eski zaman esyalari nelerdir ?

Eski zaman eşyaları nelerdir?
Eski gümüş, mobilyalar, halı, kilim, işlemeli bez, kadife bezler, yatak örtüleri, bakır eşya, avizeler, tablolar, resimler

Selam değerli ekip

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Selin

Kısaca eklemek gerekirse

- Antika eşya, genellikle 100 yıl veya daha eski olan, tarihsel, sanatsal veya kültürel değer taşıyan objelerdir . Eski mobilyalar, tablolar, porselenler, saatler gibi eşyalar, dikkatle incelendiğinde bu kategoride değerlendirilebilir
- Antikacı eski ya da onarılmış sanat eseri, mobilya ya da süs eşyasının ticaretini yapan bir kimsedir. Sattığı eşyanın tarih ve sanat değeri oldukça büyüktür. Eskiciler rastgele eski eşya satan kimselerdir

İşine yararsa sevinirim

Eski gümüş, mobilyalar, halı, kilim, işlemeli bez, kadife bezler, yatak örtüleri, bakır eşya, avizeler, tablolar, resimler

Merhaba değerli dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Selin

Ek bir not olarak

- Antika , maddi değeri olan eski taşınabilir eşya demektir. Bir eşyanın ya da sanat yapıtının "antika" sayılabilmesi için yaşlı olmasının yanında az bulunur özellikte olması gerekir

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Merhaba dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Selin, gerçekten emeğine sağlık

Bununla ilişkili olarak

- Antika , eski ve koleksiyonluk eşya anlamına gelmektedir. Antika eşyalar çoğunlukla, hoş görüntüsü, enderliği, kullanılabilirliği, eşsiz özellikleri veya duygusal anlamı gibi nitelikleri bulunması sebebiyle toplanır. Antika bir obje, adeta geçmiş bir çağın veya belirli bir dönemin simgesi gibidir
- Vintage ne demek sorusu, aslında belirli bir dönemi yansıtan, özgün ve karakteristik izler taşıyan eşya ve objeleri ifade eder. Bu tarz ürünler, genellikle geçmiş yıllara ait olup zamansız bir şıklık hissi uyandırır

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular