G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 En Ucuzu Nerede Bulunur

MaviRüya

Bilgili
G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Bu Ürünü Almalı Mı?
G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Şu Andaki Değeri 4149.0 Tl'den Satılmaktadır.

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Açıklama Ve Özellikler

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Ürününün Satıcısı, logitech G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 ürününü 4149.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Yorum Ve Değerlendirmeler
4149.0 Tl ye satışta olan G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Önce erkek arkadaşım aldı onda denedim ve bayıldım bana da aldık. Klasiklogitech kalitesi tartışılmaz.. g pro serisinin her ürünü muhteşem zaten!!🫶🏻
İsim: A** D** T**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NAVAS

Yorum: tam original !!!
İsim: **** ****
Tarih: 20 Mayıs 2022
Satıcı: FsGaming

Yorum: hediye olarak almistim, severek kullandigini soyledi
İsim: I** A**
Tarih: 29 Ocak 2022
Satıcı: QP Bilişim

Yorum: Harika daha iyisi yok :)
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 16 Nisan 2024
Satıcı: Techburada

Yorum: eski bi klavye olmasina ragmen acayip iyi 2 hafta falan oldu galiba cokiyi kesinlikle alin
İsim: m** e** k**
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: Techburada

Yorum: cs2 icin alip konuyu kapatabilirsiniz.cok farkli. 10/10 puan
İsim: F** K**
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: KOCAYUNUS BİLİŞİM

Yorum: Switch lerde yay sesi var onun dışında güzel klavye bide kutudan cıkanlogitech in g cıkartması yok
İsim: K** m**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: 2100 e almistim 1800 e dusmesi uzdu ama oldukca iyi hakediyor
İsim: H** I** K**
Tarih: 28 Eylül 2022

Yorum: Urunun 4 ayda tus takimindan yazi silindi. G910 6 yildir eskimemisti.Ilk kez bir logitech urunu beni mutsuz yapti. Onun disinda ergonomisi vetus hissiyati cok iyi. Ses konusu tatminkar.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2022

Yorum: ürün anlatıldığı gibi güzel ve uygun.
İsim: Fahri Ö.
Tarih: 28 Ekim 2021

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Selam ürün hangi switchtir?
Cevap: Merhaba, Blue switchtir. Saygılar.

Soru: ş ve i yine kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz. Belirtmiş olduğunuz cihazınız ile uyumludur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Elinizde tactile brown switch olanı varmı alırsak tacticle switchli gelirmi
Cevap: Merhaba iyi geceler Blue switch var efendim

Soru: klavye nin rengini sabit istedimiz renk yapabilirmiyim
Cevap: mrb rgb ayarlayabilirsiniz

Soru: ş ve i ye bassam ne yazacak
Cevap: yok klavyede basamassınız

Soru: gecikme varmidir ?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz,tepki sürelerinde herhangi bir gecikme yoktur, Sağlıklı günler dileriz.

Soru: İyi günler ürün su geçirirmi
Cevap: Merhaba, Ürün suya dayanıklıdır ancak su geçirmez değildir. Saygılar.

Soru: klavye red switch mi?
Cevap: Merhaba, GX Blue switch'tir. Saygılar, NAVAS.

Soru: hangi switch
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, teşhir veya outlet ürünmü? Türkçe tuş takımı mevcut mu?
Cevap: Sıfır üründür. İngilizce tuş dizilimdir, Türkçe değildir.

Soru: kablonun bilgisayara takılan ucu tek ve usb dir demi ?
Cevap: Merhaba, evet tek ve usb’dir.

Soru: Merhaba ş ve i sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
Cevap: klavye ingilizcedir ş ve i yoktur

Soru: Switch türü nedir (mavi, kırmızı, kahverengi, sarı, yeşil fln)
Cevap: Merhaba, Ürün red switchtir. Saygılar,

Soru: klavye'nin switchi hangisi tam yazabilir misiniz
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz,rgb aydınlatmalı , Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Urun inglizce mi ? Kucuk enter tuslu mu ? Wireless mi? Bana kucuk enterli inglizce klavye lazim, oneriniz var mi?
Cevap: Merhabalar, ürün kabloludur. Enter tuşu görsellerde görüldüğü gibidir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba laptop yada pc ile uyumluluk var mıdır
Cevap: Merhaba masaüstü bilgisayar ve laptop ile uyumludur.

Soru: abi yanında arka plandaki adamı da veriyorlar mı
Cevap: sen istedikten sonra hersey mümkün :)

Soru: beyaz renk varmı
Cevap: Merhaba, Maalesef bulunmamaktadır. Saygılar,NAVAS

Soru: ilgili markanın desteğine değil sizin desteğinize ihtiyacım var benim bu klavyeyi alacak peşin param yok nasıl alabilirim?
Cevap: Merhaba, Taksit, indirim ve ödeme yöntemleri ile ilgili Trendyol Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürünün Enter tuşu büyük mü yoksa küçük dikdortgen halinde midir? ona gore satın alacagim. tesekkurler.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

G Pro Rgb Mekanik Siyah Kablolu Us Gaming (OYUNCU) Klavye -920-009392 En Uygun Satış Linki