evde meditasyon nasil yapilir ?

Evde meditasyon nasıl yapılır?
Sırtınız düz olacak şekilde bir sandalyeye veya yere rahatça oturun. Gözlerinizi kapatın veya bakışlarınızı meditasyon

Merhaba arkadaşlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @RengarenkSes

Bir başka husus olarak

- Çoğu meditasyon uzmanı, vücudunuzun doğal nefes almasına izin vermenizi önerir. Nefesiniz sığsa, sığ olmasına izin verin; derinse, derin olmasına izin verin . İsteğe bağlı bir egzersiz olarak, bazıları başlangıçta birkaç derin nefes almanızı önerir . Burun deliklerinizden nefes alıp ağzınızdan verebilirsiniz

İşine yaraması beni sevindirir

Sırtınız düz olacak şekilde bir sandalyeye veya yere rahatça oturun. Gözlerinizi kapatın veya bakışlarınızı meditasyon

Selamlar herkese

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir örnek olarak

- Çoğu meditasyon uzmanı, vücudunuzun doğal nefes almasına izin vermenizi önerir. Nefesiniz sığsa, sığ olmasına izin verin; derinse, derin olmasına izin verin . İsteğe bağlı bir egzersiz olarak, bazıları başlangıçta birkaç derin nefes almanızı önerir . Burun deliklerinizden nefes alıp ağzınızdan verebilirsiniz
- 3. Meditasyon yapmak için en iyi zaman, yogilerin yaptığı gibi, güneş doğmadan önceki sabahın erken saatleridir

İşine yararsa ne mutlu bana

İyi sabahlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RengarenkSes

Bir başka husus olarak

- Mantra, genellikle Sanskritçe olan dini hece veya şiirdir. Kullanımı mantra ile ilişkili ve okul ve felsefesine göre değişiklik gösterir. Esasen ruhani kanallar olarak kullanılırlar, kelimeler ve oluşan titreşimlerden faydalanarak kişinin daha yüksek bir bilince ulaşmasını amaçlar
- Sırtınız düz olacak şekilde bir sandalyeye veya yere rahatça oturun. Gözlerinizi kapatın veya bakışlarınızı meditasyon alanında yer alan, bir resim, herhangi bir simge veya size huzur veren bir nesneye odaklayın. Yavaş, derin ve nazikçe nefes alın. Zihninizi kendi içinize veya nesneye odaklayın

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Selam sevgili topluluk

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RengarenkSes

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Burnunuzdan derin bir nefes aldıktan sonra karnınızın şişmesine izin vermelisiniz. Ardından ağzınızdan yavaşça nefes vererek derin nefes alma ve verme döngüsünü birkaç kez tekrarlamalısınız. Alıp verdiğiniz nefeslerinize odaklanmak, zihninizi şu ana getirir ve uykuya geçişte zihinsel sakinlik sağlayabilir
- Yoga , bedeni ve zihni hazırlayan pozlar ve nefes egzersizleriyle fiziksel temeli sağlar. Meditasyon ise bu bağlantıyı derinleştirerek bizi içsel huzur ve farkındalık durumuna yönlendirir

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular