Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Bu Ürünü Almalı Mı-

Merve

Bilgili
Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Güncel Fiyatı 38250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Teknik Bilgiler

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı ürününü 38250.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Kullanıcı Geri Dönüşleri
38250.0 Tl ye satışta olan Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Ürünü çok beğendim, harika herşey sığdı, zevkle kullanıyorum, sadeceteslimat biraz uzun sürdü o da sorun değil 😊
İsim: Birsen A.
Tarih: 03 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok güzel ürün sorunsuz geldi
İsim: Ö** K**
Tarih: 02 Ekim 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Fiyatı uygunken aldım ıyı ki almışım sessız çalışıyor bizim ev açıkmutfak hıc sesı çıkmıyor kı şimdilik bir sorun yok güzel soğutuyor çokuzaklardan geldi ama sağlam geldi
İsim: G** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Şubat 2023
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün çok güzel fotoğrafta göründüğü. Gibi kargolama çok yavaşbeklentimin ötesinde yani kısacası
İsim: A** I**
Tarih: 06 Aralık 2023
Satıcı: Elmacıoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ses çok çıkartıyor ama çok güzel kullanışlı
İsim: **** ****
Tarih: 07 Ağustos 2023
Satıcı: H.GÜRKANGÜRSOYVESTEL YETKİLİ ONLİNE BAYİ

Yorum: Gayet büyük ve çok şık severek kullanıyorum
İsim: H** D**
Tarih: 27 Ağustos 2022
Satıcı: Has-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: teslimat çok kötü umarım bi sıkıntı çıkmaz yoksa iade etmek zorunda kalacağım
İsim: S** S**
Tarih: 13 Eylül 2022
Satıcı: Zirve - Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün çok kötü almayın sakın. Video kısmı olsa çıkan sesi de atardımVestel e bulaşmayın.
İsim: g** g**
Tarih: 29 Haziran 2022
Satıcı: Yıldız Ticaret-Vestel Online Yetkili

Yorum: Ürün tarafımıza çok hızlı ulaştı. Ürün yola çıktıktan itibaren mesaj vemail yoluyla bilgilendirme yaptılar. Yetkili servis arayarak randevuoluşturdu. Direkt yetkili servis teslim ederek garantisini başlattı. İçioldukça geniş, özellikle derin dondurucu bölümünün çekmeceli olması dahakullanışlı hale getirmiş. Görünümü de çok şık. Satıcı firma SimportDevamını Oku
Tarih: 03 Ağustos 2022
Satıcı: Simport

Yorum: Borusan lojistik 1 günde teslim etti ürün çok güzel alınabilecek en iyicihaz soğutması vs çok iyi denildiği gibi bir ses yok gayet sessiz vegüzel cihaz satıcı ilgili.
Tarih: 18 Ekim 2022
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: üründen şikayetçiyim sepzeleri donduruyo uemeklerimi pamuklastiriyo hiçmemnun değilim bu sorunu ilgilenmeleri ni bekliyom
İsim: A** A**
Tarih: 19 Nisan 2023
Satıcı: Simport

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Merhaba lütfen soruma dönüş yaparmsniz
Cevap: merhaba iyi günler dileriz efendim

Soru: yukseklik olcusune en ustunde bulunan kutuya benzer yukselti de dahil midir? yerimiz cok dar , o nedenle net cm olculerini gondermenizi rica ederim boy en derinlik olarak dolaba ait.
Cevap: Merhabalar , ürünün net ölçüleri yükseklik :179cm , genişlik:84cm , derinlik:69cm'dir. Sizin bahsettiğiniz kutu bölümü bu ölçüye dahildir. Saygılarımızla.

Soru: En boy kaç cm acaba
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179x84x69

Soru: merhaba gri renk varmi
Cevap: Merhaba. Mağazamızın ürünleri arasında "FD 56001 EX" olarak ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba kolay gelsin. Ürünün boy x genişlik x derinlik ölçüleri nedir acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179x84x69 olarak belirtilmiştir. Dilerseniz vestel müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla.

Soru: Merhabalar, dolap siparişi verdim ama dolap ölçüsü 84 en olarak yazıyor benim dolap yerim 86 kenar boşlukları ile ilgili sıkıntı yaşanır mı acaba.
Cevap: Merhaba efendim bir sıkıntı yaşamazsınız ölçüler alacağınız dolap için iyi.

Soru: dondurucu kısmı sogutucu olarak kullanabiliyor musun
Cevap: Hayır efendim

Soru: Enerji tüketimi nasıl
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün F enerji sınıfıdır. Yıllık Enerji Tüketimi (kWh/Yıl) 382 kWh şeklindedir. Saygılarımızla

Soru: merhaba net olarak toplam hacim kaç lt?
Cevap: MERHABA; Dondurucu Bölme Net Hacmi 166 LT Soğutucu Bölme Net Hacim 322 LT

Soru: Merhaba ürün direkt banamı geliyor yada bölge Vestel bayii sonra oradanmı bana geliyor .
Cevap: Değerli müşterimiz, Büyük ürünler horoz lojistik ile kat'a teslim olarak, küçük ürünler kargo firmaları ile gönderilmektedir. İstanbul içi teslimatlar; özel servis teslimatı ile siparişinizi takip eden 1-2 iş günü içinde teslim edilmektedir. Kurulum gerektiren ürünler için bizlerle irtibata geçerek ÜCRETSİZ montaj kaydı oluşturmanız gerekmektedir.(Yerleşim yerinizin köy-kasaba-teslimat dışı bölge olması durumunda; ürününüz bölgenizdeki yetkili servise teslim edilir. Sizin adınıza ürünü teslim alan servis, sizleri arayarak randevu alır, teslimat ve montajı gerçekleştirir.) Saygılarımızla

Soru: Bu modelin siyah ya da grisi yok mu ??
Cevap: Merhaba bizde yok maalesef.

Soru: Merhabalar fiyat neden uygun sizde şaşırtıcı.
Cevap: Merhaba ürünlerimiz teşhir kullanılmış değildir. Trendyol indirimde sağladığı için fiyatlarımız uygundur.

Soru: ürünün dondurucu kısmı isteyince soğutucu şekline çevrile biliyor muq
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için marka müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla

Soru: toplam net kaç litre ve kurulum servis mi yapacak ve garanti si kaç yıl ve motor garantisi ne kadar
Cevap: Merhabalar Efendim, Cihazınız size en yakın yetkili servise teslim edilmektedir. Teslimat ve kurulum yetkili servis tarafından kontrollü ve ücretsiz bir şekilde randevulu olarak yapılmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün kaç lt?
Cevap: Merhaba, hacim 488 litredir. Sağlıklı günler dilerim.

Soru: buz matik varmı acaba
Cevap: Merhaba, üründe buzmatik yok.

Soru: Kargo nerden ve nasıl gelecek. Kurulum nasıl olacak?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teslimat süreleri il-ilçe bazında ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişmektedir. Satınalma işlemini gerçekleştirdikten sonra sizlere iletilen kargo takip linki ile teslimat durumunu kontrol edebilirsiniz. Büyük ürünler horoz lojistik ile kat'a teslim olarak, gönderilmektedir. İstanbul içi teslimatlar; özel servis teslimatı ile siparişinizi takip eden 1-2 iş günü içinde teslim edilmektedir. Kurulum gerektiren ürünler için bizlerle irtibata geçerek ÜCRETSİZ montaj kaydı oluşturmanız gerekmektedir.(Yerleşim yerinizin köy-kasaba-teslimat dışı bölge olması durumunda; ürününüz bölgenizdeki yetkili servise teslim edilir. Sizin adınıza ürünü teslim alan servis, sizleri arayarak randevu alır, teslimat ve montajı gerçekleştirir.) Saygılarımızla

Soru: Merhabalar stok durumu nedir ve yakında indirim gözükürmü ?
Cevap: Merba alar ürün stogumuz mevcuttur efendim indirim olmaz malesef efendim

Soru: üst ne kadar hacim alt ne kadar hacim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Soğutucu bölme net hacim (Lt)322 , dondurucu bölme net hacmi 166 litredir. Saygılarımızla.

Soru: Ürününüz indirime girecek mi acaba
Cevap: Bu üründe 3 günlük kampanya var daha fazla indirim olmayabilir

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Fd56001 E Gardırop Tipi Buzdolabı En Uygun Satış Linki