LeylaSessiz
Bilgili
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Şu Anki Fiyat Aralığı 249.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Kullanıcılar Memnun Mu?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Detaylı Bilgi
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört ürününü 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Yorumlar Ve Değerlendirmeler
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Rengi ve dokusu çok güzel kesinlikle alın eşime aldım kendi bedeni tam oldu
İsim: B** Ş**
Tarih: 17 Ekim 2023
Beden: Beden:XL
Satıcı: Tudors
Yorum: mükemmel duruşu boyu kaliteli bir ürün tam beden alın.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Tam beden alabilirsiniz kumaşı gayet kaliteli görünüyor
İsim: A** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Mart 2024
Yorum: Gayet güzel f/p ürünü tam beden alın
İsim: R** d**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Boy:173cm
Yorum: kesinlikle 1 beden büyük alınmalı eşime aldım hatta tek renk değil bir çok rengini aldım . kalitesine diyecek laf yok . 180 boy 95 kg eşime 2xl aldım kalıbından dolayı alırken bedene dikkat edilmeli .
İsim: B** G** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: gayet iyi tam kalp
İsim: Mazlum K.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: Sevdim güzel çeyiz için aldım
İsim: Z** K**
Beden: 08 Temmuz 2024
Yorum: Aşşırı iyi ve çok kaliteli babama aldım çok beğendi
İsim: D** Ş**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: Kumaşı güzel beğendim
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: eşim için almıştım çok beğendi kumaşı yumuşak esnek çok güzel
İsim: T** Ö**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:L
Yorum: çok kötü..İlk giyilmede söküldü..paramız cop oldu resmen
Yorum: verdiğim para sonuna kadar helal olsun. gerek ürün kalitesi gerekse görseldekinin aynısının gelmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Tudors mağazasında dahi aradığımı bulamamışken burafa en iyisini buldum. Teşekkürler Tudors
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: tam beden alabilirsiniz, kumaş kalitesi güzel
İsim: İbrahim H. D.
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Tudors un gömleklerini hçbeğenmemiştik tişörtü çok güzel geldi,bu fiyata şahane bi penye
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: 125 kg 198 boy en büyük beden aldım eşime çok yakıştı
İsim: M** Z**
Beden: 19 Ağustos 2024
Yorum: her şey mükemmeldi.
İsim: R** B**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: güzel kaliteli duruyor
İsim: Ç** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel yeri
İsim: N** ç**
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: Kumaş & kesim super
İsim: S** Ç**
Beden: 14 Ağustos 2024
Yorum: kalitesi çok iyi, XL beden aldım. Boy 1.80 kilo 85 tam oldu.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: rengi gidik ve kalıbı çok dar
İsim: E** E**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: A** G**
Beden: 09 Ağustos 2024
Yorum: Güzel 1 beden büyük alınabilir
İsim: D** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Boy:183cm
Yorum: urun cok kaliteli şık ve rahat gerçekten başka renklerinide alacağım
Beden: 03 Ağustos 2024
Yorum: Fena değil fp ürünü
İsim: h** k**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: gerçekten çok güzel yıkadım hiç birsey olmadı
İsim: N** Ö**
Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: D** A**
Yorum: satıcı ilgili teşekkür ederim
İsim: Z** B**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: eşime aldım çox güzel
İsim: G** Ş**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: tam beden güzel
İsim: B** A**
Tarih: 09 Haziran 2024
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba 80 kilo 78 boy oneriniz hangi beden
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.70 boy 87kq hangi beden uyqun?
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 7 xl tişörtler varmı ?
Cevap: Merhaba maalesef bulunmamaktadır.
Soru: Siyah var mı ?
Cevap: Merhaba stoklarda bulunan tüm renk ve modeller site üzerinden mevcut olmaktadır.
Soru: 186 boy 74 75 kilo için hangi benden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: xl gelicekmi stoklara gelirse ne zman
Cevap: Merhaba, net bir tarih belli olmamakla beraber satışta olmayan tüm ürün stokları sıklıkla güncellenmektedir. Ürünü favorilerinize ekleyebilir, tekrar stoklara girmesi durumunda haberdar olabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.80 kilo 84 e beden öneriniz nedir
Soru: Merhaba,1.86 boy 82 kg için hangi beden uygun olur ?
Soru: boy 1.80 kilo 75 hangi beden?
Soru: 176 boy 72 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrb 1.74 boy kilo 56 hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde S beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrb boy 175 kilo 76 kac beden öndesiniz
Soru: 1.86 82 kg, hafif bol istiyorum üzerime yapışmasın L mi alayım M mi?
Soru: 168 boy 70 kilo hangi beden uyumludur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: boy 165 kilo 70 hangi beden alınır
Soru: 1.70 boy 60 kg hangi beden olur
Soru: merhabalar 170e 90 kaç beden almaliyim
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.74 boy 84 kg kaç beden?
Soru: boy 184 kilogram 74 hangi beden önerirsiniz
Soru: bedenim L bunda XL tam olurmu
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Fotoğraf Ve Görseller
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Şu Anki Fiyat Aralığı 249.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Kullanıcılar Memnun Mu?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Detaylı Bilgi
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört ürününü 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Yorumlar Ve Değerlendirmeler
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9
Yorum: Rengi ve dokusu çok güzel kesinlikle alın eşime aldım kendi bedeni tam oldu
İsim: B** Ş**
Tarih: 17 Ekim 2023
Yorum: mükemmel duruşu boyu kaliteli bir ürün tam beden alın.
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Tam beden alabilirsiniz kumaşı gayet kaliteli görünüyor
İsim: A** Y**
Beden: 27 Mart 2024
Yorum: Gayet güzel f/p ürünü tam beden alın
İsim: R** d**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Boy:173cm
Yorum: kesinlikle 1 beden büyük alınmalı eşime aldım hatta tek renk değil bir çok rengini aldım . kalitesine diyecek laf yok . 180 boy 95 kg eşime 2xl aldım kalıbından dolayı alırken bedene dikkat edilmeli .
İsim: B** G** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: gayet iyi tam kalp
İsim: Mazlum K.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: Sevdim güzel çeyiz için aldım
İsim: Z** K**
Beden: 08 Temmuz 2024
Yorum: Aşşırı iyi ve çok kaliteli babama aldım çok beğendi
İsim: D** Ş**
Tarih: 14 Haziran 2024
Yorum: Kumaşı güzel beğendim
Beden: 30 Ağustos 2024
Yorum: eşim için almıştım çok beğendi kumaşı yumuşak esnek çok güzel
İsim: T** Ö**
Yorum: çok kötü..İlk giyilmede söküldü..paramız cop oldu resmen
Yorum: verdiğim para sonuna kadar helal olsun. gerek ürün kalitesi gerekse görseldekinin aynısının gelmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Tudors mağazasında dahi aradığımı bulamamışken burafa en iyisini buldum. Teşekkürler Tudors
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: tam beden alabilirsiniz, kumaş kalitesi güzel
İsim: İbrahim H. D.
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Tudors un gömleklerini hçbeğenmemiştik tişörtü çok güzel geldi,bu fiyata şahane bi penye
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: 125 kg 198 boy en büyük beden aldım eşime çok yakıştı
İsim: M** Z**
Beden: 19 Ağustos 2024
Yorum: her şey mükemmeldi.
İsim: R** B**
Tarih: 18 Ağustos 2024
Yorum: güzel kaliteli duruyor
İsim: Ç** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel yeri
İsim: N** ç**
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: Kumaş & kesim super
İsim: S** Ç**
Beden: 14 Ağustos 2024
Yorum: kalitesi çok iyi, XL beden aldım. Boy 1.80 kilo 85 tam oldu.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: rengi gidik ve kalıbı çok dar
İsim: E** E**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: A** G**
Beden: 09 Ağustos 2024
Yorum: Güzel 1 beden büyük alınabilir
İsim: D** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Boy:183cm
Yorum: urun cok kaliteli şık ve rahat gerçekten başka renklerinide alacağım
Beden: 03 Ağustos 2024
Yorum: Fena değil fp ürünü
İsim: h** k**
Yorum: gerçekten çok güzel yıkadım hiç birsey olmadı
İsim: N** Ö**
Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: D** A**
Yorum: satıcı ilgili teşekkür ederim
İsim: Z** B**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: eşime aldım çox güzel
İsim: G** Ş**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: tam beden güzel
İsim: B** A**
Tarih: 09 Haziran 2024
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba 80 kilo 78 boy oneriniz hangi beden
Soru: 1.70 boy 87kq hangi beden uyqun?
Soru: 7 xl tişörtler varmı ?
Cevap: Merhaba maalesef bulunmamaktadır.
Soru: Siyah var mı ?
Cevap: Merhaba stoklarda bulunan tüm renk ve modeller site üzerinden mevcut olmaktadır.
Soru: 186 boy 74 75 kilo için hangi benden uygundur
Soru: xl gelicekmi stoklara gelirse ne zman
Cevap: Merhaba, net bir tarih belli olmamakla beraber satışta olmayan tüm ürün stokları sıklıkla güncellenmektedir. Ürünü favorilerinize ekleyebilir, tekrar stoklara girmesi durumunda haberdar olabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.80 kilo 84 e beden öneriniz nedir
Soru: Merhaba,1.86 boy 82 kg için hangi beden uygun olur ?
Soru: boy 1.80 kilo 75 hangi beden?
Soru: 176 boy 72 kilo hangi beden uygundur
Soru: mrb 1.74 boy kilo 56 hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde S beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mrb boy 175 kilo 76 kac beden öndesiniz
Soru: 1.86 82 kg, hafif bol istiyorum üzerime yapışmasın L mi alayım M mi?
Soru: 168 boy 70 kilo hangi beden uyumludur
Soru: boy 165 kilo 70 hangi beden alınır
Soru: 1.70 boy 60 kg hangi beden olur
Soru: merhabalar 170e 90 kaç beden almaliyim
Soru: 1.74 boy 84 kg kaç beden?
Soru: boy 184 kilogram 74 hangi beden önerirsiniz
Soru: bedenim L bunda XL tam olurmu
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Fotoğraf Ve Görseller
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört En Uygun Satış Linki
Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.