Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Tavsiye Eder Misiniz

Ilayda

Bilgili
Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima En Ucuzu Nerede Bulunur?
Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Güncel Fiyatı 34390.0 Tl'den Satılmaktadır.

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 1406 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima ürününü 34390.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Ürün Hakkındaki Yorumlar
34390.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1406 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Daha önce akrabam için baymak almıştık. Kendim için vestel tercih etmek istedim. Oldukça memnun kaldım. Kısa sürede odamı serinletiyor. Önce normal olarak çalıştırıyorum oda soğuduğunda ekonomik moduna alıyorum böylelikle çok az yakıyor. Wifi sayesinde eve girmeden önce serinletebiliyorum. Klima ve dış ünite inanılmaz sessiz çalışıyor. Gönül rahatlDevamını Oku
İsim: e** c**
Tarih: 30 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Simport

Yorum: Evimde zaten vestel klima kullandığım için isyerimize de Vestel tercih ettik. benim için WiFi özelliği olması çok önemliydi evden çıkarken uygulamadan açıyorum oh mis gibi serin dukkan karşılıyor beni 😊 tavsiye ediyorum
İsim: S** Y**
Tarih: 24 Haziran 2023
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Cihazımız sorunsuz kuruldu, teşekkür ederim
İsim: İlke Ö. S.
Tarih: 12 Haziran 2022
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün guzel vee temiz bir sekilde elime ulaştı bekledimiz performasa ulaşabilir diye düşünüyorum havalar birazdaha soğudu mu her sey belli olcak
İsim: E** B**
Tarih: 11 Ekim 2022

Yorum: Çoookkk kaliteli çok şık herseyiyle mükemmel bir ürün tavsiye ederim düşünmeden alın teşekkür ederim
İsim: TÜLİN K.
Tarih: 10 Nisan 2022
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Vestel klimaları her zaman vazgeçilmezimiz ailecek yazın serinliği kışın sıcaklığıyla mükemmel çok memnunuz teşekkürler vestel 🙏
İsim: D** S**
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: zamanında sorunsuz teslim aldık kurulumunda da problem yaşamadık emeğiniz için teşekkürler
İsim: Zeynep Y.
Tarih: 26 Ekim 2021

Yorum: aileme aldim çok memnun kaldılar hızlı kargo hızlı montaj superler ürün çok çabuk ısıtıyor odayi😍
İsim: T** G**
Tarih: 10 Ocak 2023

Yorum: Elimize çabuk ulaştı. Trendyoldan klima almaya biraz çekinmiştik açıkçası ama korktuğumuz gibi olmadı servis kurulum her şey çok hızlı ilerledi. Ürün sorunsuz ve çok sessiz çalışıyor teşekkürler
İsim: M** L**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: üründen memnun kaldım bu fiyata piyasada bulmak imkansız sorunsuz bir şekilde elime ulaştı kurulumunuda hemen yaptılar cok teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 21 Haziran 2022
Satıcı: Çapkinoglu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: kendime almıştım beğendik babamada aldık yerli ekonomik
Tarih: 14 Mayıs 2024
Satıcı: YonAvm Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: İndirimi görünce kaçırmadık muhteşem bir klima dükkanım için aldım
İsim: T** C**
Tarih: 22 Ağustos 2022

Yorum: klima gerçekten mükemmel ve o kadar kısa bi sürede elime ulaştı servisi aradım hemen kurulum için geldiler gayet memnunum almak isteyip cesaret edemeyenler varsa hiç şüphesiz alabilirler performansı da gayet iyi evim sanki kaloriferli gibi sıcacık teşekkürler trendyoll 🤗
İsim: D** Ö**
Tarih: 18 Ocak 2023
Satıcı: modatrend34

Yorum: ürün çok iyi şuan için kullanıyorum bir sene olacak memnunum tavsiye ederim
İsim: S** K**
Tarih: 13 Eylül 2024
Satıcı: Vestel Kurumsal Mağaza

Yorum: güzel urun çok beğendim indirimde 10 bin kusure aldik
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Ocak 2023

Yorum: çok hızlı geldi. kargo 4.kata kadar sorunsuz çıkardı. klima da çok kaliteli
İsim: n** k**
Tarih: 08 Aralık 2021

Yorum: Üründen çok memnunum, satıcı da çok iyiydi sorunsuz şekilde elime ulaştı, kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: h** k**
Tarih: 16 Kasım 2022
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: ürün çok güzel ve iyi ısıtıyor tavsiye ederim sorunsuz ve hemen geldi
İsim: E** a**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: Ahmetoğlu Dtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok çok memnunuz yazın kocaman salonumu buz gibi yaptı
İsim: m** k**
Tarih: 03 Ocak 2023
Satıcı: Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok memnunuz eifi modunuda kurduk uzaktan baglantı yapıyoruz cok kullanıslı 30metrekare evimize 18lik aldık
İsim: s** k**
Tarih: 29 Temmuz 2022

Yorum: her zaman Vestel
İsim: F** A**
Tarih: 17 Şubat 2023

Yorum: Çok başarılı, sessiz, ısıtmasıda soğutmasında gayet iyi çalışıyor. Montaj ve satın alma sonrası servisleride çok ilgili ve sorunsuzdu. Çok teşekkür ederim.
Tarih: 26 Haziran 2022
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok memnun kaldık harika bir urin iyiki Vestel olmuş
İsim: N** h** ç**
Tarih: 26 Ekim 2021
Satıcı: Beyaz Adres

Yorum: Ürün çok iyi görünüyor sorunsuz bir şekilde çalışıyor
İsim: C** K**
Tarih: 24 Nisan 2023
Satıcı: ÜN HOME AVM

Yorum: harika ürün 5/5
İsim: A** T**
Tarih: 05 Haziran 2023

Yorum: Çok güzel kurulumu hemen yaptılar
İsim: D** U**
Tarih: 29 Nisan 2023
Satıcı: Zirve - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kayinvalideme ev hediyesi aldım. Gayet güzel serinletiyor Adana gibi bir yerde. Memnunlar.
İsim: N** S**
Tarih: 10 Eylül 2022
Satıcı: Özşanal-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 10 numara beş yıldız
İsim: Hüseyin c.
Tarih: 19 Mayıs 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Kışın başında aldım kışın son ayındayız ısıtma için aldım gayet yeterli geldi salon buyuk benim
İsim: a** s**
Tarih: 18 Mart 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Gayet iyi kurulum yapan arkadaşlarda bayağı yardımcı oldu teşekkürler
İsim: Dilan D.
Tarih: 19 Ağustos 2022
Satıcı: Beyaz Adres

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Ürüne Dair Sorular

Soru: 18 lik yaklaşık kaç m² için uygundut
Cevap: Merhaba, servisten yada vestel çağrı merkezinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: birde biz direk alıp kurulum yapılmasını istiyoruz ön teftiş için eve gelmelerine gerek varmı
Cevap: Merhaba , konu ile ilgili dilerseniz servisten bilgi alabilirsiniz.

Soru: kaç desibel
Cevap: Merhaba, iç ünite 55 desibel dış ünite 65 desibel

Soru: Kredi kartı kullanmıyorum kapıda nakit odenebiliyormu..tesekkurler
Cevap: Merhaba, bu konu için trendyol müşteri hizmetleri iletişime geçmeniz gerekir. Kapıda ödeme seçeneği mecbur değildir.

Soru: Üçgen Bungolovu soğuturmu 30 Mt2 taban oturumu yüksekliği 5 MT
Cevap: Merhaba, Vestel yetkili servisinden destek alabilirmisiniz. Keşif yaptırabilirsiniz. Sayg.

Soru: Merhaba.. Ben balıkesir erdek te ikamet ediyorum.. Hangi kargo firmasıyla çalışıyorsunuz.. Ve montaj durumu nasıl oluyor.. Bilgi alabilirmiyim.. Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, İStanbul dışına Horoz Lojistik ile gönderim sağlanmaktadır.Kurulum için servisi biz yönlendiriyoruz. Saygılarımızla

Soru: 182 modelu ile arasında bir fark var mı?
Cevap: Merhaba,182 modeli baktıgınız zaten

Soru: stoklar ne zaman yenilenecek indirimdeyken kesin alacağım
Cevap: merhaba, şuan için firmadan konu ile ilgili bir bilgi yok maalesef. iyi günler.

Soru: Merhaba hangi kargo firmasıyla gönderim sağlanıyor acaba
Cevap: merhaba Horoz kargo

Soru: son olarak ürün geldikten sonra kurulum için ücret ödeyecekmiyiz ve garanti süresi nekadardır.Birde iritbat numarası verirseniz cok memnun olurum
Cevap: Kurulum Vestel yetkili servisi tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Garanti süresi 3 yıldır

Soru: kurulum nasıl oluyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün Vestel garantilidir. Kurulumun ücretsiz yapılabilmesi için ürünü teslim aldıktan sonra irsaliye üzerindeki yada kutu üzerindeki numaralardan bize bilgi vermeniz gerekmektedir. Montaj kaydınız firmamız tarafından bölgenize en yakın Vestel servisine oluşturulmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: elektrik tesisatını da mi siz çekiyorsunuz yoksa biz mi elektrikçi cagiriyoruz
Cevap: Merhabalar, servis yalnızca kurulum yapmaktadır, tesisat yapmamaktadırlar.

Soru: ürün garantisi Vestel mi Bir de ürünü aldığımda kurulum için çok beklemem gerekecek mi ne zaman kurulur
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: vestel flora 18.000 BTU ürün elinizde mevcut mudur? Teşekkürler. Hangi ilden gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: ÜRÜN STOKLARDA MEVCUT DEĞİLDİR İYİ GÜNLER DİLERİZ

Soru: klima geldi ben 3 yıl ek garanti yaptım trent yoldan fakat vestelde garanti gözükmüyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, yaptırmış olduğunuz garanti Trendyol uygulamasına aittir. Trendyol ile görüşmeniz gerekmektedir. Saygılarımızla

Soru: Merhaba, Kurulum dahilmidir
Cevap: merhaba kurulum ücretsiz

Soru: Merhaba hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhabalar, Siparişleriniz 2 iş gününde kargoya teslim edilmektedir, MNG Kargo veya Horoz Lojistik ile gönderilmektedir.

Soru: Merhaba , Manavgat’ta yaşıyoruz . Ücretsiz kurulum var mi ve talep ettiğimiz tarihte kurulum yapılabilir mi?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsiz kurulumu istediğiniz tarihte kurulması ile ilgili servisten bilgi alabilirsiniz süresi varmı yokmu size bilgi vericeklerdir

Soru: vestel flora 18.000 BTU ürün elinizde mevcut mudur? Teşekkürler. Hangi ilden gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: stoklarımızda mevcut istanbul

Soru: kurulum ucretsiz oluyor degil mi?
Cevap: Merhaba, evet ücretsizdir

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Flora Doğa Inverter 182 A Wifi 18000 Btu Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki