G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 En Düşük Fiyat Nerede

Tuba

Bilgili
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Alınır Mı?
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Şu Anki Satış Fiyatı 4999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Alanlar Memnun Mu?

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Ürün Tanıtımı

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 ürününü 4999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Kullanıcı Değerlendirmeleri
4999.0 Tl ye satışta olan G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Mükemellll
İsim: E** B**
Tarih: 26 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: JetKlik

Yorum: cok basarili
İsim: E** V**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Betaplus

Yorum: kaliteli ve hızlı
İsim: z** D**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Satıcı: Dünyam Teknolojileri

Yorum: Hızlı ve hafif oyunlarda artı sağlıyor
İsim: G** A**
Tarih: 25 Ağustos 2024

Yorum: mükemmel ürün Logitech kalitesini zaten anlatmaya gerek yok
İsim: H** İ** K**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: oğluma aldik jet diyor
İsim: N** T**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: tek kelime ile şahanee
İsim: K** Y**
Tarih: 13 Temmuz 2024
Satıcı: FsGaming

Yorum: Güzel ergonomik bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Super bişey
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: Çok beğendik.Tesekkurler
İsim: M** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Nisan 2024

Yorum: Teşekkürler tam istediğim gibi
İsim: S** A**
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Hızlı ve güvenilir 👍
Tarih: 23 Haziran 2024

Yorum: Beyaz Superlight 1 vardı ürün ikinci kullanımda karardı çok kötü oldugarantiye gönderdim ürün iadesi oldu (jetklik bu konu da sorunsuz bisatıcı teşekkür ederim) daha sonra hem model yükseltmek için hem debeyazdan daha fazla dilin yanmaması için siyaha geçiş yaptım. Ürün birgünde elime ulaştı (jetklik bu konuda aşırı hızlı superligth 1 de birgünde gDevamını Oku
İsim: M** f** Y**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: Ürün sağlam geldi paketleme iyiydi 2000hz olduğu için ürünü almakistedim 240 hz ve üzeri monitör kullananlar hz değişikliğini daha iyi farkedebilir.
İsim: E** S**
Tarih: 19 Şubat 2024

Yorum: Kargo çok iyi paketlenmişdi üründe çok iyi gayet kaliteli o kaliteyi hissettiriyor
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: ürünün kutusu biraz hasarlı geldi soyulmuştu ama açılmamış paketti ürünkutusu hasarlıydı biraz yüksek ihtimal Kargo'dan kaynaklıdır video alakaçılış yaptım üründe herhangi bir kusur yoktu sağlam elime ulaştı ürüncidden inanılmaz şiddetle tavsiye veririm ama ürünün kutusunun hasarlıolması beni hüsrana uğrattı.
İsim: İ** C** U**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: Yanlış ürün gönderilmişti ben 2. Seriyi istemiştim bana 1. Sergönderilmişti iade ettim
İsim: T** U** E**
Tarih: 12 Nisan 2024
Satıcı: Teknobiyotik

Yorum: Ürün elime bozuk geldi bilmiyorum gönderisinin problemimi kronik mi
İsim: Efe İ.
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: FsGaming

Yorum: urunum geldi sadece parasini odediyim beyaz kulakcigi gondermediz
İsim: A** Q**
Tarih: 19 Ocak 2024

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Ürüne Dair Sorular

Soru: Bunun pembe hali yokmu elinizde
Cevap: Merhabalar, Bulunmamaktadır.

Soru: Mause kaç hz
Cevap: Merhabalar; Maks. Bildirme Hızı: 4000Hz değere sahiptir. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: g pro 1 den skatezleri farklı ne jşe yariyor
Cevap: Merhabalar; Mouse'un yüzeyde daha iyi kaymasını sağlamak için tasarlanmıştır. Saygılarımızla, JetKlik...

Soru: g pro 1 mi daha iyi bu mu acaba
Cevap: Merhabalar. G Pro X Superlıght 2 ilk ürünün daha gelişmiş halidir, daha iyi bir üründür. Saygılarımızla. JetKlik.

Soru: g pro 1 ile aralarında çok ciddi bir fark var mıdır acaba?
Cevap: Merhabalar. G Pro X' ten farklı olarak Hero 2 Sensör ile oyun alanında en gelişmiş sensörle profesyonel düzeyde hassasiyet. 500+ IPS üzerinde ve 32.000 DPI’ya kadar izleme hassasiyetini deneyimleyebilirsiniz. G Pro X Superlıght daha hızlı ve daha hassas olacak şekilde geliştirilmiştir. Saygılarımızla. JetKlik.

Soru: İyi günler içinde flaş bellek gibi olan alıcısı mevcutmu
Cevap: Merhaba, elbette mevcuttur. İyi günler.

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Siyah Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006631 En Uygun Satış Linki