Yaprak
Bilgili
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Alınır Mı?
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 37677.42 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5 .
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Detaylı Açıklama
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Fujiplus Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima ürününü 37677.42 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Yorumlar Ve Değerlendirmeler
37677.42 Tl ye satışta olan Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5
Yorum: sogutmuyor, ses geliyor, dis ünitesi su akıtıyor. servisi ariyorum acan yok. genel merkezlerini aradim, kayit oluşturduk dediler. bir hafta oldu ses yok. adanada yasiyorum, yazin klima kullanmayacaksam ne zaman kullanicam...
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Temmuz 2024
Satıcı: OVA MAGAZALARI
Yorum: Üründe ücretsiz kurulum ve montajı için satıcı ile irtibata geçtikten sonra gerçekleşti. Satıcı süreci yakından takip edip ilgilendi.
İsim: A** T**
Tarih: 08 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mitsuoka Türkiye
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: fp-18 18 klima inverter özelliği varmıdır
Cevap: Merhabalar youtubeden ürün videolarını izleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz
Soru: isitma ve soğutma A+++ mi
Cevap: Isıtma A+ Soğutma A++
Soru: merhaba ürünü aldigimizda kaç günde kurulum için geliyorlar Balıkesir Altınoluk ta servisi varmi
Cevap: iyi geceler evet kurulum yoğunluğa bağlı bölgenizde 1 ile 3 is gününde gelir tahmini
Soru: Merhaba Kyoto serisi mi ? Kyoto serisi ise Resmî sitesinde A++ verimlilik gösteriyor bir yanıtınızda A+++ gördüm hangisi doğru ?
Cevap: Reklam yüklerken + fazla koymuş olabiliriz duzeltirecegim
Soru: İzmir,selçuk,ilçesinde,servisiniz,varmı?
Cevap: Var efendim
Soru: soğutma ve ısıtmaya enerji verimliliği + + + m?
Cevap: merhaba a ++ efendim
Soru: 18 BTU klimanın boru çapı nedir
Cevap: Merhabalar youtubeden ürün videolarını izleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz
Soru: Kaç metre kareyi soğutur ilgniZ için tşk ederim
Cevap: Ürün bilgileri acıklama kısmında mevcuttur diyer bilgiler için fujiplus resmi sitesinden ögrenebilirsiniz anlayısınız için teşekkürler
Soru: hem ısıtmada hem soğutmada A+++ fujide 18 lik yada 22 lik klima varmı
Cevap: Hem ısıtma hem soğumaya
Soru: ürününüz kyoto serisi mi sakura serisi mi acaba yazmıyor açıklamada
Cevap: İki modelimizde bulunmakta
Soru: hocam ürün A+++ mi yoksa A++ mi?net bı cvb verirmisiniz
Cevap: urun a++ dır
Soru: Ac mi Dc mi klimaniz ?
Cevap: MERHABA EFENDİM DETAYLI BİLGİYE SAHİP DEĞİLİZ.
Soru: merhaba bu klima hangi seri sakuramı
Cevap: Sakuradir fujiplus
Soru: ürün hangi firmanın ve ürün+++mı?
Cevap: Bu ürün 30 yıllık mazisi bulunan kurluk mühendisliğe aittir sorunsuz bir cihazdır A+++inverter cihazdır.toshiba motor bulunmaktadir
Cevap: Sakura fujiplus
Soru: A+++ değilmi efendim
Cevap: evet efendim
Soru: mrb enerji sınıfı A+++ 3 artı yazıyor o şekildemi gelecek 3 artili
Cevap: Merhaba üretici firma tarafından bildirilen açıklamada mevcuttur. Bizler ekleme çıkarma yapamıyoruz
Soru: siirt kurtalan servisiniz varmi yoksa almayacagim
Cevap: Merhaba mesajınızı aldık yarın cevap verebileceğiz tek cevap hakkımız var aynı soruyu tekrarsorabilir misimiz
Soru: cihaz fotografta ki ile ayni mi
Cevap: merhaba. aynıdır sadece ufak bir fark var sağ tarafta logo inverter yazan bölüm yerinde dc inverter yazıyor tek farkı bu. Geri kalan tüm detaylar aynı.
Soru: Merhaba Alanya’da servisiniz var mı efendim ?
Cevap: Merhabalar var efendim
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Ürün Görselleri
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 37677.42 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5 .
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Detaylı Açıklama
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Fujiplus Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima ürününü 37677.42 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Yorumlar Ve Değerlendirmeler
37677.42 Tl ye satışta olan Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.5
Yorum: sogutmuyor, ses geliyor, dis ünitesi su akıtıyor. servisi ariyorum acan yok. genel merkezlerini aradim, kayit oluşturduk dediler. bir hafta oldu ses yok. adanada yasiyorum, yazin klima kullanmayacaksam ne zaman kullanicam...
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Temmuz 2024
Satıcı: OVA MAGAZALARI
Yorum: Üründe ücretsiz kurulum ve montajı için satıcı ile irtibata geçtikten sonra gerçekleşti. Satıcı süreci yakından takip edip ilgilendi.
İsim: A** T**
Tarih: 08 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mitsuoka Türkiye
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: fp-18 18 klima inverter özelliği varmıdır
Soru: isitma ve soğutma A+++ mi
Cevap: Isıtma A+ Soğutma A++
Soru: merhaba ürünü aldigimizda kaç günde kurulum için geliyorlar Balıkesir Altınoluk ta servisi varmi
Cevap: iyi geceler evet kurulum yoğunluğa bağlı bölgenizde 1 ile 3 is gününde gelir tahmini
Soru: Merhaba Kyoto serisi mi ? Kyoto serisi ise Resmî sitesinde A++ verimlilik gösteriyor bir yanıtınızda A+++ gördüm hangisi doğru ?
Cevap: Reklam yüklerken + fazla koymuş olabiliriz duzeltirecegim
Soru: İzmir,selçuk,ilçesinde,servisiniz,varmı?
Cevap: Var efendim
Soru: soğutma ve ısıtmaya enerji verimliliği + + + m?
Cevap: merhaba a ++ efendim
Soru: 18 BTU klimanın boru çapı nedir
Soru: Kaç metre kareyi soğutur ilgniZ için tşk ederim
Cevap: Ürün bilgileri acıklama kısmında mevcuttur diyer bilgiler için fujiplus resmi sitesinden ögrenebilirsiniz anlayısınız için teşekkürler
Soru: hem ısıtmada hem soğutmada A+++ fujide 18 lik yada 22 lik klima varmı
Cevap: Hem ısıtma hem soğumaya
Soru: ürününüz kyoto serisi mi sakura serisi mi acaba yazmıyor açıklamada
Cevap: İki modelimizde bulunmakta
Soru: hocam ürün A+++ mi yoksa A++ mi?net bı cvb verirmisiniz
Cevap: urun a++ dır
Soru: Ac mi Dc mi klimaniz ?
Cevap: MERHABA EFENDİM DETAYLI BİLGİYE SAHİP DEĞİLİZ.
Cevap: Sakuradir fujiplus
Soru: ürün hangi firmanın ve ürün+++mı?
Cevap: Bu ürün 30 yıllık mazisi bulunan kurluk mühendisliğe aittir sorunsuz bir cihazdır A+++inverter cihazdır.toshiba motor bulunmaktadir
Cevap: Sakura fujiplus
Soru: A+++ değilmi efendim
Cevap: evet efendim
Soru: mrb enerji sınıfı A+++ 3 artı yazıyor o şekildemi gelecek 3 artili
Cevap: Merhaba üretici firma tarafından bildirilen açıklamada mevcuttur. Bizler ekleme çıkarma yapamıyoruz
Soru: siirt kurtalan servisiniz varmi yoksa almayacagim
Cevap: Merhaba mesajınızı aldık yarın cevap verebileceğiz tek cevap hakkımız var aynı soruyu tekrarsorabilir misimiz
Soru: cihaz fotografta ki ile ayni mi
Cevap: merhaba. aynıdır sadece ufak bir fark var sağ tarafta logo inverter yazan bölüm yerinde dc inverter yazıyor tek farkı bu. Geri kalan tüm detaylar aynı.
Soru: Merhaba Alanya’da servisiniz var mı efendim ?
Cevap: Merhabalar var efendim
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Ürün Görselleri
Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima En Uygun Satış Linki
Fujiplus Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fujiplus Fujıplus 18000 Btu Inverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.