EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Satın Alır Mısınız-

Ayla

Bilgili
EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Alanlar Memnun Mu?
EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Anlık Fiyatı 19699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Detaylı Açıklama

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürününün Satıcısı, Electrolux EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz ürününü 19699.0 Tl'den Satılmaktadır.

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürünü Kullananların Görüşleri
19699.0 Tl ye satışta olan EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: çok çabuk bir sürede geldi çok uygun fiyata aldım İyi ki varsın Trendyol !!!
İsim: M** B**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Nice Teknoloji

Yorum: çevremde kullanan arkadaşlarım vardı ve hep aklımdaydı iyi'ki de almışımdıyecegınız bı parça ben çok memnunum gayet sessız ve harika bı makınedüşünmeden alabılırsınız
İsim: E** S**
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: Alicandanal

Yorum: az suyla temiz yıkıyor program sayısı çok fazla sıcaklığını yıkamasüresini ayarlayabiliyosunuz sessiz çalışıyor tablet deterjan kullanmaözelliği var begendim kaliteli
İsim: H** T**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: makina iyi çalışıyor. memnunum . satıcı ertesi gün kargoya verdimakinayı ama horoz lojistik 1 hafta sonra getirdi . 1n az 1 hafta rötarolacak şekilde satın alın.
İsim: G** G**
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: NETTEENUCUZ

Yorum: ses seviyesi bence yüksek ama kulanışılı makine alan tavsiye edilir
İsim: R** N**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: Makinayi kullanmadan yorum yapmak istememiştim. Aldığım yaklaşık 10 günoldu iyi ki Electrolux almakla doğru karari vermişiz.🥰 Çamaşırlarimisler gibi tertemiz yıkıyor benim için önemli olan yaka kısmında kokuolmadan temiz şekilde yıkamasıydi daha önce çok taninmiş firmanınmakinasını aldım hiçbir şekilde memnun kalmadım. Düşünmeden alın aldırınarkaDevamını Oku
İsim: P** K**
Tarih: 02 Şubat 2024

Yorum: ürün gayet şık malzeme kaliteli. Yıkamada herhangi bir sorun yok sessizbir makina sıkma da fısıltı beklemeyin arkadasar.1200 1400 devir makinaalackalara tavsiye ederim. fiyat değişimi çok oluyor takip edip uygunzamanda almanızı öneririm.
İsim: Z** A** a**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Kargo çok özenliydi kurulumu da hemen yapıldı. Ürünü çok araştırarakalmıştık. Çok iyi bir marka. Şu an için herhangi bir sorun yaşamadık.Teşekkür ederim
İsim: B** S**
Tarih: 28 Mart 2024
Satıcı: GÜL GROUP

Yorum: merhabalar e arşiv fatura mailime geldi fakat dosya açılmıyor faturayıtekrar yollarsanız çok sevinirim kurulum için gerekliymiş.
İsim: C** A**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Satıcı: Alicandanal

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Ürüne Dair Sorular

Soru: Merhaba kurulumu elektrolüx servisi mi yapacak, ücretsiz mi? Garanti 3 yıl mı?
Cevap: Tabi efendim Servis yapıyor Garanti 3 yıl

Soru: merhaba, yetkili bayi misiniz. (buradaki isimle arattigimda yetkili bayiler listesinde isminizi göremedim) ayrıca firmanız nereden gönderim sagliyor
Cevap: Electrolux yetkılı bayısıyız ıstanbul Ayazağa yollanım sağlanıyor efendim

Soru: merhaba, ürün Electrolux çamaşır makinesi distribütör garantili midir
Cevap: Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Firma garantilidir efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba Tambur hacmi kaç litre?
Cevap: Merhaba, tambur hacmi 68 litredir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi alışverişler dileriz.

Soru: merhabalar çamaşır makinesi bide kurutma makinesi alıcam electrolux markası garantili değil mi farklı bir bayi garantili değil garanti konusunda sorun yaşamayacağım doğrumudur
Cevap: Merhaba, Electrolux Türkiye garantilidr, tüm Türkiye genelinde yetkili servis tarafından ücretsiz kurulum yapılır.

Soru: bayi ismini yazabilir misin
Cevap: İksavm efendim

Soru: merhaba. ürün teşhir mi? garantisi ne kadar? bir üst modelden farkı ne? kurulum için nasıl bir yonlendirme oluyor?
Cevap: ürün bilgilerinde teşhir ibaresi yoktur garanti 3 yıldır. kurulum için electrolux müşteri hizmetlerini aramanız gerekir.

Soru: merhaba biri bana yazdı da bu sizin firmanın ürünlerini beğenerek kazanç elde edicemi söyledi doğru bilgi mi ?
Cevap: Merhaba öyle bir kampanyamız yok

Soru: garanti kaçyıl
Cevap: Merhaba Üç yıl Electrolux Türkiye garantilidir.

Soru: Merhaba, 10kg kapasite ile bütün programlarda yıkıyor mu? Birde kırışık azaltma var yazıyor ürün özelliklerinde ama siz bir soruda yok demişsiniz anlayamadım var mı yok mu?
Cevap: Merhaba Her programda 10 kg kullabilirsiniz özellikler doğrudur

Soru: Merhaba , sadece sıvı deterjan ile mi kullanılıyor ? Toz deterjan ile kullanılmıyor mu ?
Cevap: İkisi de kullanılıyor

Soru: Tekirdağ çerkezköy bölgesine gönderiliyor mu?
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: ürün elektrolüx Türkiye garantili mi ve garantisi kaç yıl?
Cevap: Merhabalar, Electrolux Türkiye garantilidir. 3 yıl garantisi vardır.Keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla,

Soru: Merhabalar , Bu Ürünü Elektrolüx çamaşır makinesi ni hangi kargo ile gönderilecek ve Marka deposundanmı sizin deponuzdanmı kargoya verilecek
Cevap: Bizim kendi depomuzdan

Soru: ekran tuşlumu dokunmatikmi
Cevap: Merhaba ürün görseldeki gibidir efendim

Soru: EW6f3146beb ile arasındaki fark nedir hangisi yeni ürün
Cevap: Merhaba, EW6F341PST yeni model olandır. EW6F3146BEB artık üretimde yoktur.

Soru: iyi çalışmalar buharlı kırışık azaltma özelliği var öı
Cevap: Merhaba Yoktur malesef.

Soru: Merhaba tam olarak anlamadım. Ana yıkama gözünde sadece sıvı deterjan diyor. Toz kullanılmıyor mu?
Cevap: Merhaba, Toz deterjan kullanabilirsiniz.

Soru: en yenisi hangisi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba sehir disina gönderim yapiyor musunuz bolu da bir köyde oturuyorum
Cevap: Yollanım sağlanıyor efendim

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

EW6F341PST UniversalDose A Enerji Sınıfı 10kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz En Uygun Satış Linki