Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Satın Alır Mısınız

Hacer

Bilgili
Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Güncel Fiyatı 30990.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Ürün Açıklaması

_x000D_
_x000D_

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Ürününün Satıcısı, VESTEL Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 ürününü 30990.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Kullanıcı Geri Bildirimleri
30990.0 Tl ye satışta olan Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok verimli bir ürün. Servis de oldukça iyi ve nazikti. Çok pahalı olsa da diğer markalar artık daha da pahalı. Bu yüzden piyasaya göre iyi bir fiyattan aldım. 9700e aldım.
İsim: G** K**
Tarih: 25 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bezna pazarlama

Yorum: ürün gayet iyi. servis gelip kurulumu sorunsuz yaptı. teşekkürler
İsim: M** F** C**
Tarih: 17 Temmuz 2022
Satıcı: Simport

Yorum: Hafif sesi vae evet ama rahatsız etmiyor onun dışında kolidora taktırdım üç artı bür evimi tamamen buz gibi yapıyor bütün kapılar açık her oda bu sıcaklarda bile buz gibi bi gece aldım ertesi gün kargoya verildi ondan sonraki gün servisle beraber geldi kuruldu teşekkür ederim ilaç gibi geldi
İsim: S** K**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Vestel and its sellers are the best
İsim: Mohammad T.
Tarih: 05 Mart 2022
Satıcı: H.GÜRKANGÜRSOYVESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ

Yorum: mükemmel bir ürün beklediğimden daha iyi ısıtmada çalıştırdım yarım saat içinde bulunduğu odayı ısıttı artı oda kapısını açtım mutfak ve hollüde ısıttı. Almadan önce okuduğum yorumlarda wi-fi de sorun olduğu söyleniyordu tam tersi hiçbir sorun yok wi-fi gayet güzel olması gerektiği gibi çalışıyor takılan oda 15 metrekare hol 6 metrekare mutfak 10 mDevamını Oku
İsim: H** B**
Tarih: 07 Aralık 2022
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: indirimdeyken almıstım güzel
İsim: **** ****
Tarih: 07 Şubat 2022

Yorum: ürün güzel şuan ısıtma amaçlı kullanıyoruz performans çok iyi
Tarih: 23 Nisan 2023
Satıcı: Gençlik-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Fiyat performans Başarılı👍
İsim: İ** E**
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: Bence harika bir ürün gayet sessiz 5dakikada ortamı anında ısıtıyor satıcıya da ayrıca teşekkür ederim esnafligi çok iyi
Tarih: 23 Kasım 2022
Satıcı: Alfero-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Vestel klima çok iyi performans.Kullanmadan yorum yazmak istemedim.Sıcaklğın 40 dereceyeçıktığı bu günlerde iyiki almışım.Servis kurulum 10 Numara
Tarih: 12 Haziran 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: gayet iyi servis başarılı
İsim: y** a**
Tarih: 17 Ekim 2022
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün çok güzel wifi özelliği için almıştım kullanışlı ürü satın aldığımdan çok kısa bir süre sonra hem getirildi aynı gün içersinde montajı yapıldı
İsim: S** E**
Tarih: 14 Ağustos 2022

Yorum: Kendi işyerimde bulunduğu konum itibariyle 3 yıldır bir saniye bile kapanmadan mükemmel ötesi performans gisterdiğinden eve aynısını aldım ve çok memnunum. Dış ünite küçük ve kibar. Ses normal, rahatsız etmiyor. Vestel ürünlerini çok geliştirdi. wi-fi özelliği süper. Ekonomik ve kalitesinden dolayı tavsiyemdir...
İsim: E** G**
Tarih: 22 Ekim 2022
Satıcı: Alfero-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: elektrik yakımı çok fazla değil güzel kullanhşlı satıcı da çok ilgiliydi teşekkürler
İsim: s** e** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ocak 2023
Satıcı: Egeizo DTM Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok memnun kaldık
İsim: Damla T.
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Çok iyi tavsiye ederşm
İsim: H** A** ç**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: Ürün sorunsuz geldi gayet güzel
İsim: I** T**
Tarih: 28 Mart 2023
Satıcı: Gençlik-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Gayet başarılı, memnun kaldım (kargo, servis) başarılı.
İsim: G** K**
Tarih: 20 Mart 2023
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürünü beğendim sıkıntı yok wifi özelliği iyi ama aldıktan sonra fiyatın düşmesi üzdü
İsim: H** Ö**
Tarih: 01 Mart 2023
Satıcı: Şekeroğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: performans ortalama
İsim: Abdullah D.
Tarih: 01 Ağustos 2022

Yorum: Yaza zam gelmeden alın derim gayet iyi ürün
İsim: R** S**
Tarih: 02 Ocak 2023

Yorum: Bir yıl önce almıştım. Kurulum sürecinde Vestel servisinden çok memnun kaldım. Klimanın kullanımı kolay soğutması çok iyi. Bugünlerde yaşadığımız cehennem sıcaklarında kurtarıcım oldu, teşekkürler!
Tarih: 05 Ağustos 2023

Yorum: Ürünü bir senedir kullanıyorum sorunsuz verimli çalışıyor
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: Beyaz Adres

Yorum: evimize yaptığımız en güzel iyilik mükemmel soğutuyor eve gelmeden wifiden açıyoruz buz gibi eve giriyoruz
İsim: Ç** K**
Tarih: 29 Haziran 2023

Yorum: 10 numara beş yıldız
İsim: S** T**
Tarih: 04 Eylül 2022

Yorum: Gayet sessiz çalışıyor biz beğendik
İsim: S** U**
Tarih: 27 Nisan 2023
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Satıcı sağolsun çok yardımcı ürün mükemmel
İsim: d** y**
Tarih: 26 Haziran 2022

Yorum: çok güzel çok beyendik eşimle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: S** D**
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 5 ay olacak alalı biz çok beğendik hem sessiz hem de çok performanslı gerçekten
Tarih: 01 Kasım 2022

Yorum: Güzel güvenle alabilirsiniz
İsim: İ** S**
Tarih: 29 Mayıs 2023

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Ürün be zaman elimde olur
Cevap: Merhaba, teslim edilme süresi 2 ile 7 iş günüdür. Haftasonları iş günü olarak kabul edilmemektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: hangi kargoya veriyorsunuz
Cevap: Horoz lojistik firması ile

Soru: Merhaba diş motor ölçü nedir?
Cevap: Dış Ünite Boyutları (mm) (YxGxD)532 * 815 * 300 Dış Ünite Net Ağırlık (kg)32.3

Soru: 12000 btu klimanin yeterli olan bir alana 1500 btu klima almanin bir zarari olurmu. acaba
Cevap: Merhabalar, ürün siparişi vermeden önce Vestel müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz keşif talebinde bulunabilirsiniz teknik ekip tarafından yapılan kontrollerde uygun olan klima modeli hakkında bilgi verilecektir, iyi akşamlar dileriz

Soru: Merhaba cop ve eer değeri kaçtır acaba?
Cevap: Merhaba. Klima ürünlerinde bu veri paylaşımı mevcut değildir. Keyifli alışverişler dileriz. :)

Soru: merhabalar soğutma ve ısıtma varmı bağlantı hortumları kaç metre
Cevap: Merhaba, ürünümüz soğutma ve ısıtma özelliğine sahiptir. İçerisinden 2 metre uzunluğunda su tahliye hortumu çıkmaktadır. 2 metreden daha fazla su tahliye hortumu kullanılması gerekirse servisimiz 15 metreye kadar ücretsiz şekilde su tahliye hortumu temin etmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: sogutma ve isitma kac BTU
Cevap: Soğutma 15000 ısıtma 15500 btu.

Soru: WiFi özelliği var mı A++ mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün A++ olup Wifi özellğine sahiptir. Saygılarımızla,

Soru: iyi günler üründe hem ısıtma hem soğutma var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe sğutma ve ısıtma buşunmaktadır. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba komprosör ve normal garanti süresi ne kadardır?
Cevap: Merhabalar efendim istemiş olduğunuz ürün 3 yıl garantilidir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: iç ünite ölçüleri kaç cm dir
Cevap: Dış Ünite Boyutları (mm) (YxGxD)532 * 815 * 300 İç Ünite Boyutları (mm) (YxGxD)323*1053*226

Soru: merhabalar kurulum köye yapılacak servis ücretsizmidir aceba?
Cevap: EVET KURULUM YETKİLİ SERVİS TAARFINDAN ÜCRETSİZDİR

Soru: merhabalar ürünün garanti süresi nedir motor ve genel olarak ,, bide 26,,28 m2 odam a yeterli gelirmiş acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe 3 yıl Vestel garantisi bulunmaktadır. Ürün ilanın bulunduğu sayfada, açıklama kısmında yeralan, bölge ve metrekare bazlı tavsiye tablosundan tercihinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Vestel Müşteri hizmetlerinden ücretsiz keşif talebi yaparak ta karar verebilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Evim toplamda 56 metre kare 1+1 yeterlimi ölçüm yaptırmadım
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim

Soru: Merhaba, M2 soğutma/ ısıtma durumunu nasıl hesaplamaliyiz ?
Cevap: Merhaba , en sağlıklı yöntem müşteri hizmetlerini arayarak keşif talebi oluşturmanız olacaktır

Soru: merhaba yeniniz nerde acaba nereden gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhaba istanbuldan gönderilmektedir

Soru: Kuruluma ücretsiz yazıyordu
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili üründe ücretsiz montaj desteği bulunmaktadır. Siparişinizi teslim aldıktan sonra kutu üzerindeki numaradan iletişime geçerek ücretsiz montaj kaydı oluşturabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgedeki en yakın Vestel Yetkili Servis tarafından kurulumunuz yapılacaktır. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba ürünü satın aldım. Montaj için nasıl iletişime geçeceğiz?
Cevap: Faturada iletişim no ararsanız

Soru: Ürün kurulumu yapılıyor mu
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz öncelikle servisimize gitmektedir. Servisimiz sizden randevu alıp müsait olduğunuz zaman diliminde ürünü getirip ücretsiz kurulum nakliye hizmeti vermektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba 5.m 10.m lik bakkala yeterli midir
Cevap: Yeterli olacaktır efendim

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Flora Doğa 152 Wıfı A 15000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima R32 En Uygun Satış Linki