ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Elvan

Bilgili
ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Satın Alır Mısınız?
ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Güncel Fiyatı 17750.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Ürün Detayları

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Ürününün Satıcısı, Electrolux ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz ürününü 17750.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumlar Hakkında Bilgi
17750.0 Tl ye satışta olan ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Marka olarak zaten güvendiğim bir markaydı. Ürün de beklediğim gibiçıktı. Airdry özelliği pratik, kısa süreli yikamalarda bulaşıklar tamkurumadan kapağı otomatik açıyor ve üzerinde yer alan damlalar kısa birsüre içinde hava ile kuruyor. Böylelikle elektrik tasarrufu sağlanıyor.Uzun yıkama daha yapma fırsatımız olmadı. Satıcı da hızlı bir şekildeürDevamını Oku
İsim: Salih Y.
Tarih: 17 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Üründe bir sıkıntı yok tertemiz geldi servisede kurdurduk güvenlialabilirsiniz. Teşekkür ederiz
İsim: e** b**
Tarih: 30 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Nice Teknoloji

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: iyi günler hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz.
Cevap: Merhabalar Horoz logıstık efendim

Soru: merhaba ürün 3 sepetmidir
Cevap: Detaylı bılgı için electrolux müşteri hizmetlerini arayabılırsınız efendımm

Soru: kurulum için servis nosunu yazabilirmisiniz
Cevap: Iletsıım bılgısı veememız yasaktır trendyol kurallarına göre internetten Electeolux müşteri hizmetleri yazarsanız numarası çıkacaktır efendim

Soru: Merhaba yükseklik kaç cm dir
Cevap: Merhaba 85 cm

Soru: 50 cm eninde alana sığar mı küçük mutfak
Cevap: Genişlik 60 cm sığmaz efendim

Soru: Ek garanti bilgisi var mi
Cevap: Merhaba servis size geldikten sonra ek garanti için belli bir ücret karşılığında yapabilirsiniz

Soru: Başlıkta 8 program diyor açıklamada 10 program hangisi doğru😊
Cevap: Merhabalar 8 efendjm

Soru: Motor garantisi kaç sene acaba
Cevap: 10 yıl efendim

Soru: servis kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Ücretsiz efendim

Soru: SELAM BU MAKİNE 8 PROGRAMI 10 PROGRAM MI
Cevap: Merhaba, 8 programlıdır.

Soru: Merhaba ürün üretim yeri neresi acaba
Cevap: Polonya efendim

Soru: en kısa programı kaç dakikadır. Teşekkürler
Cevap: Merhabalar, Yıkama programları: 160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, Auto, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes,şeklinde olmak üzere en kısa 30 dk programı vardır. Keyifli alışverişler dileriz. Saygılarımızla,

Soru: Merhabalar. Yıkama programları Kaç saat acaba. en kısa ve en uzunu
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Türkiye garantili midir
Cevap: Evet Türkiye garantilidir.

Soru: Merhaba bu üründe altta kaşık çatal için sepeti varmı? Yoksa en üstte tek tek dizmeli mi ?
Cevap: Merhabalar, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüzün altta kaşık çatal sepeti vardır efendim. Keyifli alışverişler dileriz.

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ESA47210SW AirDry E Enerji Sınıfı 8 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Beyaz En Uygun Satış Linki