ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox En Ucuzu Nerede Bulunur-

Ozlem

Bilgili
ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Tavsiye Eder Misiniz?
ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Anlık Fiyatı 23519.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Memnuniyet Durumu Nedir?

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Teknik Bilgiler

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Ürününün Satıcısı, Electrolux ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox ürününü 23519.0 Tl'den Satılmaktadır.

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Hakkında Yapılan Yorumlar
23519.0 Tl ye satışta olan ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün özellikleri çok iyi sadece bir kez kullandim hiç ses yoktu..Bitincekapı acildi. Bulaşıklar gayet iyi yıkanmişti.
İsim: Ü** A**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alicandanal

Yorum: güzel ürün
İsim: T** S** A**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Siparişim tam istediğim gibi çok hızlı ve zamanında sorunsuz bir şekildeelime ulaştı,çok teşekkür ederim Trendyol...
İsim: ş** c**
Tarih: 21 Ocak 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürün hasarsız bir şekilde ulaştı bu konuda hem satıcıya hem de kargoşirketine çok teşekkür ederim ayrıca bütün sorularıma hızlı bir şekildecevap verildi alışverişimden çok memnun kaldım
İsim: Fatma L.
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: ürünü sipariş ettim. geldikten sonra servis geldi açtı ürün hasarlıcikti ürünü düşünmüşler altı dağılmış iade ettim. iadede problemyaşamadım. ürünü yakınımda bayiiden aldım gayet memnunum.
İsim: S** K**
Tarih: 01 Ağustos 2024

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Merak Edilenler Neler?

Soru: Merhaba kendi magazasinda butun urunlerde 10 yillik garanti mevcut diyor burda oyle mi?
Cevap: Merhaba, Ürün ile ilgili bilgi, garanti, kurulum ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba tuslumu dokunmatikmi
Cevap: Dijital ekran dokunmatik dir.

Soru: Ankastreye dönüştürülüyor mu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Makineye ekstra kaşıklık konabilir mi alt sepete olanlardan
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM

Soru: kurulum ücretli mi
Cevap: Ücretsiz efendim

Soru: Merhaba bu ürünü mağazazında alsam aynı fıyat mi
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM

Soru: Enerji sınıfını öğrenebilirmiyim
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: Alt sepet kızaklı mı tekerleli mi
Cevap: Alt sepet tekerlekli

Soru: Merhabalar, ilave durulama özelliği var mıdır Tsk ederim

Soru: Merhaba, enerji sınıfı yeni sınıflandırmaya göre nedir? Bir de ekstra kaşıklık almak istesek alabiliyor muyuz?
Cevap: Enerji verimlilik sınıfı: D Enerji tüketimi (Eco 100 kullanım - kW/h): 85 ekstro sepet konusunu yetkili servislere sormaniz gerekmektedir efendim

Soru: Merhaba garantisi kac yıl ve elektrolux resmi garantili dimi kurulumunu elektrolix servisi mi yapiyor? Tam bilgilendirirseniz alicam hemen
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM. 3 YIL RESMİ DİSTRÜBİTÖR GARANTİLİDİR. KURULUMU ELECTROLUX SERVİSİ YAPMAKTADIR.SERVİSİ ARARSANIZ HEMEN GELİP MONTAJINI YAPACAKLARDIR.

Soru: Merhabalar servis montajı ücretli midir. Ayrıca Trendyol sigorta paketi alınca yüne kendi servisi mi geliyor arıza durumunda
Cevap: ÜCRETSİZDİR SERVİS GELİR BAKAR EFENDİM.

Soru: Süpermiş.son sorum sitesinde 10 yıl garanti olan ve resimde de 10 yıl denen şey nedir
Cevap: İNVERTER MOTORUNDA HERHANGİ BİR SIKINTI ÇIKMASI HALİNDE 10 YIL GARANTİLİDİR.AMA BU SADECE MOTORU İÇİN GENEL ÇAMAŞIR MAKİNASINI KARŞILAMIYOR.

Soru: merhaba bu ürün spot urunumudur almak istiyorum ama sıfır kapalı kutulu urunumudur nerden gönderim sagliyorsunuz
Cevap: Sıfır kapalı ürün gaziantep ten gönderim sağlıyoruz

Soru: Merhaba. Çatal kaşık bölümü çekmece mi yoksa kaşıklık mı?
Cevap: Çekmece efendim.

Soru: İçi başka yerde krom yazıyor? İç malzeme nedir?
Cevap: Çelik efendim

Soru: Program bitiminde Otomatik kapak açma özelliği var mı?
Cevap: Var efendim

Soru: merhaba en üstteki çekmece kaşıklık çıkartılabilir mi istediğimiz zaman ve ekstra sepet kaşıklık oluyor mu üründe
Cevap: Merhabalar, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Üst çekmece çıkartılamamaktadır. Ürünün içerisinden ekstra sepet kaşıklık çıkmamaktadır efendim aksesuar kapsamında ayrıca satılmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: uzun süreli garanti nasıl yapılıyor. 10 yıllık

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ESM48310SX MaxiFlex SatelliteClean AirDry D Enerji Sınıfı 8 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Inox En Uygun Satış Linki