Zehra
Bilgili
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Şu Andaki Fiyatı 17499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 128 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Teknik Açıklamalar
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 17499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürünü Kullananların Görüşleri
17499.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
128 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: üniversite için aldım çok memnunum, teşekkürler

İsim: **** ****
Tarih: 10 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Samsung Türkiye
Yorum: Kızım için aldık memnun kaldı kendisi.
İsim: N** K**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: ürün güzel
İsim: H** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: Çok güzel ve ekranı çok büyük iş görür
İsim: D** S**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: samsung tablet tek kelime ile inanılmaz düşünmeden alın derim
İsim: C** D**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Kızıma hediye aldım. Çok memnun
İsim: E** P**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: çok zarif .bayıldım
İsim: s** i**
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: öncelikle tableti çok beğendim. daha tam anlamıyla özelliklerinikullanıp bakma fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarıyla çok güzel. boyutolarak oldukça büyük ve tabletin kendisi de yeterince ince. s pen detutuş açısından ve kullanım olarak gayet güzel. sadece s pen'in ucuhafif sallanıyor o da olan bir şey sanırsam. Ben kutudan adaptörçıkmadığını biliyDevamını Oku
İsim: M** d**
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok güzel paketlenmişti sağlam geldi bir gün sonra geldi çok güzel bir tablet
İsim: E** M**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Beğenerek aldım çok güzel
Renk konusunda çok tatlı bir rengi vartavsiye edilir 
İsim: S** Ü**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: çok memnunum kaliteli
İsim: i** m**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Resmi satıcısı trendyol olan satıcıdan aldım iyiki de burdan almışımdaha güvenilir ve uyguna aldığımı düşünüyorum. Rengine bayıldımkesinlikle alınabilinecek bi tablet
İsim: D** Ç**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: kizima aldim, cok basarili bir urun.
İsim: D** A**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Kızıma doğum günü hediyesi aldık ileriye dönük güzel bir yatırımyaptığımızı düşünüyoruz
İsim: D** D**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: sorunsuz çalışıyor ve özellikleri alınabilecek en iyi tabletlerden biriolduğunu gösteriyor.
İsim: i** t**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: Bayıldıııım
İsim: T** B**
Beden: 06 Ocak 2024
Yorum: Sağlam bir şekilde elime ulaştı
İsim: k** y**
Beden: 10 Aralık 2023
Yorum: Severek kullanıyorum alın tavsiye ediyorum
İsim: S** A**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: güzel kaliteli kullanışlı
İsim: Z** y** Y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: güzel ve kaliteli ürün
İsim: U** E**
Beden: 29 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel kullanışlı, film dizi rahat izleniyor ısınma yapmıyor, dersvermek için aldım öğrenciler de kullanabilir, ön kamera daha iyi zoomiçin güzel, eksi yanı kalem daha kullanışlı olabilirmiş orta o dasanırım ekstra alınıyor onun dışında sıkıntı yok
İsim: E** E**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: harika bayıldım renk de muhteşem
İsim: P** A**
Tarih: 20 Eylül 2024
Satıcı: akel teknoloji
Yorum: 6. ayda Cihaz orta kısımdan eğim yaptı, muhtemelen kronik bir arızasımevcut. Bugün garantiye vereceğim
İsim: S** K** K**
Yorum: gayet memnunum
İsim: R** B** G**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: kargo gayet iyi paketlenmiş çok kalın Bi pıtpıta sarılıydı.
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel. Ben pdf indirip test çözmek için almıştım. Tek kusuruyazarken arada kalemle ekran arasında uyuşmazlık oluyor. Onun dışındabir sıkıntısı yok
İsim: İ** S** G**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel ve yeterli.Amoled ekran değil diye kararsız kalmıştım amasamsung telefonunda super amoled ekran kullanan biri olarak bu tabletinekranıda gayet yeterli geldi,görüntü kalitesi güzel gerçekten.
İsim: H** G**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Samsung kalem ve renk uyumu çok güzel
İsim: H** B**
Beden: 11 Eylül 2024
Yorum: Samsung kalitesi harika bir ürün
İsim: G** A**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendim
İsim: B** Y**
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Merak Edilenler Neler?
Soru: Ürün s9 fe mi yoksa s9 fe plus mı? S9 fe plus da çift kamera var burda s9 plus diyor tek kamera hangisi gelecek bir türlü düzeltmediniz satın alamıyoruz emin olmadığımızdan.
Cevap: Merhaba, ürün S9 FEplus modelidir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Sorularda bir kamera görseli var demişler bu renk temsili midir yoksa gerçekten bir kameralı mıdır çünkü plus model 2 kamera denildiği gibi
Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Sim takılıyormu
Cevap: Merhaba, ürünün SIM desteği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: içinde neler var
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusunda Cihaz, S Pen, Data Kablosu (C Type) ve iğne bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba içinde s pen var mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusunda Cihaz, S Pen, Data Kablosu (C Type) ve iğne bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Tablet kalemle beraber geliyor dimi? Fotoğraflarda ve yorumlarda var çünkü
Cevap: Merhaba, kutu içeriğine S pen dahildir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: içinde kalem varmı?
Soru: yanında adaptör geliyor mu
Soru: iyi akşamlar merhaba ürünün fotoğrafında tek kamera var ama yorumlarda alan kişiler iki kameralı bir ürünün fotoğrafını koymuşlar. pek anlayamadım
Cevap: Merhaba, öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Şarjı Kaç watt destekliyor
Cevap: Merhaba, üründe şarj özelliği Hızlı Şarj (45W)'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: model niye tek kamera s9fe plus normalde 2 kamerası olur neden tek kamera
Cevap: Merhaba, üründe tek kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: adaptör de ürüne dahil m
Soru: s pen ve adaptör var mı cihazda.
Cevap: Merhaba, ürünün S pen desteği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: autocad indirilip çizim yapılabilir mi
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün kaç kameralidir
Soru: merhaba, aciklamada belirtmis oldugunuz s9fe+ in iki kamerasi bulunmakta, bu resimlerde neden 1 kamerali modeli var? ayrıca urunu satin alinca aciklamada yazan model mi gelecek görseldeki s9 fe modeli mi?
Soru: eni ve boyu kaç cm
Cevap: Şu anda bu bilgiye erişim sağlayamıyoruz efendim
Soru: üründe herhangi bir problem çıkarsa garantiye verebiliyor muyuz nasıl yapabiliriz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Plus modellerde 2 kamera var neden görselde tek kamera gözüküyor.
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler kolay gelsin ürünün arka kamarası 2 tane ön kamarası 1 tane mi
Cevap: Merhaba, üründe 2 arka kamera ve 1 ön kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Görseller
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Şu Andaki Fiyatı 17499.0 Tl'den Satılmaktadır.
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 128 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Teknik Açıklamalar
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 17499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Ürünü Kullananların Görüşleri
17499.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
128 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: üniversite için aldım çok memnunum, teşekkürler
Tarih: 10 Eylül 2024
Yorum: Kızım için aldık memnun kaldı kendisi.
İsim: N** K**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: ürün güzel
İsim: H** A**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel ve ekranı çok büyük iş görür
İsim: D** S**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: samsung tablet tek kelime ile inanılmaz düşünmeden alın derim
İsim: C** D**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Kızıma hediye aldım. Çok memnun
İsim: E** P**
Tarih: 22 Nisan 2024
Yorum: çok zarif .bayıldım
İsim: s** i**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: öncelikle tableti çok beğendim. daha tam anlamıyla özelliklerinikullanıp bakma fırsatım olmadı ama gördüğüm kadarıyla çok güzel. boyutolarak oldukça büyük ve tabletin kendisi de yeterince ince. s pen detutuş açısından ve kullanım olarak gayet güzel. sadece s pen'in ucuhafif sallanıyor o da olan bir şey sanırsam. Ben kutudan adaptörçıkmadığını biliyDevamını Oku
İsim: M** d**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: çok güzel paketlenmişti sağlam geldi bir gün sonra geldi çok güzel bir tablet
İsim: E** M**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Beğenerek aldım çok güzel
İsim: S** Ü**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: çok memnunum kaliteli
İsim: i** m**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Resmi satıcısı trendyol olan satıcıdan aldım iyiki de burdan almışımdaha güvenilir ve uyguna aldığımı düşünüyorum. Rengine bayıldımkesinlikle alınabilinecek bi tablet
İsim: D** Ç**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: kizima aldim, cok basarili bir urun.
İsim: D** A**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Kızıma doğum günü hediyesi aldık ileriye dönük güzel bir yatırımyaptığımızı düşünüyoruz
İsim: D** D**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: sorunsuz çalışıyor ve özellikleri alınabilecek en iyi tabletlerden biriolduğunu gösteriyor.
İsim: i** t**
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: Bayıldıııım
İsim: T** B**
Beden: 06 Ocak 2024
Yorum: Sağlam bir şekilde elime ulaştı
İsim: k** y**
Beden: 10 Aralık 2023
Yorum: Severek kullanıyorum alın tavsiye ediyorum
İsim: S** A**
Tarih: 09 Aralık 2023
Yorum: güzel kaliteli kullanışlı
İsim: Z** y** Y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: güzel ve kaliteli ürün
İsim: U** E**
Beden: 29 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel kullanışlı, film dizi rahat izleniyor ısınma yapmıyor, dersvermek için aldım öğrenciler de kullanabilir, ön kamera daha iyi zoomiçin güzel, eksi yanı kalem daha kullanışlı olabilirmiş orta o dasanırım ekstra alınıyor onun dışında sıkıntı yok
İsim: E** E**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: harika bayıldım renk de muhteşem
İsim: P** A**
Satıcı: akel teknoloji
Yorum: 6. ayda Cihaz orta kısımdan eğim yaptı, muhtemelen kronik bir arızasımevcut. Bugün garantiye vereceğim
İsim: S** K** K**
Yorum: gayet memnunum
İsim: R** B** G**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: kargo gayet iyi paketlenmiş çok kalın Bi pıtpıta sarılıydı.
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Çok güzel. Ben pdf indirip test çözmek için almıştım. Tek kusuruyazarken arada kalemle ekran arasında uyuşmazlık oluyor. Onun dışındabir sıkıntısı yok
İsim: İ** S** G**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel ve yeterli.Amoled ekran değil diye kararsız kalmıştım amasamsung telefonunda super amoled ekran kullanan biri olarak bu tabletinekranıda gayet yeterli geldi,görüntü kalitesi güzel gerçekten.
İsim: H** G**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Samsung kalem ve renk uyumu çok güzel
İsim: H** B**
Beden: 11 Eylül 2024
Yorum: Samsung kalitesi harika bir ürün
İsim: G** A**
Yorum: Çok beğendim
İsim: B** Y**
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Merak Edilenler Neler?
Soru: Ürün s9 fe mi yoksa s9 fe plus mı? S9 fe plus da çift kamera var burda s9 plus diyor tek kamera hangisi gelecek bir türlü düzeltmediniz satın alamıyoruz emin olmadığımızdan.
Cevap: Merhaba, ürün S9 FEplus modelidir. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Sorularda bir kamera görseli var demişler bu renk temsili midir yoksa gerçekten bir kameralı mıdır çünkü plus model 2 kamera denildiği gibi
Soru: Sim takılıyormu
Cevap: Merhaba, ürünün SIM desteği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: içinde neler var
Soru: Merhaba içinde s pen var mı
Soru: Tablet kalemle beraber geliyor dimi? Fotoğraflarda ve yorumlarda var çünkü
Soru: içinde kalem varmı?
Soru: yanında adaptör geliyor mu
Soru: iyi akşamlar merhaba ürünün fotoğrafında tek kamera var ama yorumlarda alan kişiler iki kameralı bir ürünün fotoğrafını koymuşlar. pek anlayamadım
Soru: Şarjı Kaç watt destekliyor
Cevap: Merhaba, üründe şarj özelliği Hızlı Şarj (45W)'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: model niye tek kamera s9fe plus normalde 2 kamerası olur neden tek kamera
Cevap: Merhaba, üründe tek kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: adaptör de ürüne dahil m
Soru: s pen ve adaptör var mı cihazda.
Cevap: Merhaba, ürünün S pen desteği mevcuttur. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: autocad indirilip çizim yapılabilir mi
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürün kaç kameralidir
Soru: merhaba, aciklamada belirtmis oldugunuz s9fe+ in iki kamerasi bulunmakta, bu resimlerde neden 1 kamerali modeli var? ayrıca urunu satin alinca aciklamada yazan model mi gelecek görseldeki s9 fe modeli mi?
Soru: eni ve boyu kaç cm
Cevap: Şu anda bu bilgiye erişim sağlayamıyoruz efendim
Soru: üründe herhangi bir problem çıkarsa garantiye verebiliyor muyuz nasıl yapabiliriz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: Plus modellerde 2 kamera var neden görselde tek kamera gözüküyor.
Cevap: Merhaba, değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ilgili ekiplerimiz ile paylaşılmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: iyi günler kolay gelsin ürünün arka kamarası 2 tane ön kamarası 1 tane mi
Cevap: Merhaba, üründe 2 arka kamera ve 1 ön kamera mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Görseller
Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 8GB 128 GB Lavanta Tablet (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.