Muazzez
Bilgili
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Fiyatına Göre Alınır Mı?
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Şu Andaki Fiyatı 162.14 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Memnuniyet Durumu Nedir?
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Hakkında yaklaşık 40404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Detaylı Açıklama
Biotin ve Kafein içeren Dökülme Karşıtı ve Sağlıklı Uzamaya Yardımcı Saç Toniği dökülmeye eğilimli, zayıf, güçsüz, sağlıksız görüntüye sahip saç diplerinde derinlemesine arınma ihtiyacı olan tüm saç tipleri için uygundur. Dökülmeyi azaltmaya yardımcı olur. Saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur. İçeriğindeki mentol sayesinde saç diplerini derinlemesine ferahlatır._x000D_
Paraben ve silikon içermez. Vegan içeriğe sahiptir. Hiçbir hayvansal içerik kullanılmamıştır._x000D_
_x000D_
ÖZEL İÇERİKLER_x000D_
_x000D_
BIOTIN: Saç kalitesini artırır, saçın sağlıklı uzamasını destekler. Saçın güneş ışığı, toz, kir gibi doğal etkilere ve boya fön gibi işlemlerden kaynaklanan zararlara dayanıklılığını artırır._x000D_
_x000D_
KAFEIN: Saçı besleyerek saçların sağlıklı uzamasını sağlar. Saçların daha hızlı beslenmesini ve canlılık kazanmasını sağlar._x000D_
MENTOL; Saçın sağlıklı uzamasını desteklemeye yardımcı olur. Saçların daha parlak görünmesini destekler. Saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar._x000D_
_x000D_
Bakım Önerisi: Islak veya nemli saç diplerine uygulayınız. Saç diplerine masaj yaparak ürünün yayılmasını ve aktif hale gelmesini sağlayınız. Günde 1-2 defa olmak üzere her gün uygulayınız. Durulamayınız._x000D_
_x000D_
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Ürününün Satıcısı, Urban Care Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML ürününü 162.14 Tl'den Satılmaktadır.
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Yorum Ve Değerlendirmeler
162.14 Tl ye satışta olan Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bittikçe stokluyorum severek kullandığım bir ürün saçlarımda uzama gözle görülür derecede arttı
İsim: T** Y**
Tarih: 29 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ÇAĞLAR FARMA
Yorum: saçlarıma çok iyi geldi bayıldım sürekli stok yapacağım bir ürün
İsim: Saadet B.
Tarih: 15 Ocak 2023
Satıcı: Urban Care
Yorum: stok yaptığım, çok sevdiğim bir ürün bebek saçlarım çıktı sayesinde
İsim: B** B**
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: Bittikçe stok yapılan bir ürün, hızlı uzama ve yeni saç çıkartma konusunda gözle görülür sonuçlar
İsim: D** B**
Tarih: 03 Haziran 2023
Yorum: bir saç tonigi en fazla bu kadar guzel olabilir gercekten. ecoliiee tavsiyesiyle kendime anneme ve babama aldim bu kadar guzel oldugunu gorunce direkt stok yaptim. sac dökülmesini asiri derecede azaltiyor, sac derinizi ferahlatiyor ve hizli uzatip bebek saclari cikartiyor mutlaka alınmalı
İsim: **** ****
Tarih: 22 Ocak 2023
Satıcı: Maximum Kozmetik
Yorum: Gerçekten düzenli kullanımda sacları uzatiyor cok memnunum 90 tl ye almıştım indirim gelince stoklicagim bir ürün.
İsim: Y** z**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Ürün sayesinde saçlarım çok hızlı bir şekilde uzadi çok memnun kaldım mutlaka stoklayacagim
Tarih: 01 Eylül 2023
Satıcı: Cosmetice
Yorum: Saçlarımı inanılmaz uzattı çok iyi bir ürün stoklucem indirimdeyken
İsim: S** B**
Satıcı: Vitamagic
Yorum: sürekli stok yapıyorum saçlarıma çok iyi geldi
İsim: N** Ç**
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: Watsons
Yorum: Uzun süredir kullanıyorum ve kesinlikle stok yapılması gereken bi ürün diye düşünüyorum. Saçlarımda gürleşme ve uzaması İçin baya etkili
İsim: Ş** N**
Tarih: 12 Mart 2023
Yorum: Kocam da bende devamlı kullanıyoruz. muhteşem bebek saçlarımız çıktı bol bol stokladım
İsim: E** A** P**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Düzenli kullanımda faydasın gördüm bebek saçlarım çıkmaya başladı indirimde stoklanır.
İsim: R** D**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Kızım için aldım saçlarını heman açıyor
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
Satıcı: Cosmoshop2016
Yorum: Tek kelime ile bir numara

İsim: S** İ**
Tarih: 28 Nisan 2022
Satıcı: Maynatura
Yorum: Çok memnunum. En kısa zamanda stok yapacağım. Gerçekten bebek saçlarımı çıkarttı. Muazzam.
İsim: N** B**
Tarih: 11 Şubat 2023
Satıcı: Davutoğulları
Yorum: Çok güzel bir ürün saçlarımı çok güzel uzattı ayrıca bebek saçlarımın çıkmasınıda sağladı indirimde stok yapmalık
İsim: gülşah k.
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: Saçımaaaa çokkk iyi geldi. Allah’ın izniyle Güzel bir hacim kattı ve bebek saçlarım uzadı. Stok yapmalık
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum saç dökülmem için almıştım gerçekten etkisini görüyorum bebek saçlarım çıkıyor artık stok yapıcam
İsim: F** V**
Tarih: 27 Mart 2023
Satıcı: baharkozmetik
Yorum: Çok güzel bir ürün dökülmelerimi az da olsa azalttı ve kafa derisinde yarattığı mentol etkisi aşırı hoşuma gitti
İsim: B** Z**
Tarih: 04 Eylül 2021
Yorum: Bittikçe stokluyorum çok memnun kaldım bebek saçlarımı cikarttii

Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: saçlarıma çok iyi geldi indirim bekliyorum stok yapicam
İsim: M** B**
Tarih: 29 Ekim 2022
Yorum: parasının hakkını veren bi ürün muhteşem bi şey indirime girdikçe stokluyorum saçım aşırı dökülüyorudu dökülmesi durdu bebek saçlarım çıkmaya başladı harikaa
İsim: c** S** S**
Beden: 06 Temmuz 2023
Yorum: Saçlarım oluk oluk dökülüyordu ilk seferde bile aşırı derecede azalttı stoklayın.
Tarih: 22 Eylül 2021
Satıcı: ALARA KOZMETİK
Yorum: Ürünü saç diplerime sıkıyorum duş sonrası mükemmel bir ferahlık hissi veriyor.Saç deriniz nefes alıyor.Masaj yaparak yedirin saç diplerinize.Bebek saçların çıktığını vaat ediyor çevremde herkes,çok memnunlar.Zamanla göreceğiz
İsim: A** Ç** A**
Beden: 05 Şubat 2023
Yorum: Kızım için aldım saç dipleri bebek saçlarını güçlendirsin diye ve kokusu çok güzel bitmeden bir daha alınacak ürünlerden
İsim: S** D**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: Mutlaka alın aldırın. Harika bir ürün. Saçlarım çok dökülürdü ve seyrekti. Ürünü kullanmaya başayalı 15 gün oluyor gözle görülür bir fark oluştu. Stok yapmalık bir ğrün
Tarih: 23 Şubat 2023
Satıcı: Grosshop
Yorum: Sürekli kullanıyorum küçük saçlarımı çıkarttı stok yapabilirsiniz.
Tarih: 01 Haziran 2023
Satıcı: FUA GLOBAL
Yorum: Bebek saçlarım minicikti bir hafta kullanımda bile neredeyse kahkül boyuna geldi. Tepelerdede bir sürü yeni saç var müthişşşş bi ürün alın aldırın, indirimde stoklayacağım….
İsim: Büşra M.
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: @burcukaldırımküçük tavsiyesiyle aldım ve inanılmaz sonuç gerçekten de saçımda dökülme azaldı ama en önemlisi bir sürü bebek saçı çıkardı harika ötesi bir ürün
İsim: Neslihan S.
Tarih: 15 Eylül 2021
Yorum: Çok güzel bir ürün saç derisini ferahlatıyor bebek saçlarım uzamaya başladı.
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 09 Şubat 2023
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: paketlenmesine özen veriyor musun?
Cevap: Merhabalar tabiki
Soru: Ptt ile gönderirmisiniz
Cevap: Merhaba trend expres gelmiyor ise ptt ile geliyor
Soru: merhaba coconat milk & acai berry diye bir seriniz gelicek mi bulamıyorum stoklarda
Cevap: Merhaba, stoğu tükenen ürünler sistemimizde otomatik olarak satışa kapanır ve sevkiyat gerçekleştiği an tekrar satışa açılır. URBAN CARE mağazamızı takip edebilir ve ürünlerimizden güncel olarak haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: Saçlarım zaten yağlı yağlı saçlar için uygunmudur yoksa daha yağlı mı yapar
Cevap: Merhaba, yağlı saç tiplerine uygundur. Sevgiler
Soru: yan etkileri nelerdir saç derisini yakıyor da
Cevap: Merhaba yan etkileri yoktur
Soru: hangi kargo
Cevap: Trendyol ekspres
Soru: mrba iyi günler hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, trendyol express ve Aras kargo ile çalışıyoruz. Sevgilerimizke
Soru: Egzamalı saç derisinde kullanılır mı acaba
Cevap: Merhaba egzamalı saç derisi için ilk etapta önerebileceğimiz ürün https://www.trendyol.com/derma-cc-l...rchantId=108859&filterOverPriceListings=false
Soru: Bunu yarım saat içerisinde fiyatını neden kaldırdınız 131 TL idi yarım saat önce
Cevap: Merhaba, anlık fiyat değişimleri olabilmektedir. Sepet desteğiyle ilgili bir farklılık olduğunu düşünmekteyiz. Kısa bir süre sonra yine fiyat revizesi olacaktır. Sevgilerimizle,
Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhaba Sürat kargo İle gönderim yapılmaktadır sevgiler
Soru: erkeklerde kullanabilirmi
Cevap: merhabalar evet erkekler için kullanım uygundur. iyi günler dileriz.
Soru: spreyi ile arasındaki fark nedir
Cevap: Bir şampuanı biri tonik efensim
Soru: orijinal mi?
Cevap: Ürünlerimiz orjinal ve faturalıdır
Soru: Nasıl kullanılır
Cevap: Islak ya da nemli saçınızın diplerine masaj yaparak uygulamanız kullanım için yeterli olur. Günde 1-2 defa olacak şekilde her gün kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargo ürun stok var mi
Cevap: Merhaba sürat kargo
Soru: hangi kargo firmasıyla geliyor
Cevap: Merhaba Trendyol Express efendim.
Soru: Çocuklar için kullanıma uygun mudur ?
Cevap: merhabalar üretici firma herhangi bir yaş sınırı belirtmemiştir.
Soru: duştan öncemi duştan sonramı ıslak kuru saçamı uyguluyoruz
Cevap: Merhaba efendim, Bakım Önerisi: Tercihe göre banyo sonrası nemli saç diplerine ya da kuru saçlara her gün uygulanması tavsiye edilir. Sprey edilerek uygulanır, ardından masaj hareketleri ile ürünün aktif hale gelmesi sağlanır. Durulanmaz.
Soru: bunu kafa derime sikdikdan sonra fön ile kurutuyormuyum
Cevap: merhabalar urban care sıtesınde ayrıntılı bılgı mevcuttur
Soru: bargello oriantal kadın vücut spreyi stogu ne zaman yenilenir?
Cevap: Merhaba yakın zamanda stoklarda olacaktır iyi günler dileriz
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Ürünün Detaylı Resimleri
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Şu Andaki Fiyatı 162.14 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Memnuniyet Durumu Nedir?
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Hakkında yaklaşık 40404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Detaylı Açıklama
Biotin ve Kafein içeren Dökülme Karşıtı ve Sağlıklı Uzamaya Yardımcı Saç Toniği dökülmeye eğilimli, zayıf, güçsüz, sağlıksız görüntüye sahip saç diplerinde derinlemesine arınma ihtiyacı olan tüm saç tipleri için uygundur. Dökülmeyi azaltmaya yardımcı olur. Saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur. İçeriğindeki mentol sayesinde saç diplerini derinlemesine ferahlatır._x000D_
Paraben ve silikon içermez. Vegan içeriğe sahiptir. Hiçbir hayvansal içerik kullanılmamıştır._x000D_
_x000D_
ÖZEL İÇERİKLER_x000D_
_x000D_
BIOTIN: Saç kalitesini artırır, saçın sağlıklı uzamasını destekler. Saçın güneş ışığı, toz, kir gibi doğal etkilere ve boya fön gibi işlemlerden kaynaklanan zararlara dayanıklılığını artırır._x000D_
_x000D_
KAFEIN: Saçı besleyerek saçların sağlıklı uzamasını sağlar. Saçların daha hızlı beslenmesini ve canlılık kazanmasını sağlar._x000D_
MENTOL; Saçın sağlıklı uzamasını desteklemeye yardımcı olur. Saçların daha parlak görünmesini destekler. Saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar._x000D_
_x000D_
Bakım Önerisi: Islak veya nemli saç diplerine uygulayınız. Saç diplerine masaj yaparak ürünün yayılmasını ve aktif hale gelmesini sağlayınız. Günde 1-2 defa olmak üzere her gün uygulayınız. Durulamayınız._x000D_
_x000D_
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Ürününün Satıcısı, Urban Care Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML ürününü 162.14 Tl'den Satılmaktadır.
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Yorum Ve Değerlendirmeler
162.14 Tl ye satışta olan Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40404 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bittikçe stokluyorum severek kullandığım bir ürün saçlarımda uzama gözle görülür derecede arttı
İsim: T** Y**
Satıcı: ÇAĞLAR FARMA
Yorum: saçlarıma çok iyi geldi bayıldım sürekli stok yapacağım bir ürün
İsim: Saadet B.
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: stok yaptığım, çok sevdiğim bir ürün bebek saçlarım çıktı sayesinde
Tarih: 31 Mayıs 2023
Yorum: Bittikçe stok yapılan bir ürün, hızlı uzama ve yeni saç çıkartma konusunda gözle görülür sonuçlar
İsim: D** B**
Tarih: 03 Haziran 2023
Yorum: bir saç tonigi en fazla bu kadar guzel olabilir gercekten. ecoliiee tavsiyesiyle kendime anneme ve babama aldim bu kadar guzel oldugunu gorunce direkt stok yaptim. sac dökülmesini asiri derecede azaltiyor, sac derinizi ferahlatiyor ve hizli uzatip bebek saclari cikartiyor mutlaka alınmalı
Tarih: 22 Ocak 2023
Yorum: Gerçekten düzenli kullanımda sacları uzatiyor cok memnunum 90 tl ye almıştım indirim gelince stoklicagim bir ürün.
İsim: Y** z**
Tarih: 16 Şubat 2023
Yorum: Ürün sayesinde saçlarım çok hızlı bir şekilde uzadi çok memnun kaldım mutlaka stoklayacagim
Tarih: 01 Eylül 2023
Satıcı: Cosmetice
Yorum: Saçlarımı inanılmaz uzattı çok iyi bir ürün stoklucem indirimdeyken
İsim: S** B**
Yorum: sürekli stok yapıyorum saçlarıma çok iyi geldi
İsim: N** Ç**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: Uzun süredir kullanıyorum ve kesinlikle stok yapılması gereken bi ürün diye düşünüyorum. Saçlarımda gürleşme ve uzaması İçin baya etkili
İsim: Ş** N**
Tarih: 12 Mart 2023
Yorum: Kocam da bende devamlı kullanıyoruz. muhteşem bebek saçlarımız çıktı bol bol stokladım
İsim: E** A** P**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Düzenli kullanımda faydasın gördüm bebek saçlarım çıkmaya başladı indirimde stoklanır.
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Kızım için aldım saçlarını heman açıyor
Beden: 05 Eylül 2024
Satıcı: Cosmoshop2016
Yorum: Tek kelime ile bir numara
İsim: S** İ**
Tarih: 28 Nisan 2022
Yorum: Çok memnunum. En kısa zamanda stok yapacağım. Gerçekten bebek saçlarımı çıkarttı. Muazzam.
İsim: N** B**
Tarih: 11 Şubat 2023
Satıcı: Davutoğulları
Yorum: Çok güzel bir ürün saçlarımı çok güzel uzattı ayrıca bebek saçlarımın çıkmasınıda sağladı indirimde stok yapmalık
İsim: gülşah k.
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: Saçımaaaa çokkk iyi geldi. Allah’ın izniyle Güzel bir hacim kattı ve bebek saçlarım uzadı. Stok yapmalık
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum saç dökülmem için almıştım gerçekten etkisini görüyorum bebek saçlarım çıkıyor artık stok yapıcam
İsim: F** V**
Tarih: 27 Mart 2023
Satıcı: baharkozmetik
Yorum: Çok güzel bir ürün dökülmelerimi az da olsa azalttı ve kafa derisinde yarattığı mentol etkisi aşırı hoşuma gitti
İsim: B** Z**
Tarih: 04 Eylül 2021
Yorum: Bittikçe stokluyorum çok memnun kaldım bebek saçlarımı cikarttii
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: saçlarıma çok iyi geldi indirim bekliyorum stok yapicam
İsim: M** B**
Tarih: 29 Ekim 2022
Yorum: parasının hakkını veren bi ürün muhteşem bi şey indirime girdikçe stokluyorum saçım aşırı dökülüyorudu dökülmesi durdu bebek saçlarım çıkmaya başladı harikaa
İsim: c** S** S**
Beden: 06 Temmuz 2023
Yorum: Saçlarım oluk oluk dökülüyordu ilk seferde bile aşırı derecede azalttı stoklayın.
Tarih: 22 Eylül 2021
Satıcı: ALARA KOZMETİK
Yorum: Ürünü saç diplerime sıkıyorum duş sonrası mükemmel bir ferahlık hissi veriyor.Saç deriniz nefes alıyor.Masaj yaparak yedirin saç diplerinize.Bebek saçların çıktığını vaat ediyor çevremde herkes,çok memnunlar.Zamanla göreceğiz
İsim: A** Ç** A**
Beden: 05 Şubat 2023
Yorum: Kızım için aldım saç dipleri bebek saçlarını güçlendirsin diye ve kokusu çok güzel bitmeden bir daha alınacak ürünlerden
İsim: S** D**
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: Mutlaka alın aldırın. Harika bir ürün. Saçlarım çok dökülürdü ve seyrekti. Ürünü kullanmaya başayalı 15 gün oluyor gözle görülür bir fark oluştu. Stok yapmalık bir ğrün
Tarih: 23 Şubat 2023
Satıcı: Grosshop
Yorum: Sürekli kullanıyorum küçük saçlarımı çıkarttı stok yapabilirsiniz.
Tarih: 01 Haziran 2023
Satıcı: FUA GLOBAL
Yorum: Bebek saçlarım minicikti bir hafta kullanımda bile neredeyse kahkül boyuna geldi. Tepelerdede bir sürü yeni saç var müthişşşş bi ürün alın aldırın, indirimde stoklayacağım….
İsim: Büşra M.
Tarih: 19 Ocak 2023
Yorum: @burcukaldırımküçük tavsiyesiyle aldım ve inanılmaz sonuç gerçekten de saçımda dökülme azaldı ama en önemlisi bir sürü bebek saçı çıkardı harika ötesi bir ürün
İsim: Neslihan S.
Tarih: 15 Eylül 2021
Yorum: Çok güzel bir ürün saç derisini ferahlatıyor bebek saçlarım uzamaya başladı.
İsim: Ş** Ö**
Tarih: 09 Şubat 2023
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: paketlenmesine özen veriyor musun?
Cevap: Merhabalar tabiki
Soru: Ptt ile gönderirmisiniz
Cevap: Merhaba trend expres gelmiyor ise ptt ile geliyor
Soru: merhaba coconat milk & acai berry diye bir seriniz gelicek mi bulamıyorum stoklarda
Cevap: Merhaba, stoğu tükenen ürünler sistemimizde otomatik olarak satışa kapanır ve sevkiyat gerçekleştiği an tekrar satışa açılır. URBAN CARE mağazamızı takip edebilir ve ürünlerimizden güncel olarak haberdar olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: Saçlarım zaten yağlı yağlı saçlar için uygunmudur yoksa daha yağlı mı yapar
Cevap: Merhaba, yağlı saç tiplerine uygundur. Sevgiler
Soru: yan etkileri nelerdir saç derisini yakıyor da
Cevap: Merhaba yan etkileri yoktur
Soru: hangi kargo
Cevap: Trendyol ekspres
Soru: mrba iyi günler hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, trendyol express ve Aras kargo ile çalışıyoruz. Sevgilerimizke
Soru: Egzamalı saç derisinde kullanılır mı acaba
Cevap: Merhaba egzamalı saç derisi için ilk etapta önerebileceğimiz ürün https://www.trendyol.com/derma-cc-l...rchantId=108859&filterOverPriceListings=false
Soru: Bunu yarım saat içerisinde fiyatını neden kaldırdınız 131 TL idi yarım saat önce
Cevap: Merhaba, anlık fiyat değişimleri olabilmektedir. Sepet desteğiyle ilgili bir farklılık olduğunu düşünmekteyiz. Kısa bir süre sonra yine fiyat revizesi olacaktır. Sevgilerimizle,
Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhaba Sürat kargo İle gönderim yapılmaktadır sevgiler
Soru: erkeklerde kullanabilirmi
Cevap: merhabalar evet erkekler için kullanım uygundur. iyi günler dileriz.
Soru: spreyi ile arasındaki fark nedir
Cevap: Bir şampuanı biri tonik efensim
Soru: orijinal mi?
Cevap: Ürünlerimiz orjinal ve faturalıdır
Soru: Nasıl kullanılır
Cevap: Islak ya da nemli saçınızın diplerine masaj yaparak uygulamanız kullanım için yeterli olur. Günde 1-2 defa olacak şekilde her gün kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: hangi kargo ürun stok var mi
Cevap: Merhaba sürat kargo
Soru: hangi kargo firmasıyla geliyor
Cevap: Merhaba Trendyol Express efendim.
Soru: Çocuklar için kullanıma uygun mudur ?
Cevap: merhabalar üretici firma herhangi bir yaş sınırı belirtmemiştir.
Soru: duştan öncemi duştan sonramı ıslak kuru saçamı uyguluyoruz
Cevap: Merhaba efendim, Bakım Önerisi: Tercihe göre banyo sonrası nemli saç diplerine ya da kuru saçlara her gün uygulanması tavsiye edilir. Sprey edilerek uygulanır, ardından masaj hareketleri ile ürünün aktif hale gelmesi sağlanır. Durulanmaz.
Soru: bunu kafa derime sikdikdan sonra fön ile kurutuyormuyum
Cevap: merhabalar urban care sıtesınde ayrıntılı bılgı mevcuttur
Soru: bargello oriantal kadın vücut spreyi stogu ne zaman yenilenir?
Cevap: Merhaba yakın zamanda stoklarda olacaktır iyi günler dileriz
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Ürünün Detaylı Resimleri
Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML En Uygun Satış Linki
Urban Care Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Urban Care Expert Serisi Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Saç Toniği-Hızlı Uzamaya Yardımcı-200 ML yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.