G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Fatma

Bilgili
G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Ürün Alınmaya Değer Mi?
G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Şu Anki Fiyat Aralığı 1895.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Memnuniyet Durumu Nedir?

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Hakkında yaklaşık 209 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Ürün Hakkında Bilgi

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Ürününün Satıcısı, logitech G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 ürününü 1895.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Kullananlar
1895.0 Tl ye satışta olan G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
209 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: ürün güzel paketlenmiş ve ürünü her detayıyla denedim gayet güzel mickonusundada on numara ses konusunda mükemmmel ötesi harika bir ürünteknosa ve trendyola teşekkür ederim
İsim: T** Ö**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa

Yorum: oğlum için aldım çok memnun
İsim: n** ö**
Tarih: 16 Nisan 2023
Satıcı: JetKlik

Yorum: Kaliteli sorunsuz geldi çok memnunuz
İsim: N** Ö**
Tarih: 25 Ocak 2023
Satıcı: TıklaSatınAL

Yorum: Logitech kalitesi üst seviyyede , ilk defa 7.1 kulaklik kullaniyorunmüthiş bi şey, kesinlikle tavsiye ederim
İsim: H** H**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Satıcı: Betaplus

Yorum: markanın kalitesine güvenerek sipariş verdik eşim için almıştım 1 aydırkullanıyor çok memnun.
İsim: b** t**
Tarih: 26 Ocak 2022

Yorum: oğluma aldım yıllardır kullanıyor tekrarını almak istedim memnunum tümoyuncuların bir numaralı kulaklı dır.
İsim: **** ****
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Muhteşem ötesi
İsim: C** U**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Satıcı: KOCAYUNUS BİLİŞİM

Yorum: kullanışlı,beğendim
İsim: Nermin Q.
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: Selam, ben oğlumun doğum günü üçün Azerbaycana sipariş etmişdim ve çokmemnunuz, çok beğendi oğlum. Windows 11- de mikrafon çalişmaz dediler,tereddut etmişdik, ama çok şükürk mikrafonda windoes 11 de çalisdi.Paketlenmeside çok özenli idi tesekkur ederim.
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: erkek arkadaşıma aldım çok beğendi
İsim: S** Y**
Tarih: 19 Mart 2024
Satıcı: NIER TEKNOLOJİ

Yorum: Ses kusursuz parasının hakkını veriyor tavsiye ederim
İsim: M** Z** E**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Hızlı teslimat güzel kargolama ürünü xbox cihazımda kullanıyorumkumandanın şarjını çabuk bitirsede ses kalitesi güzel.
İsim: T** K**
Tarih: 20 Ocak 2024

Yorum: oğlum bayıldı. teşekkür ederiz. karne hediyesi...
İsim: A** B** A**
Tarih: 11 Ocak 2024
Satıcı: hande iletişim-kapaks

Yorum: harika ürün
Tarih: 09 Aralık 2023

Yorum: Eşime aldık özenle paketlenmıs kalıtesı gayet güzel konforlu bir ürün
İsim: T** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Kasım 2023

Yorum: erkek arkadaşıma almıştım gayet memnun beğendi
Tarih: 26 Kasım 2023

Yorum: İnanılmaz kullanışlı ve rahat bir kulaklık oğullarım severek kullanıyor
İsim: M** N**
Tarih: 22 Temmuz 2023

Yorum: mükemmel ses kasabiliyorum oyunlarda
İsim: H** K**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: Bekledigimizden iyi geldi F/P urunu
İsim: G** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Mayıs 2023

Yorum: Ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve bu kulaklığa sahip olduğum için çok damutlu değilim. Eski kulaklığımı üç yıl kullandım ve James Donkey 701modeliydi. Yani ben bu kulaklığı 1.350 tl civarında aldım, benim eskikulaklığım şu an 300 400 tl civarında. Durum böyle olunca bir sıçramaolur benim için dedim ama olmadı... Discord ve oyunlar sebebiylekulaklıkDevamını Oku
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: Kutu fatura kulaklık her şey sağlam geldi kulaklık zaten çok iyi kargohızlı bir şekilde geldi yalnız her soruya cevap verirseniz sevinirimsoruları reddetmeyin 1 puan oradan kırdım
İsim: Sinan A.
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: Gayet iyi CS GO, valorant gibi oyunlarda ses kasmaya bire bir. Seskalitesi çok iyi
İsim: K** Ö**
Tarih: 07 Nisan 2023
Satıcı: BSTBilişim

Yorum: mükemmel ürün.
İsim: C** A**
Tarih: 03 Mart 2023
Satıcı: TıklaSatınAL

Yorum: Tam bir fiyat performans ürünü. Bu fiyata sürücülü bulunmaz. 900 liraiken almıştım. Çok memnunum. Kargoya verilme hızı çok iyiydi.
İsim: L** K**
Tarih: 20 Şubat 2023
Satıcı: hande iletişim-kapaks

Yorum: Gayet kullanışlı oyuncular için fiyat perfonmans ürünü mikrafon iyi seskalitesi iyi gönül rahatlığı ile alıp kullanılabilir
İsim: E** K** V**
Tarih: 22 Ocak 2023

Yorum: Tereddüt de kalmzşrım alırken ama pişman olmadım
İsim: N** A**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: Nasa İletişim

Yorum: Erkek arkadaşıma hediye olarak aldım. O genelde oyun oynarken kullanıyorve çok beğendi.
İsim: elif b.
Tarih: 08 Ocak 2023

Yorum: Ürün çok iyi kullanışı çok iyi
İsim: M** Ç**
Tarih: 09 Kasım 2022

Yorum: Zamanında 780’e aldım 6 ay oldu hâlâ ilk günkü gibi
İsim: a** a**
Tarih: 22 Ekim 2022
Satıcı: BALPETEK TEKNOLOJİ

Yorum: Kaliteli ürün marka sonuçta.
İsim: R** B**
Tarih: 18 Ağustos 2022

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: Usb girişlimi
Cevap: Hem aux hem usb mevcut

Soru: kablo uzunlugu nedir
Cevap: Merhaba, kablo uzunluğu 200 cm'dir. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba kutunun içinden kulaklık asma aparatı çıkıyormu ?
Cevap: Merhaba maalesef çıkmıyor

Soru: hangi kargo firması ile gönderiyorsunuz?
Cevap: Teendyol ve aras efendim

Soru: merhaba usb girişi varmı
Cevap: Merhaba, detaylı bilgiyi markanın çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

Soru: Merhaba ürün orjinalmi? Ve paket içeriğinde mikrafon ve ses ayıran kablo, 7.1 sourrounda dönüştüren dedektör çıkıyormu?
Cevap: Merhaba orijinal üründür,Ayirici kablo ve usb kablo çıkmakta

Soru: Usb girişi var mı
Cevap: Merhabalar, detaylı bilgi için yetkili sayfasına göz atmanızı öneriyoruz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar 8/9 saatlik kullanımlarda kulağa rahatsızlık verecek basınç vs. uygular mı ?
Cevap: Merhaba, maalesef böyle bir test gerçekleştirmediğimiz için size yardımcı olamayacağız.

Soru: merhaba kulaklığın kafaya göre ayarlanma özelliği varmı?
Cevap: Merhaba, evet mevcut efendim. İyi alışverişler dileriz.

Soru: kulaklığı satın aldim usb ile kulaklığı bağlayınca mikrofunludan daha fazla ses geliyor digerinden daha az normal mi?
Cevap: Merhaba ürün ile ilgili detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşmenizi rica ederiz.

Soru: Garantisi var değil mi
Cevap: Merhabalar, Logitech Türkiye 24 ay garantilidir. Ürün sıfır ve kapalı kutu gönderilmektedir.

Soru: merhaba kulaklıkta titreşim var mı
Cevap: Merhaba ürünün titreşim özelliği yoktur

Soru: Garanti belgesi içinde mi geliyor nasıl yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Garanti belgesi veya Faturasının tarafınıza ulaşmaması durumu olursa sistem üzerinde talepte bulunduğunuz durumda PDF formatında sizlere iletilebilir.

Soru: Kastamonu’da oturuyorum kaç güne gelir?
Cevap: Merhaba sipariş verdiğiniz ürün bugün kargoya teslim edilir kargo şirketi 2 veya 3 iş gününde teslim eder iyi günler dileriz

Soru: mikrofon kısmı çıkıyor mu acaba,dışarıda da normal kulaklık olarak kullanılabilir mi
Cevap: Değerli müşterimiz, mikrofon sabittir. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba xbox series s e uyumlumudur
Cevap: Merhaba değil efendim

Soru: Merhaba ben de aynı üründen var ama içindeki Aux girişli usb çıkışlı dönüştürücü kayboldu ayrı olarak satabiliyor musun?
Cevap: Merhaba maalesef satışımız da bulunmuyor

Soru: merhaba ürünü qldım icinden donüsturucu cikiyor degil mi kutunun
Cevap: Merhaba kutu içeriğinde bulunmaktadır

Soru: 7.1 özelliği tablette nasıl kullanılıyor nasıl aktif edilir
Cevap: Merhaba, ilgili ürünün driverı ürünün kendi sitesinden indirerek 7.1 özelliğini aktifleştirebilirsiniz.

Soru: benim laptopta tek jack girişi var tek jack girişiyle hem mikrofon hem ses alabiliyoruz dimi yani dönüştürücü takmak zorunda değiliz değil mi
Cevap: Merhaba evet tek Jack olarak kullanılabilir.

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 En Uygun Satış Linki