Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Nevin

Bilgili
Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatına Göre Alınır Mı?
Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Şimdiki Fiyatı Ile 22044.06 Tl'den Satılmaktadır.

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Ürün Bilgisi

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) ürününü 22044.06 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları
22044.06 Tl ye satışta olan Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Ipad Air 3'ten gectim. Boyutuna ve ekran kalitesine bayildim. Hem depiyasa fiyatindan uyguna aldim, cok guzel gorunuyor.
İsim: Tuğçe E.
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: süperrr 10numara
İsim: A** p**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Mayıs 2024

Yorum: müthiş bir ürün bence. ben not tutmak makale vs. okumak için almıştım.dilerseniz çizim de yapabilirsiniz ya da kitaplari pdf olarak indiripuzerinde calisabilirsiniz. tabi cok daha fazla özelliği var ben çokanlamiyorum teknolojiden ama anlayan bir arkadaşım bunu önermişti. rami8gb olması da bir arti ve boyutu ideal.
İsim: e** b**
Tarih: 01 Ekim 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: herşeyiyle sapasağlam bir ürün geldi. Güvenle alabilirsiniz.kutuorjinal açılmamış kutuydu.siparişi verdim .24 saat olmadan elimeulaştı.dürüstlüğünüz için teşekkür ederim. @Tekno Dream
İsim: H** D**
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: Tekno Dream

Yorum: tableti çok begendim, bide hızlı geldi. ilk zaman cok isinmayabaşlamişti, ama iç hafizasini 4 ten 8 ze geçtirnce hersey duzeldi
İsim: **** ****
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: AMBITIONZ

Yorum: samsung tablet cok iyi
Beden: 23 Ağustos 2024

Yorum: Çok iyi sürekli çizim yapıyorum
İsim: M** P**
Beden: 18 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel akıllı tahta gibi kullanıyorum
İsim: Z** A**
Tarih: 11 Ağustos 2024

Yorum: çok iyi bir ürün
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: çok memnun olduk parlaklığı çok iyi
İsim: solmaz K.
Tarih: 04 Ağustos 2024
Satıcı: YaşarGroup

Yorum: Güzel bir tablet ince ve heryere taşınabilir ayrıca kalemi kutudan çıkıyor.
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: Ders için aldım çok güzel
İsim: G** D**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: Ürün güzel, kargo hızlı. Teşekkürler.
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: idealshoping

Yorum: Gayet güzel bir tablet çok memnunum
İsim: b** g**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Çok iyi. 🧿
İsim: B** K**
Tarih: 27 Şubat 2024
Satıcı: TAYRAN STORE

Yorum: tablet bata iyi kalem falan çok süper , öneririm hem ders hem oyun içinmükemmel işlemcisi vs. çok güçlü
İsim: A** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: ANL STORE

Yorum: cok isimi gordu butceniz yetmiyorsa apple almak icin zorlamaya gerek yokbence. hem kalemi ile geliyor hem de kullanimi cok rahat. nottutabilirsiniz, resim yapabilirsiniz. kalemi cok iyi. 10 numero 5 yildizsu an tablettten yaziyorum dolayisiyla foto koyamicam
İsim: B** A**
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: tablet çok güzel kızım için aldım çok beğendi özellikleri çok iyi
İsim: ş** c**
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: HEMENALLL

Yorum: hızlı geldi gayet güzel♡
İsim: G** D**
Tarih: 07 Kasım 2023

Yorum: Ürün elime sağlam ulaştı. Kullandıkça yorumumu güncellerim.
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: ürün güzel çok hızlı ve sorunsuz geldi lakin kargolama kötü yapılmışkutu üstünde lekeler vardı ve korgocu kargoyu bırakıp gitmiş komşu otoparka
İsim: H** A**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Daha performanslı olmasını bekliyordum ve kalemi de rakipleriyle pek boyölçüşebilecek seviyede değil
İsim: Alperen A.
Tarih: 29 Aralık 2023
Satıcı: BTH E-TİCARET

Yorum: S9 tab zaten malûm, Samsung mağazalarında daha önce incelemiştim. Ürünkargoda daha büyük bir kutu içerisinde geldi ancak ürünün etrafınasarılan balonlu paketleme naylonu köşeleri açık bırakılarak sarıldığıiçin ürün kutusu köşeden ufak bir ezikti. Gerçi çok önemli bir kusurdeğil ama daha özenli paketleme ile çözülebilir.
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: ürün süper çıktı tavsiye ediyorum. kargo özeni de çok güzeldi
İsim: M** D**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: ürünüm kaliteli güzel çok verimli kullanıyorum benim sorunum satıcıylaidi. Öyle kutuda direkt göndermiş özensiz, kirilabilirdi
İsim: A** c**
Tarih: 22 Aralık 2023
Satıcı: TechnoMart

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: ürün fe modeli değil amiral gemisi olan tab s9 modelidir değil mi
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S9 128 GB Bej modeldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba işletim sistemi nedir ?
Cevap: Merhaba, ürün Android 13 işletim sistemine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar içinden kalemi çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde tablet, şarj kablosu ve kalem mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: SnapDrogon mu ?
Cevap: Merhaba, ürün Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (SM8550-AB) yonga setine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu model sm-710 modeli dimi?
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S9 128 GB bej. Model kodu Galaxy Tab S9. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün içinde kalem ve sarj var mıdır peki
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde tablet, şarj kablosu ve kalem mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, ürünün modelini öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba, ürün Galaxy Tab S9 128 GB Bej modeldir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İçerisinden kalem şarj kablosu adaptörü çıkıyor mu

Soru: Ekranı amoled degilmi? Lcd yazılmış?
Cevap: Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İlgili ürün dinamik Amoled'dur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, ürün modeli Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi SM-X710 olarak mı geçiyor acaba? özellikle SM-X710 olarak soruyorum?

Soru: Ekranı amoled mi?
Cevap: Merhaba, ürün ekran yenileme hızı 120 HZ'dir. Ürün ekran teknolojisi: Dynamic AMOLED. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: bu urun 120hz mi amoled ekranmi
Cevap: Merhaba, ürün ekran yenileme hızı 120 HZ'dir. Ürün ekran teknolojisi: Dynamic AMOLED. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Samsung'un Resmi Sitesinde Tabletinin Ekranının Amoled Olduğunu Söylüyor, Ekran Türü Nedir?

Soru: gri olanda smasung türkiye garantisi var mı
Cevap: Merhaba, ürün 2 Yıl Samsung Türkiye Garantilidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: çizim programları çalışıyor mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba samsung Türkiye garantili değilim? Yenilenmiş ürün vs değil sıfır kapalı kutu gelecek?
Cevap: Merhaba evet Samsung Türkiye garantilidir. Sıfır kapalı kutu gelmektedir

Soru: merhaba hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba Trendyol expres ile gönderim yapıyoruz

Soru: Bu Tablet 45W Şarj Adaptörü Desteklermi
Cevap: Evet destekler

Soru: Ekranı amoledmi yoksa LCD mi ?
Cevap: Merhaba, ürün Dynamic AMOLED ekran teknolojisine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bazıları diyor 90 hz var bazıları diyo 120 var acaba snapdragon ve gerçeği nedir
Cevap: Merhabalar, 120 hz'dir.

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Galaxy Tab S9 128 GB Bej (Samsung Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki