Aybuke
Bilgili
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Tavsiye Eder Misiniz?
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Güncel Fiyatı 6300.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Alanlar Memnun Mu?
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Teknik Açıklamalar
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı ürününü 6300.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
6300.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel kullanılır
İsim: G** Ş**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CNC GSM
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: kalem uyumlugu var mı? 64 ya da 32 mı LTE ya da 4g
Cevap: 64 gb dahili hafızası var kalem için uyumludur ancak harici aldığınız dokunmatik kalemde model için uyumlu olup olmadığına dikkat ederek satın alınız
Soru: Merhaba üründe otomatik ekran parlaklığını ayarlama özelliği var mı? Yoksa Manuel mi ayarlamak gerekiyor.
Cevap: Merhabalar efendim manuel ayarlamak gerekiyor.
Soru: merhaba.arama özelliyi varmı?
Cevap: Tabletteki Sim Kart Özelliği , Arama İçin Değildir İnternet Olmayan Yerlerde Kullanabilmek İçindir
Soru: hafıza kartı takılabiliyormu acaba
Cevap: Hafıza Kartı Desteği Vardır Efendim .
Soru: tablet elime geldi fakat sim kartlı yakamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Cevap: Tabiki efendim tam olarak nerde problem yaşıyorsunuz
Soru: Merhaba sim kart girişi var mı
Cevap: Evet var efendim
Soru: slm sim kart takılıp görüşme yapılıyormu bu üründe
Cevap: Malesef efendim sim kart destekliyor ancak görüşme yapamazsınız sim kartın içindeki interneti kullanabilirsiniz
Soru: tablete sim kartı takılıyormu
Cevap: Evet takılıyor
Soru: Sd yada micro sd özelliği var mı
Cevap: hayır mevcut değil.
Soru: sim kart yuvası kapalı ne yapmam gerek ?
Cevap: İğne yardımıyla çıkarabildiniz mi efendim yuvayı
Soru: kalem özelliği var mı
Cevap: evet efendim kalem özelliği mevcut.
Soru: merhabalar piyasada birçok x 117 var ancak bunların birinde HDMI yok birinde sim kart yok farklı bir sitede kalem uyumu yok biz bunların hangisine güveneceğiz doğru olan hangisi lütfen açıklar mısınız kısacası bu üründe HDMI var mı yani sizin sattığınız üründe SIM kart uyumlu mu ve kalem uyumlu mu kısacası doğru olan ürünün başında SM mi yazılı olması gerekiyor SM x117 mı teşekkür ederim saygılar sunarım
Cevap: Merhabalar efendim üründe hdmi bulunmuyor, sim kart girişi mevcut kalem uyumu yoktur saygılar bizden teşekkür ederiz.
Soru: tablet te akıllı kalem var mı
Cevap: Malesef efendim kutu içerisinde kalem bulunmamaktadır.Kullanmak istediğiniz akıllı kalemi harici olarak satın almalısınız.
Soru: sim kart var mı mobil veriyi kullanabiliyor muyuz
Cevap: iyi günler, evet SİM kartlıdır.
Soru: sim kart girişi destekliyormu
Cevap: evet efendim destekliyor.
Soru: sim kartı katilabiliyomu
Cevap: Evet efendim
Soru: tv seyredilebilirmi ?
Cevap: İçerisinde tv uygulaması yoktur efendim ancak internet üzerinden canlı tv yayın sitelerinden veya sonradan indirilen android uygulamalarından izleyebilirsiniz.Sim kart özelliği olduğundan dolayı wifi olmayan yerlerde kendi mobil hattınızın internetinde izleyebilirsiniz.
Soru: 4.5g mi, 3gmi bu hocam
Cevap: Kolay gelsin detaylı özellikler için netten Tab. X117. Özellikleri diye bakabilirsiniz.
Soru: tablette arama özelliği var mı?
Cevap: merhaba arama özelliği yok efendim.
Soru: kelam kullanbilirim
Cevap: Kullanabilirsiniz
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Ürüne Ait Fotoğraflar
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Güncel Fiyatı 6300.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Alanlar Memnun Mu?
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Teknik Açıklamalar
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Ürününün Satıcısı, Samsung Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı ürününü 6300.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
6300.0 Tl ye satışta olan Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: güzel kullanılır
İsim: G** Ş**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CNC GSM
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: kalem uyumlugu var mı? 64 ya da 32 mı LTE ya da 4g
Cevap: 64 gb dahili hafızası var kalem için uyumludur ancak harici aldığınız dokunmatik kalemde model için uyumlu olup olmadığına dikkat ederek satın alınız
Soru: Merhaba üründe otomatik ekran parlaklığını ayarlama özelliği var mı? Yoksa Manuel mi ayarlamak gerekiyor.
Cevap: Merhabalar efendim manuel ayarlamak gerekiyor.
Soru: merhaba.arama özelliyi varmı?
Cevap: Tabletteki Sim Kart Özelliği , Arama İçin Değildir İnternet Olmayan Yerlerde Kullanabilmek İçindir
Soru: hafıza kartı takılabiliyormu acaba
Cevap: Hafıza Kartı Desteği Vardır Efendim .
Soru: tablet elime geldi fakat sim kartlı yakamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Cevap: Tabiki efendim tam olarak nerde problem yaşıyorsunuz
Soru: Merhaba sim kart girişi var mı
Cevap: Evet var efendim
Soru: slm sim kart takılıp görüşme yapılıyormu bu üründe
Cevap: Malesef efendim sim kart destekliyor ancak görüşme yapamazsınız sim kartın içindeki interneti kullanabilirsiniz
Soru: tablete sim kartı takılıyormu
Cevap: Evet takılıyor
Soru: Sd yada micro sd özelliği var mı
Cevap: hayır mevcut değil.
Soru: sim kart yuvası kapalı ne yapmam gerek ?
Cevap: İğne yardımıyla çıkarabildiniz mi efendim yuvayı
Soru: kalem özelliği var mı
Cevap: evet efendim kalem özelliği mevcut.
Soru: merhabalar piyasada birçok x 117 var ancak bunların birinde HDMI yok birinde sim kart yok farklı bir sitede kalem uyumu yok biz bunların hangisine güveneceğiz doğru olan hangisi lütfen açıklar mısınız kısacası bu üründe HDMI var mı yani sizin sattığınız üründe SIM kart uyumlu mu ve kalem uyumlu mu kısacası doğru olan ürünün başında SM mi yazılı olması gerekiyor SM x117 mı teşekkür ederim saygılar sunarım
Cevap: Merhabalar efendim üründe hdmi bulunmuyor, sim kart girişi mevcut kalem uyumu yoktur saygılar bizden teşekkür ederiz.
Soru: tablet te akıllı kalem var mı
Cevap: Malesef efendim kutu içerisinde kalem bulunmamaktadır.Kullanmak istediğiniz akıllı kalemi harici olarak satın almalısınız.
Soru: sim kart var mı mobil veriyi kullanabiliyor muyuz
Cevap: iyi günler, evet SİM kartlıdır.
Soru: sim kart girişi destekliyormu
Cevap: evet efendim destekliyor.
Soru: sim kartı katilabiliyomu
Cevap: Evet efendim
Soru: tv seyredilebilirmi ?
Cevap: İçerisinde tv uygulaması yoktur efendim ancak internet üzerinden canlı tv yayın sitelerinden veya sonradan indirilen android uygulamalarından izleyebilirsiniz.Sim kart özelliği olduğundan dolayı wifi olmayan yerlerde kendi mobil hattınızın internetinde izleyebilirsiniz.
Soru: 4.5g mi, 3gmi bu hocam
Cevap: Kolay gelsin detaylı özellikler için netten Tab. X117. Özellikleri diye bakabilirsiniz.
Soru: tablette arama özelliği var mı?
Cevap: merhaba arama özelliği yok efendim.
Soru: kelam kullanbilirim
Cevap: Kullanabilirsiniz
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Ürüne Ait Fotoğraflar
Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı En Uygun Satış Linki
Samsung Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab A9 SM-X117 4GB 64GB LTE 8.7" Silver Tablet Sim Kartlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.