galatasaray avrupa grubundan cikti mi ?

Yelda

Bilgili
Galatasaray Avrupa grubundan çıktı mı?
Galatasaray bu sezon katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında elenerek yoluna Avrupa Kupası'nda devam edecek. 17 kez turnuvanın grup aşamasında yer alan sarı kırmızılı ekip 13. kez gruptan çıkmayı başaramadı.

Galatasaray bu sezon katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında elenerek yoluna Avrupa Kupası'nda devam

Selam dostlarım

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu bağlamda

- #UCL 🇹🇷 Temsilcimiz Galatasaray, haftayı 9 puanla 18. sırada tamamladı

İşine yarar umarım diye düşündüm

Galatasaray bu sezon katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında elenerek yoluna Avrupa Kupası'nda devam

Herkese iyi günler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Yelda

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Benfica (Portekiz), Milan (İtalya), Freiburg (Almanya) ve Karabağ (Azerbaycan), Sparta Prag (Çekya), Olimpik Marsilya (Fransa), Sporting Lizbon (Portekiz) ve Roma (İtalya) turnuvada son 16 turu biletini aldı
- Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kuralar Monaco'da çekildi. Geçen sezon Trendyol Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden sarı-kırmızılı temsilcimiz, kura çekimine 4. torbadan katıldı

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Selam, herkese iyi haftalar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Yelda

Bir başka not olarak

- Sarı-kırmızılı ekip, play-off'u geçmesi halinde son 16 turunda Manchester United veya Tottenham 'ın rakibi olacak. Sarı-lacivertliler ise rakibini elemesi durumunda Olympiakos ya da Rangers ile son 16 turunda karşılaşacak
- Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantiledi
- Fenerbahçemiz, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Portekiz ekibi Benfica'ya konuk oldu. 0-0'ın rövanşında deplasmanda Benfica'ya 1-0 mağlup olan Futbol A Takımımız, bu sonuçla yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek

Belki işine yarar diye düşündüm

Merhaba

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bunun yanında

- Galatasaray, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda bitime iki hafta kala şampiyonluğu garantiledi
- Sarı-kırmızılı ekip, play-off'u geçmesi halinde son 16 turunda Manchester United veya Tottenham 'ın rakibi olacak. Sarı-lacivertliler ise rakibini elemesi durumunda Olympiakos ya da Rangers ile son 16 turunda karşılaşacak

İşine yaraması beni sevindirir

Selam, umarım iyisinizdir

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Yelda

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Play-off aşamasında lig aşamasını 9-16 sıralar arasında bitiren takımlar ile 17-24 sıralar arasında bitiren takımlar eşleşir. İlk maçlar 17-24 sıralar arasında bitiren takımların sahasında oynanır. Son 16 turunda lig aşamasını ilk 8'de bitiren takımlar ile play-off kazananları eşleşir
- Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan 20 futbolcu Galatasaray A Grubu'ndaki son iki maçında Manchester United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek

İşe yaraması ümidiyle

Selamlar, keyifli günler dilerim

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Yelda

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda 4-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında AZ Alkmaar ile 2-2 berabere kalarak organizasyona veda etti . Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda 4-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında konuk ettiği Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile 2-2 berabere kalarak elendi

İşine yarar diye gönderdim

Merhaba değerli dostlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Yelda

Bu doğrultuda

- UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, altıncı maçında İtalya ekibi Roma'ya 3-0 mağlup oldu. Temsilcimiz bu son maçının ardından UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

İşine yaraması beni sevindirir

benzerkonular_benzer_konular