyi geldi. Alacaklaratavsiye ederim.
İsim: G** H**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: harika bir cihaz
İsim: MEHMET G. T.
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: Kaleminin kutuda bulunması çok güzel bir şey. Ayrıca Samsung Dex moduylabildiğiniz bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz.
İsim: M** Ü**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok güzel. ekranı gayet geniş not alması kolay. Bir kaç gün olduelime geçeli ve şu ana kadar kötü yorumum yok
İsim: S** T**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Satıcı: Akgünler | Yetkili Bayi
Yorum: gayet güzel sağlam geldi
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: ürün gayet güzel göründüğü gibi geldi
İsim: M** Ç**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: tablet guzel fakat sim karti yok bu cok can sikici
İsim: M** A** E**
Yorum: Gayet güzel
İsim: M** Ş**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: beğendim güzel
İsim: C** B**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: hem tabletten hemde satıcıdan çok memnun kaldım hızlı kargo için tşk ederim
İsim: B** B**
Tarih: 03 Nisan 2024
Satıcı: TrendShop
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba. Bu üründe kalem var mı
Soru: kalemi icinde mi
Soru: merhaba resimdeki ürün fe plus değil fe modeli hangisini gönderiyorsunuz acaba ?
Soru: merhabalar ben alıcam inşallah ama ürün s9 fe modelimi yoksa s9 fe plus Modelimi?
Soru: Merhaba tabletin kalemide varmi
Soru: mrb üründe tek kamera görünüyor görselde ama s9 fe plus da iki kamera olması gerekiyor hangisi geliyor
Cevap: Merhaba, ürün modelinde arka kamerası dahil olmak üzere 2 kamerası mevcut. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Ürün kodu nedir
Cevap: Merhaba, ürünün kodu SM-X610NZAATUR'dir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Tab S9 FE+ modelinin çift kamerası var fotoğraflarda ise tek kameralı neden böyle?
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu ürün de kalem dahil mı
Soru: Fotoğraflarda neden tek kamera var?
Cevap: Merhaba, üründe ön ve arka olmak üzere 2 adet kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kamera iki tane olması lazım ama sizde tek kamera diye göstermiş?
Cevap: Merhaba, ürün modelinde arka kamerası dahil olmak üzere 2 kamerası mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: merhaba tableti 33w şarj aletiyle şarj edebilir miyim
Cevap: Merhaba, ürün EP-T4510 / EP-TA845 modelleri uygundur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Fotoğraflarda arka kamera tekli gözüküyor ama Plus modelinde arkada 2 kamera olması gerekiyor
Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kutu icerigini soyler misiniz
Soru: s9 FE+ demişsiniz fakat görsele s9 FE nin fotoğraflarını koymuşsunuz. Tam olarak hangi ürün gönderiliyor?
Cevap: Merhaba, geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Bir sorun varsa düzelteceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Kalem kullandıkça aşınmaya ya da bir süre sonra kötü olmaya başlıyor mu? Sorun olursa garantiye yollayabilir miyiz? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, konu adına marka ile görüşme sağlayarak ürünün kullanımı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz.
Soru: Sim kart alır mı? Ve yanında ne gelir
Cevap: Merhaba, ürüne sim kart takılmamaktadır. Yanında sim kart gelmemektedir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Üzerinde ekran koruyucusu varmı
Cevap: Merhaba kutularda ekran koruyucu çıkmaz efendim
Soru: kutu içeriğinde şarj cihazı yokmu?
Soru: Merhaba, java programı indirmeye uygun mudur?
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Resim Galerisi
Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet En Uygun Satış Linki
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Plus Sm-x610 Gümüş 128 Gb 12.4" Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.