Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız-

Seydanur

Bilgili
Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur?
Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 21000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Hakkında Bilgi

_x000D_
" onload="(function() {
var script = document.createElement('script');
script.src = 'https://cdn.dsmcdn.com/ty158/product/media/html-scripts/dataquality.js';
document.head.appendChild(script); >

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Franke Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 21000.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
21000.0 Tl ye satışta olan Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Teşekkür ederim hızlı teslimat sorunsuz ürün
İsim: İ** Ç**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ACARLAR

Yorum: Harika bir ürün
İsim: G** B**
Tarih: 19 Mayıs 2024

Yorum: Hizli bir sekilde tarafima ulasti. pek cok ozelligi olan cihazinyikamasindan da memnun kaldim
İsim: H** U**
Tarih: 27 Ocak 2023
Satıcı: Ankastre Dizayn

Yorum: Hızlı teslimat
İsim: A** Ö**
Tarih: 17 Mayıs 2022

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: sepet asansörü varmı yani sepet yükselip alçalıyor mu
Cevap: merhabalar, evet üründe sepet asansörü mevcuttur

Soru: Renk hem siyah+inox yazılmış hem de beyaz. Hangisi doğru acaba?
Cevap: Merhaba, kontrol panelinin olduğu kısım siyah ve inox. Ancak resimde görünen beyaz kısma dolaplarınızla uyumlu istediğiniz paneli taktırabilirsiniz. Bu ürünler yarı ankastredir.

Soru: Bu model 2023 denmi acaba
Cevap: merhabalar model hakkında herhangi bir bilgimiz yoktur

Soru: Stokta varmı sipariş versem ne zaman kargoya verilir
Cevap: Merhabalar, en geç yarın kargoya verilir stokta mevcuttur

Soru: Merhaba yıkama bitiğinde ürün kapağını kendi açıyor mu bu modelde teşekkürler
Cevap: Merhabalar Efendim Kapak Otomatik Olarak Gözüyor

Soru: merhaba Ürünün sepet demirlerinin çap kalınlığı nedir ?
Cevap: Merhaba, 3mm'dir

Soru: Franke marka bulaşık sepetleri satıyormusunuz ?
Cevap: Merhaba, Franke markasının bulaşık sepetini yetkili servislerinden bulabilirsiniz.

Soru: merhaba, ürün dos e serisi midir? Ürün teşhir ürünü müdür?
Cevap: Merhaba, Ürün Dos E serisidir. Teşhir ürün satışımız bulunmamaktadır.Ürün Franke Markasının Garantisi Altındadır.

Soru: TEKİRDAĞ süleymanpaşada oturuyorum kurulum nasıl olacak acaba
Cevap: Merhaba, ürün size ulaştıktan sonra markanın müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum için talepde bulunuyorsunuz. Servis ürünün kurulumunu yaparak garanti sürecini başlatıyor.

Soru: ücretsiz kurulum deniyor, kiminle nereden temasa geçiyoruz bunun için?
Cevap: Merhaba efendim ürün kurulumu , yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Kurulum talebi için Markanın çağrı merkezinden kurulum randevusu almanız yeterlidir. Huzur ve mutluluklarla geçireceğiniz, güzel günler dilerim.

Soru: Merhaba bu ürün yıkama bittiğinde kapısını açan model mi
Cevap: Muratoğlu Home ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Size nasıl yardımcı olabiliriz?

Soru: cihazın özelliklerini yazarmısınız
Cevap: merhaba, ürün özellikleri aşağıdadır Program tipi Elektronik Enerji Sınıfı E Program Eco 50, Auto, Fast Wash&Dry, Glass, Intensive 65°, Pre Wash, Rapid, Daily, Silent Program sayısı 8 Set yıkama kapasitesi 14 Su sertliği ayarlama göstergesi Yes Üst sepet ayarlanabilme Yes Bulaşık Makinesi Genişliği cm 60.00 cm Ses Düzeyi 46 dB Su Tüketimi lt 9.5 Enerji Sınıfı E Tuz göstergesi Electronic

Soru: garanti ithalatci firmami?
Cevap: Merhaba, Franke Türkiye Garantili - ANKASTRE DİZAYN

Soru: Bu marka yeni mi yoksa daha öncede varmıydı
Cevap: Merhaba, FRANKE Markası 1911 yılında kurulmuş Alman Menşei'li Dünya markasıdır.

Soru: Ürünün fiyatı 9500 dü tekrar düşer mi
Cevap: merhaba efendim . fiyat konuşunda bir şey diyemiyorum .

Soru: Merhabalar! Muğla Milas Ören mahallesine ücretsiz kurulum yapıyormu servis?
Cevap: Merhaba, ürün size ulaştıktan sonra franke çağrı merkezi ile iletişime geçerseniz size en yakın servisi yönlendireceklerdir.

Soru: ürün ölçüler nedir
Cevap: Merhaba, Genel genişlik 598 mm Toplam yükseklik 820 mm Toplam derinlik 555 mm

Soru: Merhaba! Bu ürüne mutfak dolabı için dolapsız kullanamaz mıyız ankastre fırın gibi?Normalde bulaşık makinesinin kapağı yok mudur?
Cevap: Merhaba, Ankastre ve Yarı Ankastre modellerinde ön panel kısımları boştur. Uygun ölçülerde kapak taktırmanız gerekmektedir.

Soru: Merhaba cihazın üretim yeri nedir ?
Cevap: Merhabalar Efendim Franke İsveç Markasıdır Demonte Olarak Gelip Türkiyede Toplanmaktadır

Soru: merhaba ürüne ayrıca kapak yaptırmak zorundamıyız?kapağı varmı?tek sepet yıkama özelliği varmı
Cevap: Merhabalar Efendim Kapağı Sizler Yaptırıyorsunuz Ankastre ve Mutfak Bobilyanıza Göre Dilerseniz Standart Kapakda Temin Edebilirsiniz Franke Servisinden

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Fdws 614 D8p Dos Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki