Gulfem
Bilgili
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Tavsiye Eder Misiniz?
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Şuanki Fiyatı Ne Kadar 619.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Gerçekten İyi Mi?
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Hakkında yaklaşık 857 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Teknik Detaylar
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon ürününü 619.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Yorumlar Ve Değerlendirmeler
619.99 Tl ye satışta olan Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
857 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Sorunsuz Model Kendi Bedeninizi Alın
İsim: B** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Nisan 2023
Satıcı: Altınyıldız Classics
Yorum: Dayım için indirimdeyken aldık üstünde duruşu çok güzel herkes kendi bedenini alsın çok da kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 20 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: ürün kalitesi çok güzel altınyıldız kalitesi tartışılmaz bile. bedeni tam alabilirsiniz.
İsim: Y** M** I**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: ürünü çok kaliteli. tam beden alabilirsiniz
İsim: H** T**
Tarih: 26 Ekim 2023
Beden: Beden:32
Yorum: kaliteli çok beğendik bedeni tam
İsim: P** B**
Tarih: 16 Ekim 2023
Beden: Beden:34
Yorum: guzrl tam beden alın
İsim: M** P**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: Bir beden büyük alın diye birçok yorum okudum aksine W32 giydiğim için 31 beden aldım dar geldi belki 32 beden alsaydım olabilirdi alınacak en iyi beden kendi bedeniniz olabilir
Yorum: kumaşı o kadar güzel ki eşime siyah ve mavi rengini aldım belki dar olur diye 1 beden büyük aldık ama tam bedeninizi alın mavi renginde çok rahat bir pantolon ama siyah rengi bir tık daha bol iade edip bir beden küçüğünü alıcam
İsim: r** e**
Tarih: 03 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel ve kaliteli.Fiyatı çok iyi ve hızlı kargolandı.Beden tablosuna göre alabilirsiniz
İsim: E** B**
Tarih: 06 Nisan 2023
Beden: Beden:31
Yorum: Eşime aldım kaliteside duruşuda çok güzel eşim çok beğendi
İsim: Sultan G.
Yorum: gercekten cok guzel,kalıtesine diyecek bırsey yok yanlız eşime 32 bedeni bol geldı belden.iade edip 31 numarasını alacagım.1.72 boy kiloda 71...güncelleme 31 bedenını aldım gayet iyi oldu biraz bacaktan dar gelebilir gıydıçe bollasıyor dert etmeyin onu
İsim: B** y** S**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Guzel.bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** A**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Kalıp çok iyi ben bayıldım eşime aldım 180 boy 75 kg 32 tam oldu
İsim: B** N** Y**
Tarih: 12 Nisan 2023
Yorum: çook beğendiiiiiik eşime aldımm
İsim: Y** A** H**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Kardeşim için aldık teşekkürker emeginize sağlık
İsim: Kadife K.
Beden: Beden:38
Yorum: Bedeni çok çok büyük alırken bir beden hatta iki beden bile küçük alabilirsiniz
İsim: İ** Ç**
Beden: 23 Mayıs 2023
Yorum: Ürün gayet başarılı 175 boy 72 kiloyum 31 beden tam oldu normalde 32 giyiyordum bunda 31 oluyo bi beden küçük alabilirsiniz
İsim: S** G**
Tarih: 12 Mayıs 2023
Yorum: tam bedenime göre geldi
İsim: Mehmet A. Y.
Tarih: 09 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel fakat büyük geldi
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: bir beden küçük tercih edilmeli
İsim: Z** A**
Yorum: Kalıbı bol bir beden küçük alına bilir
İsim: B** E**
Yorum: çok kaliteli tam bedeninizi alin
İsim: S** Ö**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: cok güzel tam bedeninizi alın
İsim: i** Ç**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Beden: Beden:33
Yorum: Damat bohçasına aldım çok beğendik
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: On yıldızı hak ediyor acayip kaliteli ancak bir beden küçük alınmalı iade edip bir beden küçüğünü alıcaz
İsim: D** Ü**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Urun gayet kaliteli korkmadan alabilirsiniz tam beden alın, boyu biraz uzun ama sorun degil
İsim: G** A**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: urun resimde gorundugu gibi degil slim fit ama kalip olarak genis kendi bedeninizin bir hatta iki beden kucugunu almak lazim. sanirim yanlis urun gonderilmis bu markaya yakistiramadim.
İsim: c** k**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: harika tam bedeninizi alin
İsim: k** ö**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: eşime aldim
İsim: m** d** G**
Tarih: 30 Haziran 2023
Yorum: Kot rengi güzel tam beden alınabilir
İsim: N** A**
Tarih: 22 Nisan 2023
Beden: Boy:180cm
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba rengi atarmi
Cevap: Merhaba, yıkama talimatlarına uymanız halinde problem yaşamazsınız. Ürünlerimiz 6 ay garantilidir. Bir problem yaşamanız halinde Trendyol müşteri hizmetleri aracılığıyla ürünü kalite kontrol departmanımızın incelemesine gönderebilirsiniz. İnceleme prosedürleri, ürünün depomuza ulaşmasından itibaren 7 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: yazın giyilir mi
Cevap: Merhaba, ürün yaz koleksiyonumuza ait olup, yaz mevsiminde kullanıma uygundur. İlginize teşekkürler.
Soru: paçalar dar kesimmi
Cevap: Merhaba Slim Fİt Dar Kesim'dir.İlginize teşekkürler.
Soru: düşük bel mi
Cevap: Merhaba, ürün normal beldir. İlginize teşekkürler.
Soru: 29. 30 beden yok mu
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: düğmeli mi fermuarlı mı
Cevap: Merhaba, ürün açıklamaları kısmından model bilgileri ve diğer tüm ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda beden tablosunu da inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba efendim ürün yazlıkmı ?
Cevap: Merhaba, ürün yaz koleksiyonuna aittir. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhabalar diğer bedenlerin stokları güncellenecek mi acaba?
Cevap: Merhaba, stoklarımız haftalık güncellenmekte olup, Gelince Haber Ver butonuna tıklayarak yeniden stoklara girdiğinde haberdar olabilirsiniz. Ancak her ürünümüzden haftalık yeni stok gelmeyebilir. İlginize teşekkürler.
Soru: pantolon dar kesim diyor cokmu dar acaba
Cevap: Merhaba. Belirttiğiniz ürün slim fit dar kesim bir üründür. İlginiz için teşekkürler.
Soru: Merhaba benim istediğim boy ölçüsü 28 tabloda yazmıyor zaten mümkünmü teşekkürler
Cevap: Merhaba sorunuzu tam olarak anlayamadık.İlginize Teşekkürler.
Soru: 172 boy 65kğ kaç beden giyer
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Slim fitmi regular fitmi
Cevap: Merhaba, ürün ekstra slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 190 boy 104 kilo beden tablosundan anlamıyorum o yüzden kaç beden olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba 36/34 beden giyiyor eşim yine 36 mi almam gerekiyor
Cevap: Merhaba, ürün sayfasında sağ alt köşede bulunan -Beden Tablosu- butonuna tıklayarak ürün ölçülerine ulaşabilirsiniz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba kot likrali mi acaba
Cevap: Merhaba, evet ürünün elastik özelliği bulunmaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: 64 kg olan birine kaç beden daha iyi olur?
Soru: bel kısmı normal bel mi ve boy kaç beden
Cevap: Merhaba, ürün normal beldir. Pantolon boyu standart uzun olarak gönderilmekte olup, tercihinize göre kısalttırabilirsiniz. Beden tablosundan iç bacak boyunu inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhaba normalde 32/30 giyinen birine kaç beden söylemek gerekiyor acaba
Soru: Merhabalar, bedenlerde güncelleme olacak mı acaba?
Soru: Merhabalar 1.87 boy 95 kilo hangi beden olur
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Detay Resimler
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Şuanki Fiyatı Ne Kadar 619.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Gerçekten İyi Mi?
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Hakkında yaklaşık 857 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Teknik Detaylar
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Ürününün Satıcısı, AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon ürününü 619.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Yorumlar Ve Değerlendirmeler
619.99 Tl ye satışta olan Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
857 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Sorunsuz Model Kendi Bedeninizi Alın
İsim: B** B**
Beden: 07 Nisan 2023
Yorum: Dayım için indirimdeyken aldık üstünde duruşu çok güzel herkes kendi bedenini alsın çok da kaliteli
Yorum: ürün kalitesi çok güzel altınyıldız kalitesi tartışılmaz bile. bedeni tam alabilirsiniz.
İsim: Y** M** I**
Yorum: ürünü çok kaliteli. tam beden alabilirsiniz
İsim: H** T**
Tarih: 26 Ekim 2023
Beden: Beden:32
Yorum: kaliteli çok beğendik bedeni tam
İsim: P** B**
Tarih: 16 Ekim 2023
Yorum: guzrl tam beden alın
İsim: M** P**
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: Bir beden büyük alın diye birçok yorum okudum aksine W32 giydiğim için 31 beden aldım dar geldi belki 32 beden alsaydım olabilirdi alınacak en iyi beden kendi bedeniniz olabilir
Yorum: kumaşı o kadar güzel ki eşime siyah ve mavi rengini aldım belki dar olur diye 1 beden büyük aldık ama tam bedeninizi alın mavi renginde çok rahat bir pantolon ama siyah rengi bir tık daha bol iade edip bir beden küçüğünü alıcam
İsim: r** e**
Yorum: Çok güzel ve kaliteli.Fiyatı çok iyi ve hızlı kargolandı.Beden tablosuna göre alabilirsiniz
İsim: E** B**
Beden: Beden:31
Yorum: Eşime aldım kaliteside duruşuda çok güzel eşim çok beğendi
İsim: Sultan G.
Yorum: gercekten cok guzel,kalıtesine diyecek bırsey yok yanlız eşime 32 bedeni bol geldı belden.iade edip 31 numarasını alacagım.1.72 boy kiloda 71...güncelleme 31 bedenını aldım gayet iyi oldu biraz bacaktan dar gelebilir gıydıçe bollasıyor dert etmeyin onu
İsim: B** y** S**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Yorum: Guzel.bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: M** A**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Kalıp çok iyi ben bayıldım eşime aldım 180 boy 75 kg 32 tam oldu
İsim: B** N** Y**
Tarih: 12 Nisan 2023
Yorum: çook beğendiiiiiik eşime aldımm
İsim: Y** A** H**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: Kardeşim için aldık teşekkürker emeginize sağlık
İsim: Kadife K.
Beden: Beden:38
Yorum: Bedeni çok çok büyük alırken bir beden hatta iki beden bile küçük alabilirsiniz
İsim: İ** Ç**
Yorum: Ürün gayet başarılı 175 boy 72 kiloyum 31 beden tam oldu normalde 32 giyiyordum bunda 31 oluyo bi beden küçük alabilirsiniz
İsim: S** G**
Tarih: 12 Mayıs 2023
Yorum: tam bedenime göre geldi
İsim: Mehmet A. Y.
Tarih: 09 Haziran 2023
Yorum: Çok güzel fakat büyük geldi
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: bir beden küçük tercih edilmeli
İsim: Z** A**
Yorum: Kalıbı bol bir beden küçük alına bilir
İsim: B** E**
Yorum: çok kaliteli tam bedeninizi alin
İsim: S** Ö**
Tarih: 04 Mayıs 2023
Yorum: cok güzel tam bedeninizi alın
İsim: i** Ç**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Beden: Beden:33
Yorum: Damat bohçasına aldım çok beğendik
Tarih: 09 Nisan 2023
Yorum: On yıldızı hak ediyor acayip kaliteli ancak bir beden küçük alınmalı iade edip bir beden küçüğünü alıcaz
İsim: D** Ü**
Tarih: 02 Mayıs 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Urun gayet kaliteli korkmadan alabilirsiniz tam beden alın, boyu biraz uzun ama sorun degil
İsim: G** A**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: urun resimde gorundugu gibi degil slim fit ama kalip olarak genis kendi bedeninizin bir hatta iki beden kucugunu almak lazim. sanirim yanlis urun gonderilmis bu markaya yakistiramadim.
İsim: c** k**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: harika tam bedeninizi alin
İsim: k** ö**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: eşime aldim
İsim: m** d** G**
Tarih: 30 Haziran 2023
Yorum: Kot rengi güzel tam beden alınabilir
İsim: N** A**
Tarih: 22 Nisan 2023
Beden: Boy:180cm
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: merhaba rengi atarmi
Cevap: Merhaba, yıkama talimatlarına uymanız halinde problem yaşamazsınız. Ürünlerimiz 6 ay garantilidir. Bir problem yaşamanız halinde Trendyol müşteri hizmetleri aracılığıyla ürünü kalite kontrol departmanımızın incelemesine gönderebilirsiniz. İnceleme prosedürleri, ürünün depomuza ulaşmasından itibaren 7 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: yazın giyilir mi
Cevap: Merhaba, ürün yaz koleksiyonumuza ait olup, yaz mevsiminde kullanıma uygundur. İlginize teşekkürler.
Soru: paçalar dar kesimmi
Cevap: Merhaba Slim Fİt Dar Kesim'dir.İlginize teşekkürler.
Soru: düşük bel mi
Cevap: Merhaba, ürün normal beldir. İlginize teşekkürler.
Soru: 29. 30 beden yok mu
Soru: düğmeli mi fermuarlı mı
Cevap: Merhaba, ürün açıklamaları kısmından model bilgileri ve diğer tüm ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda beden tablosunu da inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba efendim ürün yazlıkmı ?
Cevap: Merhaba, ürün yaz koleksiyonuna aittir. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhabalar diğer bedenlerin stokları güncellenecek mi acaba?
Soru: pantolon dar kesim diyor cokmu dar acaba
Cevap: Merhaba. Belirttiğiniz ürün slim fit dar kesim bir üründür. İlginiz için teşekkürler.
Soru: Merhaba benim istediğim boy ölçüsü 28 tabloda yazmıyor zaten mümkünmü teşekkürler
Cevap: Merhaba sorunuzu tam olarak anlayamadık.İlginize Teşekkürler.
Soru: 172 boy 65kğ kaç beden giyer
Soru: Slim fitmi regular fitmi
Cevap: Merhaba, ürün ekstra slim fit dar kesimdir. İlginize teşekkürler.
Soru: merhaba 190 boy 104 kilo beden tablosundan anlamıyorum o yüzden kaç beden olduğu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap: Merhaba, kilo, boy, yaş bilgileri ile beden tavsiyesi, sizi yanlış yönlendirebileceğinden, en sağlıklı seçim ürün sayfasındaki beden tablosuna göre olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba 36/34 beden giyiyor eşim yine 36 mi almam gerekiyor
Soru: merhaba kot likrali mi acaba
Cevap: Merhaba, evet ürünün elastik özelliği bulunmaktadır. İlginize teşekkürler.
Soru: 64 kg olan birine kaç beden daha iyi olur?
Soru: bel kısmı normal bel mi ve boy kaç beden
Cevap: Merhaba, ürün normal beldir. Pantolon boyu standart uzun olarak gönderilmekte olup, tercihinize göre kısalttırabilirsiniz. Beden tablosundan iç bacak boyunu inceleyebilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Soru: Merhaba normalde 32/30 giyinen birine kaç beden söylemek gerekiyor acaba
Soru: Merhabalar, bedenlerde güncelleme olacak mı acaba?
Soru: Merhabalar 1.87 boy 95 kilo hangi beden olur
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Detay Resimler
Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon En Uygun Satış Linki
AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Lacivert Ekstra Slim Fit Dar Kesim Rıss Pamuklu Esnek Denim Jean Kot Pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.