G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Alınmaya Değer Mi

Guler

Bilgili
G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Alınmaya Değer Mi?
G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Şu Anki Değeri 3859.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Gerçekten İyi Mi?

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Hakkında yaklaşık 47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Teknik Bilgiler

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Ürününün Satıcısı, logitech G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse ürününü 3859.0 Tl'den Satılmaktadır.

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Kullanıcı Geri Dönüşleri
3859.0 Tl ye satışta olan G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
47 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: kesinlikle tavsiyemdir
İsim: **** ****
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kozmos Teknoloji

Yorum: Harika geldi güzel
İsim: M** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Nisan 2024
Satıcı: JetKlik

Yorum: İlk gün şarj ettim, 1. ayımız bitti bitecek şarjımız %54 performansharika! Bu mouse bir harika dostum
İsim: B** B**
Tarih: 26 Aralık 2023
Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ.

Yorum: g903 ü 6 aydır kullanıyorum. bundan önce g502 kullanıyordum hatta halakullanıyorum. logitech marka kulaklık klavye ve mouse kullanıyorumbunların hepsi aynı program arayüzü ile programlanabiliyorken g903 içinayrı bir program yüklemek durumunda kaldım. bu biraz moralimi bozmuşolsa da sonuçta 10 yıldır kulaklık mouse ve klavye yi bu markakullanıyorumDevamını Oku
İsim: Ferit B.
Tarih: 15 Aralık 2023
Satıcı: Egem Bilişim

Yorum: Harika bir oyun mouse
İsim: SAİM Ş.
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Çok kullanışlı ve güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 18 Nisan 2023
Satıcı: Teknobiyotik

Yorum: gayet başarılı tepkiler hizli
İsim: m** k** n**
Tarih: 21 Ocak 2023

Yorum: Mükemmel kesinlikle tereddütsüz alın derim
İsim: S** Ü**
Tarih: 28 Ekim 2022

Yorum: Nede olsa Logitech çok güzel özellikler bakımından en iyiler arasındakalite Renk geçişleri kalite kokuyor
İsim: S** Ö**
Tarih: 15 Eylül 2022

Yorum: Mukemmel mouse. Hizli ve saglam kargo. Pence tutus icin ideal ama parmakucu kullananlar icin buyuk gelebilir. Daha kucuk mouselarayonelebilirsiniz, benim icin ideal. Tesekkurler 👍🏻
İsim: A** N**
Tarih: 05 Eylül 2022

Yorum: İyi olacağını tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum gerçektenmükemmel bir deneyim eğer imkanınız varsa kaçırmadan alın derim çünküyakın zamanda tekrardan daha da pahalılanabilir. Logitech kullanmayıkendimi bildiğimden beri severim bu ürün de beni şaşırtmadı üstelik %70şarj ile geldi.
İsim: Y** A** Ö**
Tarih: 13 Ağustos 2022

Yorum: Mükemmel bir ürün her kuruşuna değer
İsim: S** R**
Tarih: 29 Mart 2022
Satıcı: GpnTeknoloji

Yorum: Çok kaliteli bir mouse
Tarih: 26 Ocak 2022
Satıcı: QP Bilişim

Yorum: fiyatının hakkını veriyor çok kullanışlı
İsim: İ** R** A**
Tarih: 13 Aralık 2021

Yorum: Ürünü çok araştırdım g502 , g903 ve powerplay alarak seti tamamladım ikiüründe çok kaslı geldi bana senelerce g300s kullanan biri olarak devamlıkullanmak gerek alışmak için tekerlerinin sonsuz dönmesi genelkullanımda aşağı yukarı yapılması hızlı çok iyi kalitelerine kimse bişeydiyemez zaten malzeme kalitesi, ergonomi, yazılım ve donanım olarak sondDevamını Oku
Tarih: 17 Ekim 2021

Yorum: mükemmel aldığı her kuruşu hakkediyor logitech zaten güzel bir markaolması ile kalmıyor artık bunu gösteriyor
Tarih: 01 Temmuz 2024

Yorum: Tam aradığım,kullanışlı sıkıntısız
İsim: M** Ç**
Tarih: 24 Şubat 2023
Satıcı: Temiz Pazar

Yorum: Tekerin yan butonlarına sık sık elim çarpıyor. Teker kilitli değilkenkaymalar olabiliyor. Bunlar haricinde mükemmel bir ürün. Günde 4 saatkullanıyorum ve çok nadir şarj ediyorum. Elime tam oturuyor, tuşlar veyakenarları rahatsız etmiyor.
Tarih: 06 Ocak 2023

Yorum: Satıcı ayni gun içinde kargoya verdi ve ertesi gün elime ulaştı. Ürünegelince, ürünün kalitesi tartışılmaz ama bekledigimden bir tık uzun veküçük ele sahip olanlar için uygun olacağını düşünmüyorum.
İsim: S** C** K**
Tarih: 01 Kasım 2022

Yorum: Ürünün birçok düğmesi var ama koca kutuda düğme ayarlarıyla alakalıhiçbir bilgi yok
İsim: T** P**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Bir yıldır Aklımdaydı Almak istiyordum maddi durumum yoktu KısmetBugüneymiş Gerçekten Harika Bir Ürün Özelikle Oyunda ki gecikme sorunuortadan kalkıyor 1ms Ele Tam Oturması Herkese Tavsiye Ederim ♥️
İsim: M** A**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Satıcı: Teknobiyotik

Yorum: Uzun zamandır istediğim mouse piyasaya göre fiyatıda uygun kargo hızlıpakteleme güzel.
İsim: s** s**
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: Gerçekten Çok Güzel Bir Ürün. Kablosuz Olması Çok Ayrı Bir AvantajSağlıyor. Kablosuz ile Kablolu Arasında Herhangi bir Gecikme Farkı Yok.
İsim: A** K** Y**
Tarih: 15 Eylül 2022
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN

Yorum: Ürün yeni elime ulaştı 3 yıldır dandik bir mouse ile sürünüyordumistediğim mouse a sonunda sahip olabildim.Ürüne söylenecek bir sözüm yokbeğenerek aldım uzun süre kullanımdan sonra bir şeyler söyleyebilirimama satıcıya paketlemedeki titizliği ve hızı için sonsuz teşekkürlergüvenilir satıcı ❤️
İsim: Ü** O**
Tarih: 20 Nisan 2022

Yorum: ürün geldi tekerlegi arızalı geri gönderdim 1o günden fazla oldu halainceleniyor diyor. Hiç Memnun kalmadım anlayacağınız tabiki bu türürünler nasip işidir ama yinede hiç memnun kalmadım.
İsim: Atakan b.
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: Kozmos Teknoloji

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: beyaz rengi ne zaman gelir?
Cevap: Merhabalar; Beyaz renk Türkiye'ye gelmemektedir. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: Merhaba, logitech g903 ürününü almak istediğimde hangi kargo şirketiyle göndereceksiniz?
Cevap: Merhaba Trendyol Express veya Aras Kargo ile gönderilir efendim.

Soru: 25k hero mu
Cevap: Merhaba, evet HERO 25K sensörü bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: ürün 25 600 dpi mı
Cevap: Merhabalar, 25.600 dpi'dır. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: ürün için bilgi almak istiyorum kablosuz kaç saat sürüyor şarj oyunlar için gayet iyi mi
Cevap: Merhaba, oyunlar için mükemmel bir tercih olur.ürünün açıklamalar kısmında bütün özellikleri ve saat süreleri yazmaktadır efendim. iyi günler dileriz.

Soru: Makro ayarlanabiliyor mu
Cevap: Merhabalar evet makro tuşları atayabilirsiniz.

Soru: merhaba ürünün kutusunda hero25k yazıyor mu ?
Cevap: Evet efendim.

Soru: ürün içeriğinde neler çıkıyor
Cevap: Merhabalar kutu içerinde mouse ile birlikte LIGHTSPEED USB alıcı, USB şarj/veri kablosu, Aksesuar kılıfı, İsteğe bağlı alıcı uzatma adaptörü, İsteğe bağlı 10 gram ağırlık, İsteğe bağlı yan düğmeler (2x sol, 2x sağ), İsteğe bağlı düğme kapakları (1 x sol, 1 x sağ), Kullanıcı belgeleri bulunmaktadır. Saygılarımızla..Jetklik.

Soru: boyutu nedir
Cevap: Ürün boyutları: 6.7 x 13 x 4 cm; 110 gram bu şekildedir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün ne zaman kuruldu kacinci yılda 2024 mu?
Cevap: Merhaba, bu model 2019 yılında satışa sunulmuştur. İyi günler dileriz.

Soru: Ve.kablolu desteği var mı?
Cevap: Merhabalar; Kablo desteği mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün dizüstü oyuncu bilgisayarları ile uyumlu mudur? Mesela monster abra a5 ile?
Cevap: Merhaba, evet uyumludur. İyi günler dileriz.

Soru: Hero ile normal g903 arasındaki fark nedir
Cevap: Merhabalar; Sensör farkı vardır. Hero sensör daha iyi oyun deneyimi sağlayan yeni teknolojiye sahiptir. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: istediğimiz zaman iade edebilirmiyiz
Cevap: Merhaba, Teknik sorunlarda üretici firma incelemesi sonucu onay verdiğinde aksiyon alınmaktadır. Ürününde herhangi bir teknik arıza, eksiklik veya kutusunda ve kendisinde deforme yoksa 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iadesini talep ediyorum'' notuyla 453884843 yurtiçi kargo kodu ile ürünü eksizsiz teslim alındığı şekilde paketleyerek gönderim sağlayabilir,kutu içine sorunu ve talebinizi not yazarak belirtmeniz gerekmektedir.Yapılan inceleme sonucuna göre aksiyon alınmaktadır.

Soru: Ürün kablosuz mu
Cevap: evet kablosuz

Soru: Merhaba mouseda yanlardaki geri aktarma parçası ufak parça kaybolmus temını mümkün mü
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı markadan destek almanız gerekmektedir.

Soru: Logitech G G903 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse, 25.600 DPI HERO Sensör,
Cevap: Merhaba, sorunuz anlaşılmamıştır. İyi günler dileriz.

Soru: tekerlek te oto kaydırma mevcut mu?
Cevap: Merhabalar, sormuş olduğunuz üründe oto kaydırma mevcuttur. Saygılarımızla, JetKlik.

Soru: Bu farenin 2 farklı modeli mi var ve 16K ile 25K arasında ne fark var?
Cevap: Merhabalar; Güncel olarak üretilen model 25k optik sensöre sahiptir. 16k eski versiyondur. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: Farenin malzemesi nedir? Pille mi çalışıyor yoksa dahili bataryası mı var? Pilsiz olarak sadece şarjla çalışıyorsa kablolu ve kablosuz kullanılabiliyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün içerisinde pil vardır. Kablosuz olarak kullanım sağlayabilirsiniz.

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse Görseller

1_org_zoom.jpg

G903 Lightspeed 910-005673 25.600dpı 11 Tuş Rgb Optik Kablosuz Gaming (OYUNCU) Mouse En Uygun Satış Linki