Asude
Bilgili
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Ürün Alınmaya Değer Mi?
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Şuanki Fiyatı Ne Kadar 6100.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Teknik Bilgiler
VESA duvar montaj desteği ile tüketicilerin beğenisine sunulan model, sunduğu yüksek performansa ve gelişmiş özelliklerine karşın tasarruflu yapısı ile de göze çarpıyor. A+ enerji tüketim sınıfında yer alan televizyon, yıllık ortalama 45 kWh değerindeki tüketimi, 220-240 V voltaj aralığı, 0.5 W olarak ölçülen bekleme modu, 50 Hz değerindeki frekans aralığı ve otomatik kapanma özellikleri sayesinde, kullanıcıların beğenecekleri bir enerji tasarrufu sunuyor. >_x000D_
Görüntü Keyfini Artarın Bir Ekran >_x000D_
Ekran Boyutu:32 inç / 81 cm >_x000D_
Ekran Tipi
üz (Flat) >_x000D_
Çözünürlük:1366 x 768 HD Ready (HD) >_x000D_
Garanti Süresi:2 Yıl >_x000D_
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Ürününün Satıcısı, Finlux Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready ürününü 6100.0 Tl'den Satılmaktadır.
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Ürün Hakkındaki Yorumlar
6100.0 Tl ye satışta olan Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: henüz kutuyu açmadım ama fiyatı uygundu
İsim: e** t**
Tarih: 18 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf)
Yorum: Sağlam geldi
İsim: Çağla B.
Tarih: 07 Ocak 2022
Satıcı: IRMAK ELEKTRONİK
Yorum: Ürün fiyatına göre gayet iyi teşekkürler
İsim: Ahmet A.
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: Ürünü tanıyorum on numara birebir vestelle aynı herkese tavsiye ederim
Tarih: 05 Ocak 2022
Yorum: Kalitesi fiyatına göre gayet iyi kurulum kolay
İsim: **** ****
Tarih: 11 Aralık 2021
Satıcı: raedamarket
Yorum: Ürün sağlam geldi , kurulumu için servis çağırdığımda ürünün 2018 yılıüretimli olduğu ve bu cihazlarda fabrika çıkış tarihinden 6 ay sonragarantinin otomatik başlatılıyorum ve bitmiş yani bişey olsa garantiişlemez dedi ben risk aldım geri göndermedim bakalım hayırlısı
İsim: Y** Ç** Ö**
Tarih: 27 Ocak 2023
Satıcı: Depoevim Express
Yorum: Vazgeçemediğim marka çözünürlük gayet iyi bir gün içinde teslim edildisatıcı firmayı da tebrik ederim özenlerinden dolayı.
Tarih: 05 Nisan 2022
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Faturamı email ile gönderebilirmisiniz burdan açılmadı
Cevap: canlı desege yazın efendim. burdan direk gönderemiyoruz
Soru: duvara mont oluyor mu
Cevap: merhabalar evet aparat icinde mevcut
Soru: Tek kumanda mi cift kumanda mi
Cevap: merhabalar uydu alıcılı oldugu için tek kumanda
Soru: internete baglaniyormu ve kacyil garantili servisi varmi kurulumunu kim yapacak
Cevap: İnternet bağlantısı yok smart değil 3 yıl Vestel garantili servis kurulum yaparsa küçük ekran olduğu için ücretli kendiniz kurulum yapabilirsiniz oldukça basittir.
Soru: en boy kac cm
Cevap: merhabalar 32 inç
Soru: İnternete bağlanıyor mu
Cevap: baglanmaz efendim
Soru: telefondan ekran yansıtma var mı 12 volt Ve 220 voltla ikisini Ben daha ehliyetini almayı düşünüyorum Böyle bir televizyon
Cevap: Merhabalar bu televizyon smart değildir ekran yansıtma yapılamaz
Soru: askı aparatı içinde geliyor mu
Cevap: Merhabalar. Aski aparati dahil degildir.
Soru: taksit nasıl yapicaz
Cevap: Kart bilgilerinizi girince çıkar efendim
Soru: kablolu internete bağlanırmı
Cevap: MERHABA HAYIR, INTERNET OZELLIGI YOK HEM KABLOLU HEM KABLOSUZ YOK
Soru: içinde duvar a takma aparatı var mi ya da ekleyebiliriz misiniz
Cevap: Merhabalar efendim ürün kutu içerisinde masaüstü tv ayakları mevcuttur, malesef duvar askı aparatı bulunmamaktadır. Trendyol MAKAL TİCARET mağazamızı ziyaret ederek '' Ufıx Tv Askı Aparatı 32'' Sabit '' ürününü tercih edebilirsiniz. Teşekkürler.
Soru: Netflix varmı
Cevap: Yok efendim
Soru: Ekran yansıtma özelliği var mı
Cevap: Merhabalar. Uydu alicili Led tv dir. Smart tv ozellikleri ekran yansitma vb bulunmamaktadir.
Soru: metal kasami
Cevap: Üzgünüz efendim sadece siyah mevcud
Soru: hayirlivaksamlar 32 ekranmi yoksa 82 ekramimi onu anlamadım bilgi verirmisin
Cevap: Iyi akşamlar 32 inç 81 ekrandır.
Soru: Bu ürün vestel fabrikasımı üretiyor. Yoksa hangi fabrika, markanın ürünü
Cevap: merhabalar vestel üretiyor
Soru: Ürün gelince servis gelip kurulumu yapıyor mu?
Cevap: Urun size ulastiginda yetkili servisi (vestel) arayip randevu olusturmaniz gerekmektedir.
Soru: illa servis tarafindan kurulum mu yapacak? ucretlimi?
Cevap: Servis kurulumu yapılıyor efendim urun kırık sorunlu hatalı cikar ise rapor tutuyor ücret bulunduğunuz bölgeye göre değişir efendim
Soru: Kurulum yapıyormusunuz
Cevap: yetkili servis kuulum yapıyor efendim
Soru: calısyormu hocam birz eski model sıkıntı olamz
Cevap: ürün sıfır dır efendim 3 yıl vestel garantilidir
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Detay Resimler
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Şuanki Fiyatı Ne Kadar 6100.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Teknik Bilgiler
VESA duvar montaj desteği ile tüketicilerin beğenisine sunulan model, sunduğu yüksek performansa ve gelişmiş özelliklerine karşın tasarruflu yapısı ile de göze çarpıyor. A+ enerji tüketim sınıfında yer alan televizyon, yıllık ortalama 45 kWh değerindeki tüketimi, 220-240 V voltaj aralığı, 0.5 W olarak ölçülen bekleme modu, 50 Hz değerindeki frekans aralığı ve otomatik kapanma özellikleri sayesinde, kullanıcıların beğenecekleri bir enerji tasarrufu sunuyor. >_x000D_
Görüntü Keyfini Artarın Bir Ekran >_x000D_
Ekran Boyutu:32 inç / 81 cm >_x000D_
Ekran Tipi
Çözünürlük:1366 x 768 HD Ready (HD) >_x000D_
Garanti Süresi:2 Yıl >_x000D_
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Ürününün Satıcısı, Finlux Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready ürününü 6100.0 Tl'den Satılmaktadır.
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Ürün Hakkındaki Yorumlar
6100.0 Tl ye satışta olan Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: henüz kutuyu açmadım ama fiyatı uygundu
İsim: e** t**
Tarih: 18 Ocak 2022
Yorum: Sağlam geldi
İsim: Çağla B.
Tarih: 07 Ocak 2022
Satıcı: IRMAK ELEKTRONİK
Yorum: Ürün fiyatına göre gayet iyi teşekkürler
Tarih: 17 Şubat 2022
Yorum: Ürünü tanıyorum on numara birebir vestelle aynı herkese tavsiye ederim
Tarih: 05 Ocak 2022
Yorum: Kalitesi fiyatına göre gayet iyi kurulum kolay
Tarih: 11 Aralık 2021
Yorum: Ürün sağlam geldi , kurulumu için servis çağırdığımda ürünün 2018 yılıüretimli olduğu ve bu cihazlarda fabrika çıkış tarihinden 6 ay sonragarantinin otomatik başlatılıyorum ve bitmiş yani bişey olsa garantiişlemez dedi ben risk aldım geri göndermedim bakalım hayırlısı
İsim: Y** Ç** Ö**
Tarih: 27 Ocak 2023
Satıcı: Depoevim Express
Yorum: Vazgeçemediğim marka çözünürlük gayet iyi bir gün içinde teslim edildisatıcı firmayı da tebrik ederim özenlerinden dolayı.
Tarih: 05 Nisan 2022
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Faturamı email ile gönderebilirmisiniz burdan açılmadı
Cevap: canlı desege yazın efendim. burdan direk gönderemiyoruz
Soru: duvara mont oluyor mu
Cevap: merhabalar evet aparat icinde mevcut
Soru: Tek kumanda mi cift kumanda mi
Cevap: merhabalar uydu alıcılı oldugu için tek kumanda
Soru: internete baglaniyormu ve kacyil garantili servisi varmi kurulumunu kim yapacak
Cevap: İnternet bağlantısı yok smart değil 3 yıl Vestel garantili servis kurulum yaparsa küçük ekran olduğu için ücretli kendiniz kurulum yapabilirsiniz oldukça basittir.
Soru: en boy kac cm
Cevap: merhabalar 32 inç
Soru: İnternete bağlanıyor mu
Cevap: baglanmaz efendim
Soru: telefondan ekran yansıtma var mı 12 volt Ve 220 voltla ikisini Ben daha ehliyetini almayı düşünüyorum Böyle bir televizyon
Cevap: Merhabalar bu televizyon smart değildir ekran yansıtma yapılamaz
Soru: askı aparatı içinde geliyor mu
Cevap: Merhabalar. Aski aparati dahil degildir.
Soru: taksit nasıl yapicaz
Cevap: Kart bilgilerinizi girince çıkar efendim
Soru: kablolu internete bağlanırmı
Cevap: MERHABA HAYIR, INTERNET OZELLIGI YOK HEM KABLOLU HEM KABLOSUZ YOK
Soru: içinde duvar a takma aparatı var mi ya da ekleyebiliriz misiniz
Cevap: Merhabalar efendim ürün kutu içerisinde masaüstü tv ayakları mevcuttur, malesef duvar askı aparatı bulunmamaktadır. Trendyol MAKAL TİCARET mağazamızı ziyaret ederek '' Ufıx Tv Askı Aparatı 32'' Sabit '' ürününü tercih edebilirsiniz. Teşekkürler.
Soru: Netflix varmı
Cevap: Yok efendim
Soru: Ekran yansıtma özelliği var mı
Cevap: Merhabalar. Uydu alicili Led tv dir. Smart tv ozellikleri ekran yansitma vb bulunmamaktadir.
Soru: metal kasami
Cevap: Üzgünüz efendim sadece siyah mevcud
Soru: hayirlivaksamlar 32 ekranmi yoksa 82 ekramimi onu anlamadım bilgi verirmisin
Cevap: Iyi akşamlar 32 inç 81 ekrandır.
Soru: Bu ürün vestel fabrikasımı üretiyor. Yoksa hangi fabrika, markanın ürünü
Cevap: merhabalar vestel üretiyor
Soru: Ürün gelince servis gelip kurulumu yapıyor mu?
Cevap: Urun size ulastiginda yetkili servisi (vestel) arayip randevu olusturmaniz gerekmektedir.
Soru: illa servis tarafindan kurulum mu yapacak? ucretlimi?
Cevap: Servis kurulumu yapılıyor efendim urun kırık sorunlu hatalı cikar ise rapor tutuyor ücret bulunduğunuz bölgeye göre değişir efendim
Soru: Kurulum yapıyormusunuz
Cevap: yetkili servis kuulum yapıyor efendim
Soru: calısyormu hocam birz eski model sıkıntı olamz
Cevap: ürün sıfır dır efendim 3 yıl vestel garantilidir
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Detay Resimler
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready En Uygun Satış Linki
Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Finlux Finlux 32FX420H 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı LED TV HD Ready yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.