Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Alınmaya Değer Mi ?

LeylaSessiz

Bilgili
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Şu Anki Fiyat Aralığı 249.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Kullanıcılar Memnun Mu?

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Hakkında yaklaşık 178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Detaylı Bilgi

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Ürününün Satıcısı, Tudors Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört ürününü 249.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Yorumlar Ve Değerlendirmeler
249.99 Tl ye satışta olan Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Rengi ve dokusu çok güzel kesinlikle alın eşime aldım kendi bedeni tam oldu
İsim: B** Ş**
Tarih: 17 Ekim 2023
Beden: Beden:XL
Satıcı: Tudors

Yorum: mükemmel duruşu boyu kaliteli bir ürün tam beden alın.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Beden:M

Yorum: Tam beden alabilirsiniz kumaşı gayet kaliteli görünüyor
İsim: A** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Mart 2024

Yorum: Gayet güzel f/p ürünü tam beden alın
İsim: R** d**
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Boy:173cm

Yorum: kesinlikle 1 beden büyük alınmalı eşime aldım hatta tek renk değil bir çok rengini aldım . kalitesine diyecek laf yok . 180 boy 95 kg eşime 2xl aldım kalıbından dolayı alırken bedene dikkat edilmeli .
İsim: B** G** A**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: gayet iyi tam kalp
İsim: Mazlum K.
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Sevdim güzel çeyiz için aldım
İsim: Z** K**
Beden: 08 Temmuz 2024

Yorum: Aşşırı iyi ve çok kaliteli babama aldım çok beğendi
İsim: D** Ş**
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: Kumaşı güzel beğendim
Beden: 30 Ağustos 2024

Yorum: eşim için almıştım çok beğendi kumaşı yumuşak esnek çok güzel
İsim: T** Ö**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Beden:L

Yorum: çok kötü..İlk giyilmede söküldü..paramız cop oldu resmen
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: verdiğim para sonuna kadar helal olsun. gerek ürün kalitesi gerekse görseldekinin aynısının gelmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Tudors mağazasında dahi aradığımı bulamamışken burafa en iyisini buldum. Teşekkürler Tudors
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: tam beden alabilirsiniz, kumaş kalitesi güzel
İsim: İbrahim H. D.
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Tudors un gömleklerini hçbeğenmemiştik tişörtü çok güzel geldi,bu fiyata şahane bi penye👍
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: 125 kg 198 boy en büyük beden aldım eşime çok yakıştı
İsim: M** Z**
Beden: 19 Ağustos 2024

Yorum: her şey mükemmeldi.
İsim: R** B**
Tarih: 18 Ağustos 2024

Yorum: güzel kaliteli duruyor
İsim: Ç** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel yeri
İsim: N** ç**
Beden: 15 Ağustos 2024

Yorum: Kumaş & kesim super
İsim: S** Ç**
Beden: 14 Ağustos 2024

Yorum: kalitesi çok iyi, XL beden aldım. Boy 1.80 kilo 85 tam oldu.
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: rengi gidik ve kalıbı çok dar
İsim: E** E**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Beden:2XL

Yorum: Güzel ürün
İsim: A** G**
Beden: 09 Ağustos 2024

Yorum: Güzel 1 beden büyük alınabilir
İsim: D** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Boy:183cm

Yorum: urun cok kaliteli şık ve rahat gerçekten başka renklerinide alacağım
Beden: 03 Ağustos 2024

Yorum: Fena değil fp ürünü
İsim: h** k**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: gerçekten çok güzel yıkadım hiç birsey olmadı
İsim: N** Ö**

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: D** A**

Yorum: satıcı ilgili teşekkür ederim
İsim: Z** B**
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: eşime aldım çox güzel
İsim: G** Ş**
Tarih: 25 Haziran 2024

Yorum: tam beden güzel
İsim: B** A**
Tarih: 09 Haziran 2024

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: merhaba 80 kilo 78 boy oneriniz hangi beden
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 1.70 boy 87kq hangi beden uyqun?
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 7 xl tişörtler varmı ?
Cevap: Merhaba maalesef bulunmamaktadır.

Soru: Siyah var mı ?
Cevap: Merhaba stoklarda bulunan tüm renk ve modeller site üzerinden mevcut olmaktadır.

Soru: 186 boy 74 75 kilo için hangi benden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde L beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: xl gelicekmi stoklara gelirse ne zman
Cevap: Merhaba, net bir tarih belli olmamakla beraber satışta olmayan tüm ürün stokları sıklıkla güncellenmektedir. Ürünü favorilerinize ekleyebilir, tekrar stoklara girmesi durumunda haberdar olabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 1.80 kilo 84 e beden öneriniz nedir

Soru: Merhaba,1.86 boy 82 kg için hangi beden uygun olur ?

Soru: boy 1.80 kilo 75 hangi beden?

Soru: 176 boy 72 kilo hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: mrb 1.74 boy kilo 56 hangi beden uygundur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde S beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: mrb boy 175 kilo 76 kac beden öndesiniz

Soru: 1.86 82 kg, hafif bol istiyorum üzerime yapışmasın L mi alayım M mi?

Soru: 168 boy 70 kilo hangi beden uyumludur
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde M beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: boy 165 kilo 70 hangi beden alınır

Soru: 1.70 boy 60 kg hangi beden olur

Soru: merhabalar 170e 90 kaç beden almaliyim
Cevap: Merhaba, slim fit ürünlerde XL beden; oversize, relax fit ve rahat kesim ürünlerde L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: 1.74 boy 84 kg kaç beden?

Soru: boy 184 kilogram 74 hangi beden önerirsiniz

Soru: bedenim L bunda XL tam olurmu
Cevap: Merhaba, boy ve kilo bilgilerinizi iletebilir misiniz?

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Erkek Slim Fit Dar Kesim Pamuklu Yumuşak Dokulu Likralı Esnek Kumaş Düz Basic Lacivert V Yaka Tişört En Uygun Satış Linki

Bugün itibari ile baktığımda Erkek Slim Fit Dar 224,90 TL ile stokta var.
Erkek Slim Fit Dar 229 Yorum Alarak Ortalama 5 üzerinden: ile Memnuniyet oranı almıştır.

Erkek Slim Fit Dar alıcılar için gerçekten cazip bir seçenek. Popüler Erkek Slim Fit Dar özel teklif alışveriş deneyimi için ideal bir tercihtir.
Fırsatları kaçırmamak adına, bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bunu yaparken, mükemmel kalite ve görüş dikkate almak, doğru bir karar vermenizde yardımcı olacaktır.
Alışveriş dünyasında Erkek Slim Fit Dar gibi Popüler ürünler her zaman öne çıkmaktadır.

Sonuç olarak, baktığımda Erkek Slim Fit Dar 224,90 TL TL ile stokta var. daha fazla bilgi sahibi olmak ve alışverişin keyfini çıkarmak için ürün sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Eğer kaliteli bir ürün arıyorsanız, Erkek Slim Fit Dar kesinlikle düşünmeniz gereken bir seçenek.