Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Feride

Bilgili
Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası En Ucuzu Nerede Bulunur?
Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Şu Andaki Değeri 1074.24 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Ürün Detayları

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Ürününün Satıcısı, Kodak Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası ürününü 1074.24 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Kullanıcı Değerlendirmeleri
1074.24 Tl ye satışta olan Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Doğum sonra bebişimizin fotoğraflarınj çekmek için aldık
İsim: I** B**
Tarih: 06 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Muratticaret

Yorum: Henüz kullanmadım fakat paketleme güzeldi. Teşekkür ederim.
İsim: K** Y**
Tarih: 02 Ekim 2023

Yorum: Sağlam geldi patpata sarılıydı. Yorumu hediye edeceğim kişiden alacağımgeri dönüşe göre güncelleyeceğim bir de hediye koymuşlar teşekkürediyorum.Sadece fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum .
İsim: **** ****
Tarih: 27 Eylül 2023

Yorum: Hediye için teşekkürler paketleme de çok güzeldi ürüne zaten diyecek birşey yokk süperrr
İsim: **** ****
Tarih: 08 Haziran 2023

Yorum: pratik ürun
İsim: C** A**
Tarih: 18 Ağustos 2022

Yorum: Tekrar almayı düşünüyorum, hediye için teşekkürler❤️
İsim: M** Z**
Tarih: 13 Mart 2022

Yorum: Dunyanin en tatli makinasi olabilir :))
İsim: g** ı**
Tarih: 01 Mart 2022

Yorum: ürün çok güzel ve pakete koydukları hediye için firmaya çok teşekkürederim bu nazik davranışları için 😍 filmleri bitirip sabırsızlıkşabanyo taramaya göndermek istiyorum 😍
İsim: h** a**
Tarih: 19 Ekim 2021

Yorum: coook tatli cok kaliteli cocuk gibi egleniyorum fotograf cekerken herkesalsin ama biraz daha ucuz olabilirdi sanki
İsim: Betül S.
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: Güzel, kullanışlı. Fotoğraf çekerken güneşli bir ortam olsa bile flaş kullanın.
İsim: B** S**
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: Gayet güzel çok beğendik
İsim: M** A**
Tarih: 05 Şubat 2022

Yorum: Hafif günlük ve gece flaşla güzel fotoğraflar çıkarıyor
İsim: D** Ü**
Tarih: 27 Ocak 2022

Yorum: Ürün çok güzel yanında gönderdiğiniz ekstra filmler için teşekkürler☺️
İsim: z** e** k**
Tarih: 29 Aralık 2021

Yorum: Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı 👏 Çok tatlı, retro, nostaljik :)Hemen denedim flaşı her şeyi sorunsuz. Göstergesinden kaç poz kaldığınıgörebiliyorsunuz, fotoğrafları da sorunsuz bastırırım umarım. Yanındatatlı bir hediye gönderilmiş teşekkürler :) Ama keşke biraz daha ucuzolsa 🙏
İsim: İ** S**
Tarih: 22 Aralık 2021

Yorum: Makineyi düğünüm için almıştım, maalesef 39 pozdan sadece 15 tanesiçıkmış ve çıkanlar da bu şekilde. Çıkmasalardı da olurmuş yani. Nedenböyle olduğunu anlamadım, basan fotoğrafçı filmlerin bayat olabileceğini söyledi
İsim: Ş** D**
Tarih: 08 Ocak 2024

Yorum: fastest delivery! love the product!
İsim: S** H**
Tarih: 25 Aralık 2021

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: nereden satın alabilirim
Cevap: merhaba, direkt satın alabilirsiniz.

Soru: Merhaba gece kullanıma uygun ancak gündüz fotoğraflarıda düzgün çıkar mı yoksa day cam mi almalıyım? Birde zamanlayıcı var mı
Cevap: merhabalar,zamanlayıcı yoktur,hem bol ışıklı ortamlarda hem de az ışıklı ortamlarda cekim yapabilirsiniz

Soru: Ayriyetten film alınması gerekiyor mu?
Cevap: merhaba, içerisinde 39 poz film mevcuttur.

Soru: Urunun uzerinde skt yaziyor mu
Cevap: merhaba, dış kutunun altında, kutu açılımı yapıldıktan sonra ürünün kendi üzerinde alt kısmında yazmaktadır.

Soru: Son kullanma tarihi nedir
Cevap: son kullanma tarihi 2026.

Soru: Merhaba skt kaç?
Cevap: Merhabalar, 02.01.2026'dır. İyi günler dileriz.

Soru: Filmin bayat olması gibi bir durum var mıdır nişan için alıcam ve sorun olmasın istiyorum
Cevap: merhaba,ilandaki ürünün sk 2026 tarihli olup yeni stoklarımıza girmiştir.

Soru: Merhaba hangi film kullanılıyor acaba ?
Cevap: merhaba,içerisinde kodak marka 800 asa ve 39 poz film takılıdır. Film bittikten sonra makina çöptür. Tek kullanmalıktır.

Soru: Merhabalar ,Ürün tek kullanımlık mı?
Cevap: merhaba, evet. flaslıdır. 39 pozdur.

Soru: merhaba filmin son kullanma tarihi nedir ?
Cevap: Merhaba, 2026

Soru: Merhaba kulan atmı kameramı ?
Cevap: merhaba, evet kullan at makinadır.

Soru: Makinenin üzerinde “flash ready light on, shoot” yazıyor. Flash ready ışığı da öndeki tuşa basınca yanıyor. Yani öndeki flash ışığına basarken mi deklanşöre basıp fotoğraf çekmeliyiz
Cevap: merhaba,çalışma prensibi , flaş butona basıyorsunuz kameranın üzerinde ki kırmızı lamba yanınca flaş hazır anlamındadır.Denklanşöre bastığınızda flaş patlayarak fotoğrafı çekiyorsunuz.Flaş butonuna basmazsanız flaş çalışmaz.Flaşsız çekersiniz.

Soru: ne gibi özellikleri varr
Cevap: merhaba,makina bas çek özellikidir. içerisinde kullanıma hazır 39 kare çekebileceğiniz 800 asa film mevcuttur.Film bittikten sonra, makina içerisinden filmi çıkartıyorsunuz, makina çöp oluyor.Tek kullanmalıktır.

Soru: Merhaba öbür ürününüzde sorularını okudum ürünü anladım fakat öbür ürünün isminde tek kullanımlık yazıp,cevaplardada 39 poz sonra çöp demişsiniz bu üründe öyle midir eğer öyleysee farkları nedir iyi çalışmalar
Cevap: merhaba, bizim ilanımız tek ürün var ve ilanımızda ürüne açıklama yaptık.

Soru: çektiğimiz fotoları transfer olarak almanın ücreti nedir?
Cevap: Merhaba , yetmiş liradan başlııor

Soru: Bir hafta veya daha kısa sürede filmler yıkanır mı?
Cevap: merhaba, bize getirseniz bir kaç gün içerisinde banyo ve tarama işlemini yapıyoruz

Soru: merhaba azerbaycanda yasiyorum bu kamerayi almak istiyorum icindeki fotoraflari nasil cikartira bilirim
Cevap: Merhaba,yaşadığınız yerde film yıkayan fotoğrafçıya gitmeniz gerekiyor

Soru: çektiğin fotoğraf anında elinde oluyor mu yoksa 39unu da kullandıktan sonra mı alabiliyoruz
Cevap: Merhabsx içinde ki 39 poz filmi kullandıktan sonra bize veya banyo tarama işlemi yapabilen bir fotoğrafçıya götürüp filmi banyo yapılıpb, tarama işlemi olduktan sonra fotoğrafları görebilirsiniz

Soru: Merhaba diğer tek kullanımlık ve uzun zamandır tükenmiş görünen makine tekrardan gelecek mi ?
Cevap: merhaba, maalesef stok durumu belirsiz.

Soru: Merhaba, ürünü satın aldım fakat flash butonuna bastığımda kırmızı yanmasına rağmen flaş patlamıyor. Ve bir sonraki çekime geçmek için çevirmemiz gereken yer sıkıştı sanırım. Yardımcı olabilir misiniz?
Cevap: merhaba,bu makina tek kullanmalık eğer ki filmde sıkışma varsa, karanlık ortamda makinayı kırıp içerisindeki filmi çıkartıp bir başka film çeken makinada kullanabilirsiniz.

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

Fun Saver Flaşlı 39 Poz (tek Kullanımlık ) Fotoğraf Makinası En Uygun Satış Linki