Nilufer
Bilgili
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 En Ucuzu Nerede Bulunur?
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Şu Anki Değeri 5039.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Teknik Detaylar
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 ürününü 5039.0 Tl'den Satılmaktadır.
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Kullanıcı Yorumları
5039.0 Tl ye satışta olan G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: 1 gün sonrasında elime ulaştı
İsim: Durukan C.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FsGaming
Yorum: Çok iyi net alınır logitech kalitesi
İsim: A** A**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: JetKlik
Yorum: erkek arkime hwediye aldım
İsim: B** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: Oğlum için aldım, bayıldı. Müthiş olduğunu söyledi. Ürün resimdeki vetanıtıldığı gibi.
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Sıkıntısız geldi
İsim: **** ****
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Sukka Bukka
Yorum: gayet güzel bir mouse zaten aynısından bir tane daha vardı maalesefüstüne su dökülmesiyle bozuldu o yüzden yenisini almak zorunda kaldım
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Skatezlerini begenmedim ama dokusu ve rengi çok iyi kavraması da gayet yerinde
İsim: H** S** A**
Tarih: 23 Kasım 2023
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Merak Edilenler
Soru: Mouse sıfır mı geliyor?
Cevap: Merhaba sıfır urundur
Soru: Merhaba ürünün bildirme hızı kaçtır
Cevap: Merhaba Logitech web sitesinden detaylı bilgi için bakabilirsiniz
Soru: merhaba ürün superlıght 2 dimi magenta ?
Cevap: Merhabalar; Superlight 2 Magenta renktir. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Ürün teşir ürünü vs değildir değil mi sıfır garantili kutulu değil mi
Cevap: Sıfır kapalı kutu logitech türkiye garantilidir
Soru: Garantisi var mı?
Cevap: Merhaba 24 ay garantili üründür
Soru: Siyah ve beyazı ne zaman gelecek?
Cevap: Merhaba, Şuan için net bir cevap vermemektedir tarafımız
Soru: ürün sıfır kapalı kutu değilmi birde logitech g pro2 değilmi
Cevap: Sıfırdır modeli başlıkta yazan modeldir
Soru: merhaba sizden daha önce alışveriş yapmıştım bildiğim kadarıyla outlet ürün satışları yapıyorsunuz bu ürün outlet mi 0 kapalı kutu mu?
Cevap: Merhabalar; Outlet ürünlerimiz farklı platformlarda satılmaktadır. Trendyol üzerinden satın alacağınız tüm ürünler kapalı kutu sıfır ürünlerdir. Saygılarımızla, JetKlik...
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Detaylı Fotoğraflar
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Şu Anki Değeri 5039.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Teknik Detaylar
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Ürününün Satıcısı, logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 ürününü 5039.0 Tl'den Satılmaktadır.
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Kullanıcı Yorumları
5039.0 Tl ye satışta olan G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: 1 gün sonrasında elime ulaştı
İsim: Durukan C.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: Çok iyi net alınır logitech kalitesi
İsim: A** A**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: erkek arkime hwediye aldım
İsim: B** e**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: Oğlum için aldım, bayıldı. Müthiş olduğunu söyledi. Ürün resimdeki vetanıtıldığı gibi.
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 05 Aralık 2023
Yorum: Sıkıntısız geldi
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: Sukka Bukka
Yorum: gayet güzel bir mouse zaten aynısından bir tane daha vardı maalesefüstüne su dökülmesiyle bozuldu o yüzden yenisini almak zorunda kaldım
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Skatezlerini begenmedim ama dokusu ve rengi çok iyi kavraması da gayet yerinde
İsim: H** S** A**
Tarih: 23 Kasım 2023
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Merak Edilenler
Soru: Mouse sıfır mı geliyor?
Cevap: Merhaba sıfır urundur
Soru: Merhaba ürünün bildirme hızı kaçtır
Cevap: Merhaba Logitech web sitesinden detaylı bilgi için bakabilirsiniz
Soru: merhaba ürün superlıght 2 dimi magenta ?
Cevap: Merhabalar; Superlight 2 Magenta renktir. Saygılarımızla, JetKlik...
Soru: Ürün teşir ürünü vs değildir değil mi sıfır garantili kutulu değil mi
Cevap: Sıfır kapalı kutu logitech türkiye garantilidir
Soru: Garantisi var mı?
Cevap: Merhaba 24 ay garantili üründür
Soru: Siyah ve beyazı ne zaman gelecek?
Cevap: Merhaba, Şuan için net bir cevap vermemektedir tarafımız
Soru: ürün sıfır kapalı kutu değilmi birde logitech g pro2 değilmi
Cevap: Sıfırdır modeli başlıkta yazan modeldir
Soru: merhaba sizden daha önce alışveriş yapmıştım bildiğim kadarıyla outlet ürün satışları yapıyorsunuz bu ürün outlet mi 0 kapalı kutu mu?
Cevap: Merhabalar; Outlet ürünlerimiz farklı platformlarda satılmaktadır. Trendyol üzerinden satın alacağınız tüm ürünler kapalı kutu sıfır ürünlerdir. Saygılarımızla, JetKlik...
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Detaylı Fotoğraflar
G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 En Uygun Satış Linki
logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Kablosuz Magenta Gaming (OYUNCU) Mouse 910-006798 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.