Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Fiyatına Göre Alınır Mı

Sevda

Bilgili
Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Alınmaya Değer Mi?
Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Şimdiki Fiyatı Ile 33999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Memnuniyet Durumu Nedir?

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Hakkında yaklaşık 228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Ürün Özellikleri

_x000D_

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Ürününün Satıcısı, CASPER Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP ürününü 33999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Son Yorumlar
33999.0 Tl ye satışta olan Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
228 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: süper bir ürün kardeşime aldık çok memnun
İsim: MEHMET Y. İ.
Tarih: 29 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Paketleme gayet güzeldi sağlam bir şekilde elime ulaştı , kızıma hediyealdığımız için tam olarak açmadık
İsim: K** A**
Tarih: 19 Mart 2024
Satıcı: EXCALIBUR

Yorum: Çok fazla araştırdım laptop alırken en doğru kararı vermişim kesinliklealacak olanlar hiç düşünmeden alabilir bütün oyunları ultra ayarlardaoynuyorum ve çok iyi performans alıyorum kurulumu biraz zor onun dışındacanavar gibi..
İsim: **** ****
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: Harika bir ürün . Tam bir oyun canavarı
İsim: B** A**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: sağlam iki günde ulaştı. çok iyi
İsim: H** Y**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: tşkler gerçekten özenle paketlenmis bilgisayarı kullanmaya başladık çok iyi
İsim: H** K**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: çok harika bir cihaz şükür sorunsuz ulaştı kullanıyorum şimdilik şükürsorun yok ama bu bilgisayardan önceki bilgisayarım bilgisayar değilateri imiş onu farkettim 😂
İsim: S** M**
Tarih: 07 Ocak 2024

Yorum: İlk önce ürünü 30 k aldık arkasından hemen indirim geldi 29 oldu şuandasadece basit bir kutuya koyarak gönderim olmuş bence bu şekilde bu kadarpara veriyoruz bunu yapmak yanlış birde windows kurulurken illakiEthernet kablosu gerekiyor bilginiz olsun fiyat
İsim: Doğan C. Y.
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: çok kaliteli indirimde aldım uyguna geldi
İsim: t** C**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: ürün elime çok erken geldi paketleme çok güzel yapılmış cihazda sıkıntıyoktu satıcıya teşekkürler
İsim: Y** Ç**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: Performans olarak gayet iyi Gta5 130-170 Fps Rust 90+Fps Pubg 200+FpsValorant 250-300Fps civarı oyun performanı veriyo ben gayet memnunkaldım ısınma sorunu pek yok fanlar güzel soğutuyo oyundayken fan sesivar evet ama kulaklıkla duyulmuyo boşta film vs izlerken fan sesi yokkargo 2 günde elime ulaştı paketleme güzeldi Windows yüklü değil vegelen flaDevamını Oku
İsim: E** k**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: Çoklkkl iyiiiiiiiiii
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: g770 modelini kullanıyorum çok memnunum ve kardeşime üniversiteye geçişhediyesi olarak aldık bunu da sipariş vermemizin üzerinden 24 saatgeçmeden elimize ulaştı.
İsim: C** Ç**
Tarih: 12 Ekim 2023

Yorum: performansı çok iyi tasarımına da bayıldım. tek kelime ile harika
İsim: Y** Ö**
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: Kargo hızlıydı ve elime sağlam şekilde ulaştı bilgisayarın oyunperformansı olağanüstü teşekürler excalibur..
İsim: E** B** Ç**
Tarih: 10 Haziran 2023

Yorum: çok tereddüt ederek almıştım ama bukadarını beklemiyordum hızlı kargoürün şahane kaliteyi paranızın hakkınızı alıyorsunuz tavsiye ederim.
Tarih: 10 Haziran 2023

Yorum: muazzam bir gamebook. Last of us part 1, God of War ve RE Village veUncharted 4 gibi oyunları ultrada oynuyorum. Tam bir görsel şölen veperformans sunuyor! Paketleme gayet güzeldi. Ürün hiç zarar görmedenelime ulaştı. Kargo ilçede olmama rağmen 2 günde geldi. Satıcıya,kargoya ve trendyola teşekkürler
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Kaliteli ürün ve sorunsuz elime ulaştı teşekkür ediyorum.
İsim: N** Ş**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: Kargo sorunsuz geldi teşekkür ederim. Tuş takımının ergonomik yapısıhoşuma gitti bi kaç oyunu en son grafikte oynamama rağmen aldığım fpsdeğerleri benim için sorunsuz . Oynarken herhangi bi sorun yaşatmadı
İsim: H** n** T**
Tarih: 04 Mayıs 2023

Yorum: Paketlemesi vs zarar görmemesi adına her şey düşünülmüş memnun kaldımzaten kargo da çok hızlı geldi . Tasarım olarak hafif ve kullanılanmalzeme açısından kaliteli olduğunu gösteriyor. Satıcıya teşekkür ederim

Yorum: Kendime kasa toplamayı düşünüyordum ilk başta daha sonrasındabilgisayarcı bi arkadaşım var bu işlerle ilgili bir de tam bir oyundeilisi kendisi bna bunu önerdi mağaza gittik baktık falan sonrasıdaalmaya karar verdim pişman değilim n vidia rtx40 ekran kartı gerçektenfarkettiriyor kendini

Yorum: Liseye giden oğluma aldık dersleri için ama genellikle oyun oynuyor :)bilgisayarı çok fazla araştırarak aldık hemen hemen çoğu incelemeyi deizlemiştim rgb klavyesi güzel duruyor fan sesi beni pek rahatsız etmedises sistemi oyunlarda beklediğim etkiyi gösterdi diyebilirim

Yorum: Ben yayın yapmak için aldım. Laptop ile hem yayınları sorunsuz açıphemde oyun oynayabiliyorum üst düzey performanslı oyunlar oynamamarağmen akıllı turbo soğutma devreye girdi ve ısınmayı minimumda tuttu.Memnun kaldım açıkçası.

Yorum: çok memnunuz
İsim: e** ç**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: kurulumunu ücretli yaptırdım bunun dısında gayet iyi...
İsim: a** b**
Tarih: 25 Eylül 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: bilgisayardan memnum ama bu kadar ağır olduğunu bilseydimalmayabilirdim. sessiz çalışıyor hızlı sorunsuz. kargo hızlıydı
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: gayet iyi
İsim: M** G**
Tarih: 25 Ağustos 2024

Yorum: acayip iyi canavar canavarr
İsim: K** ç**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: öncelikle oyun oynarken çok fazla fan sesi çıkarıyor bu bir gerçekklavye rgb ışıkları o kadar da güzel değil fotoğrafı karartarak çektimbiraz numlock tuşlarının oradı ısınıyor ama soğutucu kullanırsanız fazlaısınma olmuyor bazen açma tuşuna bastığım zaman açılmıyor uzun basıpreset atıyor ama gayet güçlü bir bilgisayar monsterlara flan bin basar
İsim: Onur y.
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: windows yuklu almak daha mantikli cok ugrastiriyor
İsim: e** a**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: içine lisanslı Windows ve Office programı attırmak istedigimde yetkili servis ilk formattan sonra atilmayabilir dedi bu durumda sorun yaşarsak ne olacak
Cevap: Merhaba, ürün işletim sistemi FreeDos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: efendim laptop un içinede bulunan rtx4050 ekran kartı kaç wat ?
Cevap: Merhabalar, RTX 4050 ekran kartı 115Wattır.Keyifli alışverişler dileriz

Soru: merhabalar boş SSD slotu var mı SSD yi kendimiz takarsak garanti dışı kalır mı?
Cevap: Merhaba, iki adet M.2 NVMe SSD slotu ve 2 adet DDR4 3200 Ram slotu bulunmaktadır. Boş olan slotlara yükseltme işlemi sağlayabilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: ekranı kartı kaç watt? Ve ekranı kaç ms?
Cevap: Merhaba, cihazda Nvidia GeForce RTX 4050 ekran kartı mevcuttur. Üründe 3 ms tepki süresi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: pakette mouse kulaklık dahilmi
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde flash bellek içerisinde güncel driverler bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: elektriklimi yoksa şarjımı kablosuz calisirmi
Cevap: Merhaba, ürün şarjlı olarak kullanılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu ürünü yazılım için kullanabilir miyim acaba?
Cevap: Merhaba, üründe minimum sistem gereksinimleri sağlayan tüm uygulama/programları kullanım sağlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ekran kartı kaç Watt ve kaç bit ?
Cevap: Merhaba, ürünün ekran kartı 60-90 watt arası güç vermektedir. İlginize teşekkür ederiz.

Soru: bu laptop windows kaç ve bunun ethernet kablo giriş usb,si varmı
Cevap: Merhaba, ürünün 3 adet USB 3.x girişi, 1 adet USB Type-C girişi, 1 adet HDMI, 1 adet internet girişi mevcuttur. Free Dos işletim sistemine sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: ömür boyu ücretsiz bakım desteği varmı?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Casper Türkiye garantilidir. Dilerseniz yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bilgisayarı açınca beyaz ekran çıkıyor yardım eder misiniz güvenlik moduna benziyor
Cevap: Merhaba, ürün Casper Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Casper yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ekran kartı kaç watt?
Cevap: Merhabalar, RTX 4050 ekran kartı 115Wattır. Keyifli alışverişler dileriz

Soru: 4k video düzenleme için uygunmu cihaz....
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba çanta hediyeniz yokmu acaba bu ürün için
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Hediye seçeneğimiz şu an için bulunmuyor.

Soru: Merhabalar ben çok fazla evde durmuyorum tır üzerindeyim 2000 wt lık güç kaynağıyla tır bataryasıyla şarj edebilirmiyim?
Cevap: Merhabalar. Dilerseniz en yakın servis noktamız ile görüşerek bilgi ve destek alabilirsiniz. iyi günler dileriz.

Soru: MERHABALAR ÖZELLİKLER DOĞRUMU
Cevap: Merhabalar, RTX 4050 ekran kartı 115 Wattır. Ürün RGB özelliktedir. Ürün işletim sistemi FreeDos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. Cihazda Nvidia GeForce RTX 4050 ekran kartı mevcuttur. Üründe 3 ms tepki süresi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Ekran Karti Nedir
Cevap: Merhaba, cihazda Nvidia GeForce RTX 4050 ekran kartı mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kamerası var mi
Cevap: Merhaba, dahili olarak kamera ve mikrofon mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: windowsu kendim kurmayi bilmiyorum nerden kurdurtacağım
Cevap: Merhaba ürünümüz işletim sistemi Free Dos'tur. Dilediğiniz işletim sistemini kurabilir ya da kurulumu için yetkili servislerden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yazılım uygulamaları için uygun mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Excalibur G870.1245-DFA0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 6GB RTX4050 DOS GAMING LAPTOP En Uygun Satış Linki