Nilgun
Bilgili
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Alanlar Memnun Mu?
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Şu Anki Değeri 499.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Ürün Özellikleri
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Ürününün Satıcısı, DeChival Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ ürününü 499.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Son Yorumlar
499.99 Tl ye satışta olan Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok şık kaliteli 57 kiloya s beden ideal
İsim: N** Ö**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Satıcı: win moda
Yorum: kargo çok hızlıydı, tam aradığım paraşüt eşofman. normalde de L beden giyen biriyim, siparişi de L beden verdim ve çok güzel oldu. dar eşofman giymeyi sevmiyorum, istediğim gibi oldu
İsim: C** A** P**
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Beden:L
Yorum: ürün güzeldi bir beden küçük istenebilir s istedim ama boldu o yüzden iade ettim
İsim: M** B**
Tarih: 15 Haziran 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Gayet güzel oğlum beğendi
İsim: N** E**
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Boy:160cm
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: paçaları manşetli mi ?
Cevap: Merhaba mansetlidir fakat farklı bir dikim tekniği vardır
Soru: Merhaba ürün yazlık mıdır ve 172 boy 85 kg için hangi beden uygundur?
Cevap: Merhaba yaz ve sonbahar için uygundur xl beden tercih edebilirsiniz
Soru: Haşema olarak kullanılabilir mi?
Cevap: merhaba evet tercihe bağlı kullanabilirsiniz
Soru: 3xl ne zaman gelir
Cevap: Merhaba ürünümüz en kısa zamanda stoklara gelecektir. Keyifli alışverişler.
Soru: 1.63. 85 kilo hangi beden almalıyım ne üzerineyağıissın nede çok bol dursun istiyorum
Cevap: Merhaba XXL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Merhaba 1.64 boy 83 kilo hangi beden almalıyım dar olsun istemiyorum çok aşırı da bol olsun istemiyorum hafif salaş olsun istiyorum
Cevap: merhaba XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: 1.80 boy 72kilo hangi beden
Soru: 164 -59 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Merhaba boyum 1.55 kilom 54 benim için uygun olur mu? Hangi beden kullanmalıyım? Terzide yaptırılabilecek bir ürün mü?
Cevap: Merhaba s beden kullanabilirsiniz fakat boy uzun olacakdir ve terzide yaptırılabilir
Soru: boy 1.83 kilom 80 hangi beden uygun olur acaba?
Cevap: Merhaba XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kolay gelsin 1.70 boy 88 kilo hangi beden tercih etmeyelim
Soru: merhaba boy. 170 kilo 70hangi benden olur
Cevap: Merhaba L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.54 boy 74 kilo basenli bayana hangi beden olur?
Cevap: Merhaba XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: merhaba boy 175 kilo 73 hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Ürün çift mi alınıyor tek mi
Cevap: merhaba tek olarak almış oluyorsunuz
Soru: merhabalar 167 boy 53 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Merhaba, 178 cm/60 kg için hangi beden uygundur? Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Merhaba S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ben beden olarak 2xl istemiştim neden xxl gönderdiniz
Cevap: Merhaba 2 xl ile xxl aynı ifadede olduğu için yani eş anlamlıdır ve biri rakamla 2 tane xl olduğunu anlatmıştır öteki ise x x l olarak daha sade bir anlatım yapmisdir
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Görseller
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Şu Anki Değeri 499.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Ürün Özellikleri
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Ürününün Satıcısı, DeChival Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ ürününü 499.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Son Yorumlar
499.99 Tl ye satışta olan Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Çok şık kaliteli 57 kiloya s beden ideal
İsim: N** Ö**
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: kargo çok hızlıydı, tam aradığım paraşüt eşofman. normalde de L beden giyen biriyim, siparişi de L beden verdim ve çok güzel oldu. dar eşofman giymeyi sevmiyorum, istediğim gibi oldu
İsim: C** A** P**
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Beden:L
Yorum: ürün güzeldi bir beden küçük istenebilir s istedim ama boldu o yüzden iade ettim
İsim: M** B**
Tarih: 15 Haziran 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Gayet güzel oğlum beğendi
İsim: N** E**
Tarih: 18 Nisan 2024
Beden: Boy:160cm
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: paçaları manşetli mi ?
Cevap: Merhaba mansetlidir fakat farklı bir dikim tekniği vardır
Soru: Merhaba ürün yazlık mıdır ve 172 boy 85 kg için hangi beden uygundur?
Cevap: Merhaba yaz ve sonbahar için uygundur xl beden tercih edebilirsiniz
Soru: Haşema olarak kullanılabilir mi?
Cevap: merhaba evet tercihe bağlı kullanabilirsiniz
Soru: 3xl ne zaman gelir
Cevap: Merhaba ürünümüz en kısa zamanda stoklara gelecektir. Keyifli alışverişler.
Soru: 1.63. 85 kilo hangi beden almalıyım ne üzerineyağıissın nede çok bol dursun istiyorum
Cevap: Merhaba XXL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Merhaba 1.64 boy 83 kilo hangi beden almalıyım dar olsun istemiyorum çok aşırı da bol olsun istemiyorum hafif salaş olsun istiyorum
Soru: 1.80 boy 72kilo hangi beden
Soru: 164 -59 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Merhaba boyum 1.55 kilom 54 benim için uygun olur mu? Hangi beden kullanmalıyım? Terzide yaptırılabilecek bir ürün mü?
Cevap: Merhaba s beden kullanabilirsiniz fakat boy uzun olacakdir ve terzide yaptırılabilir
Soru: boy 1.83 kilom 80 hangi beden uygun olur acaba?
Cevap: Merhaba XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kolay gelsin 1.70 boy 88 kilo hangi beden tercih etmeyelim
Soru: merhaba boy. 170 kilo 70hangi benden olur
Cevap: Merhaba L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.54 boy 74 kilo basenli bayana hangi beden olur?
Cevap: Merhaba XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: merhaba boy 175 kilo 73 hangi beden almalıyım
Cevap: Merhaba L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Ürün çift mi alınıyor tek mi
Cevap: merhaba tek olarak almış oluyorsunuz
Soru: merhabalar 167 boy 53 kilo hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz. WİN MODA olarak siz değerleri müşterimize hizmet vermekden mutluluk duyarız .
Soru: Merhaba, 178 cm/60 kg için hangi beden uygundur? Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Merhaba S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ben beden olarak 2xl istemiştim neden xxl gönderdiniz
Cevap: Merhaba 2 xl ile xxl aynı ifadede olduğu için yani eş anlamlıdır ve biri rakamla 2 tane xl olduğunu anlatmıştır öteki ise x x l olarak daha sade bir anlatım yapmisdir
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Görseller
Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ En Uygun Satış Linki
DeChival Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DeChival Eşofman Altı UNİSEX / CABRİO PARAŞÜT KUMAŞ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.